fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu

Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15

Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu, Kolej içerisin de okul öncesi eğitim ve öğretim hizmeti vermektedir. Sadece ilkokula hazırlık temelinde değil, çocuklara geleceğe hazırlık anlamında çalışmalar yürüten anaokulu bilişsel , sosyal ve duygusal gelişim alanlarında zenginleştirilmiş bir eğitim programı uygulamaktadır. İşitsel Sanatlar, Görsel Sanatlar, Satranç, Drama, Modern Dans, Yaratıcı Düşünce ve Düşünme Becerileri ile İngilizce derslerini alanında uzman öğretmenlerimiz vermektedir. 4-6 yaş arası öğrencilere eğitim hizmeti veren anaokulu kontenjanı 45 kişiliktir 3 ayrı sınıftan oluşmaktadır. Okul öncesi dönemde her gün 1 ders İngilizce’ye ayrılmaktadır. Kolej bünyesinde gerçekleştirilen tüm etkinliklerde anaokulu öğrencileri de yer almaktadır. Özel Pendik Mektebim Koleji Okulları anaokulundan üniversiteye kadar öğrencilerinin en iyi eğitimi alabilmesi adına yerel ve uluslararası alanda eğitimle ilgili tüm gelişmeleri takip ederek yenilikçi bir okul olmayı misyon edinmiştir. Pendik Mektebim Koleji Okulları; Yaşam boyu düşünmeyi ilke edinen, kariyerini ve mesleğini planlayabilen, formasyon bilgisi üst düzey ve donanımlı, zamanı etkili kullanabilen, tek ve gerçek işi eğitim olan öğretmen kadrosuyla anaokulu eğitimi vermektedir. Pendik kaynarca mevkinde olan okulumuz içerisinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademeleri bulunmaktadır. Anaokulu binası bahçe içerisinde ayrı bir binadadır. Okulumuz yatay mimaridir. Dijital öğrenme ortamları ve akıllı içerik sistemi ile Türkiye geneli tüm Mektebim kampüslerinde aynı içerikle öğrenim gerçekleşir. Özel Pendik Mektebim Koleji Okulları İngilizceyi, dünyanın en saygın iki üniversitesinin katkılarıyla öğretir ve uluslararası ölçeklerde sertifikalandırır. Öğrenciler, Oxford University Press’in Mektebim Koleji öğrencilerine özel olarak hazırladığı yol haritasını takip eder Cambridge University Press’in uluslararası geçerliliği olan sınav ve sertifika programı ile küresel düzeyde dil eğitimi alırlar.

Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu Yorumları (35)

  • K

    Benim için her şeyden önemli olan çocuğumu teslim ettikten sonrası gözümün arkada kalmmasiydi.egitim bir şekilde olur diye düşündüm hep.Yegenim de yıllar önce bu kurumun öğrencisiydi. Onun gösterilerine gider imrenirdim.yillar sonra kendi çocuğum için gittiğimde yeğenimin halen unutmadigi öğretmenler gününde mesaj attığı öğretmeninin orada olması beni çok mutlu etti.Dusunmeden başladık. Tuğba öğretmenimizin sınıfına gitmesi için özellikle belirttik.Mutlulkla dönemi bitirdik ve imrenerek izlediğim gosterilerin oğlumda nasip olması çok güzel bir duyguydu benim için.Bir Anne olarak içtenlikle tavsiye ederim.

  • L

    Kaynarca mahallesinin en iyi anasinifi gerçekten bu kurum içinde yer alıyor. Çevremde kiminle fikir alışverişi yaptıysam. Mutlaka bir yakını buraya gitmiş ve memnuniyet dile getirmişti. Bizde bu sene iki çocuğumuzu tavsiyeleri ve araştırmalar üzerine gidip kayıt yaptırdık. Sınıf öğretmenlerinin çocuklara yaklaşımları, çözüm odaklı davranmaları,her branşın kendi alanına derslere girmesi gibi sayılabilecek bir çok yönü var.Cok memnun olarak 1.sinofa da hazırlandık.basta sınıf öğretmenimiz daha sonra tüm kadro icin tavsiye ederim.

  • Bu

    Kaliteli eğitim, titizlikle ve öz veriyle çalışan anasinifi kadrosu var.Oglum çok mutlu bir şekilde 1.sinifa hazırlandı. Gözümüz arkada kalmasın istiyorsanız. Gidip kadroyla tanışmanizda fayda var.ictenlikle çevremdeki herkese tavsiye ettiğim gibi bende tavsiye ediyorum.Yapilan doğru ve gerçekçi yorumların çocuklarımız için olduğunu unutmayarak yazma gereği duydum.

  • Bölgenin en iyi anasinifi diyebilirim.cok memnun kaldık.hem branşların kendi alanında derse girmesi hem sınıf öğretmenlerinin tecrübeli ve işini severek yapması, hemde çocuğa verilen katkıyı ifade etmek güç. İçtenlikle tavsiye ediyorum.

  • K

    Merhabalar anaokulu bence héseyden önemli. Savunmasız çocuklarımızı emanet ediyoruz. Ben iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım.Ogretmenimizden çok memnun kaldım.cougumla ilgili sorunları gözlemleyerek doğru bilgilendirme yaparak ilerleyisine büyük katkıda bulundu.ben kişisel olarak anaokulu bölümünü (tugba) öğretmeni tavsiye ederim.deneyimli yanılmıyorsam okulun en eski öğretmeni.sevilen sayılan bir kisi.Temizlik

  • G

    Açıkçası buradaki yorumlar uzerine gidip gezdik,okul müdürü ve öğretmenlerle tanıştık.onumuzdeki donem için tuğba hanım sınıf öğretmenimiz olcak.kizimin 1 hafta ogretmeniyle vakit geçirme imkani oldu.yeni dönemi büyük bir heyacanla bekliyor.ogretmenimiz gerçekten güler yüzlü ve tecrübeli. Donem sonu bende mutlulukla tekrar tesekkür icin yazacağımı düşünüyorum.gidip gezmenizi öğretmenlerle tanismanizi su aşamada tavsiye edrim.

  • S

    Ictenlikle tevsiye ediyorum.alaninda gercekte uzman öğretmenleriyle. Çocuğumuz üzerinde ki gelişimi, mutluluğu gördükçe bizde onunla mutlu olduk.sikintisiz 1 donem geçirdik.

  • T

    Cok güvenilir tatlı dilli ve işini doğru yapan eğitim kadrosuna sahip bence bölgenin en iyi anasinifi burası.2 yıl sonra buruk bir mutlukla mezun oldu kuzum anasinifindan.ama şanslıyız ayni kurumda devam edeceğiz. Bütün samimiyetimle bir anne olarak tavsiye ediyorum.kurum müdürümüz ve sınıf ogrt.tugba hanımda ekstra teşekkür ediyorum.

  • E

    Herkese selam bende buradan başta sınıf öğretmenimiz Tuğba hanima ve diğer bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim.bu yıl tanıştık iyikimiz oldu başta sınıf öğretmenimiz. Guleryuzleri çözüm odaklı bakış açıları çok güzeldi.sikintisiz bir yıl geçirdik tavsiyem ederim.

  • DY

    Anasınıfına oğlum gitti sınıf öğretmenimiz Tuğba hanımdan çok memnundum öğretme tarzı çocuklarla iletişimi ilgisi alakası harikaydı sayesinde oğlumuz çok çok severek okuluna gitti ve bir sürü bilgi öğrendi bunun için Tuğba öğretmenimize minnettarız bir çocuğum daha olsa sırf Tuğba öğretmenim için hiç düşünmeden verirdim ❤️❤️

  • AY

    Doğru cevap koleji anasınıfı ile bu sene tanıştık. . Çocuğumuzun gelişimi için biraz geç kalmışız bunu anladık. Başka kurumlar da işini doğru yapamayan eğitimciler ve bilgi alışverişi kısmında eksik bırakıldık, doğru yönlendirmeyle çocuğumuzdaki gelişmeleri şimdi fark efiyoruz. Eğitimin telafisi olmuyor. Eğer çocuğum doğru ellerde iyi bir eğitim alsın, sosyal anlamda da en iyi kaazanımlara sahip olsun istiyorsanuz. Tavsiye ediyorum. Deneyimli bir sınıf öğr.var.ailemizden biri oldu. Sizde ne söylemek istediğimi tanışınca anlayacaksınız.

  • A

    Aşağıda yazılan yorumları tek tek okudum ne yazılmış diye.acikcasi soy,emek istediklerimin geneli var.fakat hem eğitim hem güler yuz hemde hijyen konusunda daha fazlasını hak ediyor.biximde 2. yılımız öğretmenimiz Tuğba karabulut içtenliği,çocuğuma Anne şefkatiyle yak,asmasi pozitif enerjisi aile olduk diyebilirim.ben de herkes gibi tavsiye ediyorum.tavsiye üzerine gitmiştik.iyiki gitmisiz

  • E

    Okulun imkan ve eğitim kadrosu konusunda hic şüphe etmeden evet diyebilirsiniz.tecrübesini gozle görür seki,de farkettiren bir öğretmenimiz var.daha önce başka bir anaokulu daydik. Bazi çözüme ulastiramadigimiz durumlar vardi.ilk bir ayda çözüme ulaştık.yanlis yonkendirildigimzide böylece farketmis olduk.ictenlikle tavsiye ediyorum.

  • O

    Cok saygı duyulacak işini çok iyi yapan bir kadroya sahip.sinif öğretmenimiz ve diğer bütün branş öğretmenlerimizden cok memnunuz özelikle kızım severek gidiyor.burdan bende ailem ve mutlulukla okula giden kızım adına Tuğba öğretmenimize tesekur ediyorum.ogretmenimizin herzaman dediği gibi iyiki varsınız .iyiki tanışmışız öğretmenim

  • AZ

    Pendik bölgesinin en iyi olanak vd değerli öğretmenlerine sahip tek okulu kızımın ilerleyişini gördükçe bunu daha iyi anlayabiliyorum. Tavsiye ederim.

  • EE

    Tek cümleyle işini doğru yapan öğretmenlere emanet etmişim çocuğumu başlayalı 3 aya yakın oldu. Çocuğumun gittiği diğer okullarla arasınsaki farkı gözle görülür şekilde farkediliyor.Özellikle sınıf öğretmenimiz Tuğba hocaya ve bütün diğer emeği geçen branş öğretmenlerimize buradan teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki tanışmışız.

  • DU

    İş yerimizden bir arkadaşımızın çocuğu yıllardır bu okulun öğrencisiydi. Her daim mutlu bir şekilde gittiğinden bahsederdi. Bende oğlum büyüyünce fikir almak amacıyla arkadaşımla konuştum. Hem akademik gelişimi bakımından. Hemde öğretmenlerin ve okulun her anlamda iyi olduğunu anlattı. Görüşmeye gittiğimiz dönemde öğretmenimiz izindeydi geldiği gün aradı ve randevu oluşturdu. Kafamdaki bütün soru işaretlerine net şekilde yanıt aldım. Başlayalı çok olmamasına rağmen oğlumun her alanda ne kadar geliştiğini görebiliyoruz. Tavsiye ediyorum.

  • HD

    İçtenlikle tavsiye ediyorum. Gözünüz arkada kalmayacak. Tecrübesiyle yanınızda olan ve her daim pozitif bakış açısına sahip öğretmenlere sahip bir kurum.

  • B

    Esim bircok ana okul arasindan secti. Gorusmek ve okul hakkinda bilgi almak icin gittik gittigimiz andan itibaren burasi en uygun okul dedik. Cok memnunuz oglumuz cok hizli uyum sagladi. Her sabah okula ne zaman gidiyoruz diyerek okula kosarak gidiyor ingilizce egitimleri spor, sanat ve degerler egitimleri cok faydali. Başta sınıf öğretmenimiz Tuğba hocamız olmak üzere hepsini tavsiye ederiz.

  • MU

    Benim için eğitim her zaman ikinci planda oldu açıkçası. Çünkü çocuğumu emanet edeceğim kuruma güvenmem gerekliydi. Güvensizlik sorunumuz yüzünden bir dönemde ikikez okul değiştirmek zorunda kalmıştık.Daha sonra bu okulla tanıştık. İlk günden öğretmenlerimiz bizi her konuda ikna ettiler.gerisi daha sonra kendiliğinden oluştu zaten. Ailemizden biri oldular gözüm hiç arkada kalmadı açıkçası. Bunun dışında tecrübeleri, eğitime bakış açıları, iş birliği içinde olmaları ve her konuda destek vermeleri de muazzamdı. Eğer sizde benim gibi biraz pinpirikli biriyseniz ve gözüm arkada kalmsın bunun yanı sıra iyi birde eğitim alsın diyorsanız. İçtenlikle tavsiye ediyorum.

  • HA

    Çok disiplinli ve çocukların bireysel yeterlilik yada yetersizliklerini takibini yapan ne yapılması gerektiğini ebeveynlere aktaran bilgilendiren sürekli gelişim odaklı eğitim veren sosyal aktivitesinin bol olduğu bir okul herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Öğretmenlerimiz güler yüzlü ve alanlarında hepsi tecrübeliydi.

  • H

    Okul arayışına girdiğimiz süre içerisinde baya bir gezmiştik.sonra bir tavsiye üzerine gidip gezme şansı bulduk.çok Güler yüzlü bir ekiple karşılandık eğitici ögretici her alanda profesyonel insanların olması bizim şansımız oldu çocuklarımı onlara güvenle emanet ettim dört yıl sonra mezun olduk hiç bir sıkıntı yaşamadık herkese tavsiye ediyorum teşekkürler Tuğba öğretmenim.tesekkürler güzel okulumuz.

  • S

    Canımızdan değerli varlığımızı güvenle bıraktığımz emin elerde olduğuna yürekten inandığımız güleryüzlü anlayışlı sevecen öğretmenlerimizin olduğu harika bir okul . Çocuğumuzda olumlu değişimleri gördükçe doğru tercih olduğunu bir kez daha anlıyoruz.kesinlikle tavsiye ediyorum .

  • EV

    Okulumuzdan ve tuğba öğretmenimizden çok memnun kaldık. Arkadaş tavsiyesi üzerine gittik. Okul arayışına girdiğimiz süreçte çok fazla etken vesile oldu burayı seçmemizde başta okulun güler yüzlü personeli, her branşın kendi alanında derslere girmesi gibi. 3 senedir bir kere bile sorun yaşamadık. Tabikide tavsiye ediyoruz.

  • D

    Baya bir okul aradık bizde her anne baba gibi. Tavsiye uzerine hic düşünmedikçe kaydimizi yaptırdık.okula başladığımız ilk günden son güne kadar her zaman sınıf öğretmenimiz tecrübesini güler yuzlu eğitim anlayışıyla konuşturdu.kesinlikle anasinifini tavsiye ediyorum.

  • SY

    Çok fazla okul arayışı içine girmiştik ilk göz ağrımızın nede olsa ilk okuluydu. Fiziksel imkanlardan çok öğretmen ömemliydi bizim için açıkçası o sebeble bölgenin en iyi öğretmenlerini bulup tek tek araştırıp tanıştık. En son burda Tuğba öğretmen de karar kıldık. 2 yılın ardından iyiki dediğimiz öğretmenimiz oldu. Ailemizden biri çocuğumun hem öğretmeni hem annesi. Tabi bunlar dışında okulun diğer şartlarıda çok iyiydi. Öğretmenler güler yüzlü ve ilgiliydi. Teşekkür ederiz hepsine. İyiki doğru cevaplıyız dedik

  • N

    Anasınıfı öğretmenimizden çok memnun kaldık Tuğba hocamızdan anne gibi davrandı çocuğuma hiç aklım kalmadı okuldayken hocamızın sayesinde anasınıfı için düşünüyorsanız kesinlikle Tuğba hocayı seçin

  • YA

    Kızım için baya bir okul dolaştık , burada tek katlı olması merdiven olmaması en önemli tercihimiz oldu . Eğitim süresince Tuğba Karabulut hocamızın çocuğu egitim metodu , ilgisi , alakası doğru tercih yaptığımızın kanıtı oldu . Kızımdan sonra oğluma anaokulu hiç aramadık çünkü okulumuz da öğretmenimizde belliydi ve pandemi sürecine denk gelen bu dönemde her branş tan öğretmenin ayrı ayrı ders yapması , rehberlik öğretmeni uygulaması , son zamanlardaki uzaktan eğitim süresince Tuğba hocamızın sanki okuldaymışçasına verdiği dersler . Herşey için çok çok teşekkür ederiz . Allah nasip eder 3. Çocuk olursa gene Tuğba hocada ve Doğru Cevap okullarında olacağı kesin .

  • MK

    Kızımda, oğlumda bu okulun anasınıfından mezun oldular.Eğitimi İlgisi ve şefkatiyle öğretmenimiz muhteşem bir eğitimciydi. İyiki akay anasınıfı demişiz. Hiç pişman olmadık. Teşekkürler tuğba öğretmenimiz.

  • aa

    Bu bölgedeki dolaştığım bir çok okuldan tek beğendiğim okul diyebilirim.Başta okul müdürü Bedi Bey olmak üzere harika bir kadroya sahip.okulun iç yapısı derslikleri kaliteli. idari kadrosu ve öğretmen kadrosu muazzam :)

  • EE

    okul ve çalışanları çok kaliteli beğenerek 2. senemizi tamamlıyoruz inşaallah buradan mezun olacağız. okul bina olarak çok kullanışlı çocukların kullanabileceği şekilde tanımlanmış. öğretmen ve çalışan kadrosu çok ilgili çocuğumu güvenle gönderiyorum.

  • AK

    Pendik civarında modern ve çağdaş okul öncesi eğitim arayan tüm velilere buradan duyurumdur. Bu okulu arayın, gidin görüşün pişman olmayacaksınız.

  • SG

    Donanımlı ve başarılı bir okul, ilkelerinden ve eğitim metotlarından ödün vermeden doğru bildiği işi yapan tecrübeli kadrosunun ağırlığını anaokulundan liseye tüm kademelerde hissettiren bir kurum

  • FA

    Anaokulu eğitimini herkes verebilir, sokakta dolaşırken bile baktığınız her yer anaokulu binaları ile dolmuştur muhtemelen. Ama eğitim vermek başa çocuklara karakter kazandırabilmek çok başka bir marifet. Bu konuda Akay Okullarına ne kadar teşekkür etsek azdır

  • SN

    Eğitim hizmetinin yanında çocuklardaki sosyal sorumluluk duygusunun gelişmesinde erken yaşta katkılarından dolayı teşekkürü borç bildiğim oğlumun biricik okulu

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pendik Mektebim Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Kaynarca Mah. Hastane Cad. Tamer Sok. No:6 Pendik / İstanbul Kaynarca Sgk Yanı
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum