fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu

Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu, Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunmaktadır. Okul öncesi eğitimde bir marka olan bu kurum, çocukların gelişmesinin ve karakter kazanımının en verimli şekilde gerçekleşmesini amaçlamaktadır Bu bağlamda fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimleri için bir çok eğitim verilmektedir. Verilen eğitimler sonucu gelişim gösteren öğrenciler gözlemlenmekte ve gelişim haritası çıkarılmaktadır. Okula hazırlık evresinde okuma - yazma başlangıç öğretileri, el - göz koordinasyon becerisi, kaba ve ince motor gelişimi gibi birçok konu göz önüne alınmaktadır. En fazla 15 kişilik sınıflarda eğitim veren bu kurum, her öğrencisine sevgiyle yaklaşmaktadır. Çocuklarda tam öğrenme sağlamak amacıyla çocukların tüm duyularını kullanması gerektiğini öne süren bu kurum görsel ve işitsel öğelerle dersleri zenginleştirmektedir. Çocuklara serbest oyun zamanı ayrılmakta ve bu süreçte çocukların arkadaşlarıyla olan sosyal iletişimleri gözlemlenmektedir.
Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu, 4 - 6 yaş arası çocukları bünyesine kabul ederken, her çocuğun özel olduğunu benimsemektedir. Bu kurum, her çocuğu bireysel olarak değerlendirmekte, ilgi ve yeteneklerinin farkına varmasını sağlamaktadır. Erken yaşta bu farkındalığı kazanmış olan çocuklar ve aileler, çeşitli yönlendirmelerle eğitime devam etmekte ve çocukların gelecekteki başarısı kaçınılmaz olmaktadır.
Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu, fiziksel koşulları olarak öğrencilerin güvenliği ve konforu baz alınarak tasarlanmıştır. Okulda öğrenciler kendilerini sosyal, kültürel ve sportif alanlarda geliştirerek; fiziksel ve zihinsel gelişimlerini tamamlamaktadır. Okul bünyesinde çocukların güzel vakitler geçirebileceği birçok imkan bulunmaktadır. Bu imkanlar dahilinde, çocukların kas gelişimi için en sağlıklı sporlardan biri olan yüzme dersleri yapılmaktadır. Aynı zamanda okulda oyun ve spor alanlarında öğrenciler, öğretmenler eşliğinde keyifli vakitler geçirebilmektedir. Sanat atölyesi ve müzik odası bulunan bu kurumda; öğrenciler ilgi duydukları müzik aletini öğrenmeye başlayabilir veya kendilerini el sanatları ve görsel sanatlar alanında geliştirebilmektedir.
Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu, öğrencilerine yemekhane hizmeti de sunarken, çocukların organik beslenmesine dikkat etmektedir. Bu şekilde öğrencilere sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı kazandırılmaktadır. Tüm bu imkanlar dahilinde çocuklarını güvenle Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu'na çocuklarını emanet eden aileler, çocuklarının vizyon kazanarak ve sağlıklı gelişiminden memnun kalan mutlu çocukların mutlu aileleri olmaktadır.

Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başkent Örnek Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Yayla Mah. 1492. Cad. No:27A Keçiören / Ankara
0 312 963 1398
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum