fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu

Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:30

Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu Hakkında

Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu çocukların gelişim dönemlerinde ilk beş yılın çok önemli olduğunun farkındadır. Öğrencilere yaşam boyu öğrenmeye yönelik olumlu tutum kazandırılmaktadır. 3 ile 6 yaş aralığındaki öğrencilere okul öncesi eğitim hizmeti veren Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu İstanbul Ataşehir’de yer almaktadır. Okul saati sabah 07.30’da başlar akşam 18.30’da son bulur.

Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu'nda çocukların yaratıcı yönünü ortaya çıkaran, meraklı, girişimci, çok dilli ve kendisine güvenen bir eğitim sistemi benimsenmiştir. Anaokulunda 12-24 ay grubu anneli oyun grubu olarak tanımlanırken, 24-36 ay yaş grubu çocuklara tam gün veya yarım gün eğitim imkanı sunulmaktadır 36-48 ay ile 48-60 ay yaş grubuna sahip çocuklara tam gün ve yarım gün eğitim imkanının yanı sıra İngilizce eğitim de verilmektedir. Saat 09.00’da kahvaltı zamanı başlar ve 12‘ye kadar etkinlikler gerçekleştirilir. Yüksek fonksiyonlu öğrenme etkinliği, yetenek geliştirme programı, bahçe zamanı, kitap zamanı, tiyatro ve gezi ve felsefe konuşmaları 12’ye kadar gerçekleştirilir. 12.00 ile 13.00 saatleri arasında öğle yemeği yenilir. 13.00 ile 15.00 saatleri arasında büyük yaştaki gruplara yüksek fonksiyonlu öğrenme etkinliği düzenlenmektedir. 15.00 ile 18.00 saatleri arasında ikindi kahvaltısının yanı sıra yüksek fonksiyonlu öğrenme ve Gems, fonksiyonlu eğitim programı, sosyal projeler, kitap çalışmaları ve Fransızca dersleri verilmektedir. Ders saatlerinin tümünde İngilizce dersi verilmektedir.

Okul öncesi eğitimde ikinci dil öğrenmenin önemi büyüktür. Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu’nda İngilizcenin yanı sıra Fransızca eğitimi de verilmektedir. İngilizce ve Fransızca dersleri branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. Anaokulunda öğrencilerin organik beslenmesi önemlidir. Bu nedenle doğal ve organik besinlerle hazırlanmış menüler çocuklara verilmektedir. Okulun gıda ihtiyacı haftalık olarak Nazilli’de bulunan İpek Hanımın Çiftliği’nden getirilmektedir.

Okulda sağlıklı beslenmenin önemi büyük olduğu için abur cubur ve şekerli yiyecekler ile hazır reçel, meyve suları ve boyalı içecekler tüketimi söz konusu değildir. Öğrencilerin okul menüsü hazırlanırken günlük olarak tüketmesi gereken protein, yağ ve lif oranı dikkate alınmaktadır. Uzman diyetisyen kontrolünden geçirilen yemek menülerinin kalori kontrolü de sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu Yorumları (10)

  • BA

    Yanlış bir anaokulu deneyiminden sonra İlkbeş Anaokulu ile tanıştık. Oğlumdaki pozitif ilerlemeyi net bir şekilde gözlemledik. Tüm öğretmenlerimiz sayesinde etkin verimli bir yıl geçirdik. İlkbeş Anaokulu deneyimli kadrosu, eğitmenleri ile 5 yıldızı sonuna kadar hakediyor. Herkese tavsiye ediyorum.

  • dy

    Bu yıl okulumuzda 2. yılımız. En üst yönetiminden tutun da diğer birimler ve öğretmenler her bir çocukla ayrı ayrı çok ilgililer. Eğitim ve öğretim destek konularında çok memnumum. Gözüm kapalı çocuklarımı huzurla emanet ediyorum okulumuzu çok seviyoruz

  • NY

    Geçen hafta anaokulu için görüşmeye gittik. Öncelikle çevredeki en az 10 okulu gezdiğimizi belirteyim. Okul sahibi Çocuk gelişimci Nazlı Hanım'ın a'dan z'ye eğitimin ve öğretimin her köşesinde olduğu hissediliyor. ilk Beş'in butik oluşu, çocuğun katı kolej duvarları arasında kalabalıkta kaybolmuş gibi hissetmemesi bizi en mutlu eden kısmı. Bir arkadaşımın önerisiyle gitmiştim, bugün anaokuluna kaydımızı yaptırdık.

  • Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ediyoruz değerli velimiz.

  • Oy

    Okul ve ögretmenleri çol sevdik.hepsi güleryüzlü. Özellikle okul seçimizde ingilizce egitimi bizim icin çok önemliydi. Okulun butik olması bizim tercih sebeplerimizden biriydi.Keşke ortaokuluda olsa.

  • GT

    Benim oğlum da geçen yıl başladı. Hiç araştırmadan tesadüfe bir kayıt oldu.iyi ki oldu. Çok memnunuz. Oğlum da gelişim müthiş. Amacım ilkokula burada devam ettirmek. İlkokul sonuna doğru umarım ortaokulu da açılmış olur.

  • HA

    Evimize daha yakın anaokulları olmasına rağmen İlk Beş'i seçtik çünkü eğitimi bakımından fark yaratmış bir okul hiç kötü yorum almadık. Çocuğumuzu göndermeye başladığımızda da ne kadar haklı olduklarını gördük. Kızımın gelişimini gözlemledikçe çok memnun oluyoruz. Öğretmenleri ve rehberlik hizmeti çok ilgili.

  • LA

    Hem İngilizce hem de Fransızca eğitimi vermesi çok büyük avantaj çocuklar erken yaşta temellerini alıyor ve derslerin işlenişi çocukları bunaltmıyor. Bol bol sosyal etkinlikler var bazılarına veliler de dahil olabiliyor. Gayet memnunuz.

  • GA

    Geniş bir bina ve bahçesi var. Yemeklerin organik ürünlerden yapılmasına önem veriliyor. Hijyenik, güvenli bir okul. yabancı dil açısından iyiler çocuğunuz eğlenirken iyi bir dil eğitimi alıyor. Oynayarak öğretmeyi amaçlamışlar.

  • GB

    Çok sevdiğimiz güzel okulumuz. Hem kızımız için hem bizim için çok faydası oldu Rehberlik servisi çok başarılı ayrıca sosyal etkinlikler doğum günü kutlamaktan ibaret değil ve çocuklarımız hem sosyalleşip hem bir şeyler öğreniyor.

  • ÜK

    Okul ferah, geniş ve güvenli çocuklar doyasıya eğlenip oynayabiliyor, bazı okullar çocukları parka götürüyor bahçesi müsait olmadığı için bunun güvenli olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca öğretmenleri, tüm çalışanları çocuklarla birebir ilgileniyor. Çocuğumuzu gönderirken gözümüz arkada kalmıyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İlk Beş Ataşehir Anaokulu İletişim Bilgileri

Küçükbakkalköy Mah. Şehit Şakir Elkovan Cad. No:15, Ataşehir / İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum