fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu

Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu, tecrübeli eğitimci kadrosu ve yetkin kampüsüyle ön plana çıkmaktadır. Okulda bulunan futbol sahası ve spor alanı sayesinde öğrenciler sportif faaliyetler yürütmektedir. Atletizm, masa tenisi, futbol, voleybol ve basketbol aktiviteleriyle öğrencilerin fiziksel gelişimleri desteklenmektedir. Bu aktivitelerle aynı zamanda sporun öğrencilerin hayatlarının bir parçası haline gelmeleri amaçlanmaktadır. Kurumun fen ve bilgisayar laboratuvarları ise öğretmenlerin derslerin konularının uygulamalı olarak işlemesine imkan tanımaktadır. Sınıflarda bulunan akıllı tahtalar ise öğrencilerin derslere olan ilgisini artırdığından oldukça fayda sağlamaktadır. Derslere ilgisi artan öğrencilerin başarı katsayıları artmakta ve öğrendikleri bilgilerin kalıcı olması hedeflenmektedir. Kurumda bulunan yemekhane ise öğrencilerin sağlıklı ve düzenli öğünler tüketmesine imkan vermektedir. Öğrenciler sağlıklı beslenmesi, ebeveynlerin bu konudaki endişelerini gidermektedir. Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu'nun müzik odası ise öğrencilerin özellikle ilgi odağı olmaktadır. Bu alan sayesinde öğrenciler müzik enstrümanlarıyla vakit geçirerek yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmektedir. Müzik kulübünde yapılan aktivitelerle öğrenciler müzikle iç içe bir eğitim hayatı geçirerek sosyal olarak gelişmektedir. Kurumda öğrencilerin sosyal gelişimlerini desteklemek adına tiyatro, gezi kulübü ve sinema gibi faaliyetler de yürütülmektedir. Bu aktiviteler sayesinde öğrenciler farklı bakış açıları kazanırken aynı zamanda kültürel birikimleri artırılmaktadır.
Kurumda öğrencilerin liseye geçiş sınavlarındaki başarılarını artırmak için çeşitli çalışmalar yürütülmektedir. Branşında uzman eğitimci kadrosu, öğrencilere kapsamlı bir eğitim programı uygularken rehberlik servisi de öğrencilere destek vermektedir. Servis, öğrencilerle düzenli olarak görüşmeler gerçekleştirerek akademik ilerlemelerini belirlemektedir. Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu'nun rehberlik servisi öğrencilere hedef belirleme ve çalışma planı hazırlama konularında da yardımcı olmaktadır. Okulun konferans salonunda düzenlenen motivasyon verici ve bilgilendirici etkinlikler de öğrencilerin başarı katsayısını artırmaktadır.

Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mavişehir 1 Doğa Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Yali Mah. 6500/1 Sok. Doğa Koleji̇ Blok, No:7, Karşiyaka / İzmi̇r
0 232 335 1591
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum