fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu

Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu Hakkında

İki katlı kendine ait binası ve geniş bahçesinde okul öncesi eğitim hizmeti vermekte olan Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu ; Ankara Keçiören bölgesinde bulunmaktadır. Kaliteli bir eğitim ile öz güvenli , saygılı bireyler yetiştirmekte olan kurum 3-6 yaş aralığındaki gruplara eğitim vermektedir. Bünyesinde ki öğrencileri fiziksel , bilişsel ve mental olarak geliştirmek isteyen okul buna yönelik birçok eğitim vermekte ve eğitimleri destekleyici faaliyetler düzenlemektedir.Çocukların iyi bir eğitim alabilmesi için eğitim aldıkları ortamın fiziki şartları uygun olması gerekmektedir. Fiziksel olarak donanımlı bir yapıya sahip olan kurumun uyku odası , yemekhanesi , sanat atölyesi , müzik odası , oyun alanı , spor alanı ve bahçesi çocuklar için özenle dizayn edilmiştir. Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu çocukların fiziksel gelişimlerine destek olabilmek için jimnastik ve yoga eğitimlerini bünyesinde barındırmaktadır. Bu eğitimler fiziksel gelişimi desteklemekle beraber çocukların zihnen dinlenmesini ve enerjilerini doğru yönlendirebilmelerini sağlamaktadır. Bilgi olarak donanımlı bireyler yetiştirmenin yanında estetik bakış açısına sahip sanatsal bireyler de yetiştirebilmek adına okulda sanatsal eğitimler de verilmektedir. Bale ve drama dersleri çocukların beden dilleri ile kuracakları iletişimin gelişmesini sağlarken ; halk oyunları ve modern dans dersleri ise öğrencilerin grup içerisinde ritim duygularını kullanarak hareket edebilmelerini sağlamaktadır. Okul öncesi eğitimin gerekli olduğu temel noktalardan birinin kas ve iskelet gelişimi olduğunun bilincinde olan kurum , görsel sanatlar ve el sanatları dersleri ile çocukların el kaslarının gelişimini sağlayarak çocukların sanatsal gelişimlerini desteklemeye devam etmektedir. Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu bünyesinde aktif olarak faaliyet göstermekte olan birçok kulüp barındırmaktadır. Satranç kulübü çocukların zihinsel gelişimini desteklerken , müzik kulübü çocukların enstrümanları tanıyarak işitsel gelişimini sağlamaktadır. Çocukların ''neden , niçin , bu nedir?'' gibi soruları sık sık sorduğu bu dönemde çocukların meraklarını doğru yönlendirebilmek adına gezi kulübü ile çocukların kültürel ve sanatsal alanları ziyaret etmesi ve gözlem yoluyla bilgi edinmesi sağlanmaktadır. Milli ve manevi değerlerinin bilincinde olan bireyler yetiştirebilmek adına okulda değerler eğitimi verilmektedir. Yabancı dil eğitimi olarak İngilizce ve İspanyolca eğitimi veren kurum kalıcı bir dil eğitimi sağlayabilmek adına yabancı dil kulübünün düzenlediği eğlenceli aktiviteler ile bunu sağlamaktadır. Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu beslenme konusunda oldukça hassas davranmaktadır ve okulda organik beslenme felsefesi ile çocukların yiyeceklerini hazırlamaktadır.

Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu Yorumları (3)

  • a

    Çevre kreşlerle kıyaslayacak olursak çoğu noktada ön plana çıkarabileceğim bir kurum. yöneticisi, öğretmenleri ve diğer tüm personelleri kurumu benimsemişler, çocuğum evde nasıl ise okulunda da aynı şekilde rahat ve sıcak bir ortama sahip bu yüzden gün içerisinde aklımız çocuğumuzda kalmıyor. Çocuğuma sevgiyle kucak açtıkları için tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum :)

  • AA

    Okulun öğretmenleri çok kaliteli, çocuğunuzun gönül rahatlığıyla verebilirsiniz.

  • KF

    TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR OKUL, O ÇEVREDE ÇOK ANAOKULU VAR AMA KENDİNE AİT MÜSTAKİL BİNASI OLAN OKUL ÇOK AZ, GENELDE ÇOĞU BİNALARIN GİRİŞ KATI. ÇOCUĞUMUZBU BIRAKTIĞIMIZDA AKLIMIZ ÇOCUĞUMUZDA KALMIYOR. İDARECİLERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.BİNALARI BİRAZ ESKİ.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Subayevleri Minik Dahiler Anaokulu İletişim Bilgileri

Kavacık Subayevleri Mah. Şair Mehmet Emin Cad. İilkim Apt. Blok No: 9-11 İç Kapı No: 10 Keçiören / Ankara
0 312 963 1058
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum