fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu Hakkında

İstanbul Bağcılar'da bulunan Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu 3-6 yaş aralığında ki çocuklara eğitim vermektedir. Okulda sınıflar yaş gruplarına göre ayrılmıştır ve sınıflar 15 kişi ile sınırlı tutulmaktadır. Okul kullanışlı sınıfların olduğu bir binaya ve geniş bir bahçey sahiptir. Çocukların sürekli okul içerisinde kalmaması adına okulda bahçe etkinliklerine oldukça önem verilmektedir. Okulda çocukların gelişimleri için birçok eğitim verilmekte ve etkinlik düzenlenmektedir. Yaş gruplarına göre sınıflarda farklı eğitimler verilmektedir. 5-6 yaş grubundaki çocuklar ilkokula hazırlık grubu olarak eğitim almaktadır. Verilen Matematik dersleri ile çocukların temel matematiksel kavramları öğrenmesi , sayı sayabilmeleri ve toplama çıkarma işlemlerini temel düzeyde yapabilmeleri sağlanmaktadır. Türkçe dil etkinlikleri ile çocukların dilimizi düzgün bir şekilde kullanıp kendilerini doğru ifade edebilmeleri sağlanmaktadır.
Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu yabancı dil eğitimi olarak İngilizce'yi tercih etmiştir. İngilizce derslerinde çocukların renkler , sayılar , şekiller gibi temel kavramları öğenmesi sağlanmaya çalışılmaktadır. 3-4 yaş grupları için sınıflarda oyun temelli eğitimler verilmektedir çünkü bu dönemde çocukların en kolay ve kalıcı olarak oyunla öğrenebilmektedir. Çocukların merak duygusunun oldukça fazla olduğu bu dönemde , merak duygusunu kullanarak çocukların öğrenmesini sağlayan kurum Fen ve Doğa etkinlikleri ile çocukların merak ettikleri konularda deneyler yapıp , gözlem yaparak öğrenmesi sağlanmaya çalışılmaktadır.
Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu 'nda çocukların ahlak gibi konularda da bilgi alabilmesi için Değerler eğitimi verilmektedir. Okulda aynı zamanda Manevi Değerler Eğitimleri de verilmektedir. Çocukların erken yaşta el kaslarının gelişimi oldukça önemlidir çünkü el motor kaslarının gelişimi çocukların yazı yazma gibi temel eylemleri yapabilmesini sağlamaktadır. Bu kasların gelişimi için kesme , yapıştırma , yırtma gibi etkinliklerin dahil olduğu Görsel Sanatlar eğitimi verilmektedir. Çocukların besinleri tanıması ve aynı zamanda el becerilerini geliştirebilmesi için yapılan Mutfak Atölyeleri etkinlikleri ile çocukların pizza , kek gibi yiyeceklerin yapımına yardım ederek el becerilerini geliştirmesine olanak sağlanır.Ek olarak drama eğitmi ile çocukların düşünme becerilerini desteklenmeye çalışılır.Robotik kodlama dersi ile bilişsel ve zihinsel gelişimlerini desteklemek hedeflenmektedir.
Okul çocukların beslenmesine oldukça önem vermektedir bu yüzden okulda hijyenik bir ortamda sabah kahvaltısı , öğle yemeği ve akşam yemeği olmak üzere 3 öğün yemek hazırlanmaktadır. Yemekler çocukların yaş grupları ve günlük besin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır.
Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu dönem içerisinde 09:00-16:00 saatleri arasında eğitim vermektedir ama çalışan aileler için veliler okul ile görüşerek çocuklarının daha erken saatte gelip , daha geç saatte çıkmasını sağlayabilmektedir. Yaz dönemi içinde çocukların eğitimlerine devam etmesini isteyen ebeveynler için okulun yaz okulu alternatifi de bulunmaktadır. Yaz okulunda çocukların keyifli zaman geçirebilmesi için spor aktivitelerine ve eğlenceli etkinliklere öncelik verilmiştir.

Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu Yorumları (15)

  • SU

    Merhaba öncelikle okul müdüremiz Nurhayat hocama cok teşekkür ediyorum.Oglumun ikinci okulu 2 buçuk yaşında daha önceki okulunda çok mutsuz ve hircindi okula bırakırken bile çok zor ayrılırdı.Fakat bu okula başlayalı 10 gün oldu ona rağmen çok çabuk uyum sağladı .Ve çok mutlu alıyorum ve sabahları artık okula mutlu bırakıyorum.Ogretmenlerimizin profesyonelliği sevgisi şefkati Süper gerçekten çok teşekkür ediyorum 10 gunde bile gelişimine çok katkı sağladı okulumuz.Herkese çok çok çok tavsiye ediyorum.istedigim okulu buldum.

  • Ss

    Güzel temiz ilgili ögretmenler deneyimli kadrosu kendi çocugumda dahil bütün çocuklar severek okula gidiyor gözlemledigim kadarıyla Sınıflar daha büyük veya ögrencilerin sayısı azaltıla bilinir çok kalabalıklar

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    sevgili velimiz ;sınıf mevcudumuz konusunda kayıt zamanında şöyle bir istişare yaptık sizinle ,dedikki bizde hem okul öncesi hemde manevi eğim var .sıfımız (A) ve (B) gurubu diye iki bölümden oluşuyor .Bir grup sosyal etkınliğe giderken bir gurup sınıta okul öncesi öğretn eşliğinde çalışma yapıyor .EN az üç öğretmen göevli bir sınıfla ilgilenen .

  • EA

    Uzun yıllardır bağlantımız olan bir kurum, gerek eğitim kadrosu gerek diğer personel gayet iyi çocuklara karşı ilgili ve güleryüzlüler. Temiz ve güvenilir bir okul. Güvenle çocuğumuzu emanet edebiliyoruz.Sosyal olanaklar daha fazla olabilir

  • Zd

    Güler yüzlü ve manevi değerleri yüksek öğretmenlere sahip kızımı gönül rahatlığıyla emanet ettiğim güzel bir anaokulu, iyi ki yollarımız kesişti.

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Amacımız milli ve manevi değerlerimize ziyadesiyle sahip çıkacak üstün zekalı ,akademik bilgi potansiyeli yüksek bireyeler yetiştirmek .siz de bizim için iyi ki dediklerimizden .sevgiyle kalın.

  • EK

    Ogremenlerımızden çok memnunum tavsıye ederım düşünen annelere Gayet guvenılır ve güzel bı ortam

  • F

    İlgi ve alakaları cok güzel, gönül rahatlığı ile çocuğumu 2 yıldır gönderiyorum..

  • NS

    Dini ve ahlaki değerlere önem veren ebeveynlerdenseniz ve tabi ki okul öncesi eğitimde de diğer öğrencilerden birçok daha iyi olmasını istiyorsanız,ingilizce dil bilgisine ön hazırlık yapmasını istiyorsanız öneririm.İlk deneyimimiz ve daha yolun başında olduğumuz için onu bize zaman gösterir.

  • Ng

    O kadar aile ki gözünüz kesinlikle arkada kalmaz çocuğuma canları gibi bakıyorlar oğlum gitmek için can atıyor.Hersey mükemmel

  • YH

    Nurhayat hocam ve sevgili öğretmenlerimiz güler yüzlü ve çok ilgililer. gönül rahatlığı ile çocuklarınızı emanet edebilrsiniz.

  • Fk

    Egitimi çok güzel hocalarımız çok iyi ve çokda ilgililer çocuklar için bütün detaylar düşünülmüş ve uygulanıyorda hassasiyetleri için çok teşekkür ederimOkul gelişimi için düşüncem yok zaten herşey düşünülmüş çok memnunum

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEMENNİMİZ ZİYADESİYLE BÜYÜYEREK DAHA ÇOK CANLARA DOKUNMAK.

  • Eg

    Nuran hocamın okuluna oğlum 3yıl kızım 2 yıl 10 yane daha çocuğum olsa hepsını buraya gonderirirm.Okul her anlamda zaten 4.4luk

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ASIL BENİM VELİLERİM DÖT DÖRTLÜK.

  • FY

    Çocuklarmızın gerçek anlamda okul öncesi eğitim anlamında 10 numara bir yer olup, bir çocuğun okul eğitiminin yanında manevideğerlerini de öğrene bileceği harika bir yer, teşekkürler

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEK KELİMEYLE BİZİM YEGANE GÖREVİMİZ .

  • Gb

    Merhaba; öncelikle güler yüzünüz ve samimi oluşunuz için çok teşekkür ederim Yazacak kelime bulamadım ☺️

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    BENCE SAMİMİYET OLUNCA YAZACAK BİR ŞEY BULAMIYOR BİR İNSAN.

  • Cp

    İlk kızımı gönderdim 10 sene önce 2. Oğlumu gönderdim şimdide kızımı gönderiyorum 3 çocuğumda bu okulda okudu çok memnunum evim uzak ama herzamn bildiğinden şaşmıcan şideetle tavsiye ediorum gönül rahatlığı ile verebilirsiniz

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz sevgili velim.

  • DK

    Okulumuz temiz ve düzenli.Öğretmenlerimiz güler yüzlu ve ilgilidir.Herhangi bir soru işaretinde hemen bizi bilgilendirir.Çocuğum severek gidiyor.Veliler olarak çocuklarimizin okulda doyup doymadiğini tam anlamiyla bilemiyoruz. Eger o gün yemek istemedigi bir yemek oldugunda yemedigi gunler bizi bilgilendirilse daha iyi olur.

  • Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz bu geliştirilmesi gerek bir husus değil öncelikle .Bu tür durumlarda miniğimiz ne yediğini yada yemediğini ifade edebiliyor .her gün düzenli bir şekilde öğretmenine sorabilirsiniz .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bağcılar İrfan Güner Anaokulu İletişim Bilgileri

Fati̇h Mah. 1875. Sk. No: 11-13B Bağcilar / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum