fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zümra Kids Anaokulu

Özel Zümra Kids Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Zümra Kids Anaokulu Hakkında

MİSYONUMUZ; Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hakettikleri sevgi, şevkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, Milli ve Manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen değerli bireyler yetiştirmek, Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak... Özel Zümra Kids Anaokulu olarak Ankara, Güneşevler Mahallesi'nde sevgi merkezli eğitim politikamız, alanında uzman öğretmen kadromuz ve güler yüzlü personellerimiz ile sizlerin en değerlilerine hizmet vermekteyiz. Okul öncesi çocuklara tüm aktiviteli eğitimlerin sistemli bir şekilde uygulanması, öğrenciler arasında bilgi sağlanması ve sosyal etkinliklere rehberlik ederek özgüvenli, kendi ifade eden bir birey haline getirmek amacı ile çalışmaktayız. Özel Zümra Kids Anaokulunda hedef belirleyen, başarıya ulaşabilen, çok yönlü düşünebilen çözüm odaklı çocuklar yetiştirmekteyiz.

Eğitime farklı bir boyut getiren atölye konseptlerimizde, çocuklarımızın yaşam boyu öğrenme sürecinde ihtiyaç duydukları becerileri geliştirmelerine yardımcı olan bağımsızlık ve öz disiplin yetilerini, eğlenerek öğreneceği interaktif etkinlikler sunmaktayız.

Özel Zümra Kids Anaokulu, bütün çocukları eşit ve bireysel olarak değerlendiren ve her bir çocuğa birey olarak saygı duyan, onlar için olumlu ve güvenli bir öğrenme ortamı sunan alışılmışın dışında bir kurumdur.

“SİZE SADECE SEVMEK KALSIN” sloganımızı benimseyerek, yeşeren fidanlarımıza verdiğimiz eğitimlerin farkındalığını daima hissettireceğiz..

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Zümra Kids Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Zümra Kids Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zümra Kids Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Zümra Kids Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Zümra Kids Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zümra Kids Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Zümra Kids Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Zümra Kids Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Zümra Kids Anaokulu Yorumları (19)

  • Oy

    Açıldığı günden beri kızımı gönderdiğim bir kurum, başlangıçta soru işaretleri ile başladığımız süreçte çocuğumun geleceği ile ilgili en doğru kararı verdiğimden hiç bir şüphem kalmadı. 2 yıldır tüm personel ve öğretmen kadrosunun hiç değişmeden devam etmesi bizleri bir aile haline getirdi. Çocuğum sabah uyandığı anda mutlu bir şekilde okuluna gitmek istiyor bu beni ve eşimi çok mutlu ediyor. Her şey için sonsuz teşekkürler iyi ki varsın zümra kids..

  • SY

    Özel Zümra Anaokulu kurulduğu günden bu güne okulun her alanını itina ile tasarlayıp, çocuklara uygun hale getirmesi ve sonrasında çocuklarla olan ilgi alakası, özverili çalışması, bir anne hassasiyetiyle yaklaşımı ve bizlere verdiği her sözün sonuna kadar arkasında olması ile vitrin bir anaokulu olmadığını, işinin hakkını vererek çalıştığını bizlere sonuna kadar kanıtladığı için Büşra hocama ve onun kadar kıymetli ekibine teşekkürlerlerimi bir borç bilirim.İyi ki yollarımız sizinle kesişti

  • OK

    Özel Zümra Kids anaokulu ilgili bilgili ve tecrübeli kadrosuyla beklentilerimiz üstünde bir kurum. Ekstra İngilizce eğitimi çocuğumuzun dil ğelişimi eğitimine verdikleri destek yatsınamaz bir ayrıcalık bizim için. Yöneticisinden öğretmenlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

  • ÜA

    Çocukları seven,ilgilenen,yabancı dil ve değerler eğitimi de olan güzel bir okul.

  • Fe

    Eğitim sistemi ve hijyenik ortam olarak harika.Tavsiye üzerine yazdırdım kızımı severek ve isteyerek gidiyor. Aile sıcaklığını hissettiren ve çocukların mutlu, sağlıklı bir ortam için ellerinden geleni sağlayan başta Büşra hanım olmak üzere çalışan personellere minnet ve şükranlarımı sunarım. Kızımın iyi bir geleceği olması için çaba sarf eden öğretmenimiz Esra hanıma çok teşekkür ederiz anne ve baba olarak gözümüz hiç arkada kalmıyor Īyī ki varsınız

  • Go

    Büşra hocam olmak üzere tüm okul personelinden çok memnunum 2yıldır birlikteyiz kuzumun ikinci evi oldu

  • Ze

    Özene hijyene güler yüzünüze sevginize özenle çalışma şeklinize vicdanınıza merhametli oluşunuza müteşşir izOyuncak günlerinin kaldırılmasını isterim uyarı olmasına rağmen bazı velilerin pahalı oyuncaklar gönderip diğer çocuklar da olmaması büyük bir sorun

  • Ht

    Çok memnunuz teşekkürler Büşra hocam çocuklar mutlu biz mutluyuz Necmiye hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

  • Ay

    Okuldan, öğretmenimizin ve okul müdürünün ilgi ve alakasindan çok memnunum.

  • Bb

    Daha önce 2 kreş değişikliği yapmış bir veli olarak söylüyorum. Çocuğumun öğrenme isteği, algısı, hevesi öyle arttı ki çok mutluyum. Hem Büşra hocama hemde Esra hocama ilgisinden dolayı ne kadar teşekkür etsem az.Beni tek zorlayan şey okulda servis olmaması onun dışında düşünülmemiş tek birsey yok

  • AA

    Okulu çok beğendik. Ogretmenlerimiz çocuklarla çok ilgili.her zaman güler yüzlüler. Ayrıca egitimleri, etkinlikleri,İngilizce ve değerler eğitimi konusunda çok memnun kaldık.daha farklı oyuncaklar olabilir.

  • Her konuda fazlasını karsilayan güzel kresimiz.... İyiki dediğim güzel ekibiyle birlikte çok güzel aile oldular bize . Asla gözümüz arkada kalmadı 1 gün bile . Kreşe başladigimizda 20 kelimemiz vardı sadece yaş 3,5 şu an 3 ay oldu ve konuşuyoruz gayet güzel bir sekilde , yemek alışkanlığımız oluştu, paylaşmayı öğrenmeye başladık . Yani tamami ile iyiki dediğim güzelliklerden bir tanesi oldu . Teşekkürler Zümra kids ailesi...

  • SM

    Oğlum kurum açıldığından beri burada daha önce kreş deneyimimiz olduğundan başka kreşlerde olmayan şeffaflık ve öğretmenlerin çocuklara iş gibi değil tamamen sevgiyle yaklaşımından ötürü çok çok memnunuz. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Özel Zümra Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çünkü her bir çocuğum sizlerin bana emaneti ve dolayısıyla önceliğim, onların mutluluğu ve sizlerin huzuru... İşimizi aşkla yapıyoruz ve memnuniyetle motive oluyoruz diyelim :)))

  • 5 yaş gurubu Mine öğretmenimiz çok güler yüzlü çok ilgili oğlumda bende çok seviyoruz öğretmenimizi ayrıca sahibi Büşra Hanımın ulaşılabilirliği ve alçakgönüllüğüne hayranız ❤️

  • Özel Zümra Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çünkü işimiz aşırı hassasiyet gerektiriyor ve bu doğrultuda hassas olmamız gerektiğini düşünüyorum... Ayrıca teşekkür ediyorum <3

  • Ba

    Harika çocuk yetiştirmek te uzman bir kadro sevgi ve özgüven bağı oluşturmayı bilen bir kadro ile çocuklarınızı güvenle gönderebileceğiniz bir ortamİzin zamanlarında çalışan aileler için bırakılabilecek yerimizin olmasını talep ediyoruz.

  • Özel Zümra Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Talep ettiğiniz konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim...

  • Ze

    Mükemmel sevimli saygılı şirin nazik kibar sevimli okulumuz öğretmenlerimiz ❣️..

  • Özel Zümra Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çünkü biz hep birlikte çok güzel bir aileyiz...

  • BG

    Okulumuz harika Büşra hanım çok çok ilgilendi öğretmenimiz Mine hanım mükemmel çok cana yakın eğitim ilgi yeterince var.çok teşekkür ederizŞu anda çok memnunum bir sıkıntı yok.

  • Özel Zümra Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için bizler de teşekkür ederiz ...

  • İA

    Oğlumu gondermiştir tüm öğretmenleri gerçekten çok ilgili taşınmak zorunda kaldığımız için ayrılmak zorunda kaldık gerçekten emeğinin hakkını veriyorlar başka kreşe verdiğimde bile 2.5 yaşındaki oğlum ben eski okuluma gidecem dedi öğretmenlerin sıcaklığı ve işini iyi yapması çocuklarda güzel etki bırakıyor çok teşekkür ederim hepsine ayrı ayrı.Herşey güzel

  • Özel Zümra Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ben ve ekibim adına bizler de teşekkür ederiz... Bir gün tekrar görüşebilme dileğiyle :)

  • İA

    Mükemmel çocugumu emanet edebileceğim güvenilir egitimi çok üst düzeyde profosyonel ögretmenleriyle tek adres diyorum emekleriniz için çok teşekkür ederim

  • Özel Zümra Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyet odaklı çıktığımız bu yolda, siz kıymetli velilerimizden aldığımız güzel yorumlar için bizler teşekkür ederiz..=>ZÜMRA KİDS AİLESİ <=

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zümra Kids Anaokulu İletişim Bilgileri

Güneşevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, No:34/B, Altındağ / Ankara
0 312 963 0819
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum