fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beyaz İnci Anaokulu

Özel Beyaz İnci Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Beyaz İnci Anaokulu Hakkında

Özel Beyaz İnci Anaokulu, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde eğitim vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. Rahat ve ferah sınıfları, açık ve kapalı oyun alanları, çocukların keyifle oyun oynayacağı bahçesi ile dikkat çekmektedir. Okulumuzda haftada iki gün İngilizce dersi uygulanmaktadır. Ayrıca robotik kodlama, beden eğitimi, müzik-drama ve satranç derslerimiz de alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından uygulanmaktadır. Çocukların ahlak, dürüst, saygı, sorumluluk, adalet kavramlarını öğrenmeleri adına değerler eğitimi dersleri verilmektedir.
Özel Beyaz İnci Anaokulu'nda yapılan etkinliklerle öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini keşfetmeleri sağlanmaktadır. Okulda zaman zaman alan gezileri düzenlenmektedir. Bu kapsamda öğrenciler yeni yerler öğrenmekte ve okul dışında vakit geçirerek sosyal ilişkilerini geliştirmektedir. Okulumuzda belirli gün ve haftalarda tematik kutlamalar ve etkinlikler yapılmaktadır.
Özel Beyaz İnci Anaokulu'nda belirli gün ve haftalarda tematik kutlamalar ve etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinlikler, öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmeye ve toplumsal değerleri anlamalarına yardımcı olurken aynı zamanda eğlenceli bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Hazırlanan kutlamalar ve etkinlikler, minik öğrencilerin motivasyonunu artırmakta ve okul ortamında pozitif bir atmosfer oluşturmaktadır.
Etimesgut Beyaz İnci Anaokulu, etkinlikler ve kutlamalar aracılığıyla öğrencilerin sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerini desteklemeyi ve onları mutlu, başarılı bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu sayede öğrenciler, hem öğrenirken hem de eğlenirken kendilerini geliştirme imkanı yakalamaktadır. Öğrencileri ilkokul seviyesine hazırlama konusunda özel anaokulu etkili içerikler düzenlemektedir.
3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim veren Özel Beyaz İnci Anaokulu'nda, sınıflar çocukların yaş gruplarına göre hazırlanmıştır. Eğitim dönemi tamamlandıktan sonra başlayan yaz okulu döneminde çocuklar, yüzme, binicilik, piknik etkinlikleri yapmakta, eğitimimiz montessori eğitimiyle de çeşitlilik göstermektedir. Böylelikle eğitim bütün bir yıl boyunca sürmektedir.
Etimesgut'ta bulunan özel anaokulunda beslenme; çocukların yaş gruplarına göre enerji ihtiyaçlarını karşılayacak organik ürünlerle sağlanmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Beyaz İnci Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Beyaz İnci Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Beyaz İnci Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beyaz İnci Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beyaz İnci Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Beyaz İnci Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beyaz İnci Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beyaz İnci Anaokulu Yorumları (47)

  • TB

    Kızım Beyazinci incilerinden bizim ikinci yılımız ve iyiki Sema hocam Zübeyde hocam ve diğer değerli öğretmenlerle yolumuz kesişmiş.gönül rahatlığı ile kızımı emanet ediyorumHerşey gayet güzel ve güzel düşünülmüş

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    kıymetli yorumlarınız için çok teşekkürler.Öğrencilerimizn güvenliği,mutluluğu okulumuz için çok kıymetli.Mutlu çocukların okulu BEYAZ İNCİ ANAOKULU:)

  • Oo

    Öncelikle Oğlumuzu kreşe yazdırmak için her anne babanın yaşamış olduğu tedirginlik ve kaygı durumundan dolayı titizlikle aramış olduğumuz guvenli ve huzurlu bir ortamın olduğu kreşi beyaz inci kreşini bularak ve Oğlumuzu bu 7 aylık süreç zarfında mutlu olarak gittiğini görmek bize doğru bir tercih yaptığımızı göstermiş oldu Ayrıca kreş yöneticisi Sema hanım kreş müdürü Dilek hoca ve sınıf öğretmenimiz Melek hocaya göstermiş oldukları gerçek bir eğitimcilikleri ve mütevazi davranışlarından dolayı takdir etmek gerekiyor.Bu yapılan yorumlar da bizim oglumuzu buraya kaydetmemizde yardımcı oldu ve bizim mutluluğumuz da yardımcı oldu inşallah bizimde yapmış olduğumuz bu yorum başka ailelerin mutlu olmasına vesile olur Beyaz inci kreşinin göstermiş olduğu veli ve öğrenci mutluluğu odaklı çalışmalarının başarılarla sağlıklı huzurlu sürdürmelerini dilerim

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz,bizleri onurlandıran görüşleriniz için çok teşekkürler.Öğrencimize güvenli,huzurlu bir okul ortamı sağlamak için elimzden geleni gayreti gösteriyoruz.Alanında uzman öğretmenlerle çalışarak öğrencilerimizin gelişimi her alanda destekliyoruz.ingilizce-Robotik kodlama-satranç-görsel sanatlar-müzik-değerler eğitimi-modern halk dansları folklör branşlarıyla da öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın gayretindeyiz.MUTLU ÇOCUKARIN OKULU,BEYZ İNCİ ANAOKULU:)

  • NS

    Tüm anneler gibi ince eleyip sık dokuyanlardanım çok araştırdım gözünüz arkada kalmadan emanet edebilirsiniz evlatlarınızı ogretmenımız Beyza hocaya ne kadar tesekkur etsek az kalır…Ekip mükemmel güler yüzlü işinin ehli emegınıze saglık

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz,evlatlarınızın emaneti bizim için çok büyük sorumluluk.Bu sorumluluk bilinciyle öğrencilerimize yaş özelliklerine uygun eğitim-öğretim müfredatı sunuyoruz.Sınıf öğretmenizin eğitimi dışında 8 branş dersiyle hizmet veriyoruz.En iyisini yapmak için gayretteyiz.Mutlu çocukların okulu,BEYAZ İNCİ ANAOKULU:)

  • Güler yüzlü samimi bir kadrosu var.Kurucus Sema hanım ve müdiresi Dilek hanım her konuda yardımcı ve her sorumuza içtenlikle cevap veriyor.Ögretmenimiz Fatma hanım da güler yüzlü ve çocuklarla iletişimi iyi kızım 3 yaşında ve çok problem yaşamadan okula alışması için ellerinden gelini yaptılar.O yüzden iyiki beyazinci diyorum.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz,Öğrencimizin okula uyum süreci ilerideki eğitim hayatı açısından çok önem taşımaktadır.Bu sebeple okulumuzda her yeni başlayan öğrenci bir oryantasyon süreci yaşamaktadır.Bu süreci velilerimizle koordineli bir şekilde yürütmekteyiz.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.Mutlu çocuklar,mutlu toplum:)

  • SE

    Oğlum kreşe giderken cok mutlu.Burada kendini güvende ve huzurlu hissediyor Kurucusu Sema hanım ve ogretmenlerimize sonsuz teşekkür ederim.Şu haliyle gayet iyi ve kendi adıma bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.Beyaz İnci Anaokulu olarak öğrencilerimizin mutluluğu ve güvenliği en önemsediğimiz ilkelerimizden....Mutlu çocuklar,mutlu toplum:)

  • MK

    İlgileri ve çalışmaları çok güzel bir okul oğlumuzun okulda yaptığı faaliyetleri anı anına incelemenizi çok güzel. Oğlumuzun öğretmeninden de çok memnunuz. Videolardan izlediğimiz kadarıyla öğretmenimiz evlatlarımızı kendi evladı gibi görüyor ve çok güzel eğitimler veriyor. Ayrıca evlatlarımıza vermiş oldukları değerler eğitimi ve manevi eğitimlerle çocuklarımız çevrelerine saygılı ve sevgili bir şekilde büyüyorlar.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz çok teşekkür ediyoruz.okulumuzda kullandığımız uygulama ile öğrencilerimizin gün içinde yapmış oldukları faaliyetlerin fotoğraf ve videoları velilerimizle paylaşılmaktadır.Sizin evlatlarınız bizim emanetimiz:)))

  • NS

    Çok araştırdım tüm anneler gibi ince eleyıp sık dokudum 3 yaşındaki bebegım a sosyal arkadaşla oynamayan kendi başına yemek yemeyen bir çocuktu çook yeni olmasına rağmen cocugumdaki degısımı ve gelişimi gördüm tavsiye ederimm

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz,Beyaz İnci Anaokulu olarak farklı branşlarda hizmet vererek öğrencilerimizn gelişimini her alanda destekliyoruz.Mutlu çocuklar,mutlu toplum:)

  • Üç

    Beyaz inci ana okulu gerçekden bir numaradı öğretmenleri ilgili alakası çok güzeldi bir sözle bütün personelleri çok iyidirler çocuklarınızı gönül rahatlığı ile göndere bilirsiniz

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz,güzel yorumlarınız çok teşekkürler.Beyaz İnci Anaokulu bütün personeli düzenli olarak hizmet içi eğitim alarak kendilerini geliştirmektedir.Öğrencilerimize en güzelini sunmak en büyük sorumluğumuzdur.Mutlu çocuklar,mutlu toplum:)

  • ÜÖ

    Çok değerli öğretmenlerimiz sayesinde biricik kızımız sayesinde başarılı olacağına çok eminimEl becerilerini konuşma vs bütün becerilerini geliştreceğine eminim

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz kıymetli velimiz.Mutlu çocukların okulu BEYAZ İNCİ ANAOKULU:))

  • GY

    Çok memnun kaldık .Kızım okulunu ve öğretmenini çok seviyor. Öğretmenimiz çok ilgili en önemlisi de gözüm arkada hiç kalmıyor.Teşekkür ederim Beyazinci iyiki yollarımız kesişmiş diyorum

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.Öğrencilerimzin mutluluğu ve güvenliği İçin her daim elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.MUTLU ÇOCUKLARIN OKULU,BEYAZ İNCİ ANAOKULU:)

  • Bd

    Okul sahibinden öğretmenlerede kadar samimiyet,güzel yüz,ilgileri ve çocuklarımıza karşı hassasiyetleri muhteşem. Şüphesiz gözüm kapalı herkese önerebileceğim bir kurum.Zübeyde öğretmenimizede ayrıca bir anne gibi çocuklarımıza verdiği şefkatten dolayı teşekkür ederim

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz,bize güveniniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.Mutlu çocukların okulu,Beyaz İnci Anaokulu

  • Aa

    Oğlum 4.5 yaşında Beyaz inci anaokuluna yazokuluna Rabia hocamla beraberdi kendisi çok iyi bir hoca daha sonra kreş başladığından beri olumlu davranışları, daha düzenli kurallara uyan bir evladımız oldu. Melek hocam çok ilgili ayrıca idarecimiz Sema hocam ve eşi çok ilgililer çocuklar için daha ne yapabilriz derdindeler bunu sizdw hissediyorsunuz, hergün dolu dolu etkinikler çok teşekkür ediyorum hepsine.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzda öğretim faaliyetlerimizi önemsediğimiz kadar eğitim kısmı da çok değerli.Haftalık yaptığımız planlarla öğrencilerimizin farklı zeka türlerine hitap ederek gelişimlerini destekliyoruz.Değerler eğitimi derslerimizle de öğrencilerimizin manevi yönlerini güçlendiriyoruz.Mutlu çocukların okulu BEYAZ İNCİ ANAOKULU:)

  • SA

    Öğretmenlerimiz olsun gorevlilerimiz olsun herşey mükemmel iyiki tanismisiz gözüm kapalı evladımı emanet edebileceğim bir okul iyiki varsınız

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • MK

    Bu sene itibariyle oğlumuzun özel beyaz inci anaokuluna yazdırdım. Şimdilik çok memnunuz okulumuzdan. İnternet uygulaması çok güzel her şeyi online takip edebiliyoruz. Tüm çalışanlar hem sıcakkanlı hemde güleryüzlüler.Evlatlarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, saygılı ve sevgili bir şekilde yetişmesini sağlayacak olan manevi eğitime ve değerler eğitimine biraz daha fazla vakit ayrılırsa daha güzel bir eğitim yuvası olacaktır anaokulumuz.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.Okulumuzda Değerler Eğitimi dersimiz her gün ders planımızda yer almaktadır.daha fazla ders saatiyle ilgili görüşlerinizi dikkate alıcaz:)

  • SA

    Herşey mükemmel okulumuzda bu sistemde çok güzel olmuş eksik olarak önerebileceğim hiç bir şey yok temizlik olsun etkinlikler öğretmenimiz melek kaya mükemmel sizleri çok seviyoruz beyaz inci ailesi

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:)

  • Sy

    Çocuğumuzun gelişimine büyük katkı sağlayan beyaz inci anaokuluna teşekkür ederiz

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    kıymetli yorumlarınız için biz çok teşekkür ederiz:)

  • Kızım beyaz inci ailesinde ilk yılını bitirdi ve bu yılı gerçekten dolu dolu yaşadık. Öğretmenimiz Melek hanım adı gibi gerçekten Melek gibi bir insan. Benim kızım içine kapanık utangaç biriyken kendisiyle aralarında öyle güzel bağ kurdularki bütün öğrencilerine anne sevgisiyle yaklaşan sabırlı, enerji ve hayat dolu çok güler yüzlü bir eğitimci. İyiki yollarımız karşılaşmış kendisine emeği sabrı ve sevgisi için çok teşekkür ediyorum hakkını asla ödeyemeyiz. Okul kurucusu Sema hanım ve Semiha hanım ise adla maddiyata önem vermeyip çocuklarımızın güvenliği ve mutluluğu için ellerinden gelen herşeyi yapan insanlar. En ufak bir pürüz hissettikleri anda çocuklarımız için anında onu düzelten, ilk önce çocuklarımıza önem veren eğitimciler. Ben kuruma aşırı güveniyorum ve içim rahat evladımı teslinm ediyorum kendilerine. Benim için herşeyden önce sevgi gelir ve bu kurum gerçekten çocukları aile ortamında sevgiyle geliştiriyorlar. Herşey için sema hanım semiha hanım ve melek hanıma ayrıca tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Diğer kaydımız için tabiki bu kurumu tercih ettik. İyiki beyaz inci ...

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz,bizi motive eden,hep daha iyisini yapmamız için gayretlendiren yorumunuz için çok teşekkür ederiz.Mutlu çocukların okulu BEYAZ İNCİ ANAOKULU...

  • Ne

    Öğretmenlerimiz çok tatlı ve bilge insanlar güvenilir asla aklım kalmıyor iki çocuğumda hem kreş hem ana sınıfına gönderdim çok memnun kaldım

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederim

  • Tb

    Kızım 3,5 yaşında başladı kreşe ve alışma dönemiuzun sürdü ama Sema hocam Semiha hocam ve Zübeyde hocam bu dönemde o kadar sabırlı ve şefkatli davrandılarki iyiki kesişmiş yollarımız güvenerek çocuğumu emanet ediyorum

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederim nice güzel senelere inşallah

  • TA

    Kızımın okul hayatına adapte olamamasından çok korkuyordum fakat bu okul kızımın severek okula gitmesini sagladı okula geç kalmak bile istemiyor.öğretmenlerimizin ilgisinden sevgisinden zerre şüphemiz yok.kızıma çok katkısı oldu çok memnunum.bütün öğretmenlerimize ve müdürümüze teşekkür ediyorum.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Herşey onların gözlerindeki o mutluluğu göre bilmek için bunu başardıysak ne mutlu bize nice güzel yıllara inşallah

  • NE

    Beyaz İnci ailesine 2022 Eylül ayında dahil olduk. Bizim icin okulun oryantasyon sürecinde öğrenciye ve velilere karsi tutumu cok önemliydi. Beyaz İnci Anaokulu'ndaki öğretmenler ve yönetim bu konuda çok anlayışlılar. Beklediginizden daha fazla empati kuruyorlar. Öncelikle çocukları öğrenci gibi değil kendi çocukları gibi görüyorlar. Sevgi ve güven ortamı evden ilk ayrılışta çok önemli. Beyaz İnci bu konuda gerekli hassasiyeti gösteriyor. Okulun akademik başarısı ve branş ders içerikleri de tatmin edici düzeyde.  Temizlik ve yemek konusunda da içiniz rahat olsun. Helal ve saglikli gidalar cocuklarimiza veriliyor. İşlerine tüccar tavriyla degil, egitim ve sevgi odakli yaklasiyorlar. Güvenerek çocuğunuzu emanet edebilirsiniz. Büyük oğlumuz bir yıldır kreşe gidiyor. Eylül döneminde küçük oğlumuz da insallah başlayacak. Kurucu Sema Hanim, Müdire Semiha Öğretmen, Zübeyde Ögretmen ve diğer sınıfların öğretmenleri, yardımcı olarak çalışan personel hanımlar hepsi çok temiz ve iyi niyetli insanlar. Beyaz İnci ailesine nezaketleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederiz iyiki varsınız daha nice güzel yıllarımız olucak inşallah

  • Oğlum 4 yaşında ve okula devam ediyor ilk zamanlar biraz zorluk yaşamış olsak da şimdi gayet uyumlu bir şekilde okuluna gidiyor ve kişisel gelişimine çok katkıda bulundu. Başta kurucumuz Sema hoca ve öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bahçede açık havada oyunların biraz daha fazla olması iyi olur.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ

  • MM

    Oğlum 3yaşından beri Beyaz inci Anaokulu'na gidiyor çok memnunuz gerek dersleri olsun gerek okul düzeni ve ögretmenleri çok iyiler gözüm kapalı oğlumu emanet ediyorum.Sema Hanım ve ekibine teşekkür ediyorum.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Asıl biz sizlere çok teşekkür ederiz

  • Sa

    Kızımı güvenle gözüm arkada kalmadan teslim ettiğim bir kreş. Öğretmenlerin özenli ve verimli calismasıda bir diğer artısı.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • AE

    Her konuda güvenebileceğiniz bir kreş. Gözüm kapalı çocuğumu emanet ediyorum. İlgi ve alakanizdan dolayı çok teşekkür ederimHiç sorun yok kreş sahibi zaten o kadar ince düşünceli ki hersey tam

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.

  • SA

    Öğretmenlerimiz yöneticilerimiz hepsi çok kıymetliOkulumuzun hiç bir eksiği yok herşey olması gerektiği gibi teşekkür ediyorum

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz

  • Okula ilk bakmak için gittiğimde oğlum 3 yaşında ve çok sevdi öğretmenlerin ve yöneticilerin yaklaşımı çok güven verdi bana anaokulu tercihi yapmaya çalışan herkese tavsiye ediyorum. Zübeyde öğretmenimizin güler yüzü ve çocuklarımızla iletişimi çok güzel. Oğluma çok şey katacağına inanıyorum. Açık havada eğitim biraz daha fazla olabilir

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar güzel sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Açık hava eğitim içinde havalar ısınmaya başladığı gibi olacak

  • HY

    İşlerini profesyonelce yapan çok iyi bir kadroya sahip olan bir kreş bütün öğretmenler güleryüzlü Kibar nezaketli hepsine çok teşekkür ederim

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler de sizlere çok teşekkür ederiz

  • Kızım 3 aydır beyaz inci anaokuluna gidiyor bu kısa sürede bile bize çok etkisi oldu. Gerçekten çok memnunum. Melek hanım öğretmemiz özellikle o kadar ilgili ve çocuklara sevgiyle yaklaşan bir öğretmen kızım her sabah koşarak sarılıyor kendisine. Kurum en ufak sorunda hemen bilgilendiriyorlar çocuklara eğitim olarak bir çok branş dersleri veriliyor bunların yanında farklı aktiviteler yapılıyor orda zamanları gerçekten dolu dolu bilgili ve eğlenerek geçiriyorlar. Ayrıca Semiha hoca ve Sema hocamada çok teşekkür ederim ilgileri için her konuda çok yardımcılar. Evladını emanet etmek zordur ben güvenle kendilerine emanet ediyorum.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    O kadar güzel anlatmışsınız ki inan yazacak kelime bulamadım. Hem kurumum adına hem de öğretmenlerimin adına böyle mesajlar görünce çok mutlu oluyorum .Bizler de sizlere teşekkür ederiz, iyi ki yollarımız kesişmiz.

  • TB

    Kızımdan ilk ayrılışımdı her anne gibi tereddütlerim vardı ama zamanla bütün kaygılarım güvene dönüştü iyiki beyazinciyi tercih etmişim Sema hanım Semiha hanım Zübeyde öğretmenimiz hepsi çok kıymetli kızım ve benim için.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Böyle bir güven sağlattığımız için bizler de çok mutluyuz. Sizler de bizler için çok değerlisiniz

  • Ms

    İyiki yollarımız kesişti sizlerle öğretmenimiz müdürümüz kurucumuz ve diğer öğretmenlerimiz her biriniz ayrı değerlisiniz biz ilgiden çok memnunuz ❤️

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Böyle övgü dolu mesajları görünce her defasında iyi ki ögretmeniz iyi ki bu kadar degerli minikler ve velilere sahip olduğumuz için çok mutluyuz.

  • MM

    Bnm oğlum Beyaz inciye 3senedir devam ediyor bu sene mezun olucaz biz memnunuz okuldan beklentimizi karşılıyor gerek eğitim olarak gerek ilgi alaka olarak güzel bir okul burdan teşekkür ediyoruz Beyaz inci ailesine

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler de Beyaz İnci ailesi olarak sizlere çok teşekkür ederiz

  • ÜÖ

    Çok güzel temiz bir okul,öğretmenleri çok iyi..Her konuda ılımlı,mantıklı ,düşünceli,güzel konular işleniyor. Eğitiminde güzel katkı sağladı...ve sağlayacağı her konuda şimdiden teşekkür ederim ...hem beceri hem düşünce hemde duygusal yönden teşekkür ediyorum

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İnce düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • Cc

    Prensesimi beyaz inci anaokulu na kayıt ettirdik ve bugün ilk günü idi. Mükemmeliyet ise girişte başladı okulun çocuklara velilere okul personeline gösterdiği ilgi alaka tebessüm ilkkez yavrumu bir yere bırakıyorum ve gönlüm o kadar rahatki okulun temizliği wc lerdeki hijyen uyku odasındaki yatakları yemek salonu oyun alanları hepsi mükemmel tessekkür ederim beyaz inci anaokulu ailesine basarilarinizin devamını dilerim.Gözüme çarpan olumsuz bir şey olmadı fakat olursa bile okulun değerli yöneticileri hemen çözüme kavusturacagindan hic kuşkum yok.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    güzel düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederiz miniklerimizin gözlerindeki mutluluğu görünce dünyanın en mutlu eğitimcisi oluyoruz tekrar tüm ekibin adına çok teşekkür ederim

  • ik

    Yönetici ve eğitimciler çok fedakar, sınıf öğretmenleri çok iyi, branş öğretmenleri Ankara'nın en iyi öğretmenlerinden seçilmiş. Ankarada en fazla branş ders veren ve hakkıyla bu işi yapan bir okul diyebilirim. Fiziki özellikleri ve materyalleri çok kaliteli. Muhitinin en iyi okulu diyebilirim.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    teşekkürler

  • EY

    Her anne evladını herkese emanet edemez lakin beyaz inci anaokuluna ve öğretmenlerimize gözüm kapalı emanet ediyorum. O kadar şanslıyım ki öğretmenlerimiz bir anneden farksız. Şevkat, merhamet, Sevgi her güzellik var. Emeğiniz ve fedakarliklariniz için teşekkürler

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    her çocuğumuz bizim için çok değerli . Anne sevgisini hissettire bildiysek ne mutlu bize. güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • Gk

    Egitim ve etkinlikler cok guzel. Robotik kodlama, ingilizce, kuran egitimi mevcut. Ayda bir doktor kontrolü var. Guler yuzlu kadrosu ve sevecen egitmenleri ile cok guzel bir kurum.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederim.

  • MA

    Oğlumun ilk Anaokulu deneyimi. İdarecilerden öğretmen kadrosuna kadar çok memnunuz. Çocuklarla ilgili, velilerle yakın temasta, güçlü iletişimi ön planda tutan bir anaokulu. Bizim için güzel bir Anaokulu deneyimiydi; emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizde size çok teşekkür ederiz.

  • çok memnunuz öğretmenlerimizden bütün çalışanlsrımızdan teşekkür ederizPiyano dersi

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    teşekkür ederim piyano dersi inşallah ileriki süreçte

  • TS

    Okulumuz her yönüyle donanımli ve uzman kadrosuyla eğitimi zirveye taşıyor.Guler yüzlu müdürleri ve personeliyle güven duygusu oluşturan bu güzel okul kesinlikle çocuklarınızi gönderebileceğiniz nadir anaokullarından

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    sağ ol hocam

  • Çok güzel ve ilgili bir kadroya sahip olan beyaz incianaokulunu herkese tavsiye ederim.Aile sıcaklığını hissediyorum. Herşey için teşekkür ederim beyazinci anaokulu ailesi

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel ve içten olan samimiyetiniz den dola çok teşekkür ederim

  • İA

    Kızımı yazdırdım çok memnunum tavsiye ederim ilgi alaka on numara öğretmenleri yönetmelikleri

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederim

  • CT

    Kızımın ilk anaokulu deneyimi.öz verili ve anlayışlı değerli öğretmenlere sahip bir kurum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim gözü kapalı evlatlarınızı emanet edebileceğiniz ve eğitimleriyle büyük ilerlemeler kaydedebileceğiniz güzel anaokulumuz.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederim

  • MM

    Okuldan ve çalışanlarından çok memnunuz çocuğumuza güvenli bir ortam sunuyorlar.Gözüm kapalı emanet edebiliyorum oğlumu.

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    amacımız güzel ekibimizle çocuklarımıza güzel bir eğitim sağlamak

  • 2 oğlumda burda eğitim gördü hocalarımızın ilgisi kurum sahibimiz Sema hanımın bilinci ile harika bir eğitim aldı çocuklarım piskoloji eğitimimiz doktor kontrolüne kadar herseyi düşünen harika bir okul aile sıcaklığı samimiyet se bizim için çok önemliydi herkese tavsiye ederim

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederim

  • Yeri çok güzel cadde üzeri gezdim metaryel bakımından da zengin geldi bana ilgili bir kadro yada sahip oldugunu duydum arkadaşlarımdan

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    bütün emeklerimiz çocuklarımız için teşekkürler

  • At

    Güvenle çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bir kurum gerek eğitim sistemi gerek öğretmenleri her açıdan kusursuz

  • Özel Beyaz İnci Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beyaz İnci Anaokulu İletişim Bilgileri

Topçu Mah. 1512 Cad. No: 17A Etimesgut/Ankara
0 312 963 0815
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum