fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bilsel Anaokulu

Özel Bilsel Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Bilsel Anaokulu Hakkında

Özel Bilsel Anaokulu, 3 - 6 yaş aralığındaki çocuklar için son teknoloji ile donatılmıştır. Tam gün esaslı eğitim verilmektedir. 1600 metrekarelik kapalı ve 500 metrekarelik bahçe alanına sahiptir. Okul kadrosu alanlarında uzman, üniversitelerin ilgili lisans programlarından mezun eğitmenlerden oluşmaktadır. Islak zeminli alanlar kaymaz malzeme, ısıtma sisteminde alanlarına göre yerden ısıtma, ısısı sabitlenmiş musluk suyu, okulda bulunan her köşenin ovalleştirilmesi gibi uygulamalar yapılmaktadır. Okulda kart sistemli çocuk emniyetli asansör bulunmaktadır. Okul 7/24 kamera sistemi ile izlenmektedir.
Özel Bilsel Anaokulu'nda mobilyalar seçilirken öğrenci sağlığına zarar verici materyaller olmamasına özen gösterilmiş , anti-bakteriyel özellikte merkezi vakumlu temizlik sistemi ile hijyenik bir ortam oluşturulmaktadır. Okulda doğal ahşap malzemelerle tasarlanmış atölye, ses sistemi, projeksiyon, bilgisayar ve telefon sistemleri bulunmaktadır. Okulda öğrencilerin fiziksel gelişimlerini sağlamak amacıyla kapalı yüzme havuzu, öğrencilerin jimnastik, drama ve dans aktivitelerini rahatça yapabilecekleri çok amaçlı salon, konferans salonu bulunmakla birlikte sağlık kontrolleri için revir, uyku odası ve yemekhane bulunmaktadır. Bu kurum yabancı dil eğitimlerine de önem vermektedir. Bu bağlamda okul içerisinde temel İngilizce eğitimleri müzik destekli ve eğitim gereçleriyle beraber zenginleştirilmiş şekilde devam ettirilmektedir.
Özel Bilsel Anaokulu; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğünlük bir program belirlenmiştir. Yemek ve beslenme düzeni olarak çocuklara 3 öğün olarak verilen yemekler, gözetmenler denetiminde yedirilmektedir. Tüm öğünler çocukların sağlıklı beslenebilmeleri için, aylık listeler halinde belirlenmekte, sebze ve meyvelerinden oluşmakta ve organik yiyecekler tercih edilmektedir. Yemekler okulda görevli bir aşçı tarafından sağlıklı şartların yerine getirildiği mutfak ortamında okul içinde hazırlanmaktadır. Okulda rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti bulunmaktadır. Bu kapsamda çocuk merkezli gözlemler ile onların desteklenmesi gereken alanlar tespit edilmekte ve bireysel beceri geliştirme programları hazırlanmaktadır. Okulda çocuklara kendi grup öğretmenleri tarafından verilecek olan değerler eğitimi uygulanmaktadır. Çocukların insani ilişkilerde uyulacak davranışların kazandırılması amaçlanmaktadır. Özel Bilsel Anaokulu'na ulaşım servis ile sağlanmaktadır. Okul yakını ve çevre semtlere servis araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Servisler çocukların güvenliği düşünülerek sabah evlerinin önünden alıp yine akşam okul çıkışı evlerinin önüne sadece aile bireylerine ya da aile bireylerinin ismini okula bildirdiği kişilere teslim edilmektedir.

Özel Bilsel Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bilsel Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Bilsel Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Bilsel Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bilsel Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bilsel Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bilsel Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bilsel Anaokulu İletişim Bilgileri

Bağlıca Mahallesi, Etimesgut Bulvarı, 1031. Sokak, No:3, Etimesgut / Ankara
0 312 963 0819
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum