fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İzmir Gaziemir Ortaokulları

Gaziemir ilçesindeki ortaokullardan çocuğunuza en uygun olanı hemen keşfedin; ebeveyn yorumları, fotoğraf galerileri ve daha fazlasına ulaşın! Bütçenize en uygun özel ortaokulların detaylı bilgilerini incelemek isterseniz Gaziemir özel ortaokulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
21 okul bulundu.
Özel Kent Koleji Gaziemir Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Beyazevler Mah.
Özel Kent Koleji Gaziemir Ortaokulu

Özel Kent Koleji Gaziemir Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:10
Özel Rota Koleji Gaziemir Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Gazi Mah.
Özel Rota Koleji Gaziemir Ortaokulu

Özel Rota Koleji Gaziemir Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gaziemir Tekfen Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Dokuz Eylül Mah.
Özel Gaziemir Tekfen Koleji Ortaokulu

Özel Gaziemir Tekfen Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:50 - 16:30
Özel İsabet Okulları Gaziemir Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Irmak Mah.
Özel İsabet Okulları Gaziemir Ortaokulu

Özel İsabet Okulları Gaziemir Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel İzmir Dokuz Eylül Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Sevgi Mah.
Özel İzmir Dokuz Eylül Koleji Ortaokulu

Özel İzmir Dokuz Eylül Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İzmir Anka Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Dokuz Eylül Mah.
Özel İzmir Anka Koleji Ortaokulu

Özel İzmir Anka Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel İzmir Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Sevgi Mah.
İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel İzmir Ortaokulu

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel İzmir Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gaziemir Kocatürk Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Dokuz Eylül Mah.
Özel Gaziemir Kocatürk Ortaokulu

Özel Gaziemir Kocatürk Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Elçin Tün Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Atıfbey Mah.
Özel Elçin Tün Ortaokulu

Özel Elçin Tün Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel İleri Bilim Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Fatih Mah.
Özel İleri Bilim Koleji Ortaokulu

Özel İleri Bilim Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Ekarte Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Dokuz Eylül Mah.
Özel Ekarte Ortaokulu

Özel Ekarte Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Özel Doğru Statü Okulları Ortaokulu Özel Okul
Gaziemir / Dokuz Eylül Mah.
Özel Doğru Statü Okulları Ortaokulu

Özel Doğru Statü Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 17:15
Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu İzmir Devlet Okulu
Gaziemir / Emrez Mah.
Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu İzmir

Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu İzmir aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:10 - 12:00
Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Gaziemir Devlet Okulu
Gaziemir / Gazi Mah.
Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Gaziemir

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Gaziemir aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Dedeoğlu Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziemir / Atatürk Mah.
Dedeoğlu Ortaokulu

Dedeoğlu Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:20 - 12:25
Gazi Umurbey Ortaokul Devlet Okulu
Gaziemir / Irmak Mah.
Gazi Umurbey Ortaokul

Gazi Umurbey Ortaokul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 12:20
Mevlüt Aysun Özer Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziemir / Beyazevler Mah.
Mevlüt Aysun Özer Ortaokulu

Mevlüt Aysun Özer Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 15:10
Gaziemir İmam Hatip Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziemir / Aktepe Mah.
Gaziemir İmam Hatip Ortaokulu

Gaziemir İmam Hatip Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:50 - 16:00
Nevvar Salih İşgören Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziemir / Sevgi Mah.
Nevvar Salih İşgören Ortaokulu

Nevvar Salih İşgören Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:20 - 12:20
9 Eylül Ortaokulu Gaziemir Devlet Okulu
Gaziemir / Dokuz Eylül Mah.
9 Eylül Ortaokulu Gaziemir

9 Eylül Ortaokulu Gaziemir aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:40 - 13:40
Aslanlar Ortaokulu İzmir Devlet Okulu
Gaziemir / Binbaşı Reşatbey Mah.
Aslanlar Ortaokulu İzmir

Aslanlar Ortaokulu İzmir aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 12:20

İzmir Gaziemir Ortaokulları

İzmir’in yeşil doğası ve güzellikleriyle ön plana çıkan ilçelerinden biri olan Gaziemir, doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunmaktadır. Bu ilçede faaliyetlerini sürdüren okullar arasında devlet okulları, özel okullar ve kolejler yer almaktadır. Ortaokul kademsinde eğitim vermekte olan bu okullar öğrencilerini çağdaş değerlere sahip ve çok yönlü bireyler olarak yetiştirme gayesindedir. Gaziemir ortaokulları İzmir’in merkezi konumu sayesinde öğrencilerine pek çok sosyal ve kültürel fırsat da sunmaktadır. Bu okullarda okuyan öğrenciler donanımlı ve bir üst kademeye hazır şekilde mezun olmaktadır. Gaziemir’deki ortaokulları tek tek gezmenize gerek kalmadan Okul.com.tr’de yer alan Gaziemir Ortaokulları listesi aracılıyla tamamını keşfedebilirsiniz.


Gaziemir ilçesinde birçok ortaokul bulunduğundan veliler tercih yaparken zorluk yaşayabilmektedir. Bu noktada, okulları araştırırken kullanabileceğiniz filtreleme seçenekleri sizlere kolaylık sağlayacaktır. Aradığınız okullarda bulunmasını istediğiniz kriterleri belirleyerek, filtreleme alanına bu kriterleri yazabilir ve size en uygun olan okulları tek bir sayfada bulabilirsiniz. Okul araştırırken bütçenize uygun fiyat seçeneklerine sahip olan kurumları görmek için fiyat aralığı belirleyerek okulları araştırabilirsiniz. Bununla birlikte yabancı dil olanaklarını filtreleyerek istediğiniz yabancı dillerde eğitim veren okulları keşfedebilirsiniz. Okulların kulüp imkanları, sportif imkanları ve diğer pek çok özelliğini bu şekilde filtreleyerek aramalarınızı efektif hale getirebilirsiniz. Bunların dışında mahallenizi filtreleyerek veya okulların haritadaki konumlarını inceleyerek evinize yakın olan Gaziemir ortaokullarını görebilirsiniz.


Okul tercihi noktasında ebeveynlere kolaylık sağlayan bir diğer unsur da okul profillerinde yer alan veli yorumlarıdır. Veli yorumları Gaziemir’deki ortaokulları daha önce deneyimlemiş olan veliler tarafından yapılmakta ve okulları tarafsız gözlerle tanımanıza olanak sağlamaktadır. Bu yorumlar sayesinde okulların olumlu veya olumsuz yönlerini öğrenerek tercihlerinizi kolayca belirleyebilirsiniz.


Velilerin tercihlerinde etkili olan unsurların başında okulların başarı seviyeleri gelmektedir. Ortaokul kademesinde eğitim vermekte olan okulların başarıları genellikle mezunlarının sınavda gösterdiği performanslar ve yerleştikleri liselerin niteliğiyle ölçülmektedir. Çocuğunuzun nitelikli bir eğitim alması için hangi okulların ne gibi başarılara imza attığını inceleyebilirsiniz. Bu sayede çocuğunuz nitelikli bir eğitim alarak iyi liselere yerleşme şansına sahip olabilecektir. Gaziemir ortaokulları modern altyapıları ve nitelikli eğitimci kadroları ile öğrencilerine çağdaş bir eğitim sunmaktadır. Bu kurumlardan mezun olan öğrenciler iyi liselerde eğitimlerine devam etmekte ve geleceğe hazırlanmaktadır. Gaziemir’deki ortaokulların başarı seviyeleri ve mezunlarının yerleştikleri liseleri hemen öğrenebilirsiniz.


Gaziemir ortaokullarında öğrencilerin sağlık takibi yapılmakta ve sorun yaşamamaları için bütün önlemler alınmaktadır. Okul içi materyaller öğrencilerin olası kazalarda yaralanmalarını önleyecek şekilde konumlandırılmaktadır. Ayrıca bu okullarda revir ve sağlık personelleri acil durumlara karşı hazır bulunmaktadır. Bunlarla birlikte öğrencilerin sağlıklı beslenmelerini sağlamak amacıyla yemekhane ve kantinlerde sunulan gıdalar denetlenmekte; yemek menüleri uzmanlar eşliğinde besin değerlerine dikkat edilerek hazırlanmaktadır. Ayrıca okullarda sürekli güvenlik kameraları ve güvenlik personelleri bulunmaktadır. Okulların bina içi ve bahçelerde hijyeninin sağlanması için temizlik personelleri günlük olarak temizlik yapmakta ve okullar düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Gaziemir’deki ortaokullarda öğrencilerin sağlık ve güvenliği için alınan tedbirleri okulların profil sayfalarından inceleyerek tercihlerinizi bu doğrultuda yapabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzu okula güvenle gönderebilirsiniz.


Ortaokul dönemi öğrencilerin liselere geçiş sınavlarına hazırlandığı dönemi kapsamaktadır. Bu nedenle bu dönemin akademik olarak verimli geçirilmesi son derece önemlidir. Ortaokul döneminde öğrenciler ilkokul kademesinden farklı olarak daha sınav ve başarı odaklı bir eğitimden geçmektedir. Bu süreçte okullar öğrencilerini sınavlarda başarılı olmaları yönünde desteklemektedir. Gaziemir ortaokulları öğrencilerinin akademik gelişimlerini desteklemek adına çeşitli programları takip edebilmektedir. Öğrencilerin derslerle olan ilişkilerinin güçlendirilmesi öncelikli olarak nitelikli bir eğitim ile mümkündür. Bunun sağlanabilmesi için tecrübeli öğretmenler ve modern ekipmanların varlığı son derece önemlidir. Bununla birlikte öğrencilerin derslerde ve sınavlarda göstereceği başarıların artırılması için çeşitli etüt programları, zaman yönetimi ve soru çözüm teknikleri gibi eğitimler sağlanmalıdır. Gaziemir’deki ortaokulların öğrencilerine sunduğu bu gibi imkanlar farklılık gösterdiğinden tercih noktasında çocuğunuzun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Bu sayede kendine uygun bir eğitim alan çocuklar okulda ve sınavlarda başarılı olabilecektir.


Ortaokul dönemi aynı zamanda öğrencilerin sosyal gelişimleri için önemli bir evreye tekabül etmektedir. Bu dönemde öğrencilerin arkadaşları ve çevreleriyle olan iletişiminin güçlü olması onların sosyal gelişimi açısından son derece değerlidir. Bu dönemde öğrencilerin yalnızca sınava yönelik çalışmalarla vakit geçirmesi sosyal gelişimi açısından zararlı olabilmektedir. Bunun önüne geçilebilmesi için çocukların dengeli bir sosyal yaşam ve akademik yaşama sahip olması gerekmektedir. Bu da okullarda sağlanan kulüp imkanları ile mümkün olabilmektedir. Kulüpler aracılığıyla öğrencilerin etkinliklere katılması onların hem grup çalışması becerilerini, liderlik yeteneklerini ve iletişim becerilerini geliştirmekte hem de onlara sorumluluk bilinci kazandırmaktadır. Her okul farklı kulüp imkanlarına sahip olmakla birlikte, sosyal projeler, çeşitli müsabakalar, sportif ve kültürel aktivitelerde de farklılık göstermektedir. Gaziemir ortaokullarının sahip olduğu kulüp imkanlarını, öğrencilerine sunduğu kültürel ve sosyal etkinlikleri okulların profil sayfalarından inceleyebilirsiniz. Hangi okullarda çocuğunuzun ilgi alanlarını geliştirebileceğini görerek ona en uygun olan okulları tercih edebilirsiniz.


Ortaokul döneminde öğrencilerin akademik ve sosyal gelişiminin öneminin yanı sıra psikolojik gelişimlerinin önemi de göz ardı edilmemelidir. Ortaokul dönemi öğrencilerin gelişimleri açısından oldukça hassas bir dönemdir. Bu dönemi çocukların zorluk yaşamadan geçirmesi ya da yaşayacağı zorlukları kolayca aşabilmesi için aileler ve okullara önemli görevler düşmektedir. Çocukların özgüvenlerinin zedelenmemesi ve kendilerini rahatça ifade edebilecekleri bir ortama sahip olmaları için aileler ve okulların onların ruhsal durumlarının farkında olarak iletişim kurmaları gerekmektedir. Bu noktada psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimlerinin yapacağı çalışmalar önem kazanmaktadır. Bu birimler okul ve ailelerle iş birliği içerisinde çalışarak çocukların bu hassas döneminde onları desteklemelidir. Psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimleri aile ve okulları çocuklara yönelik tutumları konusunda bilinçlendirmek adına seminerler ve toplantılar düzenlemelidir. Bununla birlikte çocuklarla yapılacak olan birebir görüşmeler ve grup çalışmaları ile onların problem çözme yetenekleri geliştirilmelidir. Gaziemir’deki ortaokulların çocukların gelişim sürecini ne gibi çalışmalarla desteklediğini okulların profil sayfalarından inceleyebilirsiniz.


Gaziemir kolejleri ve özel okulları öğrencilerine daha kişiselleştirilmiş eğitim deneyimi sunmaktadır. Bu kurumlarda sınıf mevcudu az tutularak öğretmen öğrenci ilişkisi pekiştirilmektedir. Bu sayede her öğrencinin bireysel takibi yapılmakta ve öğretmenler elde edilen veriler doğrultusunda öğrencilerin kendi temposuna uygun programlar hazırlamaktadır. Bu kurumlarda aile ve okul ilişkisi de son derece değerlidir. Okul ve aileler sürekli iletişim ve iş birliği içinde hareket etmekte ve öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede gerçekleştirmeleri için çalışmaktadır. Gaziemir’deki özel okullar ve kolejler hakkında detaylı bilgi almak için okulların profil sayfalarını inceleyebilir veya randevu alarak yüz yüze görüşme gerçekleştirebilirsiniz.


Gaziemir ortaokulları fiyatları okullarda sunulan imkanlara göre değişkenlik göstermektedir. Her okulda farklı kulüp olanakları, dil seçenekleri, fiziksel imkanlar bulunmakla birlikte sunulan hizmetler de farklıdır. Bunlarla birlikte özel okul ve kolejler velilere kolaylık sağlamak adına erken kayıt dönemleri düzenlemekte ve bu dönemde öğrencilerini uygun fiyatlarla kabu etmektedir. Ayrıca bu kurumlar bursluluk sınavları düzenlemekte ve bu sınavlarda başarılı olan öğrencilere burslu okuma imkanı tanımaktadır. Bursluluk sınavlarına Okul.com.tr üzerinden hemen başvurabilirsiniz.


Gaziemir ortaokullarını incelemek için yeterince vakit bulamıyorsanız Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir ve okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Gaziemir Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum