fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ekarte Anadolu Lisesi

Özel Ekarte Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:30

Özel Ekarte Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Ekarte Anadolu Lisesi, İzmir Gaziemir'de eğitim faaliyetlerini sürdüren özel bir okuldur. 2018 yılında kolej olarak hizmet vermeye başlayan okul, öğrencilerine üst düzey eğitim imkanı sağlamaktadır. Kurum öğrencilerinin gelişimlerine oldukça önem verdiğinden sınıf mevcutlarını her bir öğrencisinin özel ilgi alabileceği şekilde düzenlemektedir.
Özel Ekarte Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış müfredatı ile öğrencilerine eğitim vermektedir. Öğrenciler, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Dil Eğitimi derslerine ek olarak, özel olarak tasarlanmış bir müfredat ile eğitimlerini sürdürmektedir. Öğrenciler müfredat derslerine ek olarak seçmeli dersler ile kendilerini geliştirme şansı elde etmektedir.
Özel Ekarte Anadolu Lisesi’nin öğretmen kadrosu, alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerden oluşmaktadır. Öğrenciler, sınıflarında kalabalık olmayan bir öğretmen öğrenci oranı sayesinde bireysel ilgi görmekte ve eğitimlerine daha verimli bir şekilde devam etme şansına sahip olmaktadır.
Özel Ekarte Anadolu Lisesi modern bir kampusa sahiptir. Öğrenciler, kütüphane, laboratuvarlar, sanat atölyeleri, spor salonları ve yemekhaneler gibi birçok imkanı kullanarak eğitim hayatlarını daha keyifli hale getirebilmektedir. Okul sağladığı bu farklı öğrenme ortamları ile öğrencilerini her anlamda desteklemeyi amaçlamaktadır.
Özel Ekarte Anadolu Lisesi öğrencilerinin sosyal hayatlarına da oldukça önem vermektedir. Öğrenciler, okul bünyesinde düzenlenen birçok etkinlik sayesinde sosyal becerilerini geliştirebilmekte ve arkadaşları ile keyifli zamanlar geçirebilmektedir.
Özel Ekarte Anadolu Lisesi, öğrencilerine üst düzey eğitim imkanı sağlayan, alanında uzman öğretmen kadrosu ile modern bir kampusa sahip olan bir okuldur. Sosyal etkinlikleri ve öğrenci odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilere, geleceklerine hazırlanmaları için gerekli olan tüm imkanları sunmaktadır.

Özel Ekarte Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ekarte Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Ekarte Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ekarte Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Mah. 342 Sok. No: 18 Gaziemir / İzmir
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum