fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu

Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu Hakkında

Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu Ankara Yenimahalle Güventepe’de Bulunmaktadır. Okulumuz Tam Anlamıyla Donanımlı, Çocuklarımızın Fiziksel Ve Ruhsal Gelişimlerine Göre Dizayn Edilmiştir. Güventepe Renkli Düşler Anaokulu, Renkli Düşler Ailesinin İkinci Şubesidir. İlk Şubemiz Keçiören’de Yer Almaktadır. İlk Kurulduğu Andan Bugüne Ve Her Zaman İlke Edindiği ‘’ Anne Ruhuyla’’ Sloganından Bir Nebze Sapmamış Aksine İlke Edindiği ‘’Anne’’ Kelimesine Dair En İyisini Yapmaktan Geri Kalmamıştır. Özel Güventepe Renkli Düşler AnaOkulumuzda 3-6 Yaş Arasında Çocuklarımıza Okul Öncesi Eğitim Verilmektedir. Eğitim Sabah 07.30 İtibari İle Başlayıp 18.30 İtibari İle Tamamlanmış Olur.

Çocuklarımız Okulumuzda Geçirdiği Zaman İçerisinde MEB Müfredatına Uygun Okul Öncesine Hazırlık, Masallar, Oyunlar, Şarkılar, Deneyler, Aktiveleri En Verimli Halde Uygulamaktadırlar. Kurumumuz Aynı Zamanda Çocuğu Ve Bireyselliğini Merkez Alan Deneyerek, Görerek, Yaşayarak Öğrenme Olgusu Destekleyip Maksimum Fayda Almasını Sağlamaktadır. Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu, Çocuklarımızın Hayal Güçlerinin Farkında Olan, Onların Dünyasının İçine Girmeye Çalışarak Duygu Ve Düşüncelerini Anlayan Uzman Kadro İle Hem Sosyal Hayatlarına Hem De Eğitim Hayatlarına Dokunmaya Çalışmaktadır. Geniş Ve Ferah Sınıflarda Sınırlı Sayıda Öğrenciyle Eğitim Kalitesinin Hep Yüksek Tutulması Hedeflenmektedir.

Özel Renkli Düşler Okulumuzda Uygulanan Dersler İle Düşünmenin Bir Yetenek Değil, Geliştirilebilir Zihinsel Bir Süreç Olduğu Gerçeğinden Hareket Etmekteyiz. Öğrencilere Çeşitli Deneyler Ve Etkinliklerle Keşfetme Arzusu Aşılanmaktadır. Böylece Araştıran Sorgulayan, Merak Eden, Bilgiyi Nasıl Elde Edeceğini Bilen Nesiller Yetiştirmeyi Hedeflemektedir.

MEB Müfredatının Yanında Öğrencilerimize İngilizce, Kodlama, Robotik, Müzik, Halk Oyunları, Modern Dans, Eğlenceli Bilim, Eğlenceli Matematik, Değerler Eğitimi, Dersleri De Verilmektedir. Okulumuzda Yaz Okulu Ve Kış Okulu Uygulaması Bulunmaktadır.

Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu Eğitim Anlayışında Kurumun Hedefi Geleceğe Dönük, Araştıran, Sorgulayan, Toplum Kurallarına Saygılı, Özgüven Sahibi Bireyler Yetiştirmek Vardır. Bu Doğrultuda Her Zaman Kendini Yenileyen Ve Geliştiren Kurumumuz, Günden Güne Eğitim Alanında Yaptıkları İle Saygınlığını Arttırmaktadır.

Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu Yorumları (32)

  • DB

    Renkli düşler anaokulu güleryüzlü ekibi evlatlarımıza anne sevgisi ile yaklaşımları ile, çocuklarımıza bizleri aratmayan Esma hocamız ve değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederim.

  • DD

    Renkli Düşler Anaokulu Evladım için karşılaştığım en mükemmel eğitim kurumu

  • BB

    Öncelikle Renkli Düşler anaokulu Güventepe şube için şunu söyleyebilirim ki.Gezip gördüğüm en temiz ferah ve fiziki şartları çok güzel olan bir kurum.Müdürümüz Esma hanım ve öğretmenlerimiz Güler yüzü ve samimiyeti İşlerine olan özverileri en önemliside evladımı sımsıkı sevgiyle ve anne şevkatiyle sarmalamaları taktire şayan gerçekten hepsine emekleri için çok teşekkür ediyorum herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum mutlaka okulu gezip görmenizi tavsiye ederim çocuklarınızı güvenle bırakabilirsiniz.

  • D

    Renkli düşler anaokulu eğitimde kalitedir.cocuklarinizi güvenle emanet edebilirsiniz.

  • GK

    Gerçekten gönül rahatlığıyla bırakabileceğimiz bir okul benim iki çocuğumu bıraktık gerçekten gözüm arkada kalmıyor.Okul bahçesi biraz gelişebilir.

  • YA

    Oğlum ve kızım severek ve isteyerek gidiyorlar yemek ve temizlik konusunda gayet özenli bir kreş öğretmenler ilgili ve güleryüzlü şeffaf ve güvenilir bir kreş, ayrıca kreş müdüresi Esma hanım çözüm odaklı bilgili bir hanım gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.

  • Oğlumun koşa koşa gittiğini görmek benim için ayrı bi mutluluk. Herşey için teşekkür ediyorum esma hanıma

  • As

    Her çocuğa tüm öğretmenler tüm çalışanlar kendi öğrencisi kendi evladı gibi yaklaşıyor. Bunu öyle ince ayrıntılarla anlayabilirsiniz ki hiç tereddüt etmeyin gönlünüz ferah olsun. Kayıt olduğumda konuşmakta güçlük çeken çocuğum bir ay içinde açıldı. Herkes ayrı ayrı ilgileniyor. Anne şefkatiyle çocuk ruhuna yaklaşımları inanılmaz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki siz iyi ki ♥️

  • DY

    Benim oğluma yeniden okulu sevdirdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun

  • Yeni başladığımız için şuan bir yorumum yok, şimdilik memnunuz umarım hepte böyle kalır

  • E

    Öncelikle Renkli Düşler anaokulu Güventepe şube için şunu söyleyebilirim ki evladımız en değerli varlığımız.Gezip gördüğüm en temiz ferah ve fiziki şartları çok güzel olan bir kurum.Müdür Esma hanım ve öğretmenlerimiz Güler yüzü ve samimiyeti işlerine olan özverileri en önemliside evladımı sımsıkı sevgiyle sarmalamaları taktire şayan gerçekten hepsine emekleri için çok teşekkür ediyorum herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum mutlaka deneyimlemelisiniZ☺️

  • YH

    Ikı tane oglum var.Renkli DüslerAnaokuluna gıtmek ıkısıne de nasip oldu. Onların anlatmasıyla hayatların en guzel eglencelı zamanları orda gecmıs zaten nıye gecmesın ki Esma ögretmenımız ve ekıbı her zaman bır anne gıbı yaklastı.Uykusunu alamayıp nazlanan buyuk oglumu gelıp kendı ellerıyle gıydırıp evden elını tutarak goturdugu cok zamana sahıt oldum. Tertemız ortam guvenılır duzgun anne gıbo olan ögretmenler bız hepsınden cok ama cok mennun ayrıldık. Yıl sonu gosterılerımızde aglaya aglaya ızledıgımızı o mınık canların neler ogrendıgını sahıt olduk.Ikı oglum hala okulun onundne gecerken anne bızı buraya bırak dıyorsa dıyecek baska soz yoktur. Esma ögretmenımız bastacımızdır ıyı kı yollarımız onunla kesısmıs ıyıkı cocuklarım ogretmenı olmus .bır suru bır suru subesı olsun Esma ogretmen duzenı ısleyısı her cocuga nasıp olsun ısterım.

  • Ed

    Okul cidden güzel öğretmenler filan okuldaki öğrencilere iyi davranıyorlar okul cidden 5 puan hak ediyor bu arada yani benim çocuğum da bu okulda öğretmenleri de cidden eğitici

  • Hk

    Torunum bu kreşte çok güzel bir kreş öğretmenlerden çok memnunuz torunum sessiz içine kapanık bir çocuktu şimdi ise çok eglenceli sıcak kanlı konuşkan bir çocuk oldu üstelik çok yemek seçerdi ve çok zayıftı şimdi ise yaşıtları gibi ve hiç yemek seçmiyor

  • Ek

    Arkadaşımın kızı bu kreşte , çok temiz bakımlı bir yer olduğunu öğretmenlerin çok güler yüzlü ve ilgili olduğunu kızının birçok şey öğrendiğini ve özgüven kazandığını söyledi bizde gelecek sene için bu kreşe göndereceğiz çocuğumuzu

  • Tek kelimeyle mükemmel egitim kaliteli egitmenler anne sıcaklığında bir okul ve harika bir yöneticeye sahip okul

  • İA

    Çocuğunuzu yazdırırken anne şefkati ile dediler gerçekten de öyle, burasi ikinci evimiz oldu ❤️ oğlum cok keyifle gidiyor

  • DY

    Çok özverili bir ekip çok memnunuz Çocuğumuz severek isteyerek eğitimini sürdürmekte...Şuan için herşey çok güzel eksik bir yani olduğunu düşünmüyorum...

  • Güvenle çocuğunuzu bırakabileceğiniz aile sıcaklığında bir kurum.Veli bekleme salonu geliştirilmeli.

  • AA

    Öğretmen ler gercekten cok iyiler.sevgi dolularOkul hizmeti gerçekten çok güzel

  • BD

    Harika bir okul. Eğitimi ve öğretmenleri gerçekten iyi. Teşekkür ederiz.

  • PD

    Öğretmenleri olsun, eğitimi olsun,etkinlikleri olsun çok güvenilir bir okul. Bize ve çocuklara verdikleri değer için teşekkür ederiz.

  • HC

    SAMİMİ İÇTEN ANNE ŞEFKATİYLE SARACAK BİR OKUL ARIYORSANIZ BU KURUM TAM ARADIĞINIZ ÖZELLIKLERE SAHİP Bİ OKUL GÖRMENİZİ VE TERCİH ETMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM ❤️

  • YY

    3 Yaşındaki kızım için görüşmeye gittiğimde ekibin samimiyetine güvendim idareden Aşçısına kadar kızımla ve bütün çocuklara özel ilgi ve alakayla yaklaştıklarına şahit oldum. Okulun iç donanımı ve hijyeni ayrıca içimi rahatlattı. Kızım için en güzel iyikilerimden birisi oldunuz teşekkürler Renkli düşler Güventepe ailesi

  • S

    Okul bir harika cok güzel bir okul tüm cocuk sahibi ailelere tavsiye ederim.

  • Am

    Çok çok memnun kalacağınız,çocuğunuzunda severek gideceği harika bir okul. Esma hanım ve ekibi mükemmeldir.şiddetle tavsiyemdir gitmeniz

  • Ak

    Canımızın parçasını güvenle ve huzurla emanet ettiğimiz , eğlenerek hayatı öğrendiği , muhteşem mimarisi ve bahçesiyle oğlumun kendisini evinde gibi hissettiği, anne sıcaklığı ve şefkatini yaşayabildiği ikinci evimiz. Başta kurucumuz Esma Işıklı olmak üzere Ve tüm Renkli Düşler Anaokulu ekibinin üstün sabır ve özverili çalışmaları en büyük şansımız.Emekleriniz, sabrınız ve hassasiyetiniz için ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki varsınız iyi ki yollarımız sizlerle kesişmiş.

  • Vd

    Renkli Düşler ve Esma hocamla yollarımız 3 sene önce ilk şubesinde kesişti iyi ki de kesişmiş bize önce ev sonra okul oldu. En güzel anlarımızda hep izi vardır.

  • Öb

    Güleryüzlu ekibi evlatlarımıza anne sevgisi ile yaklaşımlari ile ,çocuklarımıza bizleri aratmayan Esma hocamız ve değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederimGayet yeterli oyun alanı eğlenceli oyunları grupsal etkinlikleri ile evlatlarımıza mutluluk yaşatan bir okul ❤️

  • ÖA

    CANIMIZ OKULUMUZ 2 SENEDİR GÜVENLE GİTTİĞİMİZ, GÖZÜMÜN ARKADA KALMADIĞI YER HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • PY

    Büyük kızımla başladı tanisikligimiz, sonra oğlumla devam etti şimdi küçük kızımda Esma Hocama ve ekibine emanet. Bu kadar zamandır hiç keşke demedim, hiç pişman olmadım. Aksine hep iyi ki dedim☺️ hiç gözüm arkada kalmadan 3 evladımı da emanet edebildiğim kocaman yürekli bir ekip... Her şey için minnettarim

  • Esma Hanım’ın ilgisi çok güzel. Çocuklarla velilerle her ayrı detayda bilgilendirmeler, etkinlikler yapıyor. Öğretmenler de aynı şekilde. Çok memnun kaldığım bir anaokuluydu. Herkese tavsiye ediyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Güventepe Renkli Düşler Anaokulu İletişim Bilgileri

Güventepe Mah. 610. Cad. No: 3/A, Şentepe - Yenimahalle / Ankara
0 312 963 1680
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum