fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Antalya Muratpaşa Liseleri

Muratpaşa liseleri taban puanlarına hemen göz atın. Liselerin; fiyatlarına, fotoğraf galerilerine, veli yorumlarına ve adreslerine tek bir sayfa üzerinden ulaşın. Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Muratpaşa özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
74 okul bulundu.
Özel Antalya Bilim Üniversitesi Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Yüksekalan Mah.
Özel Antalya Bilim Üniversitesi Anadolu Lisesi verified

Merhaba ben bu okulda 2 sene okudum ve su an ısparta elektrik elektronik mühendisliği bölümünü kazandım. bu süreçte bana...

Özel Antalya Internatıonal College Of Tourism Özel Okul
Muratpaşa / Fener Mah.
Özel Antalya Internatıonal College Of Tourism

Turizmin başkentine yakışan uluslararası öğrencileri kabul ederek ülkemizin ve bölgemizin dinamosu konumunda bir kurum

Özel Renk Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Kızıltoprak Mah.
Özel Renk Okulları Anadolu Lisesi

Disiplinli ve bir o kadar da güler yüzlü sevecen bir ortam... kurumdaki herkesin elinden geleni yaptığı, akademik anlamd...

Özel Koçaş Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Ermenek Mah.
Özel Koçaş Koleji Anadolu Lisesi

Bence antalyanın en iyi özel okulu diyebilirim.kurucunun eğitimci olması,kadrosunun istikrarlı ve tecrübeli olması,her a...

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 18:30
Özel Renk Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Kızıltoprak Mah.
Özel Renk Okulları Fen Lisesi

Tüm öğretmenler öğrenciler ile çok ilgili. sevgi ve saygı çercevesinde iyi bir öğrenci öğretmen ilişkisi mevcut.deneyiml...

Özel Muratpaşa Açı Koleji Fen Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Kızıltoprak Mah.
Özel Muratpaşa Açı Koleji Fen Lisesi

Eğitim kadrosu çok iyi...kurucularının öğretmen olması en büyük avantajları.

Özel Muratpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Kızıltoprak Mah.
Özel Muratpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi

Öğrencilerin gerek ders,gerek baska konulardaki durumları ile yakinen ilgilenmelerinden ve takiplerinden cok memnunum.

Özel Bumerang Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Yenigöl Mah.
Özel Bumerang Koleji Anadolu Lisesi

Özel bumerang kolleji velisi olarak ögretmenlerimiz ve çalışanlarından çok memmunuz egitimi ilgi ve alaka olarak başarıl...

Özel Antalya Doruk Koleji Fen Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Topçular Mah.
Özel Antalya Doruk Koleji Fen Lisesi

Özel Antalya Doruk Koleji Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 17:00
Özel Antalya Düşünür Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Güzeloba Mah.
Özel Antalya Düşünür Koleji Anadolu Lisesi

Özel Antalya Düşünür Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 18:00
Özel Kırmızı Çizgi Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Fener Mah.
Özel Kırmızı Çizgi Anadolu Lisesi

Özel Kırmızı Çizgi Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Altın Kanatlar Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Güzeloba Mah.
Özel Altın Kanatlar Anadolu Lisesi

Özel Altın Kanatlar Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 17:00
Özel Lara Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Çağlayan Mah.
Özel Lara Okyanus Koleji Anadolu Lisesi

Özel Lara Okyanus Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Antalya Maya Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Demircikara Mah.
Özel Antalya Maya Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Antalya Maya Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Muratpaşa Gökfen Akşam Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Cumhuriyet Mah.
Özel Muratpaşa Gökfen Akşam Lisesi

Özel Muratpaşa Gökfen Akşam Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Antalya Serik Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Soğuksu Mah.
Özel Antalya Serik Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi

Özel Antalya Serik Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel Antalya Final Akademi Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Fener Mah.
Özel Antalya Final Akademi Anadolu Lisesi

Özel Antalya Final Akademi Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Lara Okyanus Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Çağlayan Mah.
Özel Lara Okyanus Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Lara Okyanus Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Muratpaşa Akant Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Meydankavağı Mah.
Özel Muratpaşa Akant Okulları Anadolu Lisesi

Özel Muratpaşa Akant Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Şefik Cüce Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Gebizli Mah.
Özel Şefik Cüce Anadolu Lisesi

Özel Şefik Cüce Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:15
Özel Bilfen Koleji Antalya Fen Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Çağlayan Mah.
Özel Bilfen Koleji Antalya Fen Lisesi

Özel Bilfen Koleji Antalya Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bahçeşehir Koleji Lara Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Çağlayan Mah.
Özel Bahçeşehir Koleji Lara Anadolu Lisesi

Özel Bahçeşehir Koleji Lara Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel On Adım Eğitim Bilimleri Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Meydankavağı Mah.
Özel On Adım Eğitim Bilimleri Anadolu Lisesi

Özel On Adım Eğitim Bilimleri Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Antalya Seviye Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Kızıltoprak Mah.
Özel Antalya Seviye Okulları Anadolu Lisesi

Özel Antalya Seviye Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Antalya Sınav Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Muratpaşa / Topçular Mah.
Özel Antalya Sınav Koleji Anadolu Lisesi

Özel Antalya Sınav Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Antalya Muratpaşa Liseleri

Antalya Muratpaşa Liseleri sayısı her geçen gün artmakta bu da ailelerin ve öğrencilerin aradıkları kriterleri karşılayan okul bulmalarını kolaylaştırmaktadır. İyi bir üniversite kazanarak hayallerindeki meslekleri yapmak isteyen öğrenciler için en önemli basamak lise eğitimidir. Tam da bu nokta da her biri branşında tecrübeli öğretmenleri ve öğrenci odaklı eğitim programlarıyla dikkat çeken Muratpaşa liseleri, daima başarıyı hedeflemektedir. Çocuğunuz için kaliteli bir eğitim kurumu bulmak isterseniz sizler için oluşturduğumuz listelerimizi inceleyebilir, en güncel bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Muratpaşa'daki liseler hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları tek bir sayfa üzerinde sizlere sunulmaktadır.


Muratpaşa özel liseleri, öğrencilerine İngilizcenin yanında ikinci bir yabancı dil eğitimi de sunmakta ve birer dünya vatandaşı yetiştirme amacına ulaşmak adına çalışmalarını sürdürmektedir. Özel liseler hafta sonu etüt programları düzenlemekte ve öğrencilerinin eksiklerini gidermesine yardımcı olmaktadır. Muratpaşa özel liselerinin; fotoğraflarına, fiziksel olanaklarına, ortalama sınıf mevcutlarına, adreslerine, iletişim bilgilerine, giriş ve çıkış saatlerine hemen ulaşabilirsiniz. Lise profillerinde yer alan tanıtım yazılarını okuyarak kurumların, eğitime bakış açıları ve hedefleriyle ilgili fikir sahibi olmanız mümkündür.


Muratpaşa liseleri LGS taban puanları, Liseye Giriş Sınavı'na giren öğrenciler tarafından araştırılmaktadır. Sınav sonuçları açıklandığında da öğrenciler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktadır. Liselerin taban puanları ve yüzdelik dilimleri; eğitimin kalitesine, başarı durumuna ve öğrencilere sunulan imkanlara bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Her sene Muratpaşa liselerinin taban puanları değişmekte ve bundan dolayı öğrenciler en güncel sayıları aramaktadır. Listeleme sayfasında en güncel rakamları bulabilirsiniz. Tercih listelerinizi oluşturmadan önce en güncel Muratpaşa liseleri taban puanlarını listeleme sayfalarında öğrenmeniz lise tercih sürecinizi çok daha etkili kılacaktır.


Lise dönemi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 4+4+4 sisteminin son safhasını oluşturmaktadır. İlköğretime göre daha zorlayıcı olan lise döneminde öğrenciler daha branşlaşmış derslerle karşılaşmakta, çeşitli ulusal ve uluslararası projelere ve programlara katılım göstermekte ve kariyer planlaması yapmaya başlamaktadır. Özellikle 12. sınıf öğrencileri üniversite sınavına hazırlık sürecinde olduklarından yoğun bir ders çalışma temposu içerisine girmektedir. Bu süreçte liselerde bulunan rehber öğretmenler öğrencilerin daima yanında olmalı ve problemlerini hızlı bir şekilde çözmelidir. Rehberliğin kalitesinin yanı sıra bir okulun sağlayacağı konu anlatımları ve soru çözüm programları bir öğrencinin sınav başarısını belirleyecektir. Bir öğrencinin sınav başarısı hangi üniversitede okuyacağını, alacağı üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısıyla profesyonel hayatındaki başarısını etkilemektedir. Bundan dolayı veliler büyük sınav başarıları sağlayan liseleri tercih etmektedir. Büyük sınav başarısı sağlayacak liseleri kestirmek için listelerde sıralanan liselerin taban puanlarını, üniversiteye geçiş oranlarını, mezunlarının başarısını ve sunduğu sınava hazırlık programlarını araştırmak çok önemlidir. Tüm bu bilgilere listeleme sayfasında ve okulların profillerinde bulunmakta, hepsi size sunulmaktadır.


Okulları yakından tanımanızın bir diğer yolu da daha önce o kurumları tercih etmiş ebeveynlerin yapmış olduğu yorumları okumaktır. Listeleme sayfasında sıralanan okulların profillerinde birçok Muratpaşa liseleri yorumları bulunmaktadır. Veli yorumları Muratpaşa'daki liselerin artı ve eksi yönlerini öğrenmenizi sağlayacak ve böylece çocuğunuz için en iyi liseyi kolayca seçebileceksiniz. Ayrıca sizler de bir lisede yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin lise tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Türkiye’de farklı tür eğitim sağlayan çeşitli lise türleri bulunmaktadır. Bu lise türleri farklı alanlarda eğitim sağlayarak farklı hedeflere ve hayallere hitap etmektedir. Muratpaşa ilçesinde birçok lise türü bulunmaktadır. Kimi lise akademik eğitime odaklanmakta, kimisi mesleki gelişime önem vermekte, kimisi dini eğitim sağlamakta, kimisi de eğitim konusunda farklı zorluklar çeken öğrencilerin işini kolaylaştırmaktadır. Muratpaşa’da bulunan liseler Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, Anadolu meslek liseleri, mesleki ve teknik anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Bütün türler arasından çocuğunuzun yetenekleri ve hedefleri için en iyi olan Muratpaşa liselerini listeleme sayfasında lise türlerine göre aratma yaparak bulmanız lise seçim sürecinizi kolaylaştıracaktır.


Muratpaşa Anadolu Liseleri geniş kapsamlı ve nitelikli akademik eğitim veren okullardır. Önce temel akademik konularda eğitim alan öğrenciler, daha sonra sayısal, sözel, eşit ağırlık veya dil bölümlerini seçerek kendi hedefleri doğrultusunda branş dersleri işlemektedir. Muratpaşa Fen Liseleri ise özellikle sayısal konulara ve bilimsel eğitime önem veren okullardır. Bu liselerden mezun olan öğrenciler üniversitede fizik, biyoloji, tıp, matematik, kimya gibi bölümlerde okuyarak geleceğin bilim insanları ve mühendisleri olarak yetişmektedir. İki tür liseden de mezun olan öğrenciler ülkemizin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine geçiş yapabilmektedir.


Bazı liseler mezun olduktan sonra hemen işe başlamak isteyen öğrencilere mesleki eğitim vermektedir. Bu öğrencilere Muratpaşa Meslek Liseleri en iyi şekilde hitap etmektedir. Bu tür liselerde edindikleri mesleki eğitim ve sertifikalar sayesinde isterlerse mezun olduktan sonra hemen iş hayatlarına atılabilmekte ya da üniversitede mesleki eğitimlerine devam edebilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler ise Muratpaşa Sağlık Meslek Liseleri tercih edebilmektedir.


Bazı lise türleri öğrencilerin kültürel, sanatsal veya sportif gelişimini sağlamakta, onların özel ilgi alanlarında uzmanlaşmalarına fırsat tanımaktadır. Muratpaşa Sosyal Bilimler Liseleri, sosyal bilimlere odaklanarak kültürel gelişimi; Muratpaşa Güzel Sanatlar Liseleri görsel sanat dallarında eğitim vererek profesyonel sanatçıların gelişimini; Muratpaşa Spor Liseleri nitelikli spor eğitmenleri ile milli sporcuların spor kariyerlerini ve Muratpaşa İmam Hatip Liseleri de akademik ve dini eğitimi beraber vererek öğrencilerin ruhsal taraflarını desteklemektedir.


Bazı insanlar gündüz saatlerde çalıştığı için ya da başka türlü meşgul olduğu için normal liselerde eğitim görememektedir. Bu tür bireyler için Muratpaşa Akşam Liseleri akşam vaktinde esnek saatler ile eğitim vererek, öğrencilerinin iş hayatını yürütürken aynı zamanda eğitim almasını mümkün kılmaktadır. Son olarak, Muratpaşa Çok Programlı Liseler ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri tek çatı altında sağlayan okullardır. Bu liselerde hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye hitap edilmektedir.


Liseye öğrenci gönderecek olan velilerin en çok merak ettiren şey ise Muratpaşa liselerinin kayıt ücretleridir. Muratpaşa liseleri fiyatları hakkında bilgi sahibi olarak bütçenize uygun kurumları bulmak isterseniz, lise profillerini ziyaret edebilirsiniz. Eğitim ücretleri sunulan eğitim kalitesine ve okulun donanımlarına göre değişiklik göstermektedir. Muratpaşa’da pek çok lise bulunduğu için her bütçeye uygun bir lise bulmak mümkündür. Ayrıca birçok özel okul ve kolej bursluluk sınavları düzenlemekte ve başarılı öğrencileri ödüllendirmektedir. Sizler de bu sınavlara bu site üzerinden kolayca başvuru yapabilir, çocuğunuzun kaliteli bir eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Bu sayfalarda sadece kayıt ücretleri sıralanmamaktadır. Listeleme sayfalarında sıralanan liselerin profillerine göz atarsanız yemekhane ücretleri, servis hizmeti ücretleri, yaz okulu kayıt ücretleri ve kırtasiye ücretleri hakkında detayları da görebilirsiniz. Tüm bu figürlere bakarak sizin bütçeniz için en uygun olan liseleri kolayca kestirebilirsiniz.


Muratpaşa liselerini detaylı bir şekilde incelemek için zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarımızdan okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Muratpaşa Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Muratpaşa Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Antalya Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 462.13 484.52 1.67 0.27
Adem-Tolunay Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 449.24 482.97 2.9 0.32
Antalya Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 411.74 458.97 7.96 1.93
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum