fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu

Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00

Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu Hakkında

Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu, 3-6 yaş grubundaki çocuklar için tam gün eğitim hizmeti sunmaktadır. Günlük program 07:30-18:30 saatleri arasında devam etmektedir. Anaokulunda çocuklar geniş bir yelpazede faaliyetlerle desteklenmektedir.

Eğitim alanları ve aktiviteler arasında bale, dekoratif sanatlar, origami, modern dans, drama, görsel sanatlar, tiyatro, İngilizce drama, jimnastik, halk oyunları, dans, el sanatları, Orff, satranç, müzik, proje çalışmaları, gezi, akıl ve zeka oyunları, robotik ve kodlama bulunmaktadır. Bu aktiviteler çocukların farklı becerilerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini destekler.

Anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) odaklı eğitim vermekte olup, Montessori eğitimi, Reggio Emilia yaklaşımı ve çoklu zeka modeli gibi pedagojik yaklaşımları benimsemektedir. Ayrıca, çocuklara tam zamanlı İngilizce eğitimi sunulmaktadır, böylece dil becerilerini geliştirebilirler.

Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu, çocukların uyku ihtiyaçlarına yönelik ayrı bir uyku odası sunmaktadır. Ayrıca, sanat atölyesi de mevcuttur, bu sayede çocuklar yaratıcılıklarını keşfedebilir ve sanatsal yeteneklerini geliştirebilirler.
Beslenme konusunda anaokulu organik beslenmeye önem vermektedir. Sağlıklı ve dengeli besinler çocuklara sunulmaktadır.
Anaokulu, Güzelkent Mahallesi'nde bulunmaktadır. Servis imkanı da sunulmaktadır, böylece çocukların güvenli bir şekilde okula gelmeleri sağlanmaktadır.
Ayrıca, yaz okulu programı ve hayvanat bahçesi gibi ekstra aktiviteler sunulmaktadır. Müzik odası da mevcuttur, böylece çocuklar müzikle ilgili deneyimler kazanabilirler.
Anaokulunun bir parçası olarak organik tarım alanı, kum havuzu alanı, tavuk kümesi ve tavşan barınağı gibi tarım ve doğal alanlar da bulunmaktadır. Bu alanlar çocukların doğayla etkileşimde bulunmalarını ve çevre bilincini geliştirmelerini destekler.

Özet olarak, Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu çocuklara zengin bir eğitim deneyimi sunmaktadır. Geniş bir aktivite yelpazesi, farklı pedagojik yaklaşımlar ve çevresel faaliyetlerle çocukların gelişimlerini destekler.

Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Karton/Mukavva

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Diğer

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu Yorumları (36)

  • Ee

    Çocuğum 2 sene gitti. Kaliteli ve güvenilir bir aile ortamı var. Bahar senlikleri ve mezuniyetlerinin de ayrica güzel olduğunu söyleyeyim:) Olaylara maddi değil insani yaklaşımları ise benim en çok beğendiğim tarafı..

  • ME

    Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz gözünüzün arkada kalmayacağı aile sıcaklığı olan tek okul, şunu da yapabilir misiniz dediğinizde sizi asla kırmayan bir yönetici kadrosuna bir aileye emanet ediyorsunuz çocuğunuzu, maddiyata asla önem vermeyen çocuğunuza maddi olarak bakmayan tek okul bu çağda, aynı zamanda dolu dolu bir okul donanımlı olarak mezun olur çocuğunuz herşeyden bilgi sahibi olarak.

  • Öy

    Okuldaki öğretmeninden görevlisine hepsi işini özveriyle ve sevgiyle yapıyor. Kızımın severek öğrenip eğlendiği bir okul oldu herbirine çok çok teşekkür ederim

  • Oğlum bu sene pembe ve mavi anaokuluna gidiyor ve biz keşke en başından beri bu okulda devam etseydik dedik.Çünkü daha önceki gittiğimiz kreşte iki sene boyunca oğlum ne makas tutabildi ne resim yapabildi sadece karalama başka birşey yoktu.Gittigimiz başka yerlerde çocuğumu sorunlu gibi lanse etti.Oysa ki Hilal Hocam iki saatte oğluma makas kesmeyi öğretti ve ilk haftada resimler yapmaya başladı oğlum.İşini bilmek profesyonel olmak hepsi hocamda var maşallah.Keşke diyoruz keşke en başta pembe ve mavi anaokulunda olsaydık.Sahipleri öğretmen en başta.Tecrübe,nezaket, öğrenciyi kendi çocuğu gibi görme... Kafam o kadar rahat ki oğlum orada mutlu diye .Kizimı da büyüyünce inşallah pembe ve maviye göndereceğim.

  • NS

    Pembe Mavi de temizlik personelinden öğretmenine yöneticisine kadar herkes çok ilgili, çocukları yakından tanıyorlar. Çocuğum okula çok mutlu bir şekilde gidiyor, öğretmenler çok ilgili, herhangi bir durum karşısında mutlaka geri bildirimde bulunuyorlar. Çocukların mutlu olmalarını öncelikle önemseyerek akademik olarak da alabilecekleri kazanımları almaları için her çocukla ayrı ayrı ilgileniyorlar. Teşekkür ederiz Pembe Mavi

  • Okul her zaman hayata atılmanın ilk adımıdır. Ben de biricik kızımın bu hayata atılışındaki korkularımı size duyduğum güven ve sevgi sayesinde aşıyorum. Gerek okul olarak gerek hocalar olarak o kadar kaliteli işini severek yapan insanlarsınız ki size hayran olmamak mümkün değil. Umarım bir eğitim yuvası olarak her zaman bu kadar kaliteli ve başarılı olursunuz. Benim çocuğuma en güzel hediye onun yoluna ışık tutan Pembe ve Mavi eğitimcilerin olması ve bu eğitimcilerin bir aile olması. Bizi de bu aile içine aldığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.❤️Okulumuzun gelişmişliginin yeterli olduğu kanaatindeyim

  • Ey

    Daha iyisi olabilirmi bilemiyorum her anlamda mükemmel.Ögretmenlerinin güler yüzü ve sıcaklığı çocuklarla kurdukları bağ çok güzel.Yönetici kadrosunun aile ve her birinin çok değerli öğretmenler olması sıcacık bir yuvaya çevirmiş ortamı.Okulun bir de hobi bahçesi var yazın mükemmel zaman geçiriyor cocuklar.okul içinde farklı atölyelerde verimli zaman geçiriyorlar.Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • BB

    Okulu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim. Harika diyebilirim. Öğretmenler çok ilgili idari kısım bile veli ve öğrencilerle iç içe. Yemekler şahane. Rehberlik servisiyle ogrencileri gelişimi takip ediliyor .ingilizce egitimi konsundada cok başarılılar. Ders etkinlikleriyle öğrencilerin ogrenimini eglendirerek kalici hale getiriyorlar.Yani her yonuyle en iyi,kendini gelistiren ve gelismekte olan okullardan biri.

  • GP

    2016 yılında tanıştık 3. çocuğum da orda büyüdü. Bu sene oğlum mezun oluyor. Bizim için aile gibiydi. Çocuklarımı bırakırken hiç gözüm arkada kalmadı.Çok özleyeceğiz. Teşekkür ederiz.Onlar her yıl yeniliklerle karşılar.Surekli yeni projeler üretilir.

  • Yo

    3 yaşındaki oğlum gidiyor ve çok çok mutlu öğretmenimiz ve kurucular çok değerli insanlar kendilerini geliştirmiş ve yeniliğe açık olduklarını düşünüyorum.3 yaşındaki çocuk ne öğrenebilir oynatıyorlar gönderiyorlar diye dusunulmesin İngilizcesi ne kadar çok güzel öğreniyorlar gözünüz arkada kalmadan emanet edebilirsiniz.ilgi ve alaka var ama bu sizi poh pohlamak için degil. Kesinlikle tavsiyemdir. Canınızı herhangi bir yere değil pembe ve maviye emanet edebilirsiniz.

  • Pd

    Güzel temiz eğitim odaklı güvenilir bir okul tercih ederimE-okul işaretlemeleri etkin kullanmalarını istiyoruz.

  • Mk

    Pembe maviyle 2 yıl önce tanıştık.kesinlikle herşeyiyle dört dörtlük bir eğitim alıyorsunuz.özellikle ingilizce anlaminda cok yol katettik.ögretmenleri, yönetim kadrosu ilgisiyle harika bir egitim kurumu.bütün arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ediyorum.özellikle öğretmenimiz ecem hanımın hakkı ödenmez.bütün kadroya sonsuz teşekkürlerHerşey fazlasıyla düşünülmüş zaten.

  • Eğitimi kusursuz öğretmenleri çocuğuma çok faydalı oldu asla pişmanlık yaşamadım iyiki Pembe ve mavi anaokulu diyorum hiç tereddütsüz

  • GD

    Öğretmenler ve idari kesim çok ilgili, güler yüzlü. Kızımızı gözümüz arkada kalmadan bırakabiliyoruz . İyiki tercihimizi pembe ve mavi anaokulundan yana kullanmışız.

  • AG

    Her anlamda muhteşem bir kurum. Çocuğunuzun gelişimine siz bile şaşıracaksınız. Okul öncesi eğitimde bu kadar kurumsal ve profesyonel bir yaklaşımı çok az kurumda bulabilirsiniz. İki oğlumun devam ettiği bu kurumla tanıştığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.

  • ek

    Çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir kurum.Özellilkle müdür Seda Hanım öğretmenimiz Ecem Hanım hepsi alanında uzman insanlar.

  • 3 senedir oğlum 1 senedir kızım pembe ve mavi anaokulunda oglum bu sene harika bir donanımla ile mezun oluyor... Kayıt için gittigimiz okullar hangi anaokulundan mezun diye sordular hep :) kızimda ilkokula kadar devam edicek .. kalbim ferah gozum arkada kalmasin dediginiz tam da pembe mavi icin gecerli harika bir sevgi yumagi aile okulu ogretmenlerini buyuk bir titizlikle secen bir okul iyi ki miz ... kime tavsiye etsek dua aldık

  • ST

    Temiz ve güvenilir eğitim veren çocuklarla iletişimde güçlü bağlar kurabilecek samimi bir eğitim kurumu

  • Sg

    Okula bir arkadaş tavsiyesi ile kayıt yaptırdık çok tedirgindik doğal olarak ama uyum süreci o kadar başarılı geçti size anlatamam Demet öğretmenimiz çok muhteşem çok iyi bir gözlemci

  • YG

    Hayatımıza iyi ki girmiş dediğimiz, belki de çocuklarımız için verdiğimiz en iyi karar Pembe ve Mavi anaokulu! O kadar güzel bir yuva kurmuşlarki, gözünüz asla arkada kalmıyor. 2 oğlumu da oraya gönderiyorum ve her gün mutlulukla oraya gitmeleri benim için çok önemli. Bir okuldan çok daha fazlasını veren, gerek akademik olarak gerekse duygusal anlamda her türlü eğitimi en kaliteli şekilde sunan canım okulumuz. Yöneticilerinin tamamının eğitmen olması çok büyük bir ayrıcalık. Gözünüz asla arkada kalmayacak...

  • ÖÖ

    Aile ortamı ,sıcacık içten ilgili kadrosu ile çocuğunuzu rahatlıkla teslim edebilirsiniz.İlk kızım mezun oldu ,şimdi ikinci kızım üç yaş grubuna başladı.Gelişimlerine destek olan programlarının yanı sıra oldukça severek gittikleri bir ortamdır.Mutlu çocuk mutlu aile Zaten yenilenen tüm teknikleri uygulamalı olarak kullanıp takibini yapmaktalar.Şimdilik yok.

  • AK

    2020 yılında başladığımız pembe mavi anaokulundan 2022 yılında mezun olduk. Bu 2 yıllık süreçte çocuğumuza kattıkları donanım ve okul öncesi eğitimiyle profesyonel kadrosuyla gerçekten tavsiye edebileceğimiz bir kurum. Hepsine vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederiz

  • PP

    Pembe mavi kreş oğlumun hayattaki en büyük şansı oldu.Pandemide evde geçen 1,5 yılın açığını %100 performansla 1 yıl içinde kapatıp oğlumun 1.sınıfa hazır bir öğrenci olmasını sağladılar.Hilal öğretmenimizin emeği çok büyük.Eğitimi,etkinlikleri,yemekleri herşeyiyle dört dörtlük bir okul.Yönetici kadronun aile gibi yaklaşımı daha çok güven veriyor.İngilizceyi daha yoğun kullanabilirler.

  • EA

    Kapıdan içeri girer girmez hissettiğiniz sıcaklıkla doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız. Gözünüz kapalı çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir okul. Eğitimdeki kaliteyi ise çocuğunuzda gün gün gözlemleyeceğinizden hiç şüpheniz olmasın. İyi ki demek için Pembe Mavi Anaokulu

  • TY

    İyi ki oğlum için pembe ve maviyi seçmişiz. Çok mutluyuz☺️ İdareciler,öğretmenler ve çalışanlar bize çok güven verdiler. Ve beklentilerimizi fazlasıyla karşıladılar.

  • Saygıdeğer Pembe ve Mavi yönetimine ve değerli öğretmenlerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Oğlum hem Kreş hem Anaokulu dönemini burada geçirdi ve çok sevdi. Her konuda çok başarılı bir eğitim öğretim süreçleri geçirdi. Bizden çok orada zaman geçirdi. Çok sıcak ve samimi bir aile ortamı. Emeklerini asla ödeyemeyeceğimiz değerli insanlar çok seviyoruz ve özlüyoruz.

  • RT

    Oğlum 4 yaşına gelince Eryamanda okul araştırmaya başladık, çok araştırdık, birçok okulla yüzyüze görüştük, açıkçası görüştüğümüz hiçbir okuldan tam olarak içimiz rahat ve memnun ayrılmadık, Pembe Mavi Anaokulu ile görüştükten sonra ise gönül rahatlığı ile oğlumuzu bu okula kayıt ettirmeye karar verdik

  • gp

    3. çocuğumu gönderiyorum. Çok memnunum. İdare ve eğitim kadrosu çok başarılı. Çocuklarımı gönderirken hiç bir zaman gözüm arkada kalmadı.

  • EL

    Çocuk merkezli yüksek ilgiye sahip kaliteli eğitim veren deneyimli bir kurum. Bizim ikinci yuvamız Bizim için her anlamda yeterli ve deneyimli

  • RT

    Oğlum 4 yaşına gelince Eryamanda okul araştırmaya başladık, çok araştırdık, birçok okulla yüzyüze görüştük, açıkçası görüştüğümüz hiçbir okuldan tam olarak içimiz rahat ve memnun ayrılmadık, Pembe Mavi Anaokulu ile görüştükten sonra ise gönül rahatlığı ile oğlumuzu bu okula kayıt ettirmeye karar verdik

  • NT

    Merhabalar öncelikle bu okuldan mezun olan kızımı başlangıçtan bu yana hep güvenle gönderdim gerek öğretmen kadrosu gerek kurucuları herzaman güven veren disiplinli insanlar şunu diye bilirim ki gözünüz kapalı çocuklarınızı emanet edeceğiniz bir kurum daha doğrusu aile ortamı

  • Ht

    Kreş kavramına başka bir boyut getiren yerin adı. Çocuklara olan ilgi alakayı verdikleri eğitim ile bambaşka yerlere taşıyorlar idaresinden görevli persenoline kadar sıcak samimi ve sevgi dolu bir kreş. Çocukların haftasonu bile erken kalkıp okula geç kaldım demesinden anlayacaksanız ne kadar iyi olduklarını

  • TP

    2016 doğumlu oğlumu 3 senedir Pembe ve Mavi anaokuluna gönderdim ve bu sene Haziran ayında oğlum mezun oldu. Eylül ayından itibarende 2018 doğumlu kızım başlayacak bu okula biz okulumuzdan son derece memnunuz. Herşeyden önce tam bir aile yuvası okul. Aslında çok fazla söylenecek düşünceler var ama burası yetmez b okul için kesinlikle tavsiye ediyorum bu okulu aileler.

  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu eğitim yolculuğunda bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz.

  • IB

    Biz ilk çocuğumuzu emanet ettiğimizde tanışmıştık ve 4 yıl boyunca güzel ilişkiler kurduk dost olduk. Bu yüzden 2.çocuğumuzu da bu güzel insanlara emanet ettik. İyi ki varlar

  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • AA

    Gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bir eğitim yuvası.. Akademik olarak da çocuğunuzda ki değişimi hayretler içerisinde izliyorsunuz.. İyi ki varlar

  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • AB

    Gözü Kapalı hem eğitim, hem disiplin, temizlik, sevgi, saygı,hoşgörü anlamında çocuğunuz için de kendiniz içinde belirleyebileceğiniz en doğru tercih PEMBE VE MAVİHerşey dört dörtlük.Ellerinize,yüreğinize sağlık

  • Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Eryaman Pembe ve Mavi Anaokulu İletişim Bilgileri

Güzelkent Mahallesi, Lozan Barışı Caddesi, 714. Sokak, No:10, Etimesgut / Ankara
0 312 963 0709
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum