fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi

Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi Hakkında

Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi, öğrencilerine kaliteli bir eğitim sunan ve Ankara Etimesgut’ta bulunan özel okuldur. Kurum kuruluşundan bu yana bilim, teknoloji ve matematik konularında uzmanlaşmış bir kadro ile eğitim vermektedir. Okulun en büyük özelliklerinden biri, öğrencilerine bilgiyi teorik olarak değil, pratik uygulamalarla öğrenmelerini sağlayan bir eğitim modeline sahip olmasıdır. Bu sayede öğrenciler, gerçek hayatta karşılaşabilecekleri problemlere çözüm bulma becerilerini geliştirerek, hayatları boyunca kullanabilecekleri bir eğitim almaktadır.
Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi, öğrencilerinin her alanda gelişimlerini desteklemek için geniş bir müfredat sunar. Fen, matematik, biyoloji, kimya, fizik, bilgisayar ve teknoloji derslerinin yanı sıra dil, tarih ve sosyal bilimler dersleri de veren kurum kendini her açıdan geliştirmiş nesiller yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu sayede öğrenciler, kendilerini sadece bilimsel alanlarda değil, genel olarak kültürel ve sosyal açıdan da geliştirerek 21. yüzyıl gereksinimlerine sahip bireyler haline gelebilmektedir.
Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi’nin fiziksel imkanları öğrencilerin rahat ve verimli bir öğrenme ortamında bulunmalarını sağlamaktadır. Kurum içindeki modern sınıflar, laboratuvarlar, kütüphane, spor salonu, yüzme havuzu ve öğrencilerin keyifli zaman geçirebilecekleri yeşil alanlar gibi birçok imkan okulda mevcuttur. Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi, öğrencilerinin sadece eğitim hayatlarında değil, gelecekteki kariyerlerinde de başarılı olmaları için gerekli tüm imkanları sunmaktadır. Öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı amaçlayan okul, her yönüyle gelişmiş bireyleri geleceğe yetiştirmektedir.

Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Aritmetik Koleji Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Ahi̇ Mesut Mah. Kürşat Cad. No:64/A, Eti̇mesgut/Ankara
0 312 963 1327
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum