fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

Özel Etimesgut Nesli Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:40/19:00
Sabahçı: 08:30/12:00

Özel Etimesgut Nesli Anaokulu Hakkında

GENEL BİLGİ
Özel Etimesgut Nesli Anaokulu Ankara Bağlıca'da bulunmaktadır ve Ankara Bağlıca'nın en ferah ve büyük okullarından biridir.
Özel Etimesgut Nesli Anaokulu 3 katlı, 240 m2 bahçeye sahip müstakil bir yapıdır. Okulumuz da etkinlik sınıfları, spor salonu, oyun alanları, Drama Atölyesi, Montessori Atölyesi, Bilim Atölyesi, Orff Atölyesi, uyku odası, Çocuk mutfak Atölyesi ve yemek salonu bulunmaktadır.
OKUL SAATLERİMİZ
Tam Gün : 07:30 – 19:00
Yarım Gün Sabah : 08:30 – 12:30
Okulumuz Cumartesi – Pazar ve resmi tatillerde kapalıdır.

MİSYONUMUZ
Özel Etimesgut Nesli Anaokulu'nda 3-6 yaş grubu çocukların gelişimlerini destekleyerek ilkokula ve hayata hazırlanmalarını sağlanmaktadır.
Okulumuz, çocuklarımızın sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik gelişimlerini destekleyerek, Atatürkçü, güvenilir, dinamik ve çağdaş bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Geleceğimizin teminatları olan çocuklarımızın başarılı, sağlıklı, bireysel yaratıcılığı ve öz güven duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştiren örnek bir eğitim kurumuyuz ve uzman eğitimci kadrosu ile fark yaratmaktayız.
Okulumuzdan mezun olan her çocuğumuz için mezuniyet hatırası olarak hatıra ormanında adına bir ağaç dikerek doğaya ve çevremize katkıda bulunan çevreci bir okuluz.

EĞİTİM METODUMUZ VE AKTİVİTELER
Okulumuzda kapsayıcı eğitim sistemi uygulanmaktadır, böylelikle tüm çocukların bireysel özellikleri dikkate alınarak gelişimsel ve sosyokültürel gereksinimleri ön planda tutulmaktadır.
Drama, Orff, Akıl oyunları, Jimnastik, İngilizce, Matematik, Görsel sanatlar, Türkçe dil etkinlikleri, Robotik kodlama, Dikey ve topraksız tarım, okul dışı aktiviteler, doğa ve müze gezileri ile çocuklarımızın tüm gelişimlerini destekliyor ve doğada yaparak ve yaşayarak kalıcı öğrenmelerini sağlıyoruz.

Yemeklerimizi okulumuzda pişiriyor ve sağlıklı beslenmeye önem veriyoruz. Kahvaltı, Öğle yemeği ve İkindi kahvaltısı dışında günde 2 kez vitamin (mevsim meyveleri ve/veya meyve kuruları) saatimiz vardır. Paketli ürünler kullanmadan, ev ortamında her şeyi kendimiz yapıyoruz. Zeytinimiz Akbük'ten kendi bahçemizin zeytinlerinden yapılmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Etimesgut Nesli Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Eklektik Yaklaşım

- STEM

- SCAMPER Tekniği

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Etimesgut Nesli Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:40 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Etimesgut Nesli Anaokulu Yorumları (28)

  • ZE

    3 yaşındaki kızımız için anaokulu arayışımız vardı. Yakınlarımızdaki okulları gezip karar kıldığımız okul oldu. 1 senemizi dolduracağız ve tekrar kayıt yaptıracağız. Burcu hanımın ve Zeynep öğretmenimizin güleryüzü, çocuklara olan ilgili davranışları, gerekli her konuda bizleri bilgilendirmesi, bizlere tereddüt ettiğimiz konularda yardımcı olmaları, kısaca okuldan çok daha fazlası... Binanın müstakil şekilde ve çok geniş olması, bahçesinin de geniş olması çok büyük avantaj. Doğa ve müze gezileri ile çocuklar yaşayarak gezerek öğreniyor. Yabancı dil dersleri, satranç, jimnastik gibi faaliyetlerle çok eğleniyorlar Çocuğumuzdaki gelişmeleri ilk bir ayda bile fark ettik. Konuşmasında tutukluk vardı, şimdi bıcır bıcır anlatıyor. Biz çok memnunuz. Çocuğum koşa koşa gidiyor, o kadar çok seviyor ki öğretmenini de arkadaşlarını da okulunu da. Herkese de tavsiye ederiz. Göz bebeği çocuklarınızı gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz. Her şey için teşekkür ediyorum

  • Ft

    Özel Nesli Anaokulu, 4 yaşındaki oğlum için anaokulu araştırma evrensindeyken karşıma çıkıp tercih etme sebebim oldu.sevgili Burcu hanımla ilk başta telefon ile iletişim kurduk sesindeki pozitiflikten çocuklara olan sevgisi çok belli oluyordu.görüşmemiz sonunda karar verme aşamasında bizi çok güzel karşıladı. Oğlum için çok doğru bir karar verdiğime bir kez daha eminim gerek kişisel gelişim açısından gerek sosyal iletişim açısından çocukları destekleyen ve onlara yol gösteren bir kurumdur. Rukiye hanıma da çocuklarla bire bir tek tek ilgilendiği için çok teşekkür ederiz.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler bizde sizin bu güzel yorumlarınıza layık olmaya çalışıyoruz :)

  • FP

    Hergün Burcu Hanımın, öğretmenlerimizin ve çalışanların güler yüzü ile karşılandığımız, güven ve samimiyetin bir arada olduğu Nesli Anaokullarını herkese tavsiye ederim.Çocuklarımızın huzurlu bir ortamda mutlu ve ayakları yere basan bireyler olması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Fiziki olarak birçok aktiviteye olanak sağlayan ve hijyen kurallarına önem veren ferah bir kurum.Bu açıdan içiniz rahat olacaktır.Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz her şeyden önce çocuklarımız ve onların mutluluğu bir yerde sevgi varsa mutluluk vardır, mutlu çocuk her şeyi yapar bizde bu inançla yürüyoruz.

  • AB

    Hiçbir yerde bu kadar güleryüz ve enerji bulamazsınız..samimi sıcak aile ortamı ve güvenilir insanlar ...çoçuklar çok mutlu ...her çocuğa ayri ilgi gösteren varsa bir sorun tek tek ilgilenen bir kurum iyi ki varsınız...Kendilerini çok iyi gelistiriyorlar her gün bir yenilik katiyorlar yolunuz açık olsun

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler sizlerle büyüyoruz :)

  • mt

    Burcu Hanım kurum müdiresi aşırı güler yüzlü ve işgili 3 yaş grup öğretmenimiz Zeynep Hanım ve diğer öğretmenlerimiz de hepsi aşırı dikkatli nayif sorumluluklarının üstünde çaba sarfediyorlar biz çok memnunuz çocuğumuzu hergün mutlu, her dakikalarını dolu dolu yaşamış şekilde alıyoruz okuldan bu çok önemli biz okul arayışında iken çok okul gezdik ama burcu Hanım ile görüştükten sonra samimiyet şeffaflık ve doğallığı sezdik her konuda çok iyiler yazmaya kalksak inanın yetersiz kalır hijyenden tutun yemeklere öğretmenlerin nayifliğine ses tonlarına Farklı etkinliklerine gezilere, hayvan sevgisi her konuda çok iyilerYabancı dil konusunda bi tık daha saatini arttırabilirler onun dışında herşey mükemmel

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Size kendi enerjimizi hissettirebildiysek ve bu güveni verebildiysek ne mutlu bize demek ki doğru yoldayız bizde çizgimizi bozmadan ilerlemek için elimizden geleni yapacağız. Yabancı dil ile ilgili önerinizi kaydettim inşallah bir planlama yapacağız :)

  • G

    En değerli varlığımız çocuklarımızı gözümüz kapalı emanet ettiğimiz yegane kurumlardan bir tanesidir, “Nesli Eğitim Kurumları”. Gösterilen sevgi,saygı,değer ve önemle ne kadar titiz çatıştıklarını apaçık görebildiğim ,sağduyulu bir yöneticiye sahip, güvendiğim tek adres oldu. Çocuklarımızın 3-6 yaş dönemi pedagojik sürecine hakim yönetici kadrosu ile çocuklarımızın mutlu olması ve yetişkinliğe bu şekilde adım atması için gerekli özveriye sahip, gerek kişisel gelişim gerekse mental gelişim açısından donanımlı becerilere sahip, geniş kapasiteli okul alanı ile organik beslenmesiyle fiziksel gelişimlerinede katkı sağlamaktadır.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınıza :)

  • MA

    Çok araştırdık, çok sorduk ve soruşturduk Ancak bu kadar güzel ve ilgili bir yer bulabileceğimizi hiç düşünmedik Çocuklarının öğretmenlerine ve diğer çalışanlara gösterdikleri sevgiyi gözlerindeki ışığı ve mutluluklarını görünce öğretmenlerin ve çalışanların yüzlerindeki Güleryüzün gerçek olduğunu anladım çocukları bu kadar seven temiz bir kurum bulduğumuz için çocuğumuz adına çok mutluyuzSamimi güler yüzlü olmaktan vazgeçmemeniz çocuklara olan sevginizin artarak devam etmesi dileğiyle

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için bizde sizlerin güzel enerjisi ile hep daha iyi olmak için uğraşıyoruz.

  • ÖE

    Her konudan Süper buraya yazılmaz gidip okulu görmek lazım okul sahibi Burcu hanım her konuda yardımcı oluyor aracım olmadığı zaman gelip kızımı alıyor . okulunuzun psikolojik danışmani Talia Ağaoğlu her konuda yardımcı oluyor çocuklarla ilgili gözlemlerini anlatıyor nasıl davranmanız gerektiği bildiriyor bir çok konuda yol aldık kendisine cokk teşekkür ederiz.Fazlası var eksiği yok

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için çocuklarımızın hepsi benim için çok özel çok kıymetli :)

  • Kızım Baharın 6. Ayı açıldığı günden beri oradayız. Ve iyi ki oradayız anneler… Burcu hanım ve ekibi öyle sevgi dolu ki, hele Sermin ablanın anne yemekleri, ya o Talia hocanın öğütleri. Burcu hanımın her çocuk için ayrı parlayan sevgi dolu gözleri

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz Saadet Hanım sizler de iyi ki varsınız çocuklarımızın hepsi kıymetli Baharım benim ilk göz ağrılarımdan hele :) güzel kalbinize sağlık bizlerde sizlere layık olmaya çalışıyoruz...

  • Zd

    Okulumuz ve Burcu hanım ve öğretmenlerimiz çok kıymetli insanlar hepsınden çok çok memnunuz çocuklara olan ilgilerini çok sevdim verdıgı değer ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim ☺️

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    biz teşekkür ederiz çocuklarımız hepimizin çocukları :)

  • Cs

    Tamirat ve tadilatlarını yaptıgın bir okul başka okullara da iş yapıyor olmam ve aradaki en belirgin fark olarak hiljen ve temizlik olduğunu belirtmek isterim Burcu hanım ve ekibi güleryüzlü ve tatlı dilli işini layıkıyla yapan kimseler olduğunu söyleyebilirim

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

  • m

    Çocuklarla olan bir işletmenin öncelikle, pamuk kalpli , vicdanlı ve işin de deneyimli bir yöneticinin olması en önemli kriterlerden biri ..çocuğunuz güvende ve keyifle demektir

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz :)

  • DK

    Aydınlık ortam aydın yönetim ve öğretmenler...Guvenilir samimi sevgi dolu bir okul .Yeni nesil ogrenciler Nesli anaokulunda oldukları icin çok şanslı .Atatürkün izinde çağdaş eğitim almak isteyen tüm aileler için bulunmaz fırsat.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz :)

  • Ct

    İçten samimi ve eğitime kıymet veriyorlar. Teşekkür ediyoruz.Şuan için yok, hersey cok özenli sevgi dolu kaliteli.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımız bizlerin geleceği onlarda burada Nesli Anaokulu'nda geleceğe gülümsüyorlar

  • Aa

    okul yeni bir okul Sevgi öğretmenimizi çok seviyoruz. sınıflar çok ferah ve aydınlık özellikle girişteki bölümden çocukları alamıyoruz. teşekkür ederiz.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz :)

  • ss

    Yeni açılan bir kurum olmasına ve ögrenci sayısı az olmasına rağmen hersey eksıksız ,tüm ayrıntıları ile düşünülmüş. Başta oyun gurubu etkinliklerine katıldık ama oğlum o kadar sevdi ki asla oradan ayrılmak istemedi. Bu sene kreş düşünmediğimiz halde başladı. Burcu hanım ve Sevgi hanımın çocuklara kendi çocuğu gibi içten yaklaşımı çok güzel .Kapıdan çıkarken içim hep rahat :)

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi çok mutlu ettini, ne güzel amacımıza ve vizyonumuza ulaşıyoruz.

  • CG

    Merhaba, 3 yaşındaki oğlum için harika bir seçim oldu. Hijyenik ve güvenli bir ortamda, gerçekten ilgili ve deneyimli öğretmenlere huzur içinde evladımızı emanet ettik. Mutlu, enerjisini atmış ve her geçen gün biraz daha gelişmiş görmek bizi çok mutlu etti. Nesli Eğitim ekibinin her birine sonsuz teşekkürler.Aileye verdiğiniz eğitimlerden cok memnunuz sayısının artması kendimizi geliştirmemiz için cok faydalı olacaktır. Teşekkürler

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    En kısa zamanda eğitimlerimiz yeniden başlayacak :)

  • NA

    oğlumu yazdırdım 33 aylık okulun temiz ve huzurlu sevgi ortamı olması hoşuma gitti sınıflar çok aydınlık ve büyük tam okul olarak yapılmış oğlum ilk haftada alıştı her sabah mutlu geliyoruzŞuan için çok memnunuz

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz :)

  • Yeni açılan bir kurum olmalarına rağmen oldukca iyi bir ekibe,çok donanımlı ekipmanlara,pek tatlı kedilere sahip anne sıcaklığında bir kreş ❤️ Burcu hanımla yollarımız kesiştiği için çok şanslı hissediyorum. Umarım çok iyi yerlere gelir bu kurum

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Asıl biz şanslıyız çocuklarınızı bize emanet ediyorsunuz güvenerek ne mutlu bize...

  • TA

    Oyun grubuna katıldık, öğretmenimiz çok güler yüzlü çocuklarla çok iyi anlaşıyor, inatçı bir kızım var ve buna rağmen o inadı kırıldı oyun oynarken iletişimi çok güzel, okul güzel ayrdınlık büyük bir okul kızımı vermeyi düşünüyorum

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkürler sevgiyle yaklaşılan her çocuk iletişime ve eğitime açıktır.

  • Oğlumuz için çok okul gezdik ilk okul tecrübemiz olacaktı bunun için çok titiz davrandık ve Nesli Anaokulunda karar kıldık, enerjisi çok güzel oğlum okuldan ayrılmak istemedi, aydınlık büyük ferah sınıfları var şimdiden hayırlı güzel bir dönem olsun

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • SY

    Merhabalar 2 tane kızım var 2.5 ve 4 yaşında evde vakit gecirmek ikisiylede ilgilenmek çok zor bu yüzden kres arayışına girdim. Nesli anaokuluyla iyiki karşılaşmışım. 2 kızımda gün içerisinde o kadar güzel vakit geçirdilerki. Öğretmenleri bu konuda çok iyidi. Kesin yeni sezonda kızlarımı buraya yazdıracağım. Teşekkürler Nesli Anaokulu

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz :)

  • PL

    Önünden geçerken görüp, içeri girdim ve gezdim.Çok beğendim ve kayit yaptırmaya karar verdim.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tesadüf diye bir şey yoktur. çocuklarımız o saf kalpleri ile kendilerine en iyisini seçiyorlar

  • SG

    Burcu Hanım çok ilgili. Sınıflar çok ferah ve çocuk gelişimine uygun. Çocuğun mutluluğunu hedef alan yaklaşımları beni en çok etkileyen şey oldu. Kızım çok mutlu

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler :)

  • TB

    Eğitim kurumu olarak her şey düşünülmüş, kızım okula gitmek için can atıyor..

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz de onu heyecanla bekliyoruz :)

  • ÖA

    çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir kurum. kurucusu burcu hanım çok ilgili. çocuğum burda güvende ve sevgiyle şefkatle eğitim alıyor ve burada çok mutlu. mutlaka gidip görülmesi gereken bir eğitim kurumu.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler çocuk odaklı bir okuluz önceliğimiz çocuklarımız ve eğitim :)

  • ÖA

    önünden geçerken oğlum oyuncakları görünce girmek istedi sahibi hanım çok güler yüzlü ve misafir perverdi öğretmenide hemen oğlum ile ilgilendi oyun oynattı ilgili güler yüzlü bir ortam

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için bizim için çocukların mutluluğu herşeyden önemli kapıdan hiçbir çocuğumuzu geri çevirmeyiz.

  • ÖA

    Yeni açılan bir okul ve herşey çok yeni, temiz, Burcu Hanım'ın enerjisi çok güzel, aynı zamanda kendisi herşey ile ilgileniyor ve çok titiz davranıyor.

  • Özel Etimesgut Nesli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkürler, sizin kıymetlileriniz bizim de kıymetli çocuklarımız onlar için en iyiyi yapmaya çalışıyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Etimesgut Nesli Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeni Bağlıca Mah. Zirve Cad. No:76/A, Etimesgut /Ankara
0 312 963 1721
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum