fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi

Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi İzmir ilinin Bergama ilçesinde bulunan bir eğitim kurumudur. Kurum geniş ve ferah kampüsü içerisinde son teknolojik donanımlara ev sahipliği yapmaktadır. Öğrencilerinin iyi bir eğitim almasının ve bireysel olarak takip edilmesinin başarı için oldukça gerekli olduğunu savunan kurum sınıf mevcutlarını her öğrencinin özel ilgiden mahrum kalmayacağı şekilde düzenlemektedir.
Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerini ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu sebeple kurum öğrencileri için Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatına ek olarak farklı dersler de vermekte ve müfredatını zenginleştirmektedir.
Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi kampüsü içerisinde öğrencilerinin yararlanabileceği yemekhane, futbol sahası, sanat atölyesi, müzik odası, bilgisayar ve fen laboratuvarı, oyun alanı; kütüphane, açık ve kapalı spor alanları gibi birçok imkana sahiptir. Öğrencilerinin her türlü ihtiyacına uygun bir ortam yaratmayı amaçlayan kurum rehberlik, güvenlik ve servis hizmetlerini de öğrencilerine ve velilerine sunmaktadır.
Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin dil gelişimini de oldukça önemseyen bir okuldur. Kurum yalnızca Türkçe değil, Almanca ve İngilizce dillerinde de yetkin ve başarılı nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bunun sebebi ise kurumun sahip olduğu dünya vatandaşı yetiştirme vizyonudur. Kurum her öğrencisini geleceğe başarılı, özgün, özgür ve özgüvenli bireyler olarak yetiştirmeyi kendine ilke edinmektedir.

Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bergama Doğa Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Fatih Mahallesi, Dumlupınar Caddesi, No:140, Bergama / İzmir
0 232 335 1759
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum