fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu

Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu, öğrencilerini geniş fiziksel imkanlara sahip kampüsüyle karşılamaktadır. Kampüs, 14000 metrekare arazi içerisinde 11000 metrekare kapalı alana kurulmuş bulunmaktadır. Kurumda 3D odası, fen laboratuvarı, robotik ve kodlama atölyesi ve akıl oyunları derslikleri bulunmaktadır. Bu alanlar sayesinde öğrencilerin zihinsel gelişimlerini destekleyen ve problem çözme yeteneklerini geliştiren aktiviteler gerçekleştirilmektedir. Okulda bulunan konferans salonunda öğrencilere yönelik bilgilendirici faaliyetler yürütülmektedir. Okulun kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve binicilik alanı ise öğrencilerin fiziksel aktivitelerine ev sahipliği etmektedir. Bu alanlarda yapılan aktivitelerle öğrencilerin erken yaşta sporla tanışması sağlanmaktadır.
Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu'nda öğrencilere yönelik birçok aktivite gerçekleştirilmektedir. Okulda basketbol, futbol, voleybol ve beden eğitimi aktivitelerinin yanı sıra buz pateni ve jimnastik aktiviteleri gerçekleştirilmektedir. Böylece öğrencilerin sporu hayatlarının bir parçası haline getirmeleri amaçlanmaktadır. Kurumda sportif faaliyetlerin yanı sıra görsel sanatlar, el sanatları, dekoratif sanatlar, gezi kulübü ve dans faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Bu faaliyetler sırasında öğrencilere estetik bakış açısı kazandırılmakta ve sanatsal yönleri ortaya çıkarılmaktadır. Okulun müzik kulübü ise öğrencilerin özellikle beğeni odağı olmaktadır. Okulun müzik odası sayesinde öğrencilerin ilgi alanları ortaya çıkarılmakta ve bu alanda ilerlemeleri teşvik edilmektedir. Kurumda drama aktiviteleri de gerçekleştirilmektedir. Drama aktiviteleri sırasında farklı rollere bürünen öğrencilerin empati yetenekleri beslenmektedir. Bu aktiviteler aynı zamanda öğrencilerin öz güven gelişimlerini en üst seviyeye çıkarmaktadır. İngilizce drama aktiviteleriyle de öğrencilerin bu gelişimleri sağlanırken aynı zamanda İngilizce dil eğitimleri de çeşitlendirilmektedir. Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu'nun proje kulübünde öğrencilerin sorumluluk sahibi bireyler olmalarını teşvik eden faaliyetler yürütülmektedir. Öğrenciler bu aktiviteler sırasında hem takım çalışmasını öğrenmekte hem de planlı çalışma alışkanlığı kazanmaktadır.

Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bergama Doğa Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Fatih Mahallesi, Dumlupınar Caddesi, No:140, Bergama / İzmir
0 232 335 1632
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum