fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu Hakkında

Ankara Yenimahalle'de merkezi bir konumda bulunan Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu öğrencilerin okul öncesinde kaliteli bir öğrenim görmesini hedeflemektedir. Çocuklara daha iyi bir gelecek için en önemli noktalardan birisi olan okul öncesi eğitimin önemini bilen kurucu, okula en iyi fiziki şartları sağlamaya çalışmış ve okulu en baştan istek ve ihtiyaçlara göre modernize etmiştir. Sınıf mevcudunu azaltmış, az ve öz ve aynı zamanda kaliteli eğitimi amaçlamıştır. Öğrencilerin dengeli beslenmeyle yeme alışkanlıklarının düzenli olması zararlı ve faydalı yiyecekleri seçebilmeleri açısından okulun yemekhanesinde özenle seçilmiş organik yiyecekler sunulmaktadır.
Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu sabah 7.30 ile 18.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Eğitimde çağdaş metotlar ile çocukların okul öncesi eğitimlerini sağlamaktadır. Alanında deneyim sahibi , işinde profesyonel bir ekiple çalışmaktadır. ''İyi yetiştirilen bir çocuk daima dünyaya bir hediyedir. '' sözünden yola çıkarak hizmet vermekte olan bu okul öğrencilerin kendini tanıması, gelecekte aktif-girişken bireyler olmaları adına etkinlik ve oyun gruplarıyla eğitimlerine devam etmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu Yorumları (20)

  • GC

    Oğlumu kreşe gönderirken endişelerim vardı nasıl olacak diye ama hepsi geçti müdüre hanım ve öğretmenlerimiz çok ilgilendi gözün kapalı emanet ediyorum oğlumda onları çok seviyor teşekkür ederim

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Özellikle küçük yaş gruplarımızda karşılaştığımız endişeler , bir süre sonra çocuklarımızın gözlerinden okunan mutluluk ve ışıkla tıpkı sizlerde olduğu gibi kaybolup gidiyor. Sizlere de bunu hissettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz .Güzel ve ince düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz .

  • ES

    Kızım çalıştığım kurumun kreşine gidiyordu tam alışmıştı ki Pandemi nedeniyle kreşimiz kapatıldı...Yaklaşık 1 yıl evde kaldı...Tekrar yeni bir okula başladığımızda uyum sağlayabilecek mi endişesi vardı anne-baba olarak...İdeal okuluna önce Yaz Okulu şeklinde başladı kızım... İlk görüşmede o kadar içim ısındı ki okul yönetimine ve eğitimcilerine güler yüzlü ve ilgili olmaları...Kızım çok çabuk alıştı ve çok mutlu gitti hergün okuluna...Ana sınıfı eğitimimizi de İdeal'de tamamladık.Hala eski okulumu çok özlüyorum der...Arada ziyarete gideriz...Güvenli ve iyi bir okul istiyorsanız İdeal'i hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz...Kızımın sevdiği mutlu olduğu okulun tüm çalışanlarına çok teşekkür ederiz...

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İnce ve güzel düşüncelerinizden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Kurumumuzun ilk hedefi olan okulu sevdirmek ilkesini bir kez daha gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşattınız bizlere .İyi ki varsınız ...

  • Tk

    Biz başlayalı 1 yılın geçti .o kadar memnunuz ki anlatamam anlayışlarıyla sabırlarıyla temizlikleriyle mükemmel bi kreş iyiki çocuğumuzu vermişiz bize çok şey kattılar oğlum şuan o kadar iyiki burası bize o kadar iyi geldi ki söylenecek söz bulamıyorum.hiç almayı da düşünmüyorum .sonsuz teşekkür ediyorumHerşeyleriyle harikalar

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Anlayış ve sabır mesleğimizin olmazsa olmazlarından.. Sizlerin memnuniyeti bizlerin mutluluğu ... Sonsuz teşekkürler güzel düşünceleriniz için bizlerden sizlere .İyi ki varsınız

  • EK

    Oğlum 26 aylıktı okulunuza geldiğinde daha minicikti mama sandalyesinde yemek yiyordu 4 sene okulunuzda severek eğitimine devam etti ve mezun oldu Okulun kurucusu Zafer bey Nezihe hnm mükemmel insanlar Öğretmenlerimiz sıcak kanlı sevgi dolu son derece başarılılar Oğlumu ilkokula çok güzel hazırladınız Aile gibi olduk yeri geldi oğlumu size bıle bıraktım işlerim varken. bu konu da sizden başka gözüm kapalı güveneceğim kimse yok İyi ki yollarımız sizlerle birleşmiş Sizi çok seviyoruz.

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizlerde en güzel tecrübeleri onlarla birlikte deneyimliyoruz.Bu çok değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ediyoruz.Oğlumuzun tüm eğitim hayatı boyunca başarılı olması dileği ile.

  • Sa

    Mükemmel ötesi çocuğumun severek gittiği ve hiç gözümüzün arkada kalmadığı bir aile tadında eğitim kurumu kurucusu öğretmenleri her biri birbirinden değerli iyiki varsınız

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizlerde bizler için çok değerlisiniz.İnce ve nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.İyi ki varsınız...

  • MT

    Bizim için yeri çok ayrı olan bir okul.Oğlum 2 yaşından 6 yaşına kadar ellerinde büyüdü.Bir gün bile gözüm arkada kalmadı.Eğitim kadrosuyla yöneticileriyle her zaman mükemmeldi.Emekleri için teşekkür ederim.

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Emeklerimizin karşılığı olarak onların gözlerindeki ışıltı ve sizlerin bu güzel dönüşleri bizleri mesleğimize bir kez daha dört elle sarılmayı sağlıyor ve daha keyifli hale geliyor. İnce düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • sd

    Yönetim ve öğretmenlerin güler yüzlü ve samimi yaklaşımları biz velilerin içini rahatlatmaktadır. Gerek eğitim gerekse sosyal aktiviteler konusunda başarılı çalışmalar yürüttüklerini düşünmekteyim. Her şeyden önemlisi çocuğun kreşte mutlu ve güvende olması bunu da sağladıklarını düşünüyorum.Okulun bahçe düzenlemesi ve oyun alanı biraz daha geliştirilebilir.

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için kurumumuz adına çok teşekkür ediyoruz. Okul öncesi dönemde her ne kadar akademik gelişim önemli olsa da , çocuğun eğitim ortamında kendini güvende hissetmesi de akademik başarı açısından çok önemli bir yer tutmaktadır. Onların konforu ve kendini güvende hissetmesi , yabancılık çekmemesi adına tüm ekibimiz özveri ile çalışmaktadır. Bahçe düzenlemesi konusunda tavsiyeleriniz değerlendirmeye alınmış olup en kısa sürede düzenlemeye gidilmesi planlanmıştır . Saygı ve sevgilerimizle.

  • Merhabalar benim 2kızımda bu okula gidiyor benim için önemli olan ilk secenek güven duyguduydu allahıma şükürler olsun karsıma böyle insanlar cıkardı. Basta okul müdürü nezihe hanıma ve tatlu 2 öğretmenimize cok tesekür ederim cocuklarıma bir annenin verebileceği şefkatle yaklastılar. Cok memnunum seviliyorlar. Son derece güvenilir temiz bir ortam

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyi insanlarla karşılaşmak , yolların kesişmesi belkide hayatımızdaki en büyük şanslardan biridir.Bizlerde tüm süreç boyunca ebeveyn olarak gösterdiğiniz anlayış ve özveri için sizlere teşekkür ederiz. İnce ve güzel düşünceleriniz bizleri çok mutlu etti .Teşekkür ederiz.

  • HS

    Yaklaşık 3 senedir idealle birlikteyiz artık aile olduk diyebiliriz bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür kurucusu nezihe hanım da her zaman olumlu ve ılımlı şekilde yaklaştı okul dışında da yardımcı olup oğluma çok bakmıştır saolsun bir anne için çok önemli olan gözünün arkada kalmaması bence benimde gözüm arkada kalmadı ve hala devam ediyoruz.

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.Gözünüzü kırpmadan , bizlere güvenerek yavrularınızı teslim ettiğiniz için asıl teşekkür bizlerden sizlere .Nice güzel günlerimize şahit olmak dileği ile...

  • EG

    Çocuklarla çok ilgililer. Oğlum okulunu ve öğretmenlerini seviyor. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir okul.

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz ince ve nazik düşünceleriniz için .İdeal Anaokulu olarak hedefimiz , çocuklarımızın akademik hayatlarındaki bu ilk adımlarında önce okulunu sevdirmek ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak . Hedefimizi gerçekleştirmek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz .Sevgi ve Saygılarımızla...

  • Tam 4 yıl oğlum ve benim için aile oldular.Kurum sahibi ve öğretmenler gayet anlayışlı,sevecenlerdi biz çok memnun kaldık %100 tavsiye edeceğim gercekten İdeal bir eğitim yuvası.

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzun butik olmasının verdiği en büyük avantajı aile sıcaklığını hissettirebilmek . Tabiki yavrularımızla olan iletişimiz de bu yönde.İdeal Anaokulu olarak sizlerin yerini aratmamak, aile sıcaklığında eğitim alanı yaratmak bizler içinde geri dönüşü keyifli hale getiriyor. İnce ve nazik düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

  • UY

    Okuldaki çocuk gelişimi için yapılan aktiviteler yeterli ve öğretici oldugunu düşünüyorum. Öğretmenlerimiz neşeli ve guleryuzlu. Adındaki gibi ideal bir eğitim kurumu.

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzda akademik eğitim tercihi ve planlamaları yapılırken öncelikle MEB müfredatına göre ilerleyip yanı sıra çocuklarımızın gelişimlerini en iyi şekilde destelemek amaçlanmıştır. Öğretmen seçimlerimizde mesleğine özenle yaklaşan , çocukları seven ve vicdanlı meslektaşlarımız üzerinden değerlendirmeler yapıp tercihlerimizi bu kriterlere uygun şekillendiriyoruz. Güzel ve ince düşünceleriniz için kurumumuz olarak teşekkür eder, nice güzel günlere imza atmak dileği ile ...

  • SE

    Kızım 2 sene boyunca hem profesyonel hem samimi bir ortamda eğitim aldığı için çok mutlu mezun oldu.İdarecisi Nezihe hanıma ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın samimi bir ortamda eğitim alması , ebeveynlerimizin her daim çocuklarından haber ve bilgi sahibi olabilmeleri kurumumuzun ilk hedefleri arasında yer almaktadır.Bu güzel ve samimi düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.Sevgilerimizle...

  • Ca

    Aile sıcaklığı sizi sarıp sarmalıyor eğitim iletişim muhteşem iyi kiiii varsiniz

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    " İlk Eğitim Aİlede Başlar" görüşü ile okul öncesi çağda çocukların samimi ve sevgi dolu sıcacık okullarda eğitim almasını hedefleyen kurumumuz sizlerin de bu güzel dönüşleri ile bir kez daha ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun mutluluğunu yaşattı bizlere .Sizlerde iyi ki varsınız .Sevgilerimizle..

  • CE

    2 tane çocuğumu burda büyüttüm sağ olsun nezihe hocam diğer emeği geçen tüm öğretmezdiniz kovit zamanlarında bile bize yardımcı oldular çocuklarım severek gidip geldiler

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel ve samimi düşünceleriniz için çok ama çok teşekkür ederiz .Sevgilerimizle...

  • Co

    Merhaba benim oğlum 3 yıl gitti çok memnun kaldık şuan ilkokul a başladığı için ayrıldık ilgi alaka muhtesem gerek yöneticileri gerek öğretmenleri çok ilgili ve alakalı aile olduk ve halen fırsat buldukça gidiyoruz iyiki tanıdık

  • Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul öncesi çağdaki çocuklarımızın sadece mezuniyetine kadar olan dönem değil;sonraki hayatlarına da şahit ve tanık olmak bizleri çok ama çok mutlu ediyor .İlkokul karneleri ile onları karşımızda görmek bizleri yaptığımız sektörün asıl kıymet ve değerini bir kez daha anlatıyor.İyi ki varsınız.Nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • E

    Çok memnunuz, çocuğum mutlu bı şekilde gidiyor okuluna, öğretmenlerinin sevgisinden eminim, her şey için çok sağolun

  • Mükemmel demek bile az kalır.rabbim ayaklarına taş değdirmesin öyle güzel seviyorlar ki çocukları küçülüp çocuk olmak istiyor insan.... Güvenilir eğitimi son derece başarılı öğretmenler çok donanımlı sürekli yenilikçi ve yaratıcı bir kadroya sahip çocuklar neredeyse tatil olmasını bile istemiyorlar herkese cani gönülden tafsiye ediyorum

  • Gayet iyi bir eğitim sistemi ve değerli öğretmenleriyle ismi gibi İDEAL bir egitim yuvası bence hem çocuklarımızla hem velilerle birebir ilgilenen işletme sahibi hekese ayrı ayrı teşekkürler...

  • Kurucusu ve ekibiyle mükemmel bir okul iyiki tanımısız sizi Güvenilir ve iç rahatlatan harika bir egitim kurumusunuz sizi tebrik ediyorum

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yenimahalle İdeal Anaokulu İletişim Bilgileri

Batıkent Ergazi Mahallesi 1830. Cadde No :1/14 Yenimahalle / Ankara
0 312 963 1815
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum