fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Güneş Anaokulu

Özel Güneş Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Güneş Anaokulu Hakkında

Özel Güneş Anaokulu, mimari açıdan iyi tasarlanmış öğrencinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen bir binaya sahiptir. Okul Ankara Altındağ ilçesinde eğitim vermektedir. 150 metrekare bahçesi ve 500 metrekare derslik olmak üzere 650 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Okulun kontenjan ve eğitim bölümü sayısı öğrenciler için ideal ölçüde olup son derece ferah ortamlarda oyun ve etkinliklerini gerçekleştirebilmeleri sağlanmaktadır. Okul öncesi eğitimde önemli olan kodlama eğitimi bu okulda öğrencilere verilmektedir.
Özel Güneş Anaokulu tasarlanırken çocukların ilgisini çekebilecek ve rahat edebilecekleri eğlenceli ortamlar yaratılmaya çalışılmıştır. Eğlenerek öğrenmenin öğrenciye kalıcı bilgiler sağladığı fikrinde olan okul ezberci eğitim fikrinden uzak eğitim vermektedir. Gün içerisinde yazlık ve kışlık olarak ikiye ayrılmış büyük oyun alanları mevcut olup, vakitlerini geçirdikleri ortamların bütün standartlara uyan sağlıklı ortamlar olmasına özen gösterilmektedir. Rahatlıkla oyun oynayabilecekleri etkinlik alanları yaratılmıştır. Malzeme seçimleri maksimum hijyen sağlayan markalardan temin edilmiştir.
Okul 24 saat güvenlik kameraları ile gözetlenmekte olup ayrıca tüm öğrenciler okulda geçirdikleri zaman için sigorta yapılmaktadır. Çocukların yaşıtları içinde etkin bir iletişim geliştirebilmeleri ve daha rahat uyum sağlayabilmeleri için her yaş grubu için ayrı bir sınıf oluşturulmuştur. Okulda rehberlik ve psikolojik danışma birimi mevcut olup veliler randevu alarak haftada bir gün psikolog ile görüşebilmektedir. Ayrıca okulun anlaşma sağladığı özel bir danışmanlık merkezinde uygun fiyatlarla çocuklar için psikolojik, danışmanlık ve rehberlik hizmeti de alınabilmektedir. Özel Güneş Anaokulu, çocukların zihinsel gelişimleri için İngilizce, halk oyunları, okuma yazma çalışmaları, bilgisayar, satranç, gibi etkinlikleri düzenlenmektedir. Sosyal aktiviteler olarak da kültür gezileri, sinema, tiyatro, yılsonu karne gösterileri, özel gün kutlamaları, anneler günü kutlamaları, yerli malı haftası kutlaması, doğum günü partileri, bale gösterileri, müzik korosu gösterisi gibi aktiviteler bulunmaktadır. Fiziksel aktiviteler için okulun bahçesi bulunmakta olup jimnastik ve çocukların kasları geliştirici ve güçlendirici uygun oyunlar düzenlenmektedir. Okulda tam gün eğitim verilmekte olup hafta içi sabah 07:30 ila akşam 18:30 saatleri arasındadır. Okulda çocukların ulaşımı için servis bulunmakta olup okul yakını ve çevre semtlerine servis araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Servisler çocukların güvenliği düşünülerek sabah evlerinin önünden alıp yine akşam okul çıkışı evlerinin önüne sadece aile bireylerine ya da aile bireylerinin ismini okula bildirdiği kişilere teslim edilmektedir.
Özel Güneş Anaokulu, eğitim öğrenciyi sevmekle başlar felsefesiyle yola çıkmış 0 - 6 yaş öğrencilerin güler yüzlü ve çağdaş şekilde eğitilmesini amaçlamış bir okuldur.

Özel Güneş Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Güneş Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Güneş Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Güneş Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Güneş Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Rusça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Güneş Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Güneş Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Güneş Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Güneş Anaokulu Yorumları (3)

  • GA

    06.02.2023 tarihinde yaşanan Hatay depreminden sonra bize kucak açan Güneş anaokulu bize hayat oldu.Karanlığımıza Güneş oldu.çocuğuma nasıl iyi geldi.Oğlum 5 yaşında 5 ay boyunca bizi okullarında misafir ettiler.Oğluma her alanda okadar çok şey kattılar.oğlum kendine güvenen kendini savunan.özbakımlarını kendi yapabilen bir çocuk oldu.kurum sahibi ve öğretmenlerin bizleri sıcak karşılaması en önemlisi her çocuğu kendi çocukları gibi sarmaları çok güzeldi.iyiki yolumuz Güneş anaokulundan geçti.gözünüzü kapatıp çocuğunuzu teslim edebileceğiniz tek adres.

  • BK

    Torunumun okulu, annesi çalıştığı için okuldan ben alıyorum.Nasıl sıcak karşılanıyorum.Tanışmamız ebeveyn grupları ile oldu.Daha sonra daimi olduk. Çocuğumuz orda çok mutlu.Hiç etkinlik bitmiyor.Hele büyük park günleri nasıl keyifli geliyor eve.Yemek yedirmek büyük sorundu okulda onu da aştık.Müdürlerimiz,öğretmenimiz ;güzel güler yüzlü, ilgili insanlar . Özellikle pandemi dönemindeki titizlik ve temizlikleri bizim için çok önemli bir artı.Biz çok mutlu ve memnunuz .İyi ki Güneş anaokulu ailesi ile tanıştık ve onlardan biri olduk.Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Herşey çok güzel

  • EK

    Okul aile ortamı gibi. Aynı zamanda çok disiplinli. Evde yemek yediremediğimiz oğlumuz orada yemeye başladı. Öğretmenleri ile sürekli iletişim halindeyiz, en ufak bir şey de bile haberleşiriz. Sahibi olan insanlar çok sıcak ve çok candan. Kapıda mutlaka onlar karşılar, onlar uğurlar sizi. O kadar özverili çalışarak, o minik yavrularımızla harika bir yıl sonu gösterisi hazırladılar bize. Yaz okulundan da çok memnun kaldık. Özellikle havuz ve tenis dersi bizim için çok zevkliydi. Bu sene tekrar kayıt yenileyeceğiz. Mutfağı, lavoboları temiz, hijyenik, dil eğitimi var, drama dersi var, bale dersi var hatta halk oyunları bile var. Çocuklar sık sık bahçeye çıkıp temiz hava alabiliyor. Biz çok memnun kaldık, son derece içim rahat tavsiye edebileceğim bir okul. Uzakta oturan arkadaşlarımdan da o kadar çok çocuğunu getirmek isteyen oldu ki. Kesinlikle acilen şube açmalarını öneririm. Bu güzel çizgiyi bozmadan, böyle kaliteli devam etmelerini ve başarılarının devamını diliyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Güneş Anaokulu İletişim Bilgileri

Güneşevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, No: 18/B, Altındağ / Ankara
0 312 963 0929
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum