fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Düet Anaokulu

Özel Düet Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Düet Anaokulu Hakkında

Özel Düet Anaokulu, çocukların, fiziksel, zihinsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerinin bir bütün halinde ilerlemesine olanak sağlamaktadır. Sevgi ve şefkati göstererek sağlam temellere sahip bireyler yetiştirmek, Edep ve Adab-ı muaşeret gibi değerleri aşılamak okulun hedeflerindendir. Eğitim deneyimli öğretmen kadrosu tarafından verilmektedir. Büyük bahçesi, açık ve kapalı oyun alanları bulunan okulda çocuklar keyifli vakit geçirmektedir. Sınıflar çocukların yaş gruplarına uygun olarak dizayn edilmiştir. Okulda matematik etkinlikleri yapılmakta, akıl ve zeka oyunları ile çocukların zihinsel gelişimleri desteklenmektedir. Okul sabah saat 08.00, akşam 19.00 saatleri arasında eğitim vermektedir. Yabancı dil eğitiminde İngilizce dersleri uygulanmaktadır. Yemekler okul yemekhanesinde hazırlanmaktadır. Temizlik ve hijyen esas alınmaktadır. Yaz okulu kapsamında eğitime devam edilmektedir. Bu kapsamda çeşitli etkinlik ve aktivite çalışmaları sürdürülmektedir. Okula ulaşım servis ile sağlanmaktadır.

Özel Düet Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Düet Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Düet Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Düet Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Düet Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Düet Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Düet Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Düet Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Düet Anaokulu Yorumları (7)

  • Hm

    Çok kreş ve anaokulu gezmiş,görmüş biri olarak söyleyebilirim ki, düet kreş ve anaokulu tek kelimeyle harika bir yer. Buraya giden çocuklar çok şanslı benim oğlumda bu şanslılardan 3 aydır. Kurucuları Sibel hanım ve Egemen bey güleryüzleri ilgi ve alakaları ve çocuklara yaklaşımları ile kalbimize taht kurdular, ve tabi ki düet öğretmenleri onlar birer melek. Oğlumdaki olumlu gelişmeleri ve mutluluğunu gördükçe ne kadar dogru bir karar verdigimizi daha iyi anlıyorum. Iyi ki varsınız, bu zamanda gözünüzün arkada kalmadan canınızı emanet edebileceğiniz güvenilir, merhametli, sevgi dolu,işini aşkla yapan insanların olduğu harika bir yer DÜET ANAOKULU VE KREŞ.

  • Çalışan ailelerin en büyük sorunu, canlarından daha kıymetli evlatlarını kime ve nasıl teslim edecekleridir. Bizim de bu konuda çok ciddi endişelerimiz vardı. Çok şükür Allah yardımcımız oldu karşımıza çok sevdiğimiz ve aynı zamanda çok güvendiğimiz Sibel Hanım ve ekibini çıkardı. Evet ekip diyorum çünkü gerçekten bu bir ekip işi çünkü onlar hep aynı dili konuşuyorlar ve aynı sevgi ve şefkati besliyorlar evlatlarımıza, bundan dolayı güvenle, rahatlıkla eşim ve ben evladımızı onların şefkat dolu ellerine teslim ediyoruz .Biliyoruz ki canımız orada mutlu ve huzurlu.. Çok teşekkürler, İyi ki varsınız....

  • TT

    36 Aylık kızımı Bağlıca'da çok kaliteli olduğu söylenen bir kreşe göndermeye başladık. Maalesef öğretmeninin yaptığı inanılmaz bir hata nedeniyle 4.ayında okuldan almak zorunda kaldık. Pedagogumuzun tavsiyesi kreşe mutlaka devam yönündeydi. Sonunda bir kaç arkadaşımın tavsiyesi ve memnuniyetleri üzerine Düet Kreş Anaokulunda karar kıldık. Kurucusu Sibel Hanım, Atatürkçü ve çok aydın bir kişi. Kızım alışma evresinde bir önceki kreşinden dolayı zorluk çekti ama iki haftada alıştı. Yemek yeme ve uyku sorunlarımız bitti. En önemlisi diğer çocuklardan kaçan kızım inanılmaz sosyalleşti. O yüzden gözüm kapalı tavsiye ederim.

  • SK

    Çocuğumun kalabalıklar içinde kaybolmayacağı, aydınlık ve geniş sınıfları olan, alanında tecrübeli genç dinamik ve güler yüzlü sınıf öğretmeni (ki en önemlisi bu) olan kreşi Düet'te buldum. Küçük, sevimli, aile ortamı ve aile sevgisi veren bir kreş.. Oğlumun konuşmasıyla ilgili ufak tefek problemleri vardı. Birebir ilgilendiler. Yönetimin iletişim becerileri çok yüksek olduğu için problemlerin bir çoğunu çözdük. 5.ayımız ve huzurlu-mutluyuz... :-)))

  • CG

    Çok güzel,sevimli,şirin bir okul.Bu bölgede çok okul aradım 3 yaşındaki ikizlerim için.Düet ana okulunda karar kıldım.İyiki bu kararı vermişim.Okulumuzdan,öğretmenimizden ve yönetim kadrosundan çocuklarım ve ben çok çok memnunuz.Çocuklarım okula isteyerek ve mutlu olarak gidip geliyorlar.

  • DY

    Kızım için bir çok kreş araştırıp gezdikten sonra içime en çok sinen kurum. 4 yaşındaki kızım her gün çok mutlu gidiyor, hafta sonları ise pazartesiyi heyecanla bekliyor. Bana ve çocuğuma bu mutluluğu yaşatan Sibel Hoca ve ekibine çok teşekkür ederim.

  • AT

    Daha önce 3 yaşındaki oğlumu başka kreşe götürüyordum. 1,5 ay boyunca gittiği okula adapte olamadı, gitmek istemedi okula. Sonra Sibel Hoca'yla tanıştık. İyi ki tanışmışız çünkü tüm sorunlarımız bitti. 2 aydır her gün çok keyifli gidiyor. Hatta hafta sonu bile gitmek istiyor... :-))) İyi ki varsınız....

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Düet Anaokulu İletişim Bilgileri

Bağlıca Mah. Çambayırı Cad. Lyra Sitesi No:126/C, Etimesgut/Ankara
0 312 963 1814
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum