fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zehra Okulları Ortaokulu

Özel Zehra Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:00

Özel Zehra Okulları Ortaokulu Hakkında

Özel Zehra Okulları Ortaokulu, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde eğitim vermek olan özel bir eğitim kurumudur. “Aklın ışığı kalbin nuru” sloganıyla hareket ederek öğrencilerini aklın ışığında akademik ve kalbin nuruyla bireysel anlamda en iyisi haline getirmek adına çabalamaktadır. Bu çaba doğrultusunda müfredat dahilindeki derslerini ve sosyal etkinliklerini öğrencilerinin gelişimlerini gözeterek düzenlemektedir.
Özel Zehra Okulları Ortaokulu bu kademede öğrencilerinin önemli bir sınava hazırlandığının bilincindedir. Liseye giriş sınavlarında öğrencilerin üstün başarı göstermelerini sağlamak adına kurumun akademik kadrosu titiz bir çalışma yürütmektedir. Alanında uzman, deneyimli ve öğrencilerle iletişimi yüksek öğretmenler tarafından oluşturulan bir akademik kadro bulunmaktadır. Bu akademik kadro ile öğrenciler merkezi sınavlara tam yetkinlikte hazırlanmaktadır. Kurumun öğrencileri lise sınavlarında üstün başarılar göstermektedir.
Özel Zehra Okulları Ortaokulu fiziksel olarak birçok imkana sahiptir. Öğrencilerin kullanımına sunulmuş birçok alan bulunmaktadır. Geniş ve ferah sınıflar teknolojik donanıma ve akıllı tahta imkanına sahiptir. Öğrencilerin çeşitli sanatsal aktivitelerini gerçekleştirmelerine imkan sağlayan müzik odaları, görsel sanatlar odaları bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin spor yapmalarına ve fiziksel gelişimlerini desteklemelerine olanak sağlayan kapalı spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.
Özel Zehra Okulları Ortaokulu öğrencilerinin iyi birer insan olmalarını da önemsemektedir. Bireysel başarısını sağlamış, yaşadığı toplumun farkında olan ve o topluma değer katmak adına çaba gösteren kişiler yetiştirmek adına uğraşmaktadır. Bu uğraş doğrultusunda öğrencilere iyi birer insan olmanın erdemlerini öğreten değerler eğitimi dersleri verilmektedir.

Özel Zehra Okulları Ortaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Hibrit Eğitim Modeli

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 35 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Akademik Başarı Bursu

● Mezun olan öğrencilerinizin bir fen lisesine yerleşme oranı nedir?

- %21-30

Özel Zehra Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zehra Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Zehra Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Zehra Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zehra Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Zehra Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Zehra Okulları Ortaokulu Yorumları (23)

  • AA

    Akademik ve karakter ve Değerler Egitimi noktalarında gayet başarılı. * bir ebeveynin gönül rahatlığıyla öğrencisini okutacağı bir eğitim yuvası. Teşekkür ederim

  • DA

    Gerek akademik gerek dini eğitimi ile çok başarılı bir okul gelecek nesillerimizin güzel yetişmesi manasında güvenle çocuklarımızı gönderebileceğimiz bir eğitimi kurumu. TEŞEKKÜRLER

  • Akademik ve manevi açıdan öğrencilerine katkı sağlayan bir okul. Uzun vadede öğrenci gelişimleri adına planlamalar yapılıyor. Çağın gerisinde kalmadan, kendi öğrenme serüveninde öğrenciyi her açıdan destekleyen ve ileriye taşıyan bir öğretim metotları var. Koçluk sistemiyle öğrenciler hem akademik hem de duygusal anlamda ele alınıyor. Bir veli olarak, evladımla bu kadar yakından ilgilenilen bir okul ortamında olduğum için kendimi çok mutlu ve şanslı sayıyorum. Bu nedenle bu okulda 8. yılımızı bitiriyoruz. Ve devam edeceğiz. Tüm öğretmenlerimize ve okul idaresine emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

  • Akadamik başarısının yanında, değerler eğitimine verdikleri önem, öğretmenlerin özverili çalışmaları Aile içi Seminerleri, çocuk ve veli ile ilgili rehberlik birimi, robotik kodlama, sportif faaliyetler, ulusal ve uluslararasında bilimsel çalışmalardaki dereceleriyle çok beğendiğim ve yıllardır çocuğumun severek gittiği bir okuldur. Okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim.Ankara'da şubelerin olması, ortaokul ve Lise'de kız erkek ayrı okulların olması eğitimi ve başarıyı daha da kaliteli hale getircektir.

  • AA

    Zehra okulların da öğrencisi olan bir velinin çok yakın arkadaşıyım Bu arkadaşlık sayesinde okulla tanıştım eğitim modellerini bu eğitim için nasıl hazırlık yaptıklarını ve eğitim öğretim döneminde ne kadar fedakarlık yaptıklarını gördüm şahit oldum bazı etkinliklerine benimde katılma şansım oldu orada öğretmen öğrenci veli ilişkilerini gördüm tam bir aile sıcaklığı var.Öğrenciler öğretmenleriyle saygı çerçevesinde çok samimiler.Ayrıyeten verilen değerler eğitimi nedeniyle öğrencilerde bir velinin öğrencisinde görmek istediği insani değerleri gördüm.Öğretmenlerden bazıları ile tanıştım ve ve samimiyetim oldu herkesin bu yuvanın sıcaklığını hissetmesini arzu ederim.

  • HG

    Devlet okulunda Fen Bilimleri öğretmeni olarak çalışıyorum. Devlet okullarında küfür ve ahlaksızlık yaygınlaşmış ve her yıl aratarak önlenemeyecek derecede bizi rahatsız ediyor. Bu yüzden kızımı buraya vererek daha güvenli bir ortamda yetişmesini istedim. Öğretimle beraber eğitimin de daha önemli olduğunu fark ettim. Hele şimdi eski bir veli olarak arada bir okulu ziyaret ettiğimde okuldaki öğretmenlerin öğrencilerle daha çok ilgilendiğini gördüm.Mezun olan öğrencileri unutmamak adına bir etkinlik düzenleyebilirler.

  • sb

    Okul akademik çalışmalar,spor faaliyetleri ve manevi çalışmaları güzel ve verimli bir şekilde yerine getirmektedir. Özellikle spor faaliyetlerine ayrı önem veriyorlar Öğretmenler ilgili ve gayretli bir ekipten oluşuyor. Başarılar daim olsun inşallahUlusal ve uluslararası camiada daha sık görünmesi için çalışmalar sıkı bir şekilde devam ediyor

  • MD

    Sistem oturmuş tam kurumsal bir eğitim yuvası. Öğrencilerimizin hem eğitim hem rehberlik yönleriyle iyi ilgileniyorlar.Yemekler biraz daha güzel olabilir

  • hk

    Çok iyi bir okul. Denemeden bilemezsiniz. Çocukların yetiştirme tarzı gayet iyi. Saygı sevgi ve değerlerin öğretilmesi çok faydalı. Vicdanlı doktorlara, öğretmenlere, mühendislere vatandaşlara ihtiyacımız var.

  • ÖC

    Zehra okulları güzel bir fiziki binası muhteşem eğitim kadrosuyla Ankara'da kaliteli eğitim veren ender okullardandır.

  • Ailece huzur bulduğumuz bir okul. Aile içi seminerleri ve çocuklara ilgileri olağanüstü. Teşekkür ediyorum emeği geçen herkese..

  • ak

    Okulu yaşayan bilir. Yeğenim okuyor . Çok memnunuz. Çok samimi içten herkese kapısını açan ayrım yapmayan kaliteli bir okul. Aklı ve kalbi esas alan geleceğin eğitim modelini başarılı bir şekilde inşa edeceklerine inanıyorum. Allah yardımcıları olsun.

  • sg

    İki kız, iki erkek yavrumuz bu okullarda okudu ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarına kani olduk. Koçluk sistemi çok güzel, öğrencilerle birebir ilgileniyorlar, ahlaklı bireyler yetiştirme çabasındalar. Teşekkürler.

  • RT

    Devamlı kendini yenileyen ve geliştiren bir okul. Robotik kodlama ve Life Kinetik alanında çalışmalar yapan bir okul. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • EY

    Günümüz şartlarına özellikle Ankara’da iyi eğitim verebilen bir kaç okuldan birtanesi olduğunu rahatlıkla söyleye bilirim. Kaliteli bir kadrosu var. Ön yargısız her kesin beğeneceği bir okul. Bir öğrencim mezun oldu. Diğeri devam ediyor. Bütün yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederim.

  • FC

    Süper bir okul Çocuklarım yıllardır bu okuldalar. Hem akademik başarısı hem de karakter ve değerler eğitimiyle çağın ötesinde örnek bir okul. İnsan sevgisini esas alan bir okul "Akla ışığı ve kalbin nuru" parolasıyla bireyleri her yönden hayata hazırlayan bir okul. Çok çeşitli kulüp çalışmalarıyla insani ve ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştiren bir okul. Güven ve huzur veren bir okul. Olumsuz yönü ise Ankara'da başka şubesinin olmamasıdır. Bütün çocukların böyle bir okulda okumasını temenni ederim.

  • MC

    Bu okul bireysel farklılıkları gözeten, sosyal gelişimi destekleyen, akademik gelişime önem veren, yabancı dil eğitimi ağırlıklı olan, fiziksel şartları yeterli ve güvenli bir ortama sahip bir okul.

  • Ha

    gerçekten çok güzel programlar var çok kaliteli öğretim var öğretmenler harika her temiz düzenli öğrencilerin üzerine itanali bir şekilde özen gösteriliyor bunları gururla söylüyorum çünkü hak ediyorlar gidip gördük tek kelimeyle harika bir okulharika

  • ME

    Bu tür okulların varlığı gelecek nesiller için gerçek anlamda umut verici. Donanımlı ve modern çağa uygun eğitim sistemi ile dünya statüsünde çalışmalar yapabilecek kadar güçlü bir altyapısı var. Tebrikler Zehra okulları ve eğitimcileri...Her ilde olsa keşke...

  • İK

    Zehra Okulları, Karakter ve Değerler Eğitimini öncelik haline getirmiş bir eğitim anlayışına sahiptir. Bu anlayışını Aklın ışığı kalbin nuru mottosuyla eğitim modeli haline getirmiştir. Farklılıklara saygı duyan güzel ahlaklı ortamıyla çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz değerli bir okul. bu gibi kurumlara sahip çıkmak ve sahip olduğu bu çift kanatlı eğitim modelinin yayılmasına destek olmak gerek.

  • HG

    Sincan Yenikentte oturduğum halde 4 yıl boyunca kızım ve okulumuzun en başarılı öğrencisi Zehra kolejine gönderdim. Oradan mezun oldular. Her türlü desteklerinden dolayı Okuldan memnunum.

  • KA

    Dört çocuğum da okudu anaokulu, ortaokul ve lisede olmak üzere ahlaki ve akademik açıdan gayretlerinden ve ilgilenmelerinden dolayı teşekkür borçluyum.

  • SY

    Akademik başarının yanında Ahlaki ve manevi olarak da çocukların eğitimine ve gelişimine dokunmaları çok güzel. Ankara'da bu tür okulların çoğalmasını isterdim. Çocuklarım severek gidiyor. Öğretmenleri çok ilgili. Çocuklarım bu okuldan başka bir yerde eğitim almak istemiyor.

  • Özel Zehra Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz:)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zehra Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Kardelen, Başkent Blv. No:256 Yenimahalle/Ankara
0 312 963 1814
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum