fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pendik Bir İnci Anaokulu

Özel Pendik Bir İnci Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 10:00/16:00

Özel Pendik Bir İnci Anaokulu Hakkında

Özel Pendik Bir İnci Anaokulu, her bir çocuğun sahip olduğu yaratıcı ve farklı özellikleri ortaya çıkarmak, ve bu yönlerini geliştirmelerinde onlara yardımcı olmak adına okul öncesi hizmeti veren bir kurumdur. Pendik'te bulunan binasında eğitim veren okul, çocukların her ihtiyacını karşılayacak donanıma sahiptir. Çocukların rahatça oturup yemek yiyebileceği yemekhanesi, büyük ferah ve donanımlı sınıfları, bahçesi ve bahçe oyuncakları ile çocukların ihtiyacı olan ve sevecekleri bir ortam yaratmaktadır. Her biri alanında uzman, deneyimli ve başarılı okul öncesi ve branş öğretmenleriyle, çocukların fiziksel, bilişsel, duyusal, sosyal ve kültürel gelişimleri hedeflenmektedir.
Özel Pendik Bir İnci Anaokulu 2010 Yılında kurulmuş 13 yıllık tecrübeye sahip Eğitimden ve Adından söz edilir kurumlar arasındadır. ÖZEL PENDİK BİR İNCİ ANAOKULU, deneyimli, donanımlı ve sevgi dolu kadrosu ile mutlu, sağlıklı, bilgili çocuklar yetiştirmekte ve anne ve babalara destek olmaktadır. Okulda her türlü sanatsal, sosyal, fiziksel etkinlik yapılmaktadır. Sanat atölyesinde resim,ahşap boyama el sanatları, görsel sanatlar gibi sanatsal etkinlikler yapılırken sınıflarda çocuklar akıl ve zeka oyunları, origami, drama gibi faaliyetler yapmakta ve becerilerini geliştirmektedirler. Okul, geleceğin mutlu, başarılı, özgüvenli bireylerini bir üst seviyedeki eğitimlerine hazırlamaktadır. ayrıca Özel Pendik Bir İnci Anaokulunda branş öğretmeni tarafından değerler eğitimi ve ahlaki kurallar eğitimi verilmektedir.
Özel Pendik Bir İnci Anaokulu'nda oluşturulan sınıflar, öğrencilerin yaş grubuna uygun şekilde düşünülerek hazırlanmıştır. Öğrencilerin güvenliği göz önünde bulundurularak, bina içindeki tüm eşyalar emniyete alınmış bahçedeki araçlar ise öğrencilere fiziksel olarak zarar vermeyecek düzende yerleştirilmiştir. Okulumuzun temizliğine son derece önem verilir, Oyuncaklar, bahçe araçları ve sınıflar sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak düzenli periyotlarla temizlenmektedir. Okulumuzda 3 öğünlük bir beslenme programı uygulanmaktadır (Sabah kahvaltısı, , öğle yemeği ve ikindi ara öğün ). Yemeklerimiz temizlik ve sağlık kurallarına uygun bir biçimde günlük olarak okulumuzda hazırlanmaktadır. Yemek listeleri aylık olarak belirlenir ve velilerimize ulaştırılır. ÖZEL PENDİK BİR İNCİ ANAOKULU öğrencilerin güvenle ulaşımlarının sağlanması için okulumuza ait kendi okul servis aracımız ile servis hizmeti de sunmaktadır.
Özel Pendik Bir İnci Anaokulu okul öğrencilerine geniş sınıflarda ve geniş aktivite alanlarında hizmet vermektedir. Okulda değerlerini bilen, çalışmayı seven, arkadaşları ile birlikte çalışabilen, çevresine karşı duyarlı, temel beceriler sahip, sevgili, saygılı, sorumluluk sahibi ve araştıran bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Pendik Bir İnci Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

Özel Pendik Bir İnci Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pendik Bir İnci Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Pendik Bir İnci Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Pendik Bir İnci Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pendik Bir İnci Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Pendik Bir İnci Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Pendik Bir İnci Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Pendik Bir İnci Anaokulu Yorumları (21)

  • HS

    Bir inci anaokulunu açıldığı günden beri tanıyorum bu kurum gerçekten çocuğunuzu evindeymis gibi hissettiren bir kurum sıcaklık olsun öğretmenlerin sevgisi olsun temizlik olsun yemeği olsun her konuda çocukların mutlu olabileceği bir okul benim iki çocuğum da bu okula hep mutlu olarak gittiler tavsiye ediyorum❤️

  • Pk

    3 yıl boyunca Vermiş olduğunuz harika eğitim için ne kadar teşekkür etsek azdır. Yolunuz açık olsun. Sevgilerle...

  • Ha

    Ilk kreş deneyimimizdi ve uzun araştırmalar sonucu bulduğumuz bir okuldu bizim için. oğlumu severek gittiği bir yer oldu. Eğitimi, bilgileri, her zaman güler yüzlü ve özverili bir yaklaşım gördük oryantasyonu sıkıntısız tamamlayıp güvenle gönderdik ve Göndermeye devam ediyoruz aldığımız eğitimden ve bize kattıklarından memnunuz. başta sınıf Öğretmeniniz Fatma Hocam'a teşekkür ediyorum.

  • Yz

    Öyle bir okul düşünün ki cocuğunuzu gözünüz kapalı bırakabileceğiniz yer olsun.Yönetim ve ekip arkadaşlarına güler yüz ve samimiyetinden ötürü teşekkür ederiz. Özellikle okulun öğretmenleri, temizliği, yemekleri ve kalitesi tartışılmaz.Kalite asla tesadüf değildir..

  • Ak

    Çocuğumun bir gün bile devamsızlık yapmak istemediği çok severek gittiği bir okul kesinlikle güvenebileceğiniz bir kurum tavsiye ediyorum her konuda güvenebilirsiniz

  • Es

    Oğlumun iki senesi bu okulda geçti hicbir olumsuzluk yaşamadım. Güvenle çocuğunuzu verebileceğiniz bir kurum tavsiye ediyorum.

  • Fs

    Kesinlikle öğretmen kadrosuna diyeceğim yok eğitim anlamında sonuna kadar güveniyorum 3 yıldır çocuğum burada güvenim sonsuz. Sevgi, şefkat, guven,hijyen ve yemek konusunda güvenebileceğiniz bir okul tavsiye ediyorum.

  • Es

    Kızım için okul arayışım hiç de kolay olmadı aslında değinilecek çok fazla konu var okul konusunda. Benim için en önemli olan konulardan biri de pandemi döneminde yaşayacağımız oryantasyon süreciydi.Bu beni çok Düşündüruyordu.benden ağlayarak ayrılması güveninin kırılması en korktuğum durumdu. Ama işin ehli insanların yardımı ile bu minimum seviyede yaşayarak atlattığımızı düşünüyorum. Buraya yorum yazmamın sebebi annelerin en iyi yol göstericisi diğer annelerdir. evladımız ise bizim en kıymetlilerimiz sizin verdiğiniz şefkati hassasiyeti arıyorsanız doğru yoldasınız sevgili anneler.Biz de emeği çok büyük olan müdürümüz Mustafa Bey ve diğer Öğretmen arkadaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum.

  • Zs

    Her zaman her koşulda" İyi ki "dedirten, en kıymetlinizi emanet ederken gözünüzün arkada kalmayacağı, okul müdüründen öğretmen ve çalışanlarına kadar herkesin güleryuzuyle karşılaşacağınız ender kurumlardan birisidir Bir inci Anaokulu.Okulun imkanları,hijyen kurallarını hassasiyetleri ve eğitim anlayışı bakımından da çok iyi bir kurum tavsiye ediyorum

  • Ös

    Pendik çevresindeki en iyi okullardan birtanesi Bir inci anaokulu diyebilirim okula ilk gittiğimde çocuğum acaba bensiz duracak mi korkusuyla gitmiştim ama çocuğuma verdikleri sevgi, güven ve şefkat anne sevgisi kadar olunca çocuğum okuluna aşık şekilde gidiyor ben kurumdan ve öğretmenlerinden çok memnunum iyi tanımışım gönül rahatlığıyla verebilirsiniz.

  • Bir inci anaokulunu 13 yıl önce tanımıştık. 2 kızım da Fatma ogretmenimizden eğitim aldılar. Her sene üzerine bir şeyler katarak daha özverili güvenli ve samimi olarak yola devam ettiklerinden hak ettiği yerde olduğunu düşünüyorum hiçbir zaman sorun yaşamadık okul konusunda çocuğumla alakalı bir durum olduğunda ise pedagog, öğretmeni ve benimle beraber çözümler üreterek sonuca vardık.Hiç tereddütsüz ve gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir kurum. İyi ki Bir inci Anaokulu var diyebilirim. Siz her zaman en iyisini yaparsınız

  • İz

    Mükemmel bir eğitim verildiğini soylemeden geçemeyeceğim.Çocugumu baska okula gondermistim ama hep isteksiz gidiyordu. Bu okula gitmek icin can atıyor. Aldığı eğitimden çok memnunum. Yemek konusunda çok seciciydi evde çok seçici ve zorla yiyen bir çocuktu şimdi sevmediği yemekleri okul sayesinde yemeye başladı. Temizlik konusunda 1 numara bir okul. Bütün çalışanlara teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Ma

    Bir inci anaokulu ile ikinci senemiz, çocuğum hem guvenli okula hemde sevgi dolu bir ogretmene sahip oldugu için cok mutluyum Fatma öğretmenimize çok teşekkür ediyorum iyi ki yollarimiz sizinle kesismiş iyiki varsınız

  • Ho

    Kızım üç yıl boyunca bir inci anaokulunu cok severek gitti ilkokula orada tam donanımlı, ozguveni yüksek şekilde bir birey olarak hazırlayan, bilime dayalı, eğitim anlayışına sahip,hijyen kurallarına üst seviyede olan bir anaokulu.Okula hizmet veren tüm emekçi öğretmenlere ve çalışan arkadaşlara teşekkürler... başarılarının devamını diliyorum.

  • MS

    Oğlumu iki yıl gönderdim ben çok memnun kaldım oğlum da orada çok mutluydu çok güvenilir temiz samimi sicak ilgili bir okul güvenerek gönderebileceğiniz bir kurum tavsiye ediyorum❤️

  • CT

    Oğlum 2 sene çok severek gitti.Mustafa Bey cok ilgiliydi cocuklara karşı Fatma hocama oğlum bayılıyordu üzerinden neredeyse 4 sene geçti ama hala dilimizde onlar var .Oraya vererek cok dogru bir karar almışız. Oğlum Kuran-ı Kerim öğrendi Kübra hocamin emeklerinin sayesinde hepinize tekrar teşekkür ediyorum herkes düsünmeden çocuğunu emanet edebilir sizleri cok seviyoruz.

  • Kk

    Oğlum 3 yıl bu kurumda eğitim gördü. İyi ki yollarımız kesişti. Gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz sıcakcık, merhametli ve en önemlisi görevini layıkıyla yerine getiren öğretmen kadrosuna sahip bir okul. Özellikle emekleri ve sabırlarından dolayı Fatma öğretmen ve Buket öğretmene sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.(Deniz sizi çok seviyor)

  • Kızım severek gidiyor ve mutlu bi şekilde okuldan alıyorum en önemlisi de bu bence ♥️benim memnuniyetim çocuğumun okulda huzurlu ve mutlu olmasi

  • Evlatlarımıza evlatları gibi görüp hem sevgi hemde eğitim yönünden mükemmel bir okul..

  • Kızımı çok göndermek istemiştim nasip olmadı ama oğlumun bu ikinci senesi. Çok memnunum Allah razı olsun.Bazı branş öğretmenlerinin (kuranı kerîm hariç☺️) gelişmesi güzel olurdu. Diğer öğretmenlerimiz sağolsunlar iyi.

  • Em

    Birinci Anaokulunda Bu yıl 2. Yılımızı Tamamlamaktayız. Benim tercihimdeki en önemli seçenek Fatma Öğretmen olmuştu.Herşeyden önce çok iyi bir eğitimci olduğunu düşünüyorum.Okulumuz eğitim kadrosunda tam anlamıyla yeterli değil.Ama temizlik Sıcaklık Hijyen yemek konusunda gayet iyi. Çoculuğunuzu güvenle teslim edebilirsiniz.Okulumuzda Branş derslerimizde eksiklik görüyorum. Acil tamamlanmalı. Spor dersleri ve sosyal etkinlikler eklenebilir.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pendik Bir İnci Anaokulu İletişim Bilgileri

Çamçeşme Mahallesi, Kemalpaşa Caddesi, Bülbül Sokak, No: 20, Pendik / İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum