fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İzmir Narlıdere Liseleri

Narlıdere'de bulunan tüm özel ve devlet liseleri hakkındaki bilgiler sayesinde size en uygun okulu bulun; veli yorumları, fotoğraf galerileri ve daha fazlasına hemen ulaşın! Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Narlıdere özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
8 okul bulundu.
Özel Narlıdere TAKEV Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Narlıdere / Sahilevleri Mah.
Özel Narlıdere TAKEV Okulları Fen Lisesi

Okulda, almanca dil eğitimi veriliyor. bu eğitimi de federal almanya cumhuriyeti “yurt dışı eğitim ve öğretim merkezi”...

Özel Sahilevleri Egebil Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Narlıdere / Sahilevleri Mah.
Özel Sahilevleri Egebil Okulları Anadolu Lisesi

Özel Sahilevleri Egebil Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Narlıdere TAKEV Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Narlıdere / Sahilevleri Mah.
Özel Narlıdere TAKEV Okulları Anadolu Lisesi

Özel Narlıdere TAKEV Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Sahilevleri Anadolu Lisesi Özel Okul
Narlıdere / Altıevler Mah.
Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Sahilevleri Anadolu Lisesi

Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Sahilevleri Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Narlıdere / Huzur Mah.
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Narlıdere Cahide-Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Narlıdere / Narlı Mah.
Narlıdere Cahide-Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi

Narlıdere Cahide-Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:50 - 16:00
Mehmet Seyfi Eraltay Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Narlıdere / Yenikale Mah.
Mehmet Seyfi Eraltay Anadolu Lisesi

Mehmet Seyfi Eraltay Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:00
Narlıdere Rasim Önel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Narlıdere / Huzur Mah.
Narlıdere Rasim Önel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Narlıdere Rasim Önel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00

İzmir Narlıdere Liseleri

Narlıdere İzmir'in sessiz sakin ve bir o kadar da modern bir ilçesidir. Narlıdere bölgesinde bulunan ve lise seviyesinde eğitim hizmeti veren kurumların bulunduğu listelerimizi inceleyerek, çocuğunuz için en iyi okulu bulabilirsiniz. Çocuğunuz için en iyi liseyi bulmanızı sağlamak amacıyla oluşturulan listelerden okullar hakkında aklınızda olan birçok soruya cevap bulabilirsiniz. Narlıdere liselerinin haritadaki konumlarına ulaşarak yakınınızda bulunan eğitim kurumlarını bulabilir böylece servis için ücret ödemeden kayıt gerçekleştirebilirsiniz.


Narlıdere liseleri listesinde bulunan özel ve devlet liselerinin; bahçe ve sınıf fotoğraflarına, öğrencilere sunulan fiziksel imkanlarına, yabancı dil olanaklarına, ortalama sınıf mevcutlarına, giriş ve çıkış saatlerine ulaşabilirsiniz. Lise profillerinde bulunan hakkında yazılarıyla kurumların eğitime bakış açıları ve misyonları hakkında fikir sahibi olabilir, ayrıntılı birçok bilgiye bu yazılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilere akademik başarı kazandırmak adına sürekli kendisini geliştiren, teknolojiyi eğitimde etkin ve yarar sağlayacak şekilde kullanan kolejler sizler için iyi bir tercih olabilir. Bu okulların da bilgilerini görüntüleyerek tercih edeceğiniz okula karar verme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz.


Harita üzerinden okullara göz atarak size en yakın olan Narlıdere liselerini bulabilirsiniz. Böylece çocuğunuzun ulaşım sorunu yaşamadan gidebileceği liseleri görebilirsiniz. Eğer size daha uzak kalan bir okulu beğendiyseniz, okulun profiline göz atarak sundukları servis hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Okulların profillerinde sadece servis hizmeti değil, aynı zamanda rehberlik, güvenlik, sağlık ve beslenme hizmetleri hakkında da bilgiler bulunmaktadır. Bir okulun sunduğu hizmetlere ve binasında bulundurduğu fiziksel olanaklara bakarak sizin için en doğru okulu bulabilirsiniz. Narlıdere liseleri fiziki imkanları içerisinde genelde kütüphane, kapalı spor salonu, fen ve bilgisayar laboratuvarları, akıllı tahtalar ve konferans salonları bulunmaktadır. Tüm bu olanaklara sahip olan okulları Narlıdere ilçesinde bulmak mümkündür.


Ortaokuldan mezun olup liseye geçiş sınavlarını tamamlayan öğrenciler ve aileleri lise tercihlerini yaparken liselerin taban puanlarını ve yüzdelik dilimlerini araştırarak seçim süreçlerine başlamaktadır. Bu sınavların sonuçları açıklandığında öğrenciler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktadır. Narlıdere lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri her sene güncellenmekte, öğrenciler en güncel rakamları bulmaya çalışmaktadır. Narlıdere liseleri güncel taban puanları ve yüzdelik dilimleri hakkında bilgi sahibi olmak için listeleme sayfalarını inceleyebilirsiniz. Burada bulunan bilgilere göre çocuğunuzun hangi liseleri kazanabileceği hakkında bir fikir oluşturup tercih listenizi hazırlayabilirsiniz. Listelerde devlet liseleri de bulunmaktadır. Eğer devlet okullarını tercih etmiyorsanız Narlıdere özel liseleri inceleyebilir, randevu alarak kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.


Lise dönemi ülkemizde uygulanan 4+4+4 sisteminin son 4 senesini kapsamaktadır. Bu dönem öğrenciler için önemli bir geçiş sürecini vurgularken aynı zamanda ilköğretime göre daha yoğun ve zorlayıcıdır. Bu döneme başlayan öğrenciler ilköğretimde görmedikleri branş dersleri ile karşılaşmakta, daha zorlayıcı ders içeriklerini kullanmakta, kariyer planlaması yapmakta ve en önemlisi, üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaktadır. Hatta lise eğitiminin büyük bir kısmı sadece üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanma amacıyla yapılan konu anlatımları ve soru çözümleri ile geçmektedir. Bu sınav hazırlık süreci boyunca öğrenciye sağlanan destek ve öğretmenlerinin niteliği bir öğrencinin başarısını büyük ölçüde etkilemektedir.


Bir öğrencinin elde edeceği sınav başarısı hangi üniversiteyi kazanacağını, hangi üniversiteye geçeceğini, alacağı üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısıyla profesyonel hayatlarındaki başarılarını etkilemektedir. Bundan dolayı veliler üniversite sınav başarılarına imza atan liseleri tercih etmektedir. Bir lisenin sunacağı üniversite sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturmak için veliler liselerin taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarılarına ve sınav hazırlık programlarına dikkat etmektedir. Narlıdere liseleri hakkında tüm bu bilgilere ulaşmak için listeleme sayfalarına ve bu listelerde sıralanan okulların profillerine bakabiliriz. Böylece çocuğunuzun gelecek başarısını garantileyebilirsiniz.


Narlıdere liselerinin sınav başarıları ve sundukları eğitimin niteliği hakkında bir fikir oluştururken bu liseleri deneyimlemiş olan velilerin tecrübelerinden yararlanmak çok önemlidir. Okulların profillerinde pek çok Narlıdere liseleri yorumları bulunmaktadır. Narlıdere veli yorumları okulların artı ve eksi yönleriyle ilgili fikir verdiğinden okul seçimi noktasında sizlere yardımcı olmaktadır. Okul.com.tr lise profillerinde bulunan bu yorumlara okuyabilir, liseler hakkında tarafsız gözlerden bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca sizler de bir lise hakkında deneyime sahipseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer velilerin lise tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Bir gencin geleceğinin şekillendiği lise döneminde onun çeşitli seçeneklere erişimi olması çok önemlidir. Bu bağlamda ülkemizde birçok farklı tür lise bulunmaktadır. Bu lise türleri farklı alanlarda eğitim sağlayarak farklı hedeflere ve hayallere hitap etmektedir. Her lise türünün müfredatı, yönetimi, fiziki yapısı ve hedefleri farklıdır. Birçok lise türü nitelikli akademik eğitime odaklanırken bazıları mesleki eğitime önem vermektedir. Bazıları öğrencilerin özel ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda kültürel, sanatsal veya sportif eğitim sağlarken bazıları sunduğu dini eğitim ile öne çıkmaktadır. Narlıdere’de bulunan liseler Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, Anadolu meslek liseleri, mesleki ve teknik anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Listeleme sayfaları üzerinden lise türüne göre aratma yaparak hedeflerinizin gerçekleşmesi için en doğru okulu bulabilirsiniz. İsterseniz de randevu alıp seçtiğiniz lise ile görüşebilirsiniz.


Narlıdere Anadolu Liseleri geniş bir yelpazede ileri düzey akademik eğitim veren eğitim kurumlarıdır. Bu liselerde öğrenciler sayısal, sözel, eşit ağırlık veya dil bölümlerine katılıp hedefleri doğrultusunda eğitim alabilmektedir. Narlıdere Fen Liseleri ise daha çok sayısal konulara odaklanmaktadır. İki tür liseden de mezun olan öğrenciler ülkemizin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine geçiş yapabilmektedir. Narlıdere Sosyal Bilimler Liseleri ise sözel konulara odaklanmakta, geleceğin yazarlarını, filozoflarını, tarihçilerini ve düşünürlerini yetiştirmektedir.


Narlıdere’de çeşitli mesleki eğitim veren lise türleri bulunmaktadır. Narlıdere Meslek Liseleri genel mesleki eğitim veren, öğrencilerine çeşitli kariyer imkanları sunan eğitim kurumlarıdır. Bu liselerden mezun olan öğrenciler edindikleri kalifikasyonlar ile isterlerse direkt iş hayatlarına başlayabilmekte, isterlerse ilgilendikleri iş alanı doğrultusunda üniversitede eğitim görebilmektedir. Özellikle sağlık alanında çalışmak isteyen öğrenciler ise Narlıdere Sağlık Meslek Liseleri tercih etmektedir. Çeşitli lise türleri öğrencilerin sanatsal, sportif veya ruhsal gelişimini sağlamak için yapılandırılmıştır. Narlıdere Güzel Sanatlar Liseleri görsel sanat dallarında eğitim vererek profesyonel sanatçılar yetiştirmektedir. Narlıdere Spor Liseleri sportif eğitim ve fiziksel gelişime odaklanarak ülkemizin milli sporcularını yetiştirmektedir. Hem akademik eğitim hem dini eğitim almaya önem veren öğrenciler için de Narlıdere Anadolu İmam Hatip Liseleri en doğru seçenektir.


Kimi öğrenci gündüzleyin çalıştığı için lise eğitimini normal liselerde alamamaktadır. Narlıdere Akşam Liseleri akşam vaktinde esnek saatlerle eğitim vererek öğrencilerine hem iş hayatlarını hem eğitimlerini aynı anda yürütme fırsatı sunmaktadır. Narlıdere Çok Programlı Anadolu Liseleri ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri tek çatı altında sağlayan eğitim kurumlarıdır. Bu tür okullarda hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye hitap edilmektedir.


Narlıdere'de lise birimi bulunan kolejler de bulunmakta ve veliler tarafından, anaokulundan liseye kadar okul değiştirmek zorunda kalmadan eğitim verdikleri için bu kolejler tercih edilmektedir.


Narlıdere lise fiyatları ise bölgede özel okul sayısının az olmasından dolayı dar bir aralıktadır. Bu fiyatları öğrenerek sizleri ekonomik açıdan zorlamayacak liselere kayıt gerçekleştirebilirsiniz.


Narlıdere liselerini detaylı bir şekilde incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilirsiniz.

Narlıdere Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum