fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sarecan Anaokulu

Özel Sarecan Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/12:30

Özel Sarecan Anaokulu Hakkında

Sarecan Anaokulu, Gölbaşı Ankara’da aileler için güvenilir, çocuklar için kaliteli bir eğitim ortamı sunar. Okulumuz hafta içi her gün 08.15 – 18.00 saatleri arasında açıktır. Okulumuzda dersler 08.30’da başlamakta ve 17.30 saatine kadar sürmektedir. Sarecan Anaokulu 3 ila 6 yaş arası çocukları kabul etmekte, bu yaş grubundaki çocukların gelişim özelliklerini dikkate alarak onlara uygun bir eğitim programı sunmaktadır.
Sarecan Anaokulu, önde gelen eğitim yaklaşımlarının (Montessori, Reggio Emilia ve Waldorf) bir araya gelerek harmanlandığı özel bir eğitim programı sunmaktadır. Eğitim programımız, her birinin benzersiz niteliklerini birleştirerek çocuklara kapsamlı bir eğitim deneyimi sağlamaktadır. Montessori'nin kendi kendine öğrenme ve özgürce keşfetme prensipleri, Reggio Emilia'nın sanat ve doğa odaklı yaklaşımı, Waldorf'ün yaratıcı oyun ve el işi aktiviteleri çocukların her yönüyle gelişimini desteklemek için birleştirilmiştir. Sarecan Anaokulu’nun eğitim programı çocukların özgüvenlerini geliştirmeye, meraklarını canlı tutmaya ve dünyayı keşfetmelerine olanak sağlamaktadır.
Sarecan Anaokulu olarak misyonumuz, çocukların sadece bilgi depolayan bireyler olmaktan öte, kendi potansiyellerini keşfeden ve özgürce ifade eden bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır. Vizyonumuz, sevgi dolu bir ortamda öğrenmeyi teşvik etmek ve öğrencilerimizin merak duygusunu canlı tutarak dünyayı keşfetmelerini desteklemektir.
Okulumuz, çocukların erken yaşta dil becerilerini geliştirmelerine ve çeşitli alanlarda deneyim kazanmalarına olanak tanımaktadır. Sarecan Anaokulu çift yabancı dil eğitimi ve geniş atölye çalışmaları sunmaktadır. Sarecan Anaokulu’nda çocuklar, İngilizce ve Fransızca dillerinde eğitim alır. Çocuklar, PQS (Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı) standartlarına göre yabancı dil eğitimi alarak uluslararası geçerliliği olan sınavlara hazırlanma ve yabancı dillerini geliştirme fırsatı bulur. Dil eğitimi, interaktif ve eğlenceli yöntemlerle desteklenerek çocukların dili doğal bir şekilde öğrenmesi sağlanır.
Sarecan Anaokulu, çocuklara uygun ortamlar hazırlayarak onların aktif katılımını sağlar ve özgün yeteneklerini ortaya çıkarmalarına fırsat verir, uzmanlarla koordineli bir şekilde hazırlanan programlarla zenginleştirilmiş eğitim ortamları sunar. Eğitim dönemi boyunca çocuklara ahşap atölyesi, yabancı dil eğitimi, robotik kodlama atölyesi, müzik atölyesi, mimarlık ve mühendislik atölyesi, analitik düşünme eğitimi, drama, hareket eğitimi ve jimnastik, mutfak atölyesi, fen-doğa atölyesi, ilk yardım ve doğal afetler geliştirme eğitimi verilmektedir. Çocukların sosyal, duygusal ve zihinsel becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitimler arasında, yaratıcı oyunlar, sanat faaliyetleri, doğa keşifleri ve sportif aktiviteler yer alır.
Sarecan Anaokulu'nun geniş ve doğa ile iç içe olan bahçesi, çocukların keşfetmeye ve öğrenmeye olanak tanıyan bir oyun ve öğrenme ortamı sunar. Renkli çiçekler, sebzeler ve meyveler yetiştirerek doğayla iç içe olmayı teşvik ediyor, açık hava oyun alanları, tırmanma alanları, kum havuzu ve doğa keşif alanları gibi çeşitli aktivitelerle dolu bir ortam sunarak çocukların bedensel ve zihinsel gelişimini destekliyoruz. Bahçemiz, çocukların özgürce oynamalarına, etkileşimde bulunmalarına ve doğanın güzelliklerini keşfetmelerine olanak tanıyan güvenli ve ilham verici bir alan olarak tasarlanmıştır.
Sarecan Anaokulu'nda çocuklar, sadece akademik olarak değil, aynı zamanda sosyal, duygusal ve fiziksel olarak da gelişimlerini destekleyen bir ortamda eğitim alırlar.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Sarecan Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Waldorf Pedagojisi

Özel Sarecan Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sarecan Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Sarecan Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sarecan Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, Türkçe, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sarecan Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sarecan Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sarecan Anaokulu Yorumları (2)

  • Sg

    Çok şirin çok güzel ve ilgili bir yer. Çocuğum yemeklerine bayılıyor. Her şey için teşekkür ederiz

  • Çocuklarım ve biz çok memnunuz. ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum♥️♥️

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sarecan Anaokulu İletişim Bilgileri

Kızılcaşar, 4552. Sok No:12, 06830 Gölbaşı/Ankara
0 312 963 1330
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum