fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu

Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:30

Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu Hakkında

Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu, İzmir'in Tire ilçesinde bulunmaktadır. Okulun asıl amacı geleceğe mutlu, başarılı, karakteri oturmuş, doğaya ve çevreye duyarlı, Atatürk'ün izinden ilerleyen, çağdaş bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu kurum en fazla 16 kişilik sınıflarda eğitim vermektedir. Her öğrenciyle bireysel olarak ilgilenilmektedir. Lise giriş sınavlarına hazırlanan ortaokul öğrencileri için çalışma programları çıkarılmaktadır. Kişisel çalışma programlarıyla öğrencilerin tam öğrenme sağlaması amaçlanmaktadır. Aynı zamanda teorik bilgilerin pratiğe dökülmesi amacıyla laboratuvarlarda deneyler yapılarak gözlem becerisi geliştirilmektedir. Etütler ve ek derslerle öğrencilerin eksik olduğu konular tamamlanmakta ve pekiştirme yapılmaktadır. Öğrencilere sınavlar ve konu tarama testleri uygulanarak seviyesi belirlenmektedir. Psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenleri tarafından gözlemlenen öğrencilerin, akademik durumları düzenli aralıklarla ailelerle paylaşılmaktadır.
Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu, öğrencilerinin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişmesini de önemsemektedir. Bu bağlamda okulun fiziksel imkanlarını buna göre düzenleyen bu kurum, öğrencilerine birçok imkan sunmaktadır. Okul bünyesinde; konferans salonu, mutfak atölyesi, sanat atölyesi, bahçe, müzik odası, oyun ve spor alanları bulunmaktadır. Konferans salonu; öğrencilerin drama ve tiyatro gösterilerinin sergilenmesi, alanında uzman kişilerin öğrencilere seminerler vermesi için kullanılmaktadır. Mutfak ve sanat atölyelerinde öğrenciler el becerilerini geliştirmekte ve farklı hobiler edinebilme şansı yakalamaktadır. Oyun ve spor alanlarında öğrenciler sportif aktivitelerini gerçekleştirirken; takım ruhu kazanmakta ve sosyal iletişimlerini geliştirebilmektedir.
Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu, öğrencilerine analitik düşünme becerisi, problem çözme kabiliyeti, yaratıcılık ve üretkenlik gibi özellikler kazandırmak adına robotik ve kodlama dersi vermektedir. Proje tabanlı derslerle öğrencilerin yaratıcı fikirler ortaya koyması beklenmektedir. Aynı zamanda öğrencilerin, teknolojiyi takip eden, doğru bilgiye ulaşmanın yollarını kavrayan, edindiği bilgiyi kullanabilen ve dönüştürebilen bireyler olmasını amaçlamaktadır.
Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu, yabancı dil edinimini oldukça önemsemektedir. Bu bağlamda İngilizce dersleri yoğunlaştırılmış şekilde öğrencilere sunulmaktadır. Yabancı dilin ezberden ibaret olmadığını öğrencilerine benimseterek, onları konuşmaya sunumlarla ve çeşitli diyalog etkinlikleriyle teşvik etmektedir. Öğrencilerin en az iki yabancı dil konuşabilen bireyler olmasını amaçlayan bu kurum, Almanca dersleri de vermektedir.

Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tire Armağan Ada Ortaokulu İletişim Bilgileri

Fatih Mahallesi, Saim Falakalı Caddesi, No:10, Tire/İzmir
0 232 335 1591
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum