fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi Hakkında

Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi, çevresine saygılı ve problemlerini kendi çözebilen bireyler yetiştirmektedir. Kurum, 2 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilere mevcutları sınırlı tutulan sınıflarda hizmet vermektedir. Bu uygulama sayesinde öğretmenlerin öğrencilerle birebir ilgilenme şansı artmaktadır. Okulda ayrıca oyun grubu ve anne-çocuk oyun grubu uygulamaları bulunmaktadır. Bu uygulamalar sayesinde küçük yaştaki öğrencilerin sosyalleşebileceği ortamlar yaratılmaktadır. Bunlara ek olarak kurumda uygulanan yaz okuluyla öğrencilerin tatil dönemlerini verimli ve maksimum faydayla geçirmesi amaçlanmaktadır.
Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi, düzenlediği aktivitelerle öğrencilerin karakter gelişimlerini desteklemektedir. Kurumda küçük yaştaki öğrencilere yönelik dans, orff, modern dans, tiyatro, görsel sanatlar, el sanatları ve değerler eğitimi aktiviteleri gerçekleştirilmektedir. Bu aktivitelerle öğrencilerin çok yönlülüğü ve sosyal gelişimleri desteklenmektedir. Bunların yanı sıra okulda yüzme, jimnastik ve binicilik kulübü aktiviteleriyle de öğrencilerin fiziksel gelişimleri desteklenmektedir. Eğitimciler ayrıca öğrencilerin zihinsel gelişimlerinin ve problem çözme yeteneklerinin gelişmesi için akıl ve zeka oyunları aktiviteleri gerçekleştirilmektedir. Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde robotik ve kodlama eğitimi de verilmektedir. Bu aktiviteler öğrencilerin çağın teknolojileriyle tanışmasını ve aşina olmasını sağlamaktadır.

Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Hibrit Eğitim Modeli

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi Yorumları (13)

  • Keşke ilk okuluda olsaydı dediğim, sonsuz güvendiğim, gözümün arkada kalmadığı, Koşulsuz sevgiyle çocuğumu sarmalayan, öğreten, yargılamayan öğretmenlerimizin sıcaklığıyla bütünleşen helede bu pandemi döneminde temizlik, titizlik, güvenlik kısmında ise okulumuza çok ama çok güveniyorum herkezede tavsiye ediyorum.

  • 2 yıldır kızımı gönderiyorum. Gerek öğretim görevlilerinin özveri ve samimiyeti gerekse yöneticilerinin ilgi ve alakası gerekse ortamın huzurlu ve zihin açıcı olması daha bahçe girer girmez fark ettiriyor. Hele aşcısının yemeğini yemenizi tavsiye ederim enfes... Bize sunduğu hizmetten dolayı MİNİ DAHİLER ailesine çok teşekkür ederim. Vizyonunuzu değiştirmeden böyle özverili devam etmeniz temennisiyle

  • ZC

    Öğretmenleriyle yöneticileriyle ve diğer çalışanlarıyla güler yüzlü ve kaliteli hizmeti daha ilk dakikadan hissedeceğiniz bir kurum. Bir sağlık çalışanı olarak pandemi döneminde çocuğumu gönül rahatlığıyla emanet ediyorum. Çocuğuma kazandırdıkları değerleri saymakla bitiremem fakat beni en çok sevindiren kızımın 3 yaşında kuran a geçecek olması. Çocuğunuzun hem dini hem sosyal değerleri aile sıcaklığında samimi bir ortamda almasını istiyorsanız Törekentteki tek gideceğiniz adres Mini Dahiler :)

  • ZA

    Her ebeveynin çocuğu için gerçekten güvenilir ve kreş sıcak kanlı güler yüzlü ve eğitici öğretici kadrosu ile mükemmel hizmet vermektedir bunun olumlu etkilerini cocugumunda ilk aylarında fark ettim daha önce vermedigimize eşimle pişman olduk gozumuz arkada kalmadan çocuğumuzu emanet edeceğiniz aile ortamı eğlenceli vakit gecirebilcek mükemmel bir kreş teşekkür ederiz

  • GI

    Öğretmenlerin sıcaklığı ,samimiyetleri ve güler yüzlülüğü en önemlisi <eğitim>egitimi kaliteli ve doğru bir şekilde çocuklara öğretmeleri aktarabilmeri muhteşem kurumun titizliği samimiyeti velileri zor durumda bırakmamaları muhteşem e birde güven var o da muhteşem.

  • Cocuklarin iyi verim alabileceğini bir eğitim kurumu.Gonul rahatlığı ile gonderebilirsiniz

  • HT

    Eşimle çok anaokulu gezdik içimize sinen en samimi kurumu bulduk gayet ilgililer, teşekkürler.

  • YA

    Oldukça güler yüzlü çalışanlara sahipler. Hijyene çok önemli veriyorlar. Düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Servis imkanı bulunmakta. Oyun malzemeleri ve ekipmanları standartların üzerinde. Robotik kodlama, İngilizce, genel kültür gibi dersler ile çocuğunuz hem eğitim alabilirken hem de sosyal ilişkileri güçleniyor.

  • SI

    Ciddi anlamda bu devirde güvenilir bir yer diyebilirim işletme hijyenik ve kaliteli ayrıca işletme sahipleri de anlayışlı gukeryuzlu kaliteli kişiler

  • KZ

    Uzun zamandır eğitim veren okullardan çok daha kaliteli ve yeterli buluyorum. Öğretmenler çok içten, samimi ve gerçekçi, özetle süperler. Ayrıca son derece özverili ve güler yüzlüler.Mini dahiler kreş olmanın ayrıcalıklarını yaşamak da ekstra lüks oluyor. Okulun çocuklara çevre bilincini aşılamış olması, değerler eğitimi ve ingilizce ye verilen önem, hijyen konusundaki hassasiyeti ise gerçekten takdir gerektiriyor.Pandemi sürecinde yavrumu göndermem diye düşünürken alınan önlemler çok başarılı ve rahatlatıcı.Yeni uygulamalar için her alanda uzman kişilerle çalışıp, ilgili kişilere danışılması ve gerekli araştırmanın yapılması ortaya çıkan işin başarısında net bir katkı sağlıyor bize kattığınız herşey için teşekkür ederiz mini dahiler ailesi

  • Aa

    ilk onceligim onun karakterine ve cocukluguna saygi duyacak bir okul bulmakti. Okula tanismaya gittigimizde okuldan gelen civil civil cocuk sesleri,okulun temizligi ve icerisindeki herkesin kusursuz iletisiminden cok etkilendik ve ayni gun kayit yaptirdik. Iyi ki de yaptirdik herzaman iletisim kurabildigim, oglumla ilgili dogru gozlemler ve tavsiyeler alabildigim ,cevremdekilere tereddutsuz tavsiye edebildigim bir cocuk okulu diyebilirim. Cocuklara oglum , kizim diye seslenmeleri cok ince dusunulmus cocugun kendini evinde gibi hissettigi bir cagirma sekli. Butun gun cocugum nasil? yemek yedi mi? diye dusunmek istemiyorsaniz dogru adres. iyi ki varlar..Gayet gözümü kapalı gönderiyorum

  • TT

    Kaliteli temiz güvenilir .Ozellikle aile okulu ortamı vermesi büyük avantaj başarılarınızın devamını dilerim

  • AY

    Uzun araştırmalarım sonucunda bölgede bulduğum en temiz ve en kaliteli kurum çocuğum çok kısa sürede okula alıştı.Öğretmenlerine hassasiyetlerinden ötürü çok teşekkür ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mini Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Törekent Mah., 281. Cad. No:114, Sincan/Ankara
0 312 963 1528
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum