fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi

Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi Hakkında

Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde butik okul farkı ile eğitim vermekte olan bir okuldur. Kurum butik okul olmanın avantajlarını kullanarak öğrencilerine birebir eğitim ve birebir ilgi vermektedir. Bu sebeple sınıflar her öğrencinin özel ilgi alabileceği mevcutlarda düzenlenmektedir. Net Koleji öğrencilerini başarılı ve mutlu bir geleceğe hazırlarken onlara fark yaratacak beceriler katarak unutulmaz bir lise deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.
Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi özellikle TYT/AYT öğrencileri için özel çalışmalar yaparak hiçbir öğrencisinin ek desteğe ihtiyaç duymamasını sağlamaktadır. Kurum, soru çözümü, etüt, ek ders, TYT/AYT kampı, eğitim danışmanlığı gibi çalışmaları ile öğrencilerini hayal ettikleri üniversiteye kavuşturmak için çaba sarf etmektedir. Buna ek olarak kurum sahip olduğu donanımlı ve yetkin eğitimci ve psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi ile öğrencilerine okulu ve okumayı sevdirmeye yönelik çalışmalar yaparak eğitimdeki verimi arttırmayı amaçlamaktadır. ​​
Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi öğrencilerine verdiği yoğun teorik ve akademik derslerin yanı sıra onlara kendini geliştirme fırsatı sunan birçok branş dersi de sunmaktadır. Bu dersler, spor, sanat, kültür ya da sosyal gelişime odaklanan derslerdir ve her öğrencinin kendine ve ilgi alanına yönelik bir ders bulmasına imkan tanıyacak şekilde düzenlenmektedir. Bunların yanı sıra kurum öğrencilerine yoğun bir dil dersi vererek öğrencilerini üniversiteye halihazırda bir dil daha bilen bireyler olarak göndermeyi amaçlamaktadır. Net Başarı Koleji, öğrencilerine asla unutamayacakları ve bir ömür faydasını görecekleri bir lise eğitimi vererek gelecek nesillere dokunmayı ve mutlu, başarılı, özgüvenli bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi Yorumları (1)

  • FP

    Üniversite hazırlıkta batikentin bir numarası. Disiplinli ve düzenli takip programı ile başarmamak için neden yok. Tavsiye ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Net Başarı Koleji Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Yeni̇ Bati Mah. 2395. Sok. No:2, Yeni̇mahalle/Ankara
0 312 963 1332
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum