fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu Hakkında

Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu, Ankara Yenimahalle’de tam gün ve yarım gün, sınıflar en fazla 12 kişi olacak şekilde hizmet vermektedir. MEB odaklı eğitim modelini kullanarak okul öncesi 2 ile 6 yaş aralığındaki öğrencilere eğitim vermektedir. Okulda, psikolojik danışman bulunmaktadır. Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu, yabancı dil olarak İngilizce, İspanyolca ve Almanca eğitimi vermektedir.
Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu, öğrencilerin uyku odasında gelişimlerini eksiksiz bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olurken aynı zamanda çeşitli aktivite ve spor alanlarıyla da öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerini desteklemektedir. Bu alanlar arasında yer alan bahçe, kapalı spor salonu, oyun ve spor alanı ile öğrencilerin hem bedensel aktiviteler yapmaları hem de sosyal etkileşim içinde olmaları sağlanmaktadır. Ayrıca konferans salonu ve sera gibi imkanlarla da öğrencilerin çeşitli etkinliklere katılma ve farklı deneyimler yaşama fırsatları bulunmaktadır. Bu şekilde öğrencilerin hem sağlıklı beslenmeleri hem de çeşitli aktivitelerle gelişimlerini desteklemeleri amaçlanmaktadır.
Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu sanat ve mutfak atölyesinde öğrencilere çok yönlü aktiviteler yaptırarak okul öncesi çocuklarının öğrenmesi ve gelişmesi gereken her konuda yanlarında olmaktadır. Okulda, kişisel gelişimlerini destekleyen; drama, İngilizce drama, gezi, yabancı dil kulübü, proje ve sinema imkanları bulunmaktadır. Bu sanat atölyelerinde öğrencilere el sanatları, ebru, görsel sanatlar ve dekoratif sanatlar eğitimi verilirken aynı zamanda yaratıcılıklarını geliştirmeleri ve sanatsal yeteneklerini keşfetmeleri için fırsatlar sunulmaktadır. Bu şekilde öğrenciler, kendilerini ifade etme ve estetik duygularını geliştirme konusunda desteklenirken sanatın farklı alanlarına da ilgi duymaları teşvik edilmektedir. Okul; yoga, pilates, beden eğitimi, jimnastik gibi aktivitelerle, çocukların fiziki gelişimlerine de destek olmaktadır.
Anaokulu, öğrencilerin stratejik yeteneklerini geliştirebilecekleri; robotik, akıl ve zeka oyunları, satranç, kodlama eğitimleri ve ritim duygularını geliştirip, grup çalışmasını öğrenecekleri; koro, perküsyon ve müzik eğitimi de kurumdaki müzik odasında vermektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu Yorumları (19)

  • 2.5 yaşındaki kızımın ilk kreş deneyimi olmasına rağmen semra hanımın deneyimi,nezaketi ve öğretmenlerimizin ilgisi sayesinde hic bir sorun yaşamadık. Ayriyeten çok kısa bir süreçte kızımın gelişiminde,konuşmasında,özgüveninde gözle görülür güzel değişiklikler yaşadık.Yemeklerin özenle ev yemeği gibi hazırlanması kullanılan malzemelere çok dikkat edilmesi,kreşin güvenliğe önem verip girişte kamera sistemi kurmuş olması,özellikle semra hocamizin her duruma karşı şefkatle,sabırla,sakinlikle yaklaşımı çok güzel.Iyi ki tercih etmişiz iyi ki karşılaşmışız diyebileceğimiz yöneticiler,öğretmenler ve öğrenci portföyüyle karşılaştık. Her şey için teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

  • Öncellikle semra hocamız insanlığa karşı umudumuzu taze tutmamızı sağlayan bir yönetici ve öğretmen. Yemeklerin ve ara öğünlerin ev yemeği gibi yapılması, kullanılan malzemelere çok dikkat edilmesi çok güzel.Ögretmenlerimizin ilgisi,çözüm odaklı oluşu,yapılan yaratıcı etkinlikler,disiplin ve sevgi arasındaki ince çizgiyi çok iyi ayarlamaları iyi ki tercih etmişiz diyebileceğimiz bir kreş oldu bizim için.Kızımın ilk kreş deneyimi olmasına rağmen hic bir konuda zorluk çekmedik.Semra hanım her durumda bizi çok kibar şekilde karşıladı .Kendisine ve ögretmenlerimize çok teşekkür ediyorum yaşadığımız bu tecrübe de bize güzel anlar bibıraktıkları için .

  • YA

    3-4 yaş grubunda yer alan çocuğumuz hem eğleniyor hem de öğreniyor, özellikle severek ve istekli bir şekilde okula gitmesi bizim için en önemli kriter.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Her yaş grubunun farklı özellikleri ve gereksinimleri doğrultusunda yaş gruplarına ayırarak ilerleyip çalışmalarımıza devam ediyoruz.

  • Tt

    sevgi dolu bir okul gerçekten kızım için çok okul araştırmıştım ve iyiki mutlu yıldızlar diyorum ismi gibi hepsi çok mutlu Yeterince geliştirdiğini düşünüyorum

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Her geçen gün daha iyisi olmak için, uymaları gerek kuralları tatlılıkla anlatarak yaşam tarzları hallerine getirerek sevgi dolu bir yer amaçlıyoruz.

  • İt

    Çocuğumun gelisimi ve toplumdaki davranışları çok değişti süper bir okul

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Okulumuzda çocuklarımızın güzel zaman geçirmesi ve yaşlarına uygun eğitim alması en büyük amaçlarımızdan bir tanesi.

  • Gd

    Deprem dolayı hatay dan Ankara ya gelmek zorunda kaldık çok zorlu bı surecten geçmemize rağmen oğlum hiç bir uyum sorunu yasamadi emeği geçen bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanizdan dolayı

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuzdan dolayı teşekkür ederiz . Ülkece geçirdiğimiz olumsuz durumdan dolayı mutlu yıldızlar ailesi olarak gelişimi olsun akranları ile iletişiminde, güzel günler yaşamasında katkıda sağlayabildiysek ne mutlu bize.

  • SA

    Çocuklarınızı güvenle birakabileceginiz bir kurum. Semra hanımın nezaketi ailelere verdiği güven sonsuz .

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Başta çocuklarımız olmak üzere ailelerimize de okul yaşantısı içinde sevgi dolu bir okul hayatı vermek en büyük isteğimiz.

  • KA

    Severek gittimiz bi yuvamiz ogretmenlerini arkadaslarini cok seviyor kızım yeme aliskanligimiz gelişti motor gelisimindefe cok etkili oldu tavsiye ederimDaha cok aktiviteler olmasi lazım

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Gelişimlerinin yanı sıra yemek yiyemeyen çocuklarımıza öğretmenleri eşliğinde arkadaşları ile aynı ortamda birebir ilgilenerek yeme alışkanlığı kazandırıyoruz.

  • BY

    Okulumuzu herkese öneririz çocugumuzun kişisel gelişiminde önemli katkıları olmuştur öğretmenleri tecrübeli gayet iyi ve ilgilidir.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Bir çocuğun küçük yaşta iyi bir öğretmene rast gelmesi ileriki yaşamını da etkiler düşüncesi ile çocuklarımıza anne sıcaklığında eğitimlerimizi gelişimleri doğrultusunda veriyoruz.

  • PE

    Oğlum sınıfının en küçüğüydü, tek beklentim sosyalleşmesi ve kurallara uymayı öğrenmesiydi. Ama sadece altı ayda hiçbir zorbalığa uğramadan aile ortamındaymış gibi sahip çıkılıp pek çok yönden beklentimin üstünde gelişim gösterdi. Kesinlikle gözünüz arkada kalmaz.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Uyulması gereken kuralları eğlendirerek ve tatlılıkla anlatarak yaşam tarzları haline getirmelerini hedefliyoruz. Tüm gelişimlerinin birebir ilgilenerek mutlu bir okul yaşantısı olmasını istiyoruz.

  • Sh

    İki yıldır oğlum gönderiyorum öğretmenlerimizden ve okul içi bütün etkinliklerden memnunuz tüm ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için biz çok teşekkür ederiz. İleride geriye doğru baktığında mutlu anılar biriktirmiş olsun diye çabalarımız.

  • tc

    Kızımın 1 yıl eğitim aldığı,çok keyifli vakitler geçirdiği,kaliteli bilgiler öğrendiği, tüm öğretmenlerin ve çalışanların son derece saygılı olduğu ve bilgili olduğu bir okul. İyi ki kızım için bu okulu tercih etmişiz.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için. Okuldaki mutlulukları gelişimlerine verdiğimiz katkılar ve hayatlarına dokunuşta bulunabildiysek ne butlu bize.

  • Çocuğumu gözüm arkada kalmadan emanat ettiğim mutlu güvenilir bir kurum . Kurucusu bu işi severek yapıyor çocuklar bu sevgiyi hissettiği için okula gitmedikleri zaman öğretmenlerini okulu çok özlüyor. Yakınlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim yönlendirdiğim bir kurum . Temizlik ve düzen konusuna dikkat edilen güvenilir bir kurum.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Biz mutlu yıldızlar ailesi olarak bir kapıyı açan sevgidir anlayışı ile ilerliyoruz. Çocuklarımıza da o sevgiyi vererek gelişimlerini devam ediyoruz.

  • YA

    Mutlu yildizlarda ikinci senemize başladık Semra hoca ve ekibini çok seviyoruz oglumuzdaki gelişimi mutluluğu okula gitme hevesini gördüğümüz için Semra hoca ya bir kere bile okuldaki durumunu sorma ihtiyacı hissetmedik,yaz okulu da çok güzel dolu dolu geçti,çok eğlendi çocuklar yazın tadını çıkardılar,emanet edeceğiniz en değerli varlığıniz olan evladinizin emin ellerde mutlu olduğunu bilmek çok değerli,iyi ki varsınız Mutlu Yıldızlar

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınınız için teşekkür ederiz. Onların mutlu bir okul yaşantısı olması en büyük isteğimiz.

  • GY

    Oğlum 2,5 yaşındaydı başladığında 2 yıl kadar devam ettik şehir değişikliği sebebiyle ayrılmak zorunda kaldık. Bir annenin evladı için isteyebileceği her türlü beklentiyi tam anlamıyla karşılıyorlar.Oğlumun gerek sosyal gerek psikomotor becerileri inanılmaz gelişti.Enerjisini atacağı etkinlikler de yapıldığı için evde daha sakin daha uyumlu bir çocuk haline geldi.Herşeyiyle çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ediyorum.İnsel teyzemin ( oğlumun ananne olarak benimsediği hanım olur kendisi) ellerinden öpüyorum.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Okulumuzda çocuklarımızın güzel zaman geçirebilecekleri eğlenerek öğrenebilecekleri bir yaşam alanı oluşturmayı, güzel anılar biriktirip gelişimlerini devam etmelerini istiyoruz.

  • 3 yaşındaki kızımın her gün severek gittiği çok ilgili bir kurum basta Semra hoca olmak üzere tüm öğretmenlerimizin yaklaşımı ve şefkati sonrasi güvenle arkanıza bakmadan çocuğunuzu emanet edebilirsiniz her çocuğun huyuna ve davranışına göre yaklaşım söz konusu iyi ki yollarımız kesişti.Yemekten tutunda uykusuna kadar birebir ilgileniliyor siz isteyken çocuğunuz anne şefkatiyle büyümeye devam ediyor.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Okul hayatının temeli olan okul öncesinde güzel anılar biriktirmeleri bizim için çok önemli.

  • EB

    Profesyonel bir ekip, işin ehli öğretmenler, bolca eğitici aktivite ve aile sıcaklığı arıyorsanız doğru adres :) Çocuğumuz bazen kreşten eve gelmek istemeyecek kadar seviyor. Bu aileye katılmak isteyenlere tavsiyemdir.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Okul öncesi eğitimin çocuklarımızın hayatındaki önemi göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz.

  • 3.5 yaşından beri şuan 5 yaşında olan kızımı mutlu yıldızlar kurumuna emanet ettim. Gerek ilgi alakaları gerek eğitim konusunda kesinlikle gözünüzün arkada kalmayacağı bir kuruluş kendileri. Çocuğuma kendi çocukları gibi bakıyorlar bir gün olsun acaba ne yapıyor diye düşünmüyorum. Zaten çocuktaki gelişimi farkı ve farkındalığı farkediyorsunuz. Yeni açılmış olması herşeyin düzenli ve güzel olması ayrıca ve ayrıca tek bina üzerine izole bir yapıda olması bizim için büyük ayrıcalık. Mutlu yıldızların kurucusu ile konuştuğunuzda bu işi sadece ticari amaç ile yapmadığını anlayacaksınız. Tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum.

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Okul öncesi eğitim çocuklarımızın hayatındaki en büyük basamaklardan bir tanesi ve en önemlisi gelişimleri ( dil, bilişsel, motor, öz bakım, sosyal ve duygusal )olsun hayatlarına farklı açılardan bakabilmeyi, arkadaşları ile kurduğu diyaloglarda kendini anlatıp ifade edebilmeyi amaçlıyoruz. Çocuklarımıza anne sıcaklığında bir kurum olmayı ve severek gelmelerini istiyoruz.

  • SO

    Yeni açıldığı için şüpheliydim ancak kurucunun yaklaşık 35 yıllık anasınıfı ve çocuk gelişimi tecrübesi olduğunu öğrenince çocuğumu yazdırdım ve mutluyum. Çocuğumun sadece kendine olan güveni değil bedensel sağlığı da iyileşti. Daha açıksözlü ve mutlu.Reklamlarını daha iyi yapabilirler

  • Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Okul öncesi eğitiminin çocuklarımızın hayatındaki önemi göz önünde bulundurarak mutlu bir ortam ile gelişimlerine katkıda sağlamayı amaçlıyoruz..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mutlu Yıldızlar Anaokulu İletişim Bilgileri

Çarşı Mah., Oğuzlar Sok., No.:168 Yenimahalle/Ankara
0 312 963 3317
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum