fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu

Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Sabahçı: 07:00/12:30
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu Hakkında

Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu
2-6 yaş arası çocuklara yönelik olarak tasarlanmış, özel mimari ve akıllı bina teknolojisi ile inşa edilmiş dört okulumuz ile Kreş ve Anaokulu hizmeti vermekteyiz. Okullarımızda, çocuklarımızın en iyi eğitimi alması amacının yanında, güvenlikleri ve konforları açısından da üst düzey detaylar göz önünde tutulmuştur. Tamamen kreş ve anaokulu standartlarında kurulmuş okulumuz, sınıflarımız, atölyelerimiz, iç ve dış bahçeden oluşan alanlara sahiptir.
Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu, çevre yerleşim yerleri için kolaylıkla ulaşılabilecek konumu, fiziksel altyapısı, izlediği eğitim metotları ve profesyonel kadrosu ile Ankara'nın en iyi kreşi olma vizyonuna sahiptir.
Okullarımızda çocukların tüm gelişim alanları göz önünde bulundurularak hazırlanmış eğitim programlarımız uygulanır. Okullarımızda tam zamanlı kurum psikoloğumuz çocuklarımızın gelişim süreçlerini birebir takip eder ve velilerimizle özel görüşmeler sağlar. Çocuklar gün içerisinde kendi öğretmenleri dışında, yabancı dil eğitimi için İngilizce öğretmenlerimizle birlikte olurlar. Aylık yemek listelerimiz beslenme uzmanımız tarafından çocukların günlük beslenme ihtiyacına yönelik hazırlanır, kalori bilgileri dikkate alınır.
Eğitim programımıza ek olarak alanında uzman öğretmenlerden de branş dersleri almaktayız. Bunlardan bazıları aşağıdaki gibidir;
-Tiyatro
-Jimnastik
-Hokey
-Robotik kodlama
-Satranç
-Akıl Zekâ Oyunları
-Müzik ve Orf
Sabah 07:00 - akşam 19:00 saatleri arasında faaliyet gösteren okulumuzun servis hizmeti yoktur.
Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı ve öğünler arası ara öğünümüz vardır.
Okullarımızda “Bir Çocuk Güler Tüm Dünya Güler ” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. Kendine güvenen, özgür, bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, insani değerlere sahip, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir. Tüm öğretmenlerimiz çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi bölümlerinden mezunu olup, alanında tecrübeli bir ekiple çalışmaktayız.
Çocuklarla alakalı bilgiler ‘Mobil Kreş Sistemi’ sayesinde günlük olarak ailelere iletilir.
Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu'nda , çocuklarımızın kendilerini özel ve ayrıcalıklı hissetmeleri için çalışırız. Velilerimiz, çocuklarını onlar kadar iyi tanıyan ve anlayan deneyimli eğitmenlere emanet ettiklerini bilir, eğitmenlerimiz her çocuğumuza geleceğin lideri, sanatçısı, düşünürü, iş adamı gözüyle yaklaşır ve onların farklılıklarını, yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışır. Tüm çocukların potansiyellerinin en üst düzeye çıkması öncelikli hedeflerimizdendir. Mutlu bir ekiple, mutlu nesiller yetiştirme gayretindeyiz. Gelecek güzel günlerde de siz velilerimiz ve parıldayan gençlerimizle buluşmak dileğiyle…
SEVGİLERİMİZLE

Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Waldorf Pedagojisi

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Karton/Mukavva

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu Yorumları (39)

  • BT

    İYİKİ YOLUMUZ SİZİNLE BİRLEŞTİ YÖNETİM EKİBİ OLSUN ÖGRETMENLERİMİZ PSİKOLOĞUMUZLA TAM ANLAMIYLA GÜVENLE EMANET EDEBİLECEĞİM YERSİNİZ SABRINIZ VE ÖZVERİNİZ İÇİN VE ADINIZ GİBİ GÜLER YÜZÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...

  • TB

    Güler Çocuk Akademi gerçekten eğitimi ile kaliteli, tüm çalışanları ilgili, özverili çocuğumu güvenle emanet edebildiğim bizim için okuldan çok öte bir yer.

  • Okula başladıktan sonra cocugumuzda cok farkedilir derecede olumlu bir değişim oldu. Daha önce yapmamız gerektiğini okula başladıktan sonra daha iyi anladık.

  • İkiz kızlarımı 3 yaşından beri bu okula gönderiyorum. Kurumun yönetimi, öğretmenleri, temizlik görevlileri kendi evlatları gibi sarıp sarmalıyorlar. Çalışanlar arasındaki uyum hem çocuklara hem de bizlere yansıyor. İngilizce dersleri native speaker ile yapılıyor, 4 yaşındaki kızlarım kelimeleri harika telaffuz ediyor, bu da yetmiyor aile büyüklerimize öğretmeye çalışıyorlar. Çocuklar, spor faaliyetleri ve dans derslerinden de gayet mutlu. Çok teşekkür ediyoruz, sizi çok seviyoruz.

  • Ny

    Okulumuzdan cok memnunuz Kızım cok mutlu gidiyor okuluna❤ Ogretmenini cok seviyor cocuklar mutlu olunca biz velilerde mutluyuzSuanda yok

  • HH

    Okulun adı gibi öğretmenler güler yüzlü,ilgili,sevecen. Kızım okula koşarak gidiyor hafta sonu keşke okul olsa diyor. Emekleriniz için teşekkür ederim

  • Ma

    Eğitim kadrosu oldukça guclu ve ilgili bir okul .işini severek yapan öğretmenlerimizden çok memnunum oğlumu gözüm arkada kalmadan gönderiyorum .

  • G

    Oğlum 2 yıldır severek devam ediyor. Önemli olan da onun mutlu olması. Ögretmenlerimizin hepsi çok ilgili ve çok güleryüzlü. Hiç pişman olmadığım ve oğlumun mutluluğunu gördükçe iyi ki dediğim bir okul. Tam zamanlı gönderiyorum ve hiç gözüm arkada kalmıyor. Herkese tavsiye ederim.

  • SD

    Mutluluk öğrenilebilen ve geliştirilebilen bir beceridir. Kızımızda öğrettiğiniz ve geliştirdiğiniz için minnettarız.

  • ÖT

    Mutluluk dolu bir okul

  • Md

    İki çocuğum da Güler Çocuk Akademi'de eğitim alıyor. İkisinin de bugüne kadar bir kez eve mutsuz döndüğünü görmedim. Bir anne olarak benim için en önemli şey çocukların mutluluk ve güven duygusunu alabilmiş olmaları.. ayrıca yaptıkları hayatın içinden etkinliklerle keyifli öğrenmeyi sağlamış oluyorlar.İngilizce derslerinin daha aktif olması temennim.

  • ck

    cocugum okuluna koşarak gidiyor, eve geldiğinde de cok mutlu ve keyifli oluyor. hic bir baski ve zorlama yapmadan egitim veriyorlar

  • KG

    Her sabah çocuğunuzun koşa koşa gittiği, tatil oldu diye üzüldüğü bir okul düşünün ☺️ Anne baba olarak Güler Çocuk Akademi ile tanışmamız gerçekten büyük şans.Üst yönetimden tüm emekçilerine kadar bizim için ve herşeyden önemlisi çocuğum için hepsi çok değerliler. Teşekkürler.. Pandemi nedeniyle bazı branş derslerinin kısıtlandığını biliyoruz,umarız bu zorlu süreç bir an evvel son bulur da o nimetlerden de faydalanabiliriz.

  • Et

    Çocuğunuzun temiz güvenilir sevgi dolu bir okulda ,kendine güveni tam mutlu günler geçirmesiyse onceliginiz karar vermeden once gidip gormenizi tavsiye ederim oglum hergun kosarak gidiyor okuluna aksam sevgiyle bahsediyor okulundan bi anne daha ne isteyebilirki o mutlu biz mutlu

  • DD

    İlgi ve alakadar oluşlarından dolayı ve her çocuğu özel hissettirdikleri için kendilerine sonsuz teşekkürler. Kesinlikle üzerine titrediğiniz yavruları gözünüz arkada kalmadan emanet ede bileceğiniz bir yer. Güler yüzlü bütün çalışanlara saygı ve sevgiler.

  • ea

    oğlum ilk başladiginda cok icine kapanik ve sosyal degildi.Çok tedirginliklerim vardi ilk baslarda ama müdüre Zeynep hanim ve degerli ogretmenleri Tuğçe hanim ve Merve hanim basta olmak uzere tum ekibi cok basarili oldugunu gordum disiplinli özverili ve sevgi dolu bir kres oglumun bu sene 3 u yili müthis bir gelismeyle devam ediyoruz gozum arkada degil biliyorum ki sevgi dolu bir egitim veriliyor cocuklarinizi gonul rahatligi ile emanet edebilirsiniz.

  • BA

    Geleceğimiz olan çocuklarımız için iyi bir eğitim için tek adres Güler çocuk anaokulu

  • Çocuğumu gönül rahatlığıyla emanet ettiğim bir okul. Her şeyiyle düzgün, temiz, kuralına uygun. Sevgi ve saygı konularında bonkör bir idaresi var. İhtiyacı olan herkese Güler Çocuk Akedemi diyebilirim.

  • İkiz kızlarımı 3 yaşından beri Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu'na gönderiyorum. Kızlarım öğretmenlerini ve okulu çok seviyorlar. Bizlere de evlatlarımızı güvenli ve standardı yüksek bu okula göndermenin huzurunu yaşamak kalıyor. Okul yönetimi de gayet güler yüzlü ve sonuç odaklı çalışıyor. Okulda daimi olarak Psikolog istihdam edilmesi de ayrı bir güzellik bence. Çocuk gelişimine önem veren bir yaklaşımları var, öğretmenlerimiz de işinin uzmanı... çok teşekkür ediyoruz, güzel okulumuzu çok seviyoruzyok

  • EB

    Eğitim vermeyi "ticaret" yapmaya çalışmadan başaran bir okul. Çok güvenli, profesyonel ve her çalışanıyla samimi bir kurum. 3 yıl boyunca oğluma sadece eğitim değil özgüven de kazandırdılar. Okul Müdürü Zeynep Hanım gördüğüm en iyi eğitimcilerden birisi ve gerçekten çok sıcak bir insan. Biz mezun olduk ancak tüm çevreme tereddütsüz öneriyorum. İnşallah eğitim konusunda tüm kurumlar böyle özverili ve samimi davranır.

  • AY

    İlk gördüğümde güven hissettmiştim. Butik, ilgili, suçla rahat bir okul. Yiyecekleri aynı ev mutfağı gibi doğal lezzetli. Özel bir okul iyki var.

  • AA

    Bu okulda çocuk olmak isteyeceksiniz. Güzel sıcacık sevgi dolu temiz bir okul

  • Bt

    Benim oğlum şu an 5.5 yaşında ve 2.5 yaşından beri bu okula gidiyor gerek eğitim kalitesinden gerek tüm çalışanların yaklaşımından o kadar memnun kaldık ki hiç tereddüt etmeden kiz kardesini de bu okula kaydettirdik. Bir aile sıcaklığından fazlasını gördük biz bu okulda. Bir okulda eğitim ne kadar önemliyse çocuklara duyulan sevgi ve şefkat de bir o kadar önemli. En baş edemedigim en umutsuz olduğum zamanlarda bile bana umut oldular. Her zaman yapıcı her zaman her türlü sorunu sevgiyle çözdüler. Öğretmenlerinden müdürüne yardımcı personellerine kadar bütün ekipe minnettarız.bize kattıkları için her zaman her konuda bize destek oldukları için sonsuz teşekkürler.iyi ki gulér çocuk akademi ile yollarımız kesişti. Hiç tereddüt etmeden herkese bütün kalbim le tavsiye ederim. Inanın hic bir pişmanlık yaşamayacaksınız.

  • HK

    2 kreş değiştirdik kötü tecrübeler yasadik, bir çok kreş gezdik, gözlemledik, bir sürü yönetici tanıdık.. Buraya geldigimizde ilk hissettiğimiz bir "aile" ye dahil olduğumuzu.. Öğretmenleri birer abla, yöneticileri anne baba gibiler.. Esyalari kaliteli, koruyuculu, yeni, kırık dökük birsey göremezsiniz, etkinlikleri mutlu edici kalıcı eğitici, bazen aklınıza bile gelmeyen konularda fikri var cocuklarimin öğretim çok yönlü, vee tabiki psikolog pedagog Dr ne varsa gezip çare bulamadığımız hircinliklarimiz sevgi ile açılmış bir kucak sohbet eşliğinde anlayan, her an okulda olarak gözlem yapan, ılımlı yaklaşımı ile çocuk psikoloğunun varlığı çocuklardan önce bana iyi geldi. Yemekleri çok lezzetli istediğiniz an öğlen yemeğine dahil olabilirsiniz listeleriyle birebir uyumlu, temizlik üstüne okul bilmiyorum.. Çocuklarım için en doğru karar.. Keşke hiç buyumeyip burda kalsalar.

  • PD

    Öncelikle, başta Zeynep Hocam, Ferhat Bey ve Aysu Hocam olmak üzere özveriniz,emeğiniz,sabrınız..herşey için tüm Güler Çocuk Akademi Ailesi'ne çok teşekkür ederim..Güler Çocuk, Oğlumun psikososyal,davranışsal,zihinsel,bilgi,beceri ve daha birçok yönden gelişiminde çok büyük bir paya sahiptir.. Her akşam eve gelip okuldaki gününü anlattığında ya da okulda öğrendiği bilgiyi doğru yer ve doğru zamanda kullandığında okulumuza hayranlığım kat kat arttı.Belki birçok okul öncesi kurum bakım hizmeti verebilir ama eğitim ustalık işi ve bu bağlamda benim gözümde okulumuz "Güler Çocuk Üniversitesi " diyorum

  • fa

    3 yıldır çocuğum okula devam ediyor. 4 yıl kaydını yaptırdık. hiç bir zaman sorun yaşamadık. aileden biri gibi muamele gördük ve ailemizden oldular.özellikle ferhat bey mükemmel bir insan.oğlum çok keyifle ve isteyerek gidiyor.her açıdan güvenilir ve hijyenik imkanlara sahip. isteyenler gönül rahatlığı ile kayıt yaptırabilirler.

  • Fb

    3 degerli yili birlikte geride biraktik Gözüm kapali guvendigim ve son derece sevdigim yonetici ve ögretmen kadrosuna sahip bir okul

  • HD

    2,5 yıl oğlum ve kuzeni bu kreşe gitti ve gözüm kapalı tavsiye ederim. Hem eğıtım kurumu hem aile ortamı mevcut...Öğretmenlerinden aşçısına herkes çocuklara karşı çok şefkatli ve anaç bir tavır içerisinde. Oğlum çok mutlu gidip geldi ki bir anne için en önemli kriter bu olsa gerek. Okulun fiziki imkanları, profesyonel kadrosu gayet başarılı

  • HB

    Oğlumu hiç bir yere bırakamayan ben öyle huzurla ve güvenle bırakıyorum ki gözüm arkada bir kez olsun kalmıyor.Öğretmenimiz okul müdüremiz diğer çalışanlar hepsi o kadar iyi niyetli ve işlerini severek yapıyor ki oğlum tatil de bile okula gitmek için can atıyor.Sabah gülücüklerle karşılanıp öpücüklerle uğurlandığımız bir okul

  • SY

    Bu okul 3.okulumuz ve son umudumuzdu. Çocuklarım okula uyumda sorun yaşıyorlardı ve okuldan soğumuşlardı. Ta ki Güler Çocuk Akademi ile karşılaşana kadar. Hiçbir yerde böyle özverili bir uyum çalışması görmedim. Bu okul eğitim için var ticari mantıkla işleyenlerden değil.Toprak alanı yok, ama gezdiğim diğer okullarda vardı. Çocuğumun kurumu ve öğretmenlerini sevmesinin daha önemli olduğunu düşündüğüm için bu tarafı çok önemli gelmiyor.

  • TP

    Okulumuzdan çok memnunuz. 3 yıl boyunca gözümüz arkada kalmadan çocuğunuzu bıraktık okula. Gayet kaliteli bir eğitim aldı teşekkür ederiz.

  • Mg

    Harika bir Kreş Harika öğretmenler Mutlu çocuklar Okulun fiziki imkanları çok güzel

  • Sa

    Hijyen, güler yüz yapılan eğitim beni memmnun etti rahatlıkla çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bir kurumBen herhangi bir olumsuz kukla karsilasmadim

  • Ben bu kurumda bir dönem psikolog olarak çalıştım daha sonra şehir değişikliği sebebiyle ayrılmak zorunda kaldım. Kurum civardaki pek çok kurumdan daha güvenilir. İdare cok ilgili ve titiz çalışmakta. Velilerin memnuniyetinden önce çocukların ruh sağlığı ve mutluluklarını gözettiklerini biliyorum. Çocugunuzu gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz

  • ET

    Güler yüzlü kadrosu temizliği ve çocuklara sundukları imkanlar ile sizi ve çocuğunuzu mutlu edebilecek bir okul

  • Ay

    Çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz... şeffaf bir politika uygulayan.. vicdanlı..en önemlisi sevgi dolu bir ekibi olan bir okul.. yönetimden en alt kadroya kadar tebrik ediyorum..

  • BA

    Benim için en önemli kriter Alinin Okulu öğretmenini sevmesi ve orda mutlu olmasıydı bunu ilk 1 hafta sonunda gördük iyi ki sizinle yollarımız kesişti çok çok teşekkürler ❤️

  • RS

    Gönül rahatlığıyla gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz bir okul. Bir anne için en değerli varlığını düşünmeden bırakmak huzur verici, iyi ki varsınız...

  • HY

    Çocukların evlerinden sonra yuva diyebileceği samimiyette, güvenli huzurlu bir ana okulu.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Güzelkent Güler Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Güzelkent Mahallesi, Lozan Barışı Caddesi, No:69, Eryaman/Etimesgut
0 312 963 1561
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum