fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu

Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 07:30/13:00

Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu Hakkında

Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu, öğrenci merkezli bir eğitim anlayışını benimseyen özel anaokuludur. Kurumda yeniliğe açık, kendini geliştiren dinamik bir eğitimci kadrosu bulunmaktadır. 2 - 6 yaş aralığındaki öğrencilere eğitim hizmeti sağlayan kurum, her öğrencinin bir birey olduğunu ve öğrenme şekillerinin farklı olduğunun bilincindedir. Alanında uzman eğitimci kadrosu, eğitimi öğrencilerine oyunlarla destekleyerek vermektedir. Buna bağlı olarak Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu, eğitimci kadrosu ile öğrencilerin bilişsel ve psiko-motor gelişimlerini düzenli olarak takip etmekte ve bu yönde eğitimler vermektedir. Bu eğitimlerin yanı sıra kurumda yetenek keşfi programları uygulanmaktadır. Bu programlar ile öğrencilerin hangi alanda yetenekleri olduğu ve bu yetenekleri nasıl geliştirecekleri konusu ön plana çıkmaktadır. Eğitimciler bu noktada öğrencilerinin becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadırlar. Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu, yabancı dil eğitimine de oldukça önem veren bir kurumdur. Özel anaokulu İkinci ana dilim İngilizce programları ile öğrencilerine İngilizce dil eğitimini yoğun bir şekilde vermektedir. Öğrencilerine yoğun bir şekilde vermiş oldukları İngilizce dil eğitimi ile öğrencilerin yabancı dile olan hakimiyetini kurmaları amaçlanmıştır. Bunun yanı sıra kurum, vicdanlı, özgüveni yerinde, mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. MEB Odaklı Eğitim veren kurum, okul öncesi dönemde öğrencilerine Orff eğitimi de vermektedir. Orff eğitimi öğrencilerin; bazı enstrümanları kullanarak, kendilerini ifade etme metodudur. Bu eğitim ile öğrenciler ritim, dans ve çalgılarla kendilerini ifade etmektedirler. Öğrencilerin,Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu'nda yaparak ve yaşayarak öğrenme metoduyla da eğitim alması amaçlanmaktadır. Yaparak ve yaşayarak öğrenme metodunda öğrenciler, teorikte aldıkları eğitimi uygulamalı bir şekilde atölyelerde pekiştirmektedir.

Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu Yorumları (7)

  • DI

    Ben başta oyun grubuyla başladım ardından yaşımız dolunca anaokulu bölümüne devam ettik. Oryantasyon programları çok güzel öncelikle bireysel ilgilenip çocuğu hazırlıyorlar. Gelişimsel birçok değerlendirmeden geçiyor benim fark etmediğim birçok şeyi fark ettiler okulda.Biz memnunuzOkulun servisi yok uzaksanız ve arabanız yoksa gerçekten zor olur ama servis de ne kadar güvenli bilemem ben servisli bir okula vermek istemedim

  • Pamuklarda yaşıyorsanız pek fazla alternafiniz yok aslında. Buraya evim yakın diye gönderiyordum, idaresi değişti bir ara. Sonra ciddi anlamda memnuniyetim arttı diyebilirim. Çoculuö evde İngilizce konuşuyor, okulda öğrendiği dansları gösteriyor. Özgüveni yerine geldi hakkımı ben sonuna kadar helal ederim

  • FA

    Oğlumuzu bir dönem kadar buraya gönderdik ve maalesef tayinimiz çıktı başka şehre yerleşmek zorunda kalmasaydık Dilce Anaokulu’ndan mezun olmasını çok isterdim. Ebeveyn olarak bizi en çok çocuğumuza bireysel olarak ayrılan vakit etkiledi. Çocuğumuz için neredeyse her hafta değerlendirme yapıp bilgi verdiler. Genç, tecrübeli ve bu işin eğitimini almış bir ekip. Emekleri için onlara teşekkür ediyorum.

  • MK

    Yaşa takıldığımız için kaydettiremedik, İstanbul'dan yeni taşındık ben de kreş öğretmeniyim. Oğlumun burada eğitim almasını canı gönülden isterim, çok iyi niyetli güleryüzlü bir kadrosu var. Fiziki koşulları olsun hijyenik açıdan da çok beğendim. 5 ayımızı doldurmayı bekliyoruz heyecanla.

  • İdaresini önceden tanıyorum, çocuğum başka bir kreşe devam ediyordu alıp buraya verdim. Gerçekten çok güveniyorum. Kardeşinin de 3 yaşına girmesini bekliyoruz onu da buraya kaydettireceğiz. Samimiyet ile profesyonellik arasındaki çizgiyi çok güzel biçimde oturtmuş bir kurum. Atölye sistemi uygulanması, gelişim takibinin yapılması, aile iş birliği konusunda gerçekten iyiler. Gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.Randevuları çok yoğun oluyor sadece.

  • ŞD

    Çok kaliteli eğitim veren gerçek bir okul öncesi eğitim kurumu. Özellikle ikinci yabancı dil hassasiyetimiz sebebiyle bu anaokulunu seçtik ve çok memnunuz..

  • YD

    1 yıldır devam ettiğimiz ve tam anlamıyla gerek güler yüz gerek tecrübe konusunda memnun kaldığımız bir kurum sırf okul sebebi ile taşınmamayı dahi düşünüyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim bilgilerinize

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yenimahalle Dilce Anaokulu İletişim Bilgileri

Pamuklar Mahallesi, Sivas Caddesi, 632. Sokak, No: 2, Yenimahalle / Ankara
0 312 963 1814
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum