fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Minik Yetenekler Anaokulu

Özel Minik Yetenekler Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30

Özel Minik Yetenekler Anaokulu Hakkında

Yenimahalle Özel Minik Yetenekler Anaokulu, 2-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitimi veren ve en fazla 10 kişilik sınıfların bulunduğu bir kurumdur. Bir çocuğun okul öncesi dönemde kazanması gereken tüm beceri ve yetkinlikleri çocuklara sağlamak için tüm imkan ve olanaklarını kullanmaktadır. Kendini sürekli geliştiren ve yenilenen eğitim anlayışıyla her çocuğun farklı ve özel olduğu bilinciyle birebir eğitim modeli benimsenmiştir. Yenimahalle Batıkent'te bulunan Özel Minik Yetenekler Anaokulu’nda çocukların fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak üzere; uyku odası, yemekhane, oyun alanı, bahçe, mutfak atölyesi bulunmaktadır. Ayrıca çocukların sağlıklı beslenmesi ve gelişimlerini doğru gerçekleştirebilmeleri için organik beslenmeye önem vermektedir. Okulda yazın da çalışan ebeveynler için yaz okulu ayrıca yarım gün eğitim bulunmaktadır. Çocuklar yüzme, beden eğitimi, origami, drama, orff, el sanatları, görsel sanatlar, dekoratif sanatlar, İngilizce, drama, satranç, ekoloji, akıl ve zeka oyunları, robotik ve kodlama ile sosyal, ruhsal, bilişsel, fiziksel ve sanatsal gelişimleri desteklenmektedir. Yabancı dil kulübü, binicilik kulübü, müzik kulübü ile de eğlenerek sosyalleşmeleri sağlanmaktadır. Özel Minik Yetenekler Anaokulu, geleceğin mutlu, başarılı, saygılı, bilgiye ve sevgiye önem veren, özgüvenli ve başarılı bireylerini yetiştirmektedir.
Özel Minik Yetenekler Anaokulu, yaz döneminde çalışan ebeveynlere yönelik olarak yaz okulu ve yarım gün eğitim seçenekleri sunarak, ailelerin ihtiyaçlarına uygun esnek bir eğitim modeli oluşturmaktadır. Bu sayede öğrenciler, yaz döneminde de eğitimlerine devam etmektedir. Aynı zamanda keyifli ve öğretici aktivitelerle kaliteli zaman geçirebilmektedir.
Öğrencilerin her açıdan gelişimine odaklanan özel okulda, yüzme, beden eğitimi, origami, drama, orff, el sanatları, görsel sanatlar, dekoratif sanatlar, İngilizce, satranç, ekoloji, akıl ve zeka oyunları, robotik ve kodlama gibi alanlarda etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinlikler aracılığıyla öğrencilerin sosyal, ruhsal, bilişsel, fiziksel ve sanatsal gelişimleri desteklenmektedir. Çeşitli kulüp aktiviteleri ile de eğlenerek sosyalleşmeleri sağlanmaktadır. Özel Minik Yetenekler Anaokulu, geleceğin mutlu, başarılı, saygılı, bilgiye ve sevgiye önem veren, özgüvenli ve başarılı bireylerini yetiştirmek için çaba göstermektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Minik Yetenekler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- SCAMPER Tekniği

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Minik Yetenekler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Minik Yetenekler Anaokulu Yorumları (17)

  • Butik bir anaokulu. 2 çocuğum da bu okula gidiyorlar. Çocuklarla öğretmen ayırmaksızın ilgileniliyor. Okulun binası da pek çok okula göre ferah. Dış duvar yüksekliği güvenlik için çok iyi. Yemek alanı dışarıya bakan bir yer olduğu için çocuklar için bunaltıcı olmuyor. Okul sahibi Şeyda hoca tüm çocuklarla ilgili. Etkinlikleri gereksiz kasıntılarla değil çocuklara uygun şekilde yapıyorlar. Psk. Görkem bey ile de çalışıyor olmaları çocuklarımızı takip etmemizde avantaj sağlıyor.

  • DB

    Çocukların mutluluğuna önem veren muhteşem bir anaokulu. Kesinlikle tavsiye ederim.Tüm çalışanlar ve kurucusu Şeyda hanım çözüm odaklı ve güven verici. Hepsi işini çok özenli ve severek yapıyor. Bence biz aileler için en önemliside bu. Çok emek verilmiş ilmek ilmek işlenmiş bir okul çocuklar için sıcacık güvenli bir yuva.Ben evimin önünde başka bir özel okul olmasına rağmen Minik Yetenekleri tercih ettim oğlumun mutluluğunu gördükten sonra mesafenin önemi kalmadı. Şeyda hanım ile mutlaka görüşün bazı anneler için kurum adı önemlidir benim için ise genel olarak herşeyi ile artısı okulun merhameti sevgisi önemli burası tam bunun için kurulmuş bir eğitim kurumu

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz:) Bizlerde iyi ki sizin gibi güzel aileler ile birlikte olduğumuz için çok şanslıyız :)

  • MB

    Bir annenin çocuklarını gözü arkada kalmadan bir okula emanet edebilmesi çok değerli ve kıymetli iyiki yollarımız kesişti

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Minik Yetenekle Anaokulu Ailesine katılan her velimiz ve değerli miniklerimiz için çok özel. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz :)

  • NS

    İkizlerime okul değil aile oldular, değerli sahibi Şeyda hanım ve tatlı öğretmenleriyle hiç gözüm arkada kalmadan emanet ettiğim kurum. Yollarımız ayrılırken veli kurum olarak değil iki dost olarak ayrıldık. İyi ki yolumuz kesişmiş.

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:)

  • Mb

    Küçük yaşlarda bir çocuğun ihtiyacı sevgidir. Minik yetenekler de bu sevgiden bolca var çocuğunuzun mutlu olmasını ve çok sevilmesini istiyorsanız hiç başka okul düşünmeyin Elbette ki var ama göze batan çok büyük eksikler değil benim çocuklarım mutlu gerisi önemli değiş

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Geliştirilmesini istediklerinizi lütfen müdüriyetimize iletmenizi isteriz :) Sağlıklı günler ...

  • TK

    Güvenilir uzman kadrosuyla oldukça kaliteli eğitim veren bir kurumdur. Çocuğumuzu gözümüz arkada kalmadan emanet edebiliyoruz. En önemlisi okulumuzun tüm personeli güler yüzlünü hiç esirgemiyor. Çok emekler veriliyor.

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:)

  • Ay

    Annenin gözünde hiç büyümeyen bir çocuğunu gözü arkada kalmadan birilerine emanet etmek çok zordur.bu süreçte karşımıza sizler ciktiginiz için çok şanslıyız.bir anne sevkati ile çocuklara yaklaşımınız ve ilginiz için sonsuz teşekkürler ❤️Her yönüyle mükemmel bir okul ve aile ortamı. Çocuğunun her zaman aç olduğunu ve az yemek yediğini düşünen bir anne olarak yemek yerken foto atabilirseniz çok mutlu olurum☺️

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Görüşleriniz bizim çok değerli çok teşekkür ederiz :)

  • Ek

    Aile ortamında sevgiyle büyüyor minik oğlum. Kurucu müdürü şeyda hanımın çocuklara olan ilgisi öğretmenlerin sevgisi hepsi çok kıymetli emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim iyi ki yollarımız kesişmiş.

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:)

  • HG

    Gerçek bir yuva aile ortamı çocuğunuzu güvenerek bırakabilirsiniz. Kızım 2 yaşında çok büyük korkularım vardı ama yaklaşımları davranışları inanılmaz güzel

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:)

  • Mt

    Çok güzel bir okul aile ortamı gibi hiç yabancılık çekmiyor insan ...Gayet her şey yolunda

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Bizim için özel ve değerlisiniz :)

  • D

    Çocuklara yedirilen, içirilen gıdaların tazeliğine dikkat ediliyor. Hatta bahçede meyve sebze yetiştirilip toplanıyor ve çocuklara yediriliyor. Nohut, tarhana çorbası, gibi şeyler köyden getiriliyor. Et suyu yapılıp yemeklere katılıyor. Çocukların beslenmesi açısından çok önemli bulduğum noktalar burda mevcut. Çalışanlar da iyi eğitimciler, kibar ve ilgili insanlar. Çocuğumu güvenle bırakabileceğim sıcak bir ortam.

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Bizim için özel ve değerlisiniz :)

  • SA

    yetenekli ve degerli hocalari olan süper bir anaokulu. burda cocuklara cok deger verliyor

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Bizim için özel ve değerlisiniz :)

  • Hk

    Daha ilk girişte sıcaklığı hissediliyor..muazzam bir ilgi ve şefkat tüm ekibe çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. batikent'te tek

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizler de iyi ki varsınız ... Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Bizim için özel ve değerlisiniz :)

  • AG

    Okulumuzdan çok memnunum iyiki oğlum burada okuyor, Anaokulu olarak çok donanımlı, ders programı ve sosyal faaliyetler yeterli ve tatmin edici, idare ekibi güler yüzlü ve ilgili.Herşeyiyle yeterli.

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Bizim için özel ve değerlisiniz :)

  • BO

    Kızımın ve benim en iyi şansımız bu okul emekleri için bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz…iyiki varsınız iyiki tanıdık sizi

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Bizim için özel ve değerlisiniz :)

  • Ey

    Harıka bır okul herkese tavsıye ederım gerek Egıtım gerek hıjyen bakımından gözü kapalı emanet edebılırsınız ogretmenlerı çok kalıtelı yonetıcı Şeyda hanım da bı okadar ozverılı davranıyor çocuklarımıza ve velılere tabı ben çok memnunum seneye de çocuğumu getirmeyi düşünüyorum herkese de tavsıye edıyorum

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Bizim için özel ve değerlisiniz :)

  • ÖG

    Yiğenim Miray bu kreşe gidiyo hergün ayrı mutlu geliyor eve,Katkıda bulunanlara çok teşekkürler.Emeğinize sağlık

  • Özel Minik Yetenekler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Bizim için özel ve değerlisiniz :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Minik Yetenekler Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeni Batı Mah. Soğanlı Cad. No:8, Yenimahalle/Ankara
0 312 963 1821
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum