fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu Hakkında

Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu Ankara Yenimahalle ilçesinde bulunmaktadır. Ulaşımı kolay, sınıfları geniş ve hijyenik, öğrenci sayıları sınırlıdır.
Okulda ‘’Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli’’ uygulanmaktadır. ‘’Her çocuk ayrı bir dünyadır.’’ sloganıyla öğrencilerin bireysel farklılıkları ön plana çıkarılmakta, öğrenme yöntem ve tekniklerinde görsel, işitsel, kinestetik farklılıklara ve zeka alanlarına dikkat edilmektedir. Bu amaçla okulda uygulanan programlarda farklı özellikler bulunmaktadır. Çocuklarınokula kolay uyum sağlamalarında oryantasyon eğitimi, farklı zeka alanlarını geliştirmeleri için Keşif Eğitim Programı, kişiliklerinin gelişimi için Karakter Eğitim Programı ve Manevi Eğitim Programı uygulanmaktadır.
Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu T.C. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel bir kurumdur. Bu nedenle Özel Köşk Anaokulu’nda MEB Okul Öncesi Programı uygulanmaktadır. Bu programa destek olarak Montessori Eğitimi, Harita Okuma, Akıl ve Zeka Oyunları, Satranç, Orff Eğitimi, Jimnastik ve Halk Oyunları gibi etkinliklere de yer verilmektedir. Okulda yaz okulu uygulaması da vardır.
Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu'nda İngilizce eğitimine ayrı bir önem verilmekte ve çocuklara konuşma İngilizcesi kulaktan öğretilmektedir.
Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu'nda her öğrencinin gelişimi ayrı ayrı takip edilmekte, veliler bilgilendirilmektedir. Öğrencinin geliştirilmesi gereken alanlarda veli ile iş birliği yapılmakta, ailelere ve öğrencilere bireysel grup rehberliği yapılmaktadır. Velilere ihtiyaç duydukları alanda seminerler verilmekte, pedagog hizmetleriyle çocukların sorunlarına ailelerle birlikte çözümler üretilmektedir.
Okulda eğitimi destekleyen gezi, tiyatro vb. sosyal etkinliklere de yer verilmektedir. Özellikle yardımlaşma ve paylaşma duygularının gelişimi destekleyen etkinlikler düzenlenmektedir. Büyüklere saygı, küçüklere sevgi, milli ve manevi değerleri benimsemeleri için özel uygulamalar yapılmaktadır.
Okul Öncesi Eğitimde sevgi, şefkat ve güven her şeyden önce gelmektedir. Okulda samimi bir aile havası, şeffaflık ve iyi bir iletişim ortamı vardır. Veliler, mobilköşk aracılığıyla her gün yapılan etkinlikler hakkında bilgilendirilmektedir. İsteyen veli istediği zaman okul ile iletişim kurabilmektedir. Okulun ‘’Beyaz Bayrak’’ ve ‘’Beslenme Dostu Okul’’ ödülleri bulunmaktadır.
Okulun temel eğitim felsefesi; özgüven sahibi, araştıran, sorgulayan, dürüst, vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlerini benimsemiş, büyüklerini sayan, küçüklerini seven, çevre bilinci gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu amaçla kurucuları idealist birer eğitimci olan Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu 1997 yılından bu yana birikmiş tecrübesiyle ‘’Alanında lider çocuk’’ sloganı doğrultusunda eğitim hizmetlerine devam etmektedir.

Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu Yorumları (29)

  • Ra

    Çocuğum güvenle emanet ettiğim kurucularından öğretmenlerin çok memnun kaldığım bir ekip oldular. İlkokula hazırlama konusunda da çok başarılı bir dönem geçirdik. Benim için en önemli olan da çocuğumun çok mutlu bir şekilde ayrılması oldu. Çocuğumda sene başına bakarak cok önemli gelişmler oldu. İçine çocukken şuanda kendine ifade edebilen arkadaş canlısı bir çocuk oldu. Okula bir sebebi de yemek yeme problemiydi bunu da başarıyla atlattık evde yemediği yemekleri okulda yediğini duyduğumda inanmamıştım ama öğretmenimiz bıkmadan gergin fotoğrafını atıp beni çok rahatlattı oğlumda eve geldiğinde yemeklerin çok lezzetli olduğundan bahsediyordu. Her anlamda bu kuruma memnuniyetim çok etrafıma bahsediyorum başarının duyulması gerektiğini düşündüğüm için buraya girip yazmak istedim. Ama en çok teşekkürüm gece gündüz beni rahatlatan her problemi özveriyle çözen müdüremiz Zehra Betül hanıma çok teşekkür ederim iyiki tanımışımÇok memnun kaldım herşeyiyle tamam bir okul

  • MK

    Kızımız bu okula gitti tüm öğretmenlerimize canı gonulden çok tşk ederiz ilgi ve alakaları için gerçekten güzel bir eğitim dönemi geçirdi kızımız ilgi alaka ve verdikleri tüm emekleri için sonsuz teşekkür ederiz

  • Tk

    2 sene boyunca kızımın kendini geliştirmesinde ve eğitimine ilk adımlarında sizlerden aldığımız destek ilgi ve eğitim anlayışı bizim için harika bir deneyim oldu hem çocuklarımız bilinçlendi hemde okul olarak biz velilere verdiğiniz verimli seminerlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz başarılar dileriz

  • Genel anlamda memnun kaldık .aile samimiyeti olan bir kurum .idarenin işine olan ciddiyetini ayrıca takdir ediyorum.Biz iki çocuk gönderdik .Kahvaltı pek sevmiyorlardı kahvaltıya sıcak menü eklemesi yaparsanız daha iyi olur fikrimce

  • CM

    geçen sene birlikte olduğumuz bir gün bile pişman olmadık . Gerek idare gerekse öğretmenlerimiz son derece ilgili ve güler yüzlülerdi. Değerler eğitimi ve yabancı dil dersleri de çok verimliydi.Başta Betül ve Pınar öğretmenim olmak üzere bütün öğetmenlerime teşekkür ediyorum. Okul arayışı içinde olanlara canı gönülden tavsiye ederim .

  • Oğlumun ilk okulu öğretmenleri Zehra müdürümüz o kadar ilgili sevecen aile ortamı bir okul iyi ki köşk anaokulu her şey için teşekkür ederiz ❣️

  • Eg

    Muhteşem kadro. Gözü kapalı çocuğunuzu emanet edebilirsiniz. Özellikle yabancı dil eğitimi çok iyi

  • AK

    Kızımın ilk kreş deneyimi oldu özellikle öğretmenlerimiz o kadar güler yüzlü ve ilgililer ki hiç düşünmeden öğretmenlerimize emanet edebilirsiniz.Eğitim olarak kızım şuan çok iyi seviyelerde umarım karşımıza hep böyle vicdanlı,merhametli,eğitime önem veren öğretmenler çıkar biz çok memnun kaldık

  • SK

    Çok ilgili ve güler yüzlü bir kreş. Alışma sıkıntısı çeken oğluma büyük bir sabır ve özveriyle yaklaştılar. Biz çok memnun kaldık. Kreş düşünen velilere güvenle tavsiye ederim.

  • EC

    Butun ogretmenler cok ilgili ve alakali guvenle gozunuz arkada kalmadan teslim edebileceginiz bir kurum.Egitim olarak yeterli oldugunu dusunuyorumCocuklarin gosterileri için daha uzman biri ile calisilabilir

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    MERHABALAR DEĞERLİ VELİMİZ.. GÜZEL YORUMLARINIZ VE KIYMETLİ TAVSİYELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • C

    Harika bir okul harika bir ekip hepsi bir birinden kıymetli,tam bir anne şefkati iyiki varsınız köşk anaokulu ailesi ❤️

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZZ :)

  • MB

    Okulumuza başlayalı bir sene olmak üzere ama o kadar çabuk alıştık ki sanki yılardır ordaymisiz gibi gerek okul mudurumuz muduremiz gerek öğretmenlerimiz olsun hepsi çok ilgili anlayışlı her bir isteğimizi dikkatlice dinleyip bizim için ellerinden geleni yapıyorlar öğrenci ve veli gelişimi için düzenledikleri programlar Etkinlikleri gezileri tiyatrolarida çocuklar için cok eğlenceli bunu sık sık tekrarlamalarida cok güzel ayrıca. İyi ki bu okulu bulmuşuz ve iyi ki eşsiz öğretmenlerimizle tanışmışız diyorum

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİZ :)

  • Es

    Gerçekten mükemmel ve çok ilgili bir okul. Özellikle Senem öğretmen güler yüzüyle tatlı diliyle efsane.

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. :)

  • Gt

    Gayet ilgili davranıyorlar aile gibi olduk seviyorum sizi iyiki varsınızKızımın vidaoların içine dahil edilmesi ve ve yakın yerlere varsa servis olması kış geliyor cünkü yavrucaklar hasta olmasınlar varsa da servis ben bilmiyorum kusura bakmayın

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMLARINIZ VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ. SERVİSİMİZ HİZMETİMİZ TALEP DOĞRULTUSUNDA OLUŞTURULMAKTADIR.

  • FE

    Okulumuzdan gayet memnunuz severek gidiyor çocuğum.gerek öğretmenlerimiz gerek idare gayet başarılı çok teşekkür ediyorum

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. :)

  • Ea

    Elinizden gelenin en iyisini yapıyosunuz çocuklarımızı geleceğe böyle bir sevinçle hazırladığınız için kalbimin en derinliklerinden teşekkür ederim güler yüzlülügünüz samimiyetiniz o kadar güzel enerji veriyoki bizlere iyki tanımışsiz sizler

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. :)

  • KD

    İlk cocuğumu iki yıl gönderdim.Bu yıl ikinci cocuğumu gönderiyorum her anlamda mükemmel her şeyden önce tam bir aile yapısı var.Zaten Asım bey Betül hanım ve Gülay hanım taa gecmişten beri bu işin uzmanı emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.Öğretmenleri deseniz hepsi bir birinden kıymetli insanlar emekleri öğretimleri mükemmel çocuğumu takip ettiğimde hergün farklı ve güzel birşey öğrenmesi terbiyesi beni çok mutlu ediyor.Toplumumuz malum örf âdet görenek ve dini değerlerden uzaklaşıyor çocuklarınızın bu konuda ilerlemesini isterseniz bu okulu seçin derim...

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ VELİMİZ BU GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Gb

    Temiz ve güvenilir bir ana okulu Tüm gün ingilizce eğitimi olması çok iyi Sınıflar ferah ve geniş

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz :)

  • Zb

    Cocuklarin gelisimini eğlenceli oyunla destekleyen bir kurum. profesyonel ,yeniliklere acik yoneticileri velilere Guven veriyor

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. HER ZAMAN BEKLERİZ.

  • Lu

    Güler yüzlü ilgili personel iyiki tanimisim emeğiniz için tesekkurlerGüzel bir okul

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • EK

    Temizlik ve hijyen konusunda çok titizler. Çocuklarımız evindeki gibi hisseder. Yemekleri de oldukça başarılı. Anne yemeği gibi kezzetli. Yabancı dil eğitimi cidden çok iyi. Çocuklara güzel yöntemler ile öğretiyorlar. Eğitim kadrosu ve yöneticileri ilgili insanlar. Kolaylıkla iletişim kurabiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim.

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

  • ŞB

    Okul ortamı çok temiz ve hijyenik. Okul idarecileri ve personelleri çok sıcakkanlı ve güler yüzlü, kapidan iceri girdiginiz andan itibaren kendinizi evinizdeymişsiniz gibi hissetiriyorlar. Kurumdaki yabancı dil eğitimi de çok iyi.

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ . ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Bütün öğretmenler çok ilgililer tecrübeli idareciler var öğretmen kadroları iyi güvenebileceğiniz bir yer yemekleri çok lezzetli

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    HER ZAMAN YEMEĞE BEKLERİZ :) TEŞEKKÜRLER :)

  • ms

    Bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine tanıştığımız bir okul.Tek cümleyle ifade etmek gerekirse bir aile ve yuva sıcaklığında hissettiğimiz bir okul. Öğretmenleri ve çalışanlarıyla sıcak ve samimi. Gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu emanet ediyoruz. İdarecilerinin tecrübesi ve eğitimlerinin kalitesi de bizi memnun etti. İyi ki sizle tanıştık :)

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOCUKLARIMIZI BİZE GÜVENLE EMANET ETMENİZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ.. İYİ Kİ AİLEMİZE DAHİL OLMUŞSUNUZ :) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.. :)

  • Ab

    Güvenilir ve sıcacık bir ortam… Köşk ailesine dahil olmak bir ayrıcalıktır. Teşekkür ederiz Köşk ailesi…

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLER :)

  • ŞA

    2,5 sene önce oglumuz Ömeri Köşk anaokuluna kayıt ettirdik. Şimdi iyiki diyorum ve kardeşi Hamzayıda kayıt ettirdik. Çok ilgili ve çalışan veya çalışmayan Anneler gönül rahatlıgıyla yollasınlar. Ömerin son senesi ve şimdiden cok üzülüyoruz. İyiki varsınız Köşk AnaokuluHerşey cok güzel

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.. YAVRULARIMIZ ÖNCE ALLAH'A SONRA BİZE EMANET :)

  • BS

    3. Çocuğumu da bu okula verdim. Çok memnunum, eğitim konusunda gerçekten başarılı, güvenerek çocuklarımızı emanet edebileceğimiz güvenilir temiz özenli bir okul. İdarecilerimizden ve öğretmenlerimizin ilgisinden çok memnunuz.

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ VELİMİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. 25 YILLIK TECRÜBEMİZLE TÜM ÇOCUKLARINIZI SEVEREK BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH :)

  • FE

    Bizler için en kıymetli olan çocuklarımız için eğitimin çok önemli olduğunu düşünüyorum . Ama bu eğitimi verecek okulun da çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. Araştırırken de benim gibi yorumlara bakarak araştıranlar için yazıyorum . Bir okulda olması gereken herşey mevcut. Öğretmenlerinde Merhamet ,sevgi,saygı,hoşgörü...Okulun temizliği kalitesi çok iyi . Aklınızın çocuğunuzda kalmayacağı,güvenilir bir kurum. Biz memnun ayrıldık okulumuzdan . Çok teşekkürler

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMLARINIZ VE MEMNUNİYETİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. YAVRUMUZUN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUZ. SELAMLAR :)

  • EK

    Düzenli, temiz ve ilgili bir okul olduğunu söyleyebilirim.Güncel eğitim yaklaşımları takip ediliyor. Ayrıca öğrencilere milli ve manevi değerlerde verilmektedir.Yeşil alan artırılmalı

  • Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMLARINIZ VE TAVSİYELERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yenimahalle Köşk Anaokulu İletişim Bilgileri

Güzelyaka Mahallesi, Güventepe Cd. 45/A, 06210 İvedik Osb/Yenimahalle/Ankara
0 312 963 1542
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum