fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İlk Adımım Anaokulu

Özel İlk Adımım Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/18:00
Sabahçı: 08:30/13:00
Öğlenci: 13:00/17:30

Özel İlk Adımım Anaokulu Hakkında

Özel İlk Adımım Anaokulu Ankara'nın Mamak bölgesinde faaliyete açılmış olan özel bir okul öncesi eğitim kurumudur. Hayata atılan ilk adımın ne derece önemli olduğunun bilincinde olan okul bu anlamda verdiği eğitim ile ilköğretime geçiş yapacak çocuklara en iyi şekilde hizmet verme amacındadır. Bünyesine kabul ettiği 3 ile 6 yaş arası öğrencilerin bilişsel, duygusal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyerek ayrıcalıklı bir hizmet sağlamaktadır. Bu okulda güne eğlenceli müzikler eşliğinde jimnastik ile başlanmaktadır. Velilerin iş giriş ve çıkış saatlerine göre düzenlenmiş olan anaokulu eğitim saatleri, sabah 07.45'ten akşam 18.00'e kadardır. Çocukların güvenle ulaşımı sağlanırken aynı zamanda servis refakatçisi eşliğinde çocuklar evine kadar bırakılmaktadır.
Özel İlk Adımım Anaokulu'nda çocukların sanatsal yönlerini keşfetmeleri adına tiyatro, sinema ve drama etkinlikleri yapılmaktadır. İnce ve kaba motor becerilerinin gelişimi içinde origami, kes - yapıştır, el sanatları ve dekoratif çalışmalar düzenlenmektedir. Özel İlk Adımım Anaokulu'nda bulunan ve çocuklar için dizayn edilmiş bahçe sayesinde bazı dersler burada işlenmektedir. Bu sevimli bahçede öğrencilere serbest oyun hakkı tanınmaktadır. Bu süre içerisinde rehber öğretmenler ve psikolojik danışmanlar tarafından takip edilen çocuklar, arkadaşlarıyla sosyal ilişkileri, davranış durumları, içe ve dışa dönüklüğü gibi durumları düzenli olarak raporlanmaktadır. Düzenli aralıklarla velilerle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmaktadır.
Özel İlk Adımım Anaokulu, gerçekleştirdiği çeşitli geziler ile çocukların okulda öğrendiklerini uygulamalı olarak yerinde gözlem yaparak pekiştirmelerine olanak sağlamaktadır. Milli ve manevi açıdan önemli günler çocuklar ile birlikte kutlanmakta çocuklar bu noktada bilinçlendirilmektedir. Yıl sonunda öğrencilerin okula güzel bir şekilde veda etmeleri için gösteriler düzenlenmektedir. Bu kurumda İngilizce derslerine büyük önem verilmektedir. Küçük yaşta alınan dil eğitimini kalıcı öğrenme ile gerçekleştiğini benimseyen bu okul, temel İngilizce eğitimlerini müzik destekli ve eğitim gereçleriyle beraber zenginleştirilmiş şekilde devam ettirmektedir.

Özel İlk Adımım Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel İlk Adımım Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İlk Adımım Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel İlk Adımım Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel İlk Adımım Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İlk Adımım Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel İlk Adımım Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İlk Adımım Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İlk Adımım Anaokulu Yorumları (2)

  • At

    Böyle bir kurumu açtıkları için öncelikle teşekkür ederiz. Çocuklarımız bizim herşeyimiz gözünüz kapalı bir şekilde evlatlarımızı emanet edeceğimiz çok özel ve güzel bir yer ismindede belli olduğu gibi kızım ilk adımlarını onlar sayesinde iyi attığını düşünüyorum herkese tavsiye ederim.

  • HH

    Selamünaleyküm öncelikle benim oğlum ilkadim kresinden eğitim aldı. 5 yaşındaki oğlum 4 kez hatim ve okul öncesi okuma yazma ing mat bilerek 1. Sınıfa başladı ilkadim sayesinde. Allah razı olsun diyorum bu başarısı 5 yıldır devam etmekte alt yapı çok önemli. Öğretmenlerimiz çok ilgili ve yardımseverler. Güvenerek gonderebilirsiniz. İyi ki varsin ilkadim hayatımıza çok şey kattin . Oğlumun her başarısının temelinde olan öğretmenlerimiz yolunuz açık olsun

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İlk Adımım Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeşilbayır Mahallesi, Sağduyu Caddesi, No:16/A, Mamak/Ankara
0 312 963 0684
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum