fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş

Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 0-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş Hakkında

Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş, 0-6 yaş grubu çocuklarına hizmet vermektedir ve Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlıdır. Etimesgut Bağlıca Mahallesinde yer alan okul, tam gün ve sabahçı/öğlenci şeklinde çalışmakta ve çocuklarınız için 08:00/18:30 veya 08:00/13:00 veya 13:00/18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kreş, çocuklarınızın sportif ve sanatsal etkinlikleri, dekoratif sanatlar, modern dans, drama, görsel sanatlar, İngilizce drama, jimnastik, dans, el sanatları, Orff ve yoga gibi alanlarda gelişimine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.
Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş, Montessori eğitimi, çoklu zeka modeli, aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı odaklı eğitim, proje temelli öğrenme eğitim modeli, işbirlikli öğrenme modeli, yaparak yaşayarak öğrenme ve öğrenci merkezli eğitim modeli gibi farklı eğitim sistemlerini benimsemiştir. Bu eğitim sistemleri, çocuklarınızın farklı öğrenme stillerine ve zekâ tiplerine uygun olarak özel olarak tasarlandığından, onların öğrenme süreçlerini desteklemektedir.
Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş'te sürdürülen Montessori eğitimi, öğrencilerin kendi hızlarında öğrenmelerine ve kendi ilgi alanlarına göre çalışmalarına olanak tanırken, çoklu zeka modeli çocukların farklı zeka alanlarını keşfetmelerini ve geliştirmelerini desteklemektedir. Proje temelli öğrenme eğitim modeli öğrencilerin araştırma yapmalarını, problem çözmelerini ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeyi hedeflerken, işbirlikli öğrenme modeli öğrencilerin birlikte çalışarak sosyal becerilerini ve işbirliği yeteneklerini geliştirmelerini sağlamaktadır. Kaliteli eğitim anlayışından hareketle öğrencilerin yaparak-yaşayarak öğrenme becerilerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır. Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş, Gems materyalleri, fen ve matematik eğitici materyaller, akıl ve zeka kutu oyunları, robotik kodlama materyalleri, Sudoku, Montessori materyalleri, resim araç ve gereçleri, Lego ve yapı blokları, koordinasyon aletleri, çocuk oyun parkı, müzik aletleri ve akıllı düğmeler gibi eğitim materyalleri bulunmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş yaş aralığı nedir?
    0-6
  • Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş Yorumları (21)

  • TC

    Merhaba 2 kızım 2 yıl boyunca 4 Element Çocuk Akademisine devam etti ve mezun olarak ayrılış yaptılar. Pandemi zamanı kreş seçerken civardaki başka kreşleri de gezdim. Butik bir kreş olması, kurucu müdüresinin psikolog olması ve çocuklara dengeli yaklaşımı karar verme sürecimizi hızlandırdı. Zaman içerisinde kararımızdan hiç de pişman olmadık. Kızlarım okullarına hep severek gittiler. Bizim aile olarak kreş dönemi için öncelikli beklentimiz, çocuklarımıza sevgi ve güven ortamında bakılması idi ve bu ihtiyacımızı kreşimiz fazlasıyla karşıladı. Kızlarım hala Şeyma Hanımı ve Zeliha Öğretmeni dillerinden düşürmezler. Bizlerd de aile olarak, Şeyma Hanımı hala ara ara arar takıldığımız konularda fikrini alırız. Yorumumu kreş arayan velilere faydalı olması temennisi ile paylaşıyorum.

  • AD

    Çocuk sahibi olmak için 12 yıl uğraştıktan sonra dünyaya gelen kızımızı bir buçuk yaşında emanet ettiğimiz mükemmel bir kurum. Bu sene kızımız beş buçuk yaşında ve buruk bir sevinçle Mezun oluyor. Bu süreçte bizlerden ve biricik kızımızdan güler yüzlerini ve sevgilerini hiç eksik etmeyen ve sürekli her konuda yardımcı olan Sayın Şeyma Hanım ve Zeliha Hanıma, bu süreçte kızımızın gelişimine yardımcı olan tüm öğretmenlerimize ve o güzel yemekleri ile kızımızın karnını doyuran Zeynep hanıma sonsuz teşekkürlerimizi sunar ve minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz. İyi ki varsınız, iyi ki sizlerle karşılaşmışız.

  • ÇÖ

    Gözünüz kapalı evladınızı emanet edebileceğiniz, tertemiz bir okul. Çocuğunuza en az sizin kadar iyi bakacaklarından emin olabilirsiniz. Okula 2 yıldır devam ediyoruz, kızım için hayatımızın en güzel kararını bu okulu seçerek vermişiz.Okulun tamamen her şeyinden memnunum. Tüm öğretmenlerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum, iyi ki varlar.

  • YK

    Çok ilgililer. Herkes çok profesyonel. Okul müdüresi psikolog, profesyonel bir işletme müdürü olması görüştüğüm diğer okul müdüreleri arasında çok fark yarattı. Ayrıca çocuklara asla ekran göstermiyorlar.Öğretmenleriyle daha çok görüşmek isterdim.

  • TK

    Oğlumuz Aliyi 4 yıl boyunca gözümüz asla arkada kalmadan emanet ettiğimiz, onun güçlü bir karaktere sahip, özgüvenli ,saygılı, ilkokula fazlası ile hazır bir birey olmasında çok emekleri olan, bu süreçte Ailemize destekten fazlasını veren her türlü övgüyü hak edecek bir kurum. Yaş gruplarına göre eğitim modelleri, bu modelleri destekleyen fiziki şartları ve bunlardan çocukların en üst seviyede faydalanmasını sağlayan değerli yönetici ve öğretmenleri ile doğru bir tercih yaptığınızı kısa bir sürede zaten anlayacaksınız. Her konuya çok titizlikle yaklaşan Kurucu müdür Psikolog Şeyma hanım ve değerli öğretmenlerin profesyonel yönetimleri ve verdikleri bütün emekler için tekrar çok teşekkür ediyorum.

  • Ab

    Aileden birine emanet ediyor gibi güvenerek çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir yer keşke ilkokulu olsaydı da kızlarımız ilkokula da devam edebilselerdi

  • İlk senemiz ilk kreş tecrübemiz oğlumun acaba alışırmı? bizi zor durumda bırakır mı?diye düşünürken kendimizi Güleryüzlü öğretmenlerimizin bulunduğu gözümüzün arkada kalmadığı herşeyin günden güne daha iyiye gittiği bir kurumda bulduk kendimizi iyikide bulduk yollarımız kesişti.Biz çok memnunuz sabrın ve güleryüzün daim olduğu her yer güzellikler bırakıyor.İyiki 4ELEMENT ailesinin bireyi olmuşuz oğlumve biz sevgilerSinema tiyatro gibi organizasyonların oluşturulmasının çocuklarımızın daha istekli okula gelmelerinde yardımcı olacağını düşünüyorum.

  • MA

    Okulumuz yöneticileri, güler yüzlü öğretmenleri ve bina düzeni açısından öğrencilerin gereksinimlerini fazlasıyla karşılayabilecek nitelikte olduğu için çok memnunuz.Çocukların beslenme ve uyku durumları bilgisinin günlük olarak velilere verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

  • Ee

    Sevgi dolu bir yuva Yavrunuzu gozunuz arkada kalmadan emanet edebileceginiz yer

  • ŞB

    Canlarinizi gozunuz kapali emanet edebileceginiz bir yer 2 cocugumu cok kucucukken verdim cok ama cok memnunumYuzme kursu gibi aktiviteler sadece yaz doneminde değil surekli olursa daha iyi olur

  • Biz okulumuzdan çok memnunuz. İlgileri çok güzel, yemek yemeğen ilaç içmeyen çocuğum okulda itirazsız her şeyi yiyip içiyor . Çok teşekkürler 4 element ailesi Bilgilendirme için bir online sisteme gecilebilir ve bir hemşire kadroya dahil edilebilir

  • BK

    Pimpirikli bir veli olarak içim çok rahat ederek, güvenerek aklımda soru kalmadan bırakabildiğim bir kurum , önceki kreş deneyimim çok yanlıştı çocuğum da yaşadıklarından sonra okula gitmek istemiyordu, sonra 4 element çocuk akademisin de Şeyma hanımla tanıştım iyi ki karşıma çıkmış, oğlumun okula karşı olan negatif duygularını pozitife çevirdi, okulu sevdirdi daha da önemlisi gözüm kapalı okula gönderebildim çocuğumu keşke daha önceden kesfetseydim kurumu, çok güzel 2 yıl eğitim aldı çocuğum. Çocuğum hala Şeyma hanımı ve Zeliha öğretmenini anlatır. Aklınızda şüphe kalmadan güvenebilirsiniz.

  • Aile sıcaklığı, anne şefkati bekleyen tüm veliler için, şu eğitim dünyasının en mükemmel örneğidir bu okul. Hastalıklarında, özel günlerde özverili, içten davranışları bizi hep mutlu etmiştir. İyi ki tanıştık, iyi ki yollarımız kesişti.

  • GY

    Geleceğimizin mimarı evlatlarımızı emanet ettiğimiz aileden sonra yuva olan, kucak olan en önemli kurumlardan biri de kreşlerdir. Uzun araştırmalarım ardından bir eğitimci olarak çocuğumu "4 Element Çocuk Akademisi"ne verdim. Fikren ikna olmamdaki en önemli hususlardan hazırlanan eğitim programlarının amacı gelişimsel ve eğitimsel ilkeler göz önünde bulundurularak çocukların bilişsel, dil, sosyal – duygusal, motor ve öz bakım gelişim alanlarında saptanan hedeflere uygun olarak eğitim programlarının uygulanması oldu. Bu programlar kapsamında çocuğumun yaşayarak, deneyerek, gözlemleyerek ve sorumluluk alarak öğrenmesi eğitimde esas aldığım konulardandı. Öz güveni gelişmiş, girişken, kendi duygu ve düşüncelerini rahat ifade edebilen, karar verip verdiği kararları uygulayabilen, yaratıcı, sorgulayan, karşılaştıkları engellerle başa çıkabilen çocuklar yetiştirmek için idareci kadrosundaki psikoloğumuz profesyonel çalışmalar yaparak aradığım kaliteyi bulmamı sağladı. Okul ve aile iş birliği de öncelediğim hususlardan biriydi bu noktada da sürekli istişare esasında bir hizmet sundular. En önemlisi de biliyoruz ki "Çiçek açan hayatın adıdır, sevgi." Çocuğumun ruhunda çiçekler açtıran "4 Element Çocuk Akademisi"ne sonsuz teşekkürler. Neden mi siz? İyi ki siz...

  • FB

    Çok ilgili bir kurum. Kendimizi çoğu zaman evimizde gibi hissettik. Özellikle kurum sahibinin psikolog olmasının avantajlarını her zaman yaşadığımızı düşünüyorum. Çocuğum şimdi ilkokula başladı. Birlikte 4 yıllık bir eğitim hayatımız oldu. Gözü kapalı güvenebilirsinizHarika bir okul çok ilgili ve çok bilgililer. Geliştirilmesini düşündüğüm bir şey yok.

  • AT

    Deneyimli ilgililer çocuğumu güvenle bırakabi leceğim tek yer diyebilirim herkese tavsiye ederim

  • AK

    Çocuğumu 2021 yılında kayıt ettirdim. Bu zamana kadar da hiç sorun yaşamadım. Şeyma hanım güler yüzlü ve samimi ufacık sorunlarımızı bile hemen çözümlememize yardımcı oluyor. Öğretmenlerimizden de memnunuz hepsi çok ilgililer. Çocuğum Okula başlayana kadar devam etmeyi düşünüyoruz.İngilizce ders saatleri biraz daha artabilir.

  • Bk

    Çok özenli ve ilgililer , yalnızca işlerine değil çocuklarımıza duydukları saygı herşeyin ötesinde . İyi ki varsınız.

  • Bd

    Kısa bir süre çoçuğumu gönderme şansım oldu , ve inanılmaz samimi,güleryuzlü insanlarla karşılaştım. Çocukların hem güvenli,hem sevgi dolu bu güzel ortamda eğitım alması çok güzel birşey. Ikinci bebeğim biraz büyusun hemen onuda göndericem.

  • GG

    Daha önce başka bir kreşe gönderdim kızımı ancak zaman içinde okul fobisi oluştu. Tavsiye üzerine 4 elementle görüşmeye gittiğimiz ilk andan itibaren kızım çok sevdi burayı. İyiki tanıdık sizi güzel insanlar, bizde yeriniz çok ayrı.

  • Kızımı 3 yaşına girmeden sosyalleşmesi amacıyla verdik bu kreşe. Butik kreş daha rahat eder, bakımı daha iyi olur diye tercih etmiştik. Yanıltmadılar bizi; daha sonra da bağımlılık yaptı. O kadar güzel bir ortam sağlandı ki, çocuğum 6 yaşına kadar çok mutlu oldu burada. Çok da güzel şeyler öğrendi. Artık yaş sınırından dolayı anaokuluna devam etmek zorunda. Şu anda benzer bir kalitede yer bulamadığım için üzgünüm. Müdürü çocuk psikoloğu olduğu için bir kere çocuğunuz çok güvende. Tüm seçimleri çok özenli yapıyor. Güler yüzlü çalışanları çocuğunuzu mutlu edecek bir ortam sağlamakta çok başarılı. Zeliha öğretmenimiz çocuğum için çok mutlu bir çocuk demişti, evet öyle ama çocuğumun o mutlu tavrı onların çocuğuma yansımaları olduğunu düşünüyorum. Çünkü sabrına ve güler yüzüne hayran kalacağınız bir insan kendisi. Çocuğunuz için güvenilir bir yer arıyorsanız, çok çok tavsiye ederim.

  • Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş

    Okulun Cevabı:

    Hakkımızdaki güzel düşünceleriniz bizleri fazlasıyla duygulandırdı. Sizler gibi velilerimizle yollarımız kesiştiği için çok mutluyuz

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bağlıca 4 Element Çocuk Akademisi Kreş İletişim Bilgileri

Bağlıca Mahallesi, Çambayırı Caddesi, No:120/F Blok, (Kozz Bağlıca Karşısı) Etimesgut / Ankara
0 312 963 0709
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum