fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu

Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 11
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30

Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu Hakkında

Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu 2-6 yaş aralığındaki çocuklara okul öncesi eğitim vermektedir. Büyük ferah sınıfları, kütüphane, akıl oyunları sınıfı, atölye ferah ve güzel bir ortamda öğrenme imkanı sağlamaktadır. Eğitim sabah 07.30 itibari ile başlar ve akşam 18.30 itibariyle tamamlanmış olur. Bunun yanında okulda yarım gün eğitim de verilmektedir. Bunun saatleri ise 08.00-12.30 şeklindedir. Açık ve kapalı oyun alanları bulunan okulda, çocuklar hem keyifli vakit geçirecekler hem de öğreneceklerdir. İngilizce eğitimi, robotik kodlama, yaratıcı drama, haftada üç gün değerler eğitimi dersleri uygulanmaktadır. Akıl ve zeka oyunu çocukların gelişimine katkı sağlayacaktır. Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu çocuklar için; bilişsel, sosyal, duygusal ve psiko- motor gelişimi destekleyici, araştırarak, görerek, yaparak ve yaşayarak oyunla öğrenme yöntemi ile eğitim yapılmaktadır. Çocuklar için öğretici olan hikaye kitapları, okuldaki öğretmenler tarafından güzel ve akıcı bir şekilde okunmakta yanı sıra kitabı yarıda bırakıp çocukların hayal güçlerine göre devamını getirmelerini istemektedir. Okulda, çocukların uyuyabileceği uyku odası bulunmaktadır. Öğretmenleri ile birlikte keyifli kütüphanede, atölyede çeşitli etkinlikler yapmaktadır. Yanı sıra yerli malı haftası, önemli gün ve haftaların kutlanması, çömlek boyamaları, eğlenceli gezi programları gibi hem zevkli hem de öğretici olmaktadır. Ayrıca zeka ve akıl oyunları ile çocukların bilişsel gelişimleri desteklenmektedir. Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu’nda çocuklar okulun yemekhanesinde günlük almaları gereken protein, vitamin ve karbonhidrat ihtiyaçlarını dengeli ve sağlıklı bir biçimde uzman diyetisyenin hazırladığı listeye göre tüketebilmektedir. Rehberlik ve servis hizmetleri sunan okulda, eğitim sona erdikten sonra eğlenceli aktiviteler ile çocukların okulu sevmeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için yaz okulu programı başlamaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    11
  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu Yorumları (14)

  • Hi

    Okulun içerisinde her şey çok düzenli be intizamlı ilerliyor. Öğretmenlerimiz be yöneticilerimiz çocukların her alanlarına hakimler. Öğrencilerini yakından takip ediyorlar. Oğlum Akademi çocuk anaokulunda hızlı bir yol katetti hersey için teşekkür ederiz:)

  • NE

    Çocuklarla birebir ilgileniyorlar. Kurum doktoru ve pedagog lar sürekli birebir görüşmeden çok memnunum. Karşılaştığım en temiz okullaran biri. Çok memnunum çok teşekkür ederim..

  • ET

    Keçiören Uyanış mahallesinde bulunan okulumuz şimdiye kadar karşılaştığım en temiz okuldu kurum doktoru ve kurum psikoloğu olması kayıt yaptirmamiza neden olan en büyük etkenlerdi emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

  • Öa

    Çalışan bir anne olarak çocuğumun emin ellerde olduğunu biliyorum.çocugumla iletisimleri çok güzel.hic yerinde duramayan oğluma pedagog desteği ile,gerekse yemek yemeyen oğluma bu alışkanlığı bile kazandırdıkları için saygı ve sevgilerimi sunuyorum.gonul rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.

  • Si

    Doktorların ve pedegoglarından cok memnun kaldım.Sıcacık pırıl pırıl bi okul hersey icin tesekkür ederim.Gözümün arkada kalmadıgı bir okul.

  • HS

    Sıcak karşılamaları, öğrencilerine ve velilerine gösterdikleri değer o kadar içten ve güzel ki. Oğlum çok mutlu ve severek gidiyor. Öğretmenlerin hepsi öğrencileriyle çok güzel bir bağ kurmuş. Öğrenciler çok seviyorlar öğretmenlerini.Çocukların seveceği ve mutlu olacağı çok güzel etkinlikler yapılıyor. Sadece çocuklara değil veliler için de güzel etkinlikler yapıyorlar. İngilizce, jimnastik, değerler eğitimi, robotik kodlama gibi dersler ile çocukların farklı alanlarda da kendilerini geliştirmesine imkan sağlıyorlar. Gönül rahatlığıyla çocuğumu emanet ediyorum. İyi ki Akademi Çocuk Anaokulu.

  • NE

    İki oğlumda bu okulda eğitim alıyor. Öğretmenlerinden çok memnunum. Okuldaki düzen işleyiş herşey çok güzel. Kurucusu Duygu Hanım güvenilir, iyi bir insan . Büyük oğlum ikinci senesinde, küçük oğlumda bu sene başladı. Güvenilir, düzenli,sevecen çok tatlı bir okul . Çocuklarınızı güvenle bu okula göndermenizi tavsiye ederim ☺️

  • AH

    Merhaba benim kızımın 2’inci senesi bitti hala devam ediyoruz anasınıfı çıkmasına rağmen kızım çok seviyor okulunu ilgi ve alakaları için özellikle kreş sahibi duygu hanım ve kızımın çok sevdiği öğretmeni Süheyla öğretmen bilgi ve öğrenim yönünden çok zengin menüye sahip bir kreş biz çok mutluyuz ve seviyoruz çocuklarını vericek velilere öneririm umarım bu sözlerim yardımcı olmuştur sizlere iyi günler dilerim..(Her babanın kızı prensesi olduğu gibi benimde bir baba olarak prensesim kızım herseyimdir)

  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Bilgi ve öğrenim yönünden deneyimli personelimizle sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Kurumumuzdaki tüm çocuklar sizlerin olduğu kadar bizimde prens ve prenseslerimizdir.

  • EU

    BİR ÇOCUĞUM KREŞ VE ANAOKULU SÜRECİNİ AKADEMİ ÇOCUK'DA TAMAMLADI. DİĞER ÇOCUĞUM İSE HALA KREŞ SÜRECİNİ AKADEMİ ÇOCUKLA DEVAM ETMEKTE. GEREK MÜDÜRÜMÜZÜN GEREK ÖĞRETMENLERIMIZIN VELI VE ÇOCUKLARA YAKLAŞIMINI ÇOCUĞUNUZ KREŞE GİTMEK İÇİN CAN ATTIĞINDA ÇOK NET ANLAYABİLİYORSUNUZ. İLETİŞİME, ELEŞTİRİYE, ÖNERİYE AÇIK BİR AİLE ORTAMI. ÇOCUKLARIMIN ÜZERİNDE EMEKLERİ ÇOK FAZLA. YÜREKLE VE VİCDANLA YAPILAN HER GÖREV ÇOK KUTSALDIR. GÜZEL YÜREKLERİNE SAĞLIK.

  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Çocuklarımızın eğitimsel ve kişisel gelişimleri yönündeki çabalarımız artarak devam edecektir.

  • AE

    Kurum sahibi ve öğretmenler donanımlı, ilgili gönül rahatlığıyla cocuklarınızı emanet edebilirsiniz :)

  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    BİZLERE OLAN GÜVENİNİZ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ. SEVGİYLE KALIN.

  • Alanında uzman öğretmen kadroları bulunuyor.Bence Keçiören de çocuklarınızı gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir anaokulu.Okulun müdiresi Duygu Hanım gerçekten tecrubeli.Öğrencilerinin beslenmesine çok dikkat ediyorlar haftalık beslenme çizelgeleri her zaman çocuklar için dengeli ve besleyici bir şekilde hazırlanıyor.Ayrica dikkatimi çeken bir konuda organik ürünler kullanmaları gerçekten çocuğunuz için anaokulu seçerken cezbedici bir husus.Egitimin yani sıra çocukları değerler eğitimi konularında da gelistiriyorlar buda çocuklarımızın eğitimle beraber saygı sevgi ve dini değerlerini geliştiriyor.Oglum hergun severek ve isteyerek okuluna gidiyor branş derslerini de çok seviyor.Gercekten çocuğunuzu güvenle gonderebileceginiz bir kurum iyiki AKADEMI COCUK ANAOKULU

  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Okul genel olarak cok temiz. Öğretmenlerimiz cok duyarlı ve hepsi kalifiyeli eleman.yemekleri guzel ve sağlıklı işletmecimiz sağduyulu sorumluluk sahibidir.genel olara memnunuz

  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. KURUMUMUZDA ORGANİK BESLENME ÖNCELİĞİMİZDİR. KURUM DOKTORUMUZUN GÖZETİMİNDE ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞINI YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİZ.

  • hd

    Sıcacık bir aile ortamı sağlayan bir kreş. Hem öğretmenler hem müdür çok ilgili ve güler yüzlüler. İngilizce, Kuran, piyano ..her daldan ders verilmesi hafta sonu kurslarına gerek bırakmıyor. Kızım çok güzel şeyler öğrendi ve öğrenmeye devam ediyor.

  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    SİZLERLE BİRİLİKTE ÇOK BÜYÜK VE GÜZEL BİR AİLEYİZ. İNGİLİZCE, DEĞERLER EĞİTİMİ, İSTEĞE BAĞLI KURANI KERİM DERSİ, PİYANO DERSİNİN YANI SIRA KURUMUMUZDA JİMNASTİK DERSİMİZ DE VARDIR. ANLAŞMALI KURUM PSİKOLOGUMUZ VE KURUM DOKTORUMUZLA SİZLERE EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ. YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ÖA

    Kızım 2 senedir bu okulda devam ediyor. eğitim ilgi alaka herşeyleri çok iyi. Gözüm kapalı güvenip evladımı emanet edebileceğim bir kurum.

  • Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. ÇOCUKLARIMIZIN EĞTİMİ İÇİN KENDİMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ. MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ HER DAİM EĞİTİM ÖNCELİKLİDİR.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Keçiören Akademi Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Uyanış Mah. Anavatan Caddesi 1077. Sok. No:26, Keçiören/Ankara
0 312 963 1069
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum