fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 0-6
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30

Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi Hakkında

Okulumuz hafta içi 07.30 ve 18.30 saatleri arasında tam gün eğitim veren butik bir okuldur. Kurucumuz Pelin ERGÜN BAYKAL uzun süredir eğitim sektöründe hizmet vermiş Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde Okul Öncesi Eğitimi üzerine deneyimli öğretmenleri rehberliğinde 0 - 6 yaş grubu çocuklara MEB Odaklı Eğitim Modeli , Çoklu Zeka Kuramı ,Montessori ve Atölye sistemi üzerinde yoğunlaşılan bir eğitim politikası ile hizmet vermektedir. Sınıflarımız Dil, İletişim, Drama- Rİtim -Sanat-Gems ve Stem Atölyeleri olarak düzenlenmiştir. Çocuklarımıza Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatı doğrultusunda başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve Milli Değerlerimizin bilincini vermekteyiz. Güvenli ve geniş bahçesinde uygulanan Dört Mevsim Ekoloji ve Fen Etkinlikleriyle çocuklarımızın Tüm gelişim alanları desteklenmektedir. Kurumumuzda bulunan uyku saatleriyle 0-5 yaş grubu çocuklarımızın günlük gereken uyku ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılamaktayız.
Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak yemeklerimizin hazırlanmasında paketli, dondurulmuş gıda kullanmamaktayız. Yemeklerimiz okulumuzda yer alan mutfağımızda kendi aşçımız tarafından hazırlanmaktadır. Sabah kahvaltısı, Öğlen yemeği, ikindi kahvaltısı ve meyve saatleri şeklinde 4 öğünümüz bulunmaktadır. Bahçede veya bina içerisinde yapılan beden eğitimi dersleri ile çocuklar fiziksel gelişim göstermektedir. Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde Erken Çocukluk Döneminde Sanat Eğitimi, Çocuk Edebiyatı, P4C başlıkları ile çocuklarımızın kendilerini keşfetmelerini hedefliyoruz. İkinci Dil Eğitimi olarak İngilizce ,çocukların anlayacağı bir biçimde temel olarak öğretilmektedir. Modern Dans ve Drama Eğitimlerimiz de İngilizce gibi alanında eğitim görmüş öğretmenler tarafından verilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- P4C Eğitim Sistemi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Ekoloji Temelli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    0-6
  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi Yorumları (8)

  • İU

    Herkese merhabalar öncelikle okul öncesi eğitim tüm ailelerin hepimizin çok önemsediği bir konu bizde ilk başlarda bölgedeki onlarca okulu gezdik hiçbirinde böyle bir samimiyet böyle bir düzen tertip eğitim öğretim anlayışı ve heleki son zamanların baş belası pandemi illetine karşı aldıkları önlemler gibi önlem alan hiç bir okulla karşılaşmadık.. oğlum Bambu da anne kucağında aileyuvasındaymışcasına günler geçirdi .. alışma süresi olsun okulda öğrendikleri olsun bize daima destek olan Zeynep öğretmen oldu.. ilk öğretmenimiz sizi de hiç unutmayacağız .. ve ek derslerde ki dans öğretmenimiz Emir hoca , drama öğretmeni Serap hanım sizlerin yeri de çok farklı .. bize yuvasını açan kurum müdürümüz Pelin hanıma da başarılarının daim olmasını dilerim..Sosyal ağları daha aktif kullanmaları gerektiğini düşünüyorum ..

  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Hepimiz için zor olan o günlerde bizim içinde öncelik bu sıkıntıları çocuklarımıza yansıtmadan büyümelerini desteklemekti. Sonuçta herkesin hayatının en önemli parçası çocuklarıdır. Bizlerde bu hassasiyet ile açtık sizlere kapılarımızı. Hedefimiz günün sonunda okulumuzdan çocuklarımızın huzurlu ve sevgi dolu gitmeleriydi evlerine. Ne mutlu bize ki bunu başarabiliyoruz. Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz. Sevgilerimizle.

  • Gb

    Ben bu kreşe gönülden bağlıyım. İlk cocugumu 3 yaşında ikinci çocuğumu bir yaşında bambu kreşe gönderdim. Çok güvenilir ve sevgi dolu bir yuva. Çocuğumun başına kötü bir şey gelir mi diye kaygı yaşamıyorsunuz.Bir sorununuz olduğunda kreşin sahibi de öğretmenler de can kulağıyla sizi dinliyor ve ilgileniyor. yemekleri sağlıklı ve bol aktiviteli dersler. Sokakta yürürken bile korktuğumuz böyle bir zamanda çocuğunuzun güvenli huzurlu ve mutlu olduğunu bilmek çok iyi geliyor insana. Seviliyorsunuz bambu kreş ♥️♥️♥️

  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Kıymetli evlatlarınızı büyütmek ailenizden biri olabilmek çok güzel bir duygu bizim için. Çocuklarımızın temellerini kurumumuzda sizin güveniniz ve desteğiniz ile attık. Umarız ikisinin de dileklerini gerçekleştirebilecekleri bir yaşamları olsun. Sevgilerimizle.

  • TS

    Bir yaşında tanıştığımız sevgi yumağı olarak büyüdüğümüz şahane okulumuz. Oğlumuzun gelişiminde ve kendine güveninde büyük katkısı oldu. Tüm öğretmenlerin ve çalışanların sevgisini ve ilgisini unutamayız. İyiki yollarımız kesişmiş.

  • GM

    2,5 yaşından 6 . 5 yaşına kadar oğlumu gözüm kapalı emanet ettiğim hala özlediğimiz evimizdi Bamboo.Gerçekten eğitime önem veren çocuklara müşteri gözü ile bakmayan onların her daim kendilerini özel hissettirmelerini sağlayan bir kurum. Gerçekten oğlumun hayatına çok kattınız çok teşekkür ederiz

  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Çocuğumuzun hayatındaki en önemli zamanlarında yer almaktan çok mutluyuz. Dileriz oğlumuzun hayalleri gerçekleşir. Sizi hiç unutmadık, unutmayacağız.

  • ZT

    Bizim ilk yuvamız burası ama yuva gibi yuva… Her bir öğretmenim o kadar değerli ki, iyi ki sizi seçmişim.

  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Siz de çok kıymetlisiniz. İyi ki yollarımız kesişmiş:)

  • Sb

    Oğlum 11 aylıkken tanıştık okulumuzla çok küçük olduğu için endişelerimiz vardı her ebeveyn gibi fakat ilk başta Pelin hocam ve Derya hocamın yaklaşımı samimiyeti o kadar güzel geçtiki bize daha sonrasında Beril hocamız oğluma yaklaşımı ilgisi okulundan çıkarken gülerek öpücüklerle çıkması bizim için en büyük mutluluk oldu. Bütün korkularımızı endişelerimizi iyikiye çevirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Evlatlarınız bizler için de çok kıymetli. Sizin güven ve desteğiniz ile oğlumuz bizimle mutlu oluyor. Bunun içinde bizler size teşekkür ederiz.

  • GG

    Oğlumu18,5 aylıkken başlattım, sıcacık,aile gibi, butik bir yuvadır.Çocuğunuzla ilgili günlük foto,video ve değerlendirme alırsınız. Rafine şeker, gluten tüketimine bile dikkat eden, güvenilir, özdeğerlerimize saygılı, hayvan dostu bir kurumdur. Sevgilerimizle...Daha mevsimi gelmedi ama,umarım o güzel bahçesini güneşli günlerde doya doya kullandırırlar yavrularımıza...

  • BG

    Çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz, çocuğunuza aile sıcaklığı verebilen bir kreş. Bebekleriniz için mutlu bir yuva. Bir kresten çok daha fazlası. Bir kreş arıyorsanız mutlaka görüşme sağlayınHerseyi ile mukemmel, fazlasi var eksiği yok.

  • Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Güveniniz için teşekkür ederiz. İçtenliğimizi size gösterebildiğimiz için çok mutlu olduk.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bambu Kreş ve Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Turgut Özal Mahallesi, 2177. Cadde, No:10 D:1-2 Yenimahalle/Ankara
0 312 963 0676
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum