fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30
Sabahçı: 07:00/13:00

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi Hakkında

Misyonumuz: Eğitim öncelikli bir okul olarak, toplumsal değerler ışığında geleceğe kendini hazır hisseden, özgüvenli, yaratıcı, çözüm odaklı, milli ve manevi değerlere sahip, üreten, sorgulayan, araştıran, değişime ve gelişime açık, temeli sağlam ve insani duyguları yeşermiş, ürettiği bilgiyi toplum yararına sunan, ülkemizin gelişimine her anlamda katkı sağlayacak nesiller yetiştirmektir.

Vizyonumuz: İlham verici bir okul öncesi kurumu olup, öğrencisi ve mezunu olmaktan gurur duyulan, yüksek donanımlı, milli manevi değerlere sahip geleceğin değişimine ve gelişimine liderlik eden nesiller yetiştirerek örnek oluşturan bir eğitim kurumu olmak.

Ankara Etimesgut'ta bulunan Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi 2-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim vermektedir. Çocuklar 15 kişilik ferah sınıflarda eğitim görmektedir. Tam gün ve yarım gün seçenekleri mevcuttur. Çocuklara mutlu ve huzurlu bir alan sunabilmek adına tecrübeli, güler yüzlü bir eğitim kadrosuyla hizmet vermektedir. Bu kadro içerisinde psikolojik danışman da yer almaktadır. Özellikle çalışan ebeveynler için yaz okulu imkanıyla ön plana çıkmaktadır. Çocukların güvenli bir şekilde seyahat etmesi için okulumuza ait servis imkanı bulunmaktadır. Yemekler büyük bir titizlikle hazırlanmakta olup, organik beslenmeye önem verilmektedir. Okul öncesi eğitimde oldukça önemli olan ince motor gelişimi ve bilişsel gelişim odaklı etkinlikler yapılmaktadır. Özel günlerde düzenlenen etkinliklerle, öğrencilerin farkındalığı arttırılmaktadır. Aynı zamanda, ekip çalışması ve sorumluluk bilinci aşılanmaktadır. Drama, müzik, orff ve ritim egzersizleri yapılmaktadır. Böylelikle çocukların yatkınlıkları ve ilgileri saptanmaktadır. Sanat atölyesi saatleriyle çocukların çok yönlü gelişimine katkı sağlanmaktadır. Okuma-yazmaya hazırlık çalışmalarıyla öğrenciler ilkokula hazırlanmaktadır. El ve göz koordinasyonu gelişiminde büyük bir etkisi olduğu kanıtlanmış olan origami çalışmalarıyla, öğrencilere dönüşüm ve yaratıcılık olgusu yerleştirilmektedir. Değerler eğitimiyle öğrencilerin gerçek hayat kazanımları elde etmesi amaçlanmaktadır.

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde İngilizce eğitimi de verilmektedir. Drama etkinlikleriyle yabancı dilin kullanılımı desteklenmektedir. Kütüphane ve park gibi yerlere düzenlenen gezilerle öğrencilerin sosyalleşmeleri için farklı bir ortam oluşturulmaktadır. Bu etkinliklerde çocuklar hem kendilerini hem çevrelerini tanıma fırsatı bulmaktadır. Yaşam becerileri eğitiminde öğretilenler bu organizasyonlar esnasında pekiştirilmektedir. Beden eğitimi tüm bu uygulamalar Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin benimsediği Montessori eğitimini destekler niteliktedir. Robotik kodlama ve akıl ve zeka oyunları kulübü mevcuttur. İlgileri doğrultusunda çocukları, yeni çağın getirileriyle erken yaşta tanıştırmak, hızla değişen dünyaya uyumları açısından önemli görülmektedir.

Erken çocukluk eğitimi en temel insan hakkıdır. Çocukların zihinsel, bedensel ve dil gelişimi 6 yaşına kadar büyük ölçüde tamamlanır.0-6 yaş arası çocuğun en hızlı geliştiği dönemdir.

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi; çocukların zihinsel, bedensel ve dil gelişimine katkı sağlayan eğitimi ile milli manevi değerlerine bağlı, merhametli, öz güveni gelişmiş, sorumluluk sahibi mutlu çocuklar yetiştirme amacı olan bir okuldur.

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi ailesi olarak; tecrübeli, deneyimi yüksek, güler yüzlü kadromuz ile çocuklarımız her zaman mutlu her zaman başarılı ve her zaman emin ellerde.

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi Yorumları (18)

  • MS

    Dilek hanım bütün öğretmenlerimiz melek gibi, biz çok memnunuz çevremize de tavsiye ediyoruz emekleriniz için teşekkürler

  • FA

    Oğlumu 3 yaşından itibaren göndermeye başladığım Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakimevi ne.Benden 1 saniye bile ayrılmayan oğlum ilk günü hiç zorlanmadan okulda kaldı ve eğitim serüvenimiz başlamış oldu.oncelikle öğretmenlerimiz çok ilgililer Okul müdürümüz Dilek hocamızdan Allah razı olsun herseye yetişen ve çocuklara bir çiçek gibi bakan kalbi güzel bir insan. şuan okulda son senemiz ve oğlum 1.sınıfa başlayacak. Okulun kattığı herseyi gözlerinizle göreceksiniz. Hiç pişman olmadığım ve aklımın 1 saniye bile okulda kalmadığı insanları tanıdığımız için mutlu bitiriyoruz kreş maceramız.hersey için çok teşekkürler Mavi Pusula ailesi

  • Nk

    2buçuk yıl aşkındır gidiyor oğlum gözümüz kapalı emanet ediyoruz okulun mimari olarak eşyaları oyuncakları oyun odaları hepsi var ve hepside çok kaliteli güzel başka kreşden sorun yaşayarak geldik tavsiye üzerine buraya geldik iyiki de geldik tavsiye edenler den Allah binlerce kez razı olsun oğlum başka kreşe giderken ve özel eğitim ve okadar oyun evlerine gittiğimiz halde cümlesi yoktu anne baba dışında buraya başladık 1ay içinde 3lü cümleler kurup 1yıl içinde tamamen konuşmaya başladı yutkunma sorunu vardı psikolojik olarak bazılarını aştık özgüveni gelişti oğlum hepsini okadar çok seviyor ki saçlarımda beyazlar görünce her seferinde sürekli söylediği tek şey anne bir şey olursa korkma dilek hanım çok tatlı aynı anne gibi o bana bakar beni merak etme der hep. Bir çocuğa bunu hissettirmeleri çok güzel bir duygu gerek servis şöfürü gerek öğretmenlerin ilgi alakalıgı sıcaklığı hepsinden Allah razı olsun Hayırlısı ile bir çocugum daha olursa inşallah yine mavi pusula'dan yana tercihimiz olucak. Bizim için tek eksiği ilkokulunun olmaması çok istiyoruz çünkü oğlum hiç kopmak istemiyor bu yıl 1. Sınıfa başlıyacak ve çok seviyor okulunu Allah hepsinden binlerce kez razı olsun İlkokul

  • HY

    Okulumuzdan çok memnunuz güvenli ortam gözümüz arkada kalmıyor vermiş olduğunuz eğitim çocuklara karşı merhametiniz şefkatinizden dolayı minnettarım iyi ki yollarımız kesişmiş dilek hocamıza Maviş hocamıza çok teşekkür ediyorum emekleri çok büyük ❤️

  • AD

    Okul sahibesi Dilek Hanımı böyle içten ve samimi çalışan kadro kurduğu için ve bizim gözümüzü arkada bırakmadığı için teşekkür ederiz. Tüm öğretmenleri,aşçısı,yardımcısı hepsi harika insanlar. Başarılarınız daim olsun. Teşekkür eder tüm ailelere çocuklarını gönül rahatlığı ile Mavi Pusula Okuluna göndermelerini tavsiye ederiz.:)

  • PA

    Evladınızı gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz en iyi kreşlerden..

  • Bo

    Kızımı iyiki size göndermişim çok memnun kaldım herşeyi ilgilendiniz çok teşekkür ederim

  • Bb

    Henüz yeni başladık okula.. Paylaşılan resimler ve vîdeolarda gördüğüm etkinlikleri çok beğeniyorum.. İlerleyen zamanlarda mutlaka faydası olacağından eminim

  • EB

    Kötü deneyimlerden sonra karşımıza çıkan bir kurum. Sevgili Dilek Hanım ve hocalarımıza kızıma katkılarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim İyiki Mavi Pusula dayız.

  • TM

    Okul müdüremiz ve öğretmenlerimiz den yemekcimize kadar sevgi saygı anlayışlı bir ekip çalışması içinde uyum ile çocuklara sabır ve terbiyle güler yüzleri ile işlerini yapıyorlar.3 yıldır her sabah ve akşam güler yüzleri ile bizleri karşılayan... Gözünüz arkada arkada kalmadan kendi evi gibi davranabileceğim çocuğun sıkılmasını ödün vermeden anne baba için huzurlu bir ortam hazırladıkları için çok teşekkür ederim. Benim evladım benim için ne kadar çok kıymetliyse kreşine bıraktığım zamanda orada çalışan öğretmenlerimiz içinde bir o kadar kıymetlidir...

  • Gb

    Oglum basarisiz bi anaokulu deneyiminden sonra basladigi Mavi Pusula'da kendisine guzel yaklasimlarindan dolayi hem okulu hemde ogretmenlerinin hepsini cok sevdi ve yaz doneminde de devam etmekteyiz.Emegi gecen butun ogretmenlerimize ve kurucusu Dilek hanima cok tesekkur ederiz.

  • Şr

    Guvenli anne sıcaklığı sefkati aile samimiyeti arıyorsanız tam da doğru yerdesiniz. Gerek müdürümüz gerekse öğretmenlerimiz birbirinden değerli ve özverili. Öğrencilerinin her birine ayrı ayrı özen gösteren bir kurum. Sabah kapıda hoş geldin bitanem paşam diye karsilayan basta dilek müdürümüz cansu eda fatma hilal öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.gererk müfredata dersleri herke sosyal etkinliklerin her bitirme ayrı ayrı yapan uygulayan bir veli olarak bir okuldan beklentilerimi karşılayan okulumuzdan geçen yıl büyük oglumu gönderip memnun kaldigin için bu yıl da küçük oğlumu kaydettim. Göndermek isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim. Öğrencilerine sadece okulda değil okul dişi da da güzel etkinlikler sunan 23 nişanı çok güzel gösteriyle kutlayıp okula pamuk şeker palyoca getirmek de icin de çocuksu nese olan çocukça düşünebilen bi okul ve müdürle olur ancak. Bu kesinlikle bir reklam değil gerçekten tüm samimiyetle yazılmış dostane bir tavsiyedir. böyle okulların böyle idarecilerin sayısı artsin. Allah bin kere razı olsun. Bu zor pandemi ve maddi şartlar da öğrencilerinden hiçbir şeyi esirgemeyen dilek hocama da ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim birlerini bin etsin. Ve tüm aklından geçen projelerini gerçekleştirmeye de hem güç kuvvet hem de maddiyat versin. Çok tesekkurler...

  • RS

    Kızım bir yılını bitirmek üzere mavi pusula kreşte.Sevgi saygı hoşgörü çerçevesinde her daim evladimi gönül rahatlığıyla teslim ettim ve asla yanılmadım.Hele bir müdüre hanım var kendisine hayranım eğitimci olmak için gelmiş dünyaya.Eda öğretmenimizi de asla es geçemem tecrübesi sağduyusu ve fedakarligiyla kalbimize taht kurdu.iyiki varsınız mavi pusula ailesi sevgiler...Gelişiyor değişiyor ve her daim kendini yeniliyor zaten

  • FE

    Sanki kendi evimden alıp yine kendi evime birakiyorum hissi yaşıyorsunuz eğitimciler çok özverili ve gayretli.. kendi evlatlari gibi ilgililer

  • at

    Benim kızım 3. Yılını tamamladı çok memnun kaldığım için paylaşmak istedim hem temiz hem titiz hem anlayışlı aynı anne kucağı gibi aynı kendi evimiz gibi gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz mavi pusula ailesine emekleri için çok teşekkür ederim

  • Okula başlayalı 4ay olacak ve oğlum benden hiç ayrı kalmamıştı gerek oryantasyon sürecinde gerek sonraki aylarda özverili, duyarlı ve çocukların gelişimlerine katkıda bulunacak her türlü katkıyı sağladıkları için iyiki diyorum

  • As

    Tam bir aile ortamında sevgi eşliğinde çocukların mutlu huzurlu büyümesini sağlayan dilek hocama ve bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz bir buçuk senede kızıma kattıkları anlatmakla bitmek Rabbim sizden razı olsun

  • Ei

    Bu sene başında yeni açılmış olmasına rağmen gayet tecrübeli bir ekip kuran guleryuzlu,anlayışlı okul müdürü dilek hanıma teşekkür ederim ..oğlumu hiç gözüm arkada kalmadan gönül rahatlığıyla yolladım.. verilen emekleri de zamanla oğlum da görmek beni tatmin etmeye yetti ..hergune farkli lezzetli yemekler yapan aşçısindan,cocuklara karşı özverili, yumuşak davranan öğretmenlerine ,servis şoförünün servisi çok dikkatli kullanmasına ve zamaninda gelmesine kadar daha birçok konuda tercih edilebilir .çok memnun kaldım teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mavi Pusula Kreş ve Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Güzelkent Mahallesi, 734. Sokak, No:10, Etimesgut/Ankara
0 312 963 1679
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum