fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş

Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/14:00
Öğlenci: 12:00/18:30

Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş Hakkında

Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş, Yenimahalle Işınlar Mahallesi'nde yer alan bir kreştir ve 2-6 yaş grubu çocuklarına hizmet vermektedir. Tek kat üzerine 250 m² kapalı ve 350 m² açık alana kurulmuş, merdiven barındırmadığı için çocuklarımız için güvenli bir ortam sağlar. Kreş, tam gün ve sabahçı/öğlenci şeklinde çalışmakta ve çocuklarınız için 07:30/18:30 veya 07:30/14:00 veya 12:00/18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kreş, çocuklarınızın sporu, sanatsal etkinlikleri, bale, dekoratif sanatlar, modern dans, drama, görsel sanatlar, tiyatro, İngilizce drama, koro, jimnastik, halk oyunları, dans, el sanatları, yüzme, futbol, voleybol, basketbol, gitar, pilates, perküsyon ve atletizm gibi alanlarda gelişimine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.
Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş, MEB odaklı eğitim, klasik sistem, çoklu zeka modeli, oyun temelli eğitim, aktif öğrenme sistemi, hibrit eğitim modeli, masal terapisi eğitimi, aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı odaklı eğitim, gölge eğitim sistemi, proje temelli öğrenme eğitim modeli, işbirlikli öğrenme modeli, yaparak yaşayarak öğrenme ve öğrenci merkezli eğitim modeli gibi farklı eğitim sistemlerini benimsemiştir. Bu eğitim sistemleri, çocuklarınızın farklı öğrenme stillerine ve zekâ tiplerine uygun olarak özel olarak tasarlandığından, onların öğrenme süreçlerini desteklemektedir.
Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş'te çocuklarınız için oyuncaklar ağırlıklı olarak ahşap, plastik, keçe ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır. Bu oyuncaklar, çocuklarınızın kaba ve ince motor becerilerini, el-göz koordinasyonunu, muhakeme becerisini, iletişim becerisini, dil/konuşma gelişimini ve benlik gelişimini desteklerken, aynı zamanda zeka gelişimini, duygu gelişimini, bağımsızlık ve ahlak gelişimini de kazandırmak amaçlanmaktadır.
Okulda görev alan öğretmenler arasında psikolojik danışman, müzik öğretmeni, görsel sanatlar öğretmeni, yabancı dil öğretmeni, okul öncesi öğretmeni, temel cimnastik öğretmeni, yoga öğretmeni ve bale ve dans öğretmeni gibi branşlarda uzman öğretmenler bulunmaktadır. Bu öğretmenler, çocuklarınızın farklı alanlardaki gelişimine yardımcı olmak amacıyla özel olarak seçilmiş ve eğitimlerini tamamlamıştır.
Okulda, fen ve matematik eğitici materyaller, akıl ve zeka kutu oyunları, robotik kodlama materyalleri, resim araç ve gereçleri, Lego ve yapı blokları, çocuk spor aletleri, koordinasyon aletleri, çocuk oyun parkı, müzik aletleri ve akıllı düğmeler gibi eğitim materyalleri bulunmaktadır. Bu materyaller, çocuklarınızın farklı becerilerini geliştirirken, aynı zamanda zeka ve kreativitelerine de yardımcı olmaktadır.
Okulun psikolojik danışmanı, öğrencilerle 2 haftada 1 kere görüşme yapmaktadır. Bu görüşmeler, çocuklarınızın duygusal ve zihinsel ihtiyaçlarını karşılamak ve onların gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla yapılmaktadır.

Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Hibrit Eğitim Modeli

- Masal Terapisi Eğitimi

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- Gölge Eğitim Sistemi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 14:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş Yorumları (22)

  • Başta Rabia Hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hepsi çok ilgililer ve gerçekten mesleklerini severek yapıyorlar. Çocuklar çok mutlu vakit geçiriyorlar ve aynı zamanda çok şey öğreniyorlar. Okulun yapısı da merdivensiz olması ve dizaynı sebebiyle de güvenlik açısından tercih sebebimiz oldu. Şehir merkezinde bahçeye sahip olan nadir okullardan olması da önemli. Kreş arayışında olan herkese tavsiye ediyorum.

  • DZ

    Çocuklarımı gönderdim. Depremden etkilenen çocuklarıma kucak açtılar. Bol etkinlikli bir okul dönemi oldu. Çocuklar severek gittiler. Öğretmenleri güler yüzlü ve bizleri kapıda karşılıyorlar.Genel olarak memnun kaldık

  • Bk

    Güvenle cocugunuzu emanet edebileceğiniz butik bir okul.1 yıldır okuldayız gözümüz hiç arkada değil

  • Mu

    Güler yüzlü ilgili deneyimli ve donanımlı öğretmenleri ile çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz sıcak bir kreş gösterdikleri yakın ilgi takip ve kızımın eğitim hayatında attıkları sağlam temeller için neşe dolu yarınlar ailesine ve tüm emeği geçen öğretmenlere özellikle okul müdürü Rabia hanıma sonsuz teşekkürler iyi ki tanıdım sizi iyi ki kızımın sizin gibi öğretmenleri var

  • MT

    Okulumuz yöneticileri ve Ögretmenlerimiz Çocugumuzu gözümüz kapalı teslim edebileceğimiz bir kuruluş kızımız kreşe gittikten sonra çok güzel gelişmeler yaşadı ögretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederizOkulumuz çok güzel

  • Sc

    Oğlum çok içe dönük ve kalabalıktan hoşlanmayan birisiydi ama okulunuz sayesinde artık sosyal hayatta daha aktif ve daha girişken biri oldu.

  • EI

    Ankara’ya geçtiğimiz yıl taşındık çevreyi pek tanıyamadan Neşe Dolu Yarınlar Anaokulu ile tanıştık ve iyikimiz oldu.Kızım çok severek gitti ve biz anne babası olarak gözümüz hiç arkada kalmadı.Öğretmenlerimizin, müdür Rabia Hanımın ve diğer çalışanların emekleri gerçekten çok büyük.Çocuğumuz hastalandığında çok kolay bir şekilde ulaşım sağladık.Bu güzel okulu iyi ki tanıdık

  • HY

    Egitim kadrosuyla son derece verimli bir okul öncesi kurumu.Her bakımdan gelismeye ve geliştirmeye çok elverişli.

  • GB

    Ben çok şanslı veliyim . Herkes çok ilgili. Faaliyetler ve eğitiminden çok memnunuz .

  • SY

    İlk görüşmede hemen karar verdiğim yer. 2. bir kreş için araştırma dahi yapmadım. Enerjisi çok yüksek bir kurum. Bahçesinden girdiğiniz anda burası diyeceginiz ilgili alakalı çoçuğumun hemen alıştıgı hergün gitmek istediği yer. Rabia hanım başta olmak üzere butun egitimcilerine çok tesekkür ediyorum.

  • HG

    Oğlum 1 yıldır burada, gözüm hiç arkada kalmıyor, şefkat dolu bir kreş, öğretmenlerimiz harika özellikle Rabia hocamız her zaman çözüm odaklı yanımızda ve bize tam destek iyi ki varsınız Neşe Dolu Yarınlar..

  • İY

    Verdiği emekler için bütün öğretmenlerimize ve münişe çok teşekkür ederiz

  • Neşe dolu yarınlar ailesi ile 1 yıl önce tanıştık, iyi ki yollarımız kesişmiş. Kızımıza çok şey katan okul ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

  • 2 yaş grubu ile yarım gün başladık oğlum hareketli evde bir aktivite yaptıramazken şimdi okulda tüm aktiviteleri güzel yaptığını ve kurallara uyduğunu ve en önemlisi öğrenerek eğlenerek yapması. mutlulukla gidiyoruz okula bize kreşi sevdiren Rabia Hanım ve tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim Elbette eksikler vardır ama inanın aklıma gelen şu diyemiyorum biliyorum ki hedefler istekler çok ve hepsi tek tek yapılacaktır. Başarılar diliyorum

  • Okul için öğretmenler çok ilgili sevecen oğlum koşa koşa okula gitmek istiyor. Temizlik konusu bence en önemlisi çocuklar sınıflarından çıkıp yemekhaneye gittikleri zaman hemen sınıf süpürülüyor temizleniyor ve bunu okula her gittiğimde kendi gözlerimle görüyorum. Tuvaletlerdeki hijyende aynı şekilde. Yemeklerin hepsi günlük okulda yapılıyor.

  • BG

    Malatya da yaşadığımız deprem sonrası ailemizin yanına Ankara ya geldik. Evin yakınında olduğu için başvurduğumuz kreş bizim için büyük bir şans oldu. Bize kucak açtılar kızımın yaşadığı kötü anlarının silinmesi ve güzel vakit geçirmesini sağladılar. Rabia öğretmenimiz ve Selma öğretmenimiz başta olmak üzere orada çalışan herkese çok çok teşekkür ederiz.

  • ŞÖ

    Son derece iyi niyetli anlayışlı öğretmenlerin bulunduğu,sıcacık bir kreş ♥️ Müdürümüz Rabia hanım oğlumuzu emanet ettiğimiz ilk kişi. Allah razı olsun verdiğiniz tüm emekler için ...Çocuklarımızın günlük yemek,oyun,aktivite çizelgesi olup online şekilde bize ulastirilsa çok güzel olur.(kağıt israfı olmaması açısından online olarak öneride bulundum. Hem bu sekilde öğretmenlerimiz de çocuklarımızı teslim ederken vakit kaybetmemiş olurlar♥️

  • özenli, dikkatli, çocuklarin severek gittiği , ogretmenlerin merhametli, sevecen olduğu, olanaklarin cocuklarimiz icin yeterli ve egitici olduğu sicacik bir yuva

  • P

    Okul kızım ile benim için en büyük şans oldu iyi ki neşe dolu yarınlarla yolumuz kesişti eğitim anlamında olsun ilgi alaka her şeyiyle beklentilerin çok çok üstünde bir kurum o kadar samimi bir o kadar güler yüzlü tüm kurum çalışanları aile sıcaklığı vaad ediyor gerçekten iyi ki yolumuz kesişti çok çok çok çok memnunuzHerhangi bir konuda geliştirmesine gerek yok kurum zaten her daim gelişim içerisinde o yüzden eksik kalan bir yönü yok

  • Gerçekten neşe dolu bir kurum

  • RC

    Öncelikle okulun bahçesi olsun iç tasarımı olsun çocuklar için özenle hazırlanmış ve gerçekten çok güzel düzenlenmiş. Öğretmenlerin hepsi öğrencilerine karşı ayrı ayrı ilgiyle ve sevecen tavırlarla yaklaşıyor. Kesinlikle önerebileceğim çok iyi bir kurum.

  • MA

    Oğlum daha önceki kreşe gitmek istemiyordu. Sabahları çok zorluk çekiyordum. Teşekkür ederim artık rahatça bırakabiliyorum. Sağ ol rabia hocamTabii her şey fiyat performansla alakalı. Ama ücreti mukabelinde organizasyonlar eklenebilir tiyatro at binme sinema gibi

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Neşe Dolu Yarınlar Kreş İletişim Bilgileri

Işınlar Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi, Akademi Ziraat Sitesi, No:26/1, Yenimahalle / Ankara
0 312 963 3317
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum