fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/12:30

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu Hakkında

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu 2-6 yaş arası okul öncesi eğitimin gerekliliği ve çocuğun gelişimindeki öneminin bilincinde kurulan ve çocuk odaklı çalışan bir kurum olarak açılmıştır. Kendisinin ve çevresinin farkında empati yapan, özgüveni tam farklı görüşlere saygılı milli ve manevi değerlerini özümsemiş bilimin ışığında ilerleyen vatanını seven bireyler yetiştirmek gayemizdir.

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu Yenimahalle bölgesinde eğitime farklı bir bakış açısı sunmaktadır. Oyunun çocuğun sosyal ve psikolojik anlamda hayatında nekadar önemli bir rol oynadığının farkında olup oyun odaklı öğrenme merkezleri bulundurmaktadır. Okul öncesi için gerekli bütün şartları hazırlamıştı. Sınıflarımız geniş ferah ve aydınlık olup eğitim materyallerimiz çocuklara uygun ve yeterli düzeydedir. Oyun salonu ve spor salonumuz mevcut olup bütün materyaller mevcuttur. Yemekhanemiz gerekli hijyen koşullarında çocuklarımızın sağlığı göz önünde bulundurularak yapılmıştır. Uyku odası teknoloji odası ve sanat atölyesi yaş gruplarına göre hazırlanmıştır. Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu yemek programımız sabah atıştırmalığı öğlen yemeği ve ikindi ara öğünden oluşmaktadır.

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu 'nda menüler uzman diyetisyen tarafından hazırlanıp okulumuzun aşcısı tarafından pişirilir ve organik gıdalar kullanılır. Eğitim sistemi M.E.B müfredatını aynı zamanda okulumuzun yaş gruplarına ve gereksinimlerine göre hazırlamış olduğu eğitim sistemi uygulanmaktadır. Yaş grubuna göre eğitim sistemimiz değişmektedir. Çoklu zeka sosyal yaşam becerisi, Montessori muzogram ve yaratıcı düşünme becerisi gibi eğitim sistemleri uygulanır. Ayrıca Yenimahalle bölgesindeki diğer farkımız ise Muzogram Eğitimi ve kodlama eğitimini uygulayan tek okul olmamızdır. Bunların dışında bazı branş derlerimiz mevcuttur; bale, jimnastik, drama, modern dans, halk oyunları, folklör, satranç, orf eğitimi, müzik ve ritm gibi çocukların gelişimini destekleyici aktiviteler uygulanmaktadır.

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu sanata oldukça önem vermektedir bu yüzden bir sanat atölyemiz bulunmaktadır. Çocuklar özgün ve yaratıcı çalışmaları desteklenmektedir. Ayrıca yabancı dil eğitimine oldukça önem verdiğimizden dolayı ingilizce dersimiz tam zamanlı ve haftanın her günü alanında uzman okul öncesi tecrübeli ingilizce öğretmenimiz tarafından verilmektedir.

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu eğitim kadrosu çocuk gelişimi mezunu öğretmenlerinden ve branşında başararılı branş öğretmenlerinden oluşmaktadır. Diğer personellerimiz de çocuklarla doğru iletişim kurabilen anaokulu tecrübesi olan kişilerden oluşur. Tam zamanlı uzman psikoloğumuz çocuklarımızın gelişim dönemlerini ve ruhsal durumlarını yakından takip eder.

Kurucumuz Prof. Dr. Çağatay Çifter çocukların eğitimi kadar sağlıklarına da gereken özeni göstermektedir, bu yüzden çocuklarımızın düzenli vücut taramaları yapılmaktadır. Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu güvenlik önlemleri maksimum düzeyde alınmıştır. Sınıf ve çocuların bulunduğu bütün alanlarda güvenlik kamerası bulunmaktadır ve kayıt yapılmaktadır. Okulumuzun bahçelerinin güvenliğide sağlanmış olup çocukların oyun alanları oldukça geniştir ve gerekli oyun materyalleri ve ihtiyaçları yeterlidir.

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu çocukların akademik anlamdaki başlangıcı olan ilkokul süreci içinde oldukça önemli ve iddialı eğitim sistemi uygulamaktadır. Bu sürece sadece akademik anlamda değil sosyal anlamda da çocuklarımızı hazırlamamızın öneminin farkındadır. Uzman eğitimciler tarafından özel kodlama eğitimi vermektedir. Amacımız çocuklarımızın oyun oynayarak sosyalleşerek kendilerini geliştirdikleri yaratıcılıklarını keşfettikleri mutlu bir çocukluk dönemi yaşamaları ve gelecek yıllarına saglam temeller taşımaları iyi bir kalp akli selim bir kafa güzel bakan gözler başarılı eller doğruyu konusan doğruya koşan nesiller yetiştirmek. Yenimahalle bölgesinde ismi kadar sıcak ve samimi bir sevgi ortamı sunan bir okul var..
Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu Yorumları (16)

  • AF

    Kaliteli eğitim. Mükemmel yönetici, öğretmen ve çalışanlar.Herşey çok güzel. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

  • NE

    Oğlum Ana Çocuk Anaokuluna bu sene başladı. Deneyimli, dinamik ve çok güzel ilişki kurabilen bir kadroyla karşıladılar. Oğlum okula çok severek ve isteyerek gidiyor. Her konuda her an ulaşabilmek mümkün. Eğitim sistemlerinden de çok memnunuz. Bolca etkinlik ve Güleryüz. İlgi ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • Yy

    Yeni açılmasına rağmen gayet başarılı bir okul olduğunu düşünüyoruz..Okul yönetimi başta olmak üzere öğretmenleri ve çalışanları çok ilgili ve mütevaziler. Biz sabah okul aşkıyla severek gidiyoruz okula sizlere de tavsiyemizdir. Ana çocuk anaokulu bu işte bir harika..

  • FB

    Benim oğlum 2,5 yaşında başladı okula, ben çok endişeli bir veliydim, acaba alışacak mı? Sevecek mi? Nasıl bir süreç bizi bekliyor vs... Bütün bu endişeleri mutlu anılara dönüştürmeye başlamamız toplam 2 hafta sürdü. Bu kadar kısa sürede, okulunu bu kadar sevmesinde muhteşem bir ekip emeği var. İşinde demeye dilim varmıyor, okuldaki herkes yüreğini koymuş çocuk gelişimine, herkes çok profesyonel. Çok eğlenerek çok öğreniyor oğlum. Teşekkür ediyorum tüm ekibe...Fazla bir şey yok aslında söylemek istediğim ama drama oyunlarına biraz daha ağırlık verilebilir bence. Yaratıcı fikirler açısından bir saat fazla drama dersi mesela...:)

  • AB

    İçten ve samimi bir eğitim kurumu Cemile hanım çocukları kendi çocukları gibi benimsemiş umarım gelecekte çok iyi yerlere gelirler.Eksikler elbette olabilir ama önemli olan bunları dile getirdiğimiz de düzeltmeye çalışmalarıdır.

  • MB

    Okul binasının içi çocukların kullanımına göre tasarlanmıştır. Ön ve arka bahçe yine aynı şekilde çocukların kullanımına göre park haline getirilmiş ve düşüp yaralanma ihtimaline göre yerler halı ile kaplanmış. Bahçe kapısı her daim kapalı ve çocuğu alacağı belirtilen ebeveyni dışında kimseye verilmiyor. Günümüzde çocuklarımızın güvenliği herşeyden daha önemli hale gelmiştir. Özellikle bu konuya dikkat edildiğini düşünüyorum. Yemekhanesi en üst katta olup, yemekler okulda pişiriliyor. Okul müdürü Leyla Hanım çocuk konusunda çok tecrübeli, yemek yemeyen oğluma bile yemek yedirmeyi başardı. Farklı branş dersleri verilmeye çalışılarak çocuklara yeni kazanımlar elde edilmeye çalışılıyor.

  • NO

    Yenimahalle bölgesinde çok fazla kreş gezdim hiç birine eşimde bende tamam diyemedik bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine ana çocuk ana okulu ile görüşmeye gittik okul içeriye girdiğiniz anda temizlik konusunda 10 yıldız alır çok temiz çok bakımlı bir kurum oyuncaklar sandalyeler masalar dolaplar hepside çok yeni ve çocuklara göre çok iyi düşünülmüş yöneticisi leyla hanım her konuda çok yardımcı oldu oryantasyon sürecinde oğlumun her anı benimle paylaşıldı öğretmenler çok sevecen çok güler yüzlü oğlum her sabah mutlulukla gidiyor bir anne olarak içim o kadar rahat ki oğlum ordayken biliyorum ki çalışanların hepsi kendi çocukları gibi görüp ilgileniyorlar bu güveni bana verdikleri için burdan Leyla hanım ve tüm anaçocuk ana okulu öğretmenlerine çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.

  • Oğlum öncesinde kötü bir okul deneyimi yaşamış psikolojisi çok bozulmuştu,benim de kreşler hakkında ön yargılarım oluşmuştu. Leyla hanımla tanıştıktan sonra içim inanılmaz rahatladı . Oğlum çok hızlı eski neşeli haline döndü (kendi oldu). Her günü çok etkin ve verimli geçiyor,eve çok mutlu dönüyor ve bize bir çok şey öğretiyor.Hiç aklım kalmıyor.Öğretmenleri çok ilgili , çok sıcak ,çok neşeli .İyi ki yollarımız kesişmiş.

  • Kb

    Yeni bir bina ve icerisi tertemiz, ogretmenler ve ozellikle okul muduru leyla hanim grup ayirt etmeksizin her cocukla birebir ilgileniyor. Yapilan etkinlikler veliye gostermelik degil cocuklar yapana kadar sabirla bekleniyor.Mevcut konumdan dolayı bahcesi biraz kucuk, cocuklarin fiziksel gelisimlerine yonelik alanlar cogatilmali. Ogretmenleri rahatsiz etmemek icin, Gunluk durum bilgisi karne yemek yedi yemedi vs velilerin takibi icin bir uygulamaya gecilmeli. Whatsapp uzerinden paylasim duyuru yapilmamali. Sadece kendi çocuğumla ilgili gunluk bilgiyi, aktivite fotosunu videosunu okul uygulamasi icinde gormek isterim.

  • mg

    okul kaliteli yoneticisi leyla hanim cok ilgili biz memnun kaldik ogretmenleri cocuklara cok sevecen davraniyor

  • FC

    Çok memnunuz. Hijyenik güvenli hoşgörülü bilgili bir kurum. Çocugumuzun gelişimi gözle görülür şekilde değişti. teşekkürler

  • Kurucuları sağlıkçı ve eğitimciler. Cocuğumuzun emin ellerde oldugunu bilmek bizi rahatlattı. Tavsiye ederiz

  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bir çocuğun bulunduğu ortamın alaında uzman sağlıkçılar ve eğitimcilerin bulunması elbette anne baba için oldukça rahatlatıcı güven verici bir unsur çocuklarımızın düzenli vücut taramaları kurucumuz prof.dr.çağatay çifterin sağlıkçı olmasından dolayı uzman hekim tarfından yapılmaktadır ve aileler bilgilendirilmektedir.ne mutlu bize sizin içiniz rahat ise

  • TE

    Hem yeğenim hem kendi oğlumu yazdırdım hem eğitimci kadrosu hem de kampüs imkanlarıyla çok başarılı bir eğitim kurumu tavsiye ederim.

  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitim kadromuzu ve diğer kadrolarımızı özenle seçiyoruz çocuk odaklı çalışmalarına çocuklarla doğru iletişim kurabilme özelliklerine çok dikkat ediyoruz değişmeyen çizgimizle yola devam çok teşekkürler

  • Eg

    Ana çocuk anaokuluna çok tesekkür ederim. Çocuğumu guvenli bir sekilde gonderdigim icin mutlu eve dondugu icin anadolu ekibini tercih ettim. Benim cocuguma cok sey kattiniz ilerlemesine yeni bilgiler ogrenmesine yardimci oldunuz. İlgili ve sefkatli olmasiniz benim icin onemliydi iyiki siz tesekkur ederim.

  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bütün başarıların altında sevgi vardır sevginin olduğu heryer güzelleşir. ne mutlu bize çocuklarınıza dokunabildiysek onların gelecek yaşamlarına birlkte şekil verelim.cok teşekkürler

  • SE

    Anaokulu çocuk anaokulu bütün çocukların gitmesini görmesini egitim almasını isterim sizlerle olmaktan çok mutluyum iyiki varsınız çocuklarımız çok şanslı sizin gibi sevecen ve tecrübeli eğitimcilerle olduğu için teşekkürler

  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizler de iyi ki varsınız muhteşem bir okul aile birliği var kurumumuzda ve bu bizi çok mutlu ediyor bizlerde sizin gibi düşünen ve iş birlikçi velilerle olmaktan son derece mutluyuz sevgiler

  • Kb

    Ana Çocuk anaokulu kaliteli eğitim akışı son derece başarılı. Düzenli temiz hijyenik olması yanından çok güzel. Çocuklarımız için güvenli eğlenceli teşekkür ederim

  • Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Övgü dolu yorumunuz için cok teşekkürler amacımız çocuklarımıza en iyisini sunmak ve sevgiyle kucaklamak

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yenimahalle Ana Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeniçağ Mahallesi, Miralay Nazım Bey Sokak, No: 140 Yenimahalle/Ankara
0 312 963 1542
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum