fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Hitit Anaokulu

Özel Hitit Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/12:30

Özel Hitit Anaokulu Hakkında

Özel Hitit Anaokulu geleceğe ahlaklı, dürüst, vicdanlı ve saygılı bireyler armağan etmek isteyen bu doğrultuda okul öncesi eğitime gönül vermiş insanların hizmete açtığı özel bir kurumdur. 3-6 yaş arasında çocuklara sahip olup genelde Mamak bölgesinde bulunan ailelerin tercih ettiği bir anaokuludur. Okul çocukları eğitim ve öğretim hayatına hazırlayan kurumlar olan anaokullarının çocukların gelecekte sahip olacakları karakteristik özelliklerin birçoğunun buralarda kazanılacağını düşünmektedir. Bu sebeple anaokulu seçiminin doğru yapılması gerektiğini düşünen Özel Hitit Anaokulu tanışma toplantıları düzenlemekte aileler ile bir araya gelip onlara çocuklarını emanet edecekleri kurumu daha yakından tanıma fırsatı verir. Çocuklarına eğitim verecek öğretmenleri ile tanışma imkanı da bulan veliler çocukların ikinci evi olacak eğitim yuvasını bu noktada güvenmiş olurlar. Çocukların kültürel ve sosyal anlamda da gelişim göstermelerini isteyen okul bu bağlamda çeşitli kültür ve çevre gezileri düzenlemektedir. Görsel ve işitsel zekalarını geliştirme fırsatı yakalayan çocuklar bu geziler vesilesiyle gezerek öğrenmenin önemini anlayacaklardır. Özel günlerde çeşitli konseptler ve velilerin istekleri doğrultusunda düzenlenen temalar eşliğinde kutlamalar yapılmakta çocukların okula olan aidiyet hisleri geliştirilmekte ve aynı zamanda çocuklar aileleri ile hoş vakit geçirme şansı yakalamaktadırlar. Özel Hitit Anaokulunda çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla spor aktiviteleri yapılmakta ve yüzme dersleri verilmektedir. Okulda çocuklar için her detay düşünülmüş ve oyun alanları ile çocukların güzel vakit geçirebilecekleri ortamlar yaratılmıştır. Çocuklar günde 3 öğün yemek yemekte, yemekler de okul bünyesinde bulunan aşçı tarafından doğal ve taze besinler ile yapılmaktadır.

Özel Hitit Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Hitit Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Hitit Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Hitit Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Hitit Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Hitit Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Hitit Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Hitit Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Hitit Anaokulu Yorumları (5)

  • BD

    merhaba kızım bu kreşte 3 yaş grubunda çok uzun zaman olmasa bile şuanda baktığımızda bile gözle görülür olumlu değişiklikler var kizim okulunu ve öğretmenini çok seviyor severek gidiyor kreşimizin temizliğinden yeme içmemizden hijyenliğinden çok memnunuz Neslihan hanım ve kızımın öğretmeni Eylem hocamız her konuda bizlere destekçi emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz .

  • tb

    Hitit anaokulu bizim ikinci anaokulumuz kızım ilk anaokulunda 6 ay gitmesine rağmen gözle görülür pek bı degisiklik olmadı ancak Hitit anaokuluna yaklaşık 8 aydır gidiyor sonradan başlamasına rağmen sınıfındaki arkadaşlarıyla eğitim bakımından fark olmadığını görüyorum ilk anaokulumuzda çeşitli derslere ekstra ücret talep ettikleri halde çocuğuma hiç bir yarar sağlamadığını soyliyebilirim çocuğum bu okula gittiğinden beri kendini daha özgüvenli ve daha açık bir şekilde ifade edebiliyor küçük kardeşiyle daha iyi geçiniyor öğretmeni çok seviyor sabah büyük bir heyacanla okula gidiyor öğretmenlerine emeklerine çok tşkur ediyoruz ...

  • BB

    Kızım 2 senedir Hitit Anaokuluna gidiyor. Gerek öğretmenleri gerekse Neslihan Hanım çocukların öğrenmesi için çok özenli davranıyorlar. Ayrıca Modern Dans, Drama, satranç gibi derslerle çocukları eğlenerek öğrenmeye teşvik ediyorlar. Geçen yıl yılsonu gösterisi yaptılar. İzlediğim en başarılı gösteriydi; o çocukların hiç mi bir tanesi şaşırmaz? Öğrendikleri ingilizce, verdikleri dört dörtlük eğitim çocuklarımızı her alanda geliştiriyor. Bunları da proje ödevlerinde portfölyö sunumlarında duygulanarak görüyoruz zaten. Uzun lafın kısası verdiğimizi misliyle alıyoruz. Hepsine emeklerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyoruz.

  • YA

    Oğlum Hitit Anaokuluna gitti.Özellikle hijyen ve temizlik konusunda Neslihan Hanımın tutumu çok iyi.Bir kuruma gittiğimde ilk önemsediğim personellerin in ne kadar süredir orada çalıştığıdir.Personel bir eğitim kurumunda uzun süre bulunuyorsa o kurumda mutlu ve huzurlu demektir ki Hitit bu özellikleri taşıyor.Benim oğlum Sezgi öğretmenin öğrencisiydi Sezgi Hanım gerçekten çok kıymetli.Hastalandigi vakitlerde Neslihan Hanımın Timura odasında baktığını bilirim.Mamak Ege mah ve civarında en guzel yer.

  • GD

    Kızımın bu okulda ikici yılı ve çok mutlu :) Öğretmenleri ,çalışanları,ve idarecileri her zaman ilgili ve samimiler.Gözümüz hiç bir zaman arkada kalmıyor.Tüm okul çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Hitit Anaokulu İletişim Bilgileri

Ege Mah. 788. Cadde No:13A Mamak / Ankara
0 312 963 0728
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum