fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Future's Kids Anaokulu

Özel Future's Kids Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 15:00/17:30

Özel Future's Kids Anaokulu Hakkında

Özel Future's Kids Anaokulu, 2-6 yaş aralığındaki çocuklara İngilizce ağırlıklı okul öncesi eğitim veren bir kurumdur. Okulda her gün İngilizce eğitimi verilmektedir. Bunun yanında ikinci yabancı dil olarak Rusça dersi de mevcuttur. Eryaman'da iki şubemiz bulunmaktadır; bunlardan Altay Mahallesi şubemiz Küçük ama temiz, ev sıcaklığında ve evdeki gibi çocukların okulun her yerinde kendini güvende hissedebilecekleri butik bir ev-okul bir ortamıdır. Malazgirt Caddesi Şubemiz ise geniş bahçe ve kullanım alanları, atölyeleri ile bir eğitim kampüsüdür. Future's Kids Anaokulu çağın gerekleri olan tüm materyal destekli olarak akademik, sosyal, kültürel ve bilişsel eğitimler verilir. Okulda dış mekan gezilerine önem verilmektedir. Bayramlar ve özel günler yerinde kutlanmaktadır. Hava şartlarının kötü olmaması halinde okul çevresinde küçük geziler düzenlenir, etkinlikler yapılır ve çocuklar doğayı tanıyıp saygı göstermeyi öğrenirler. Okulda yapılan çeşitli branş derslerinde çocukların gelişimleri desteklenmektedir.
Özel Future's Kids Anaokulu'nda her hafta mutfak etkinlikleri yapılarak çocukların ikindi kahvaltılarını kendileri hazırlaması veya hazırlamaya yardımcı olmaları sağlanmaktadır. Bu sayede çocukların nasıl bir emekle yapıldığını öğrenip, sorumluluk almaları ve tüketilen gıdalar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmaları sağlanmaktadır. Bu etkinlikler aynı zamanda, çocukların günlük yaşamda karşılaşacakları durumlarla başa çıkma becerilerini artırırken aynı zamanda yaratıcılıklarını da desteklemektedir.
Okulda hem atölye sistemi hem de sabit sınıflar ile okulun tamamı etkin kullanılır. Atölye sistemi ve sabit sınıflar bir arada kullanılarak öğrencilerin eğitim ortamlarını etkin bir şekilde kullanmaları sağlanmaktadır. Bu sayede çocukların farklı aktivitelere katılımı teşvik edilirken, öğrenme süreçleri de daha keyifli hale gelmektedir. Özel Future's Kids Anaokulu, minik öğrencilerin her yönüyle gelişimlerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerin okul öncesinde eksiksiz bir öğrenim görmesi amacı ile kaliteli ve çok yönlü eğitim faaliyetleri uygulamaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Future's Kids Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Hibrit Eğitim Modeli

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Future's Kids Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Future's Kids Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Future's Kids Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 15:00 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Future's Kids Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Future's Kids Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Future's Kids Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Future's Kids Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Future's Kids Anaokulu Yorumları (31)

  • İT

    Hatice öğretmen ile ilk tanıştığınızda evet burası diyorsunuz güvenle gönderiyorsunuz. İlgili temiz güleryüzlü eğitim için teşekkür ederiz

  • AY

    Okulu seçmeden butik bir okul olmasını istedik ama bizi en çok etkileyen şey Hatice hocamızın ilk gittiğimizde ki yaklaşımı oldu biz onu çok seviyoruz evde sürekli bir Hatice Hatice dönüyor kendisine çok teşekkür ediyorum

  • ŞS

    Ben çook memnun kaldım,süper bir okul Gerek öğretmenleri,gerekse öğretmenlerin çocuklara olan yaklaşımları,aktiviteleri,eğitimi dört dörtlüktü.Kesinlikle tavsiye ederim ⭐

  • MA

    Hem yöneticilerinden hem öğretmenlerınden çok memnunum. Eryamanda 10 numara bır okul, çocuklarınızı rahatlıkla teslım edebılırsınız. sevgıyle ılgılenılecektır onlarla hıç şüpheniz olmasın :)))

  • M

    Bir dönem kızımın gittiği ve her şeyi ile çok memnun kaldığım bir eğitim kurumu. Cocugunuzu Gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz

  • KS

    Her çocuk ailesinin biriciği, kıyamadığı, sevgi ve güven içinde mutlulukla büyüttüğü en özel varlıktır. Yeni başlayan yolculuğumuzda sundukları güven ve mutluluk ortamı için, sabırla pek çok şeyin üstesinden koordine bir şekilde gelmeye çalıştığımız için, bize de veli olmayı öğrettikleri için teşekkür ederiz. Özgür bey çok kibar ve anlayışlı bir yönetici iken ilk ve asla unutamayacağımız Hasret öğretmenimizin şefkatine, sabrına, otoritesine çok teşekkür ederiz. En önemlisi çocuğumuzun mutlu gelmesi ve gelişimine katkıda bulunmaları. Uzun soluklu bir yolculuk olması dileğiyle.

  • ÇD

    Şu an kayıtlı değil ama oğlum geleceğin çocuklarından mezun oldu. Her fırsatta ziyarete gidiyoruz. Ailemiz için yeri apayrı.tüm çalışanlara ve özgür beye samimiyetleri, çabaları , oğluma verdikleri değer ve emekleri için buradan da tekrar teşekkür ederim.

  • Öb

    Kızım okuluna hemen alıştı çok keyifli ve güzel zaman geçiriyor biz çok memnunuz

  • EY

    çok memnunuz özgür bey ve hasret öğrtemenimiz her konuda her zaman destek ve yardımcılar. teşekkür ederiz yıllardır gittiğimiz okulumuz.

  • Oğlum sayesinde yollarımızın kesiştiği okulumuz kızım için başka yer aramaya gerek duymadığım en güvenli yerdi. Oğlum sayesinde edindiğim tecrübelerimle kızımın okula alışması öğretmenlerimiz sayesinde çok daha kolay oldu. Beray öğretmenimiz kızıma sevgisini öyle güzel aktarıyor ki Dünyanın en güzel öğretmeni benim öğretmenim diyerek evin içinde dolaşıyor küçük kızım Herhangi bir eksiklik görmüyorum

  • Okulumuz ile yollarımız 2020 senesinde oğlum sayesinde kesişti bir çok okulun kapısından girmeye direnen oğlum okula ilk görüşmeye gittiğimizde evinde gibi rahat ve çok huzurlu bir şekilde oyunlar oynamaya başladı. İlerleyen süreçte oğlum ilk ayrılık kaygısını çok yoğun yaşamasına rağmen Hatice öğretmenimiz sayesinde bu süreci olabildiğince sakin ve güvenli bir şekilde atlattık. Okulumuzun butik bir okul olması avantajını bir veli olarak fazlasıyla yaşadım. Okulda ki herkes ailemden bir parça haline geldi sevinçlerim de sevinip üzüntülerim de üzülüp her an yanımda oldular. Çocuklarımız bizim gözbebeğimiz onları bir anne şefkati ile sarıp sarmalayan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür etmek isterim. İyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki sizleri tanımışız.Herhangi bir eksiklik görmüyorum.

  • Sa

    Başladığımız günden bu yana öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın oğluma olan yaklaşımları ilgilerinden böyle titiz hassas severek işini yapan kreş olduğu için çok memnunum. Hem eğitim öğretiminde hemde çocuğumun sosyal ve kişisel gelişimine oldukça ilgi gösterilmektedir. İkinci evimiz oldu, en değerli varlıklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize ve çalışanlarına ilgi alaka güven şeffaflık için teşekkür ederiz

  • MG

    Oğlumuz iki yıldan uzun süre Geleceğin Çocukları öğrencisi oldu. İdareci Özgür bey, Öğretmenlerimiz, Zehra Hanım burayı çocuklarımız için yuva yapan nazik, sevgi dolu insanlar, tecrübeli eğitimciler...Gönül rahatlığı ile emanet ettik yavrumuzu, herkese tavsiye ediyoruz.

  • NY

    2 yaşındaki kızımın ikinci evi olan okulumuz özenli ve özverili öğretmenlerin çalıştığı bir anaokuldur. Kızım hasta olduğunda bile okula gitmek istedi. İlk günden bugüne her sabah okula severek gitti. İyi ki yollarımız kesişmiş .

  • Oğlum bu kreşe 2 ve 3 yaşlarındayken iki yıl gitti. Yaşı çok küçük olduğu için kreşe gitmeme konusunda oldukça inatçıydı ve öğretmeniyle bana epey sorun çıkarttı. Buna rağmen öğretmenimiz Hatice Hanım büyük bir özveriyle bizimle uğraştı, bu sorunu da oğluma gösterdiği büyük sabır ve sevgiyle aşmayı başardı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

  • ÇD

    Şu an kayıtlı değil ama oğlum geleceğin çocuklarından mezun oldu. Her fırsatta ziyarete gidiyoruz. Ailemiz için yeri apayrı.tüm çalışanlara ve özgür beye samimiyetleri, çabaları , oğluma verdikleri değer ve emekleri için buradan da tekrar teşekkür ederim.

  • Oğlumu okula ilk verdigim günden itibaren gözüm hic arkada kalmadı oglumun aglayarak gittigi zamanlarda bile Beray ögretmenimizin beni görüntülü arayarak oğlumu gösterip içimi rahatlattıgı Beray ögretmenim ve hatice hanımın enerjisi çocuklarla iletisimi birebir tek tek çocuklarımizla ilgilenmeleri gönülden işlerini severek yapmaları ve sonuç olarak bunu çocuklara da yansıtmaları bir veli için çok büyük bir nimet hatta geceleri evde aglama krizlerine giren oğlum için bocaladığım bi zamanda Hatice ögretmenimizin üstün bilgi ve tecrübesiyle neyi nasil yapmam gerektigi konusunda bi arkadas bi abla bi anne gibi beni yönlendirmesi araması yanimda olması hic unutmayacıgım bir durumdur şahsim adına okuldan ve ögretmenlerimizden çok memnunun❤Okul +ögretmenlerimiz cok güzel okul icinde koordineyi sağlam bir şekilde saglamıslar hersey sistematik ilerliyor çocuklarımız içinde önemli olan bu o yüzden şuan gelismesini düşündügüm bir yanı yok

  • SS

    Aileden biriydik.Çocuğumuz Hatice öğretmenimizin profesyonel şefkatli eğitiminden geçti.Gözümüz arkada hiç kalmadı.Çocukların Özgür beey diye sevgi dolu seslenişleri halen kulaklarımda.Bu ekip bu sevgi yuvası hep varolsun.Hatice öğretmenim özelinde tüm Future Kids ailesine selam olsun.Daha çok olun.

  • Çocuğumu gönül rahatlığıyla gözüm arkada kalmadan bırakabildiğim canım okulumuz, oğlum Beray öğretmenini çok seviyor okula severek gidiyor akşamları onu almaya gittiğimde mutlu bir şekilde geliyor, anneler için bundan kıymetli bir his olduğunu düşünmüyorum :)

  • GA

    Bir çok kreş görüşmesinden sonra tercih etmiştik. Enerjisi kadar çocuklara karşı yaklaşımıda ilk görüşmeden itibaren çok güzel olan öğretmenimiz iyi ki tanıştık

  • NP

    Hem yönetim hem öğretmenler olarak çok özverili bir okul. Göz boyamadan bir aile gibi çocuğumu ve bizleri sahiplenip hem eğitim anlamında hem öğretim anlamında çok önemli veriler kattılar. Bizlere verdikleri önem ve değer adına sonsuz teşekkür ediyoruz.

  • gg

    Yaklaşık 2.5 Yıl çocuğumuzu kendilerine emanet ettik, kadrosu istikrarlı, yönetimi güzel.

  • Yaklaşık 1 yıldır kızım bu okula gidiyor, çok samimi temiz şefkatli bir kurum. Benim beklentimi fazlasıyla karşıladı

  • sg

    yavrunuzu emın ellerde mutlu saglıklı huzurlu sevgı dolu bır ortamda gözünüz arkada kalmadan bırakmak istiyorsanız kesınlıkle tek adres ben kızımı 2 yaşından 6 yasına kadar bıraktım okadar memnun kaldımkı hıc sorun yaşamadım başta kalbımız olan hatıce ogretmene sonduz teşekkür ederim . kurucusu ozgur beye cok teşekkür ederim ıyıkı varlaryok

  • EA

    Çocukların kendilerini evinde hissedicegi bir eğitim kurumu çok seviyoruz öğretmenimiz çok kıymetli

  • Be

    Kayıt için gittiğimiz ilk gün çocuğumu buraya emanet edebilirim dedim. Okulumuzun sahibi Özgür bey ve çok değerli öğretmenimiz hasret hanım samimi yaklaşımlarıyla aramızda kocaman bir güven bağı kurdu. Kızım da okulunu çok seviyor , severek gidiyor , öğretmenimizin ilgi alakası sayesinde. Asla ticari çıkar gözetilmeden gerçekten çocuklara fayda sağlamak amacıyla kurulmuş bir kurumdur. İyi ki yollarımız kesişmiş.

  • DB

    İyi ki bu okulu secmisiz. Oğlum severek gidiyor. O kadar çok şey değişti ki yaklaşımları harika. Çözüm odaklı.

  • ic

    2 kizimda bu guzel insanlarin sayesinde büyüdü, cok sefkatli ve cok iyi ogretmen kadrosuna sahipler, kizlarim her sabah keyifle gittiler ve aksam mutlu döndüler. Hic pisman olmayacaginiz, cocuklarinizin guvenliginden endiselenmeyeceginiz sevgi dolu bir egitim kurumu. Kesinlikle tanismanizi tavsiye ederim.

  • İki kızım da bu okula gittiler, hiç gözüm arkada kalmadı, ilkokula da çok hazırlıklı başladılar. Bütün future kids ailesini seviyoruz

  • HO

    KIZIMIZI 24 AYLIKKEN YAZDIRDIĞIMIZ CANIMIZ KREŞIMIZ.. BAŞTA HATİCE ÖĞRETMENİMIZ OLMAK ÜZERE (ki biz kendisine hala Patice diyoruz :) TÜM PERSONELINDEN MEMNUN KALDIĞİMİZ YUVA SICAKLIGINDA BIR OKUL..GÖNÜL RAHATLIGIYLA COCUKLARIMIZI EMANET EDEBILDIGIMIZ İCİN TEŞEKKURLER :)

  • Hy

    Çocuklar ile keyifli vakit geçirdiğimiz her gün birbirimize yeni şeyler öğrettiğimiz eğitim yuvası

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Future's Kids Anaokulu İletişim Bilgileri

Şehit Osman Avcı Mah. Malazgirt 1071 Cad No 8B F. Kıratlı Rezidans İş Yerleri Eryaman
0 312 963 1209
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum