fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İzmir Menemen Liseleri

Menemen ilçesindeki liseler arasından size en uygun okulu hemen bulun; veli yorumları, okullara ait galeriler, okulların iletişim bilgileri ve daha fazlasına ulaşın! Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Menemen özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
22 okul bulundu.
Özel İzmir Can Okulları Lisesi Özel Okul
Menemen / Ulus Mah.
Özel İzmir Can Okulları Lisesi

Özel İzmir Can Okulları Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Fen Lisesi Özel Okul
Menemen / Cumhuriyet Mah.
Özel Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Fen Lisesi

Özel Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bilnet Okulları Karşıyaka Fen Lisesi Özel Okul
Menemen / 29 Ekim Mah.
Özel Bilnet Okulları Karşıyaka Fen Lisesi

Özel Bilnet Okulları Karşıyaka Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Anadolu Lisesi Özel Okul
Menemen / Cumhuriyet Mah.
Özel Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Anadolu Lisesi

Özel Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Dalton Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Menemen / Cumhuriyet Mah.
Özel Dalton Koleji Anadolu Lisesi

Özel Dalton Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Özel Menemen Ekin Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Menemen / İnönü Mah.
Özel Menemen Ekin Koleji Anadolu Lisesi

Özel Menemen Ekin Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İzfen Fen Lisesi Özel Okul
Menemen / 29 Ekim Mah.
Özel İzfen Fen Lisesi

Özel İzfen Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Bilnet Okulları Karşıyaka Anadolu Lisesi Özel Okul
Menemen / 29 Ekim Mah.
Özel Bilnet Okulları Karşıyaka Anadolu Lisesi

Özel Bilnet Okulları Karşıyaka Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel Menemen Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Okul
Menemen / Ulus Mah.
Özel Menemen Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel Menemen Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İzfen Anadolu Lisesi Özel Okul
Menemen / 29 Ekim Mah.
Özel İzfen Anadolu Lisesi

Özel İzfen Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Gelişim Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Menemen / 29 Ekim Mah.
Özel Gelişim Koleji Anadolu Lisesi

Özel Gelişim Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İzbilim Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Menemen / İstiklal Mah.
Özel İzbilim Koleji Anadolu Lisesi

Özel İzbilim Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel İzmir Can Okulları Ortaokulu Özel Okul
Menemen / Ulus Mah.
Özel İzmir Can Okulları Ortaokulu

Özel İzmir Can Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Menemen Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Menemen / Yahşelli Mah.
Menemen Anadolu Lisesi

Menemen Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Haldun Koşay Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Menemen / Zeytinlik Mah.
Haldun Koşay Anadolu Lisesi

Haldun Koşay Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:10
Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi Devlet Okulu
Menemen / Uğur Mumcu Mah.
Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi

Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Menemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Menemen / Esatpaşa Mah.
Menemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Menemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00
Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Menemen / Esatpaşa Mah.
Menemen Atatürk Anadolu Lisesi

Menemen Atatürk Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Menemen Halide Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Menemen / Yahşelli Mah.
Menemen Halide Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Menemen Halide Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:10
Menemen Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Menemen / Mermerli Mah.
Menemen Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Menemen Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Okulu
Menemen / İstiklal Mah.
Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:50 - 15:50
Seyrek Villakent Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Menemen / Villakent Mah.
Seyrek Villakent Anadolu Lisesi

Seyrek Villakent Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30

İzmir Menemen Liseleri

İzmir'in sakin ve nüfus yoğunluğu düşük ilçelerinden biri olan Menemen'de insanlar genelde yakınlarında bulunan eğitim kurumlarını tercih etmekte, bu durum da hemen hemen her mahallede bir lise bulmanızı mümkün kılmaktadır. Bölgede çok farklı isteklere cevap verecek niteliklere sahip lise seviyesinde eğitim veren kurumlar bulunmaktadır. Bu liseler arasından sizlere uygun olanlar ile kısa sürede iletişime geçebilir, detaylı bilgilerini öğrendikten sonra randevu talep edebilirsiniz. Okulları tek tek gezmeden, lise profillerinde bulunan hakkında yazıları sayesinde okulların eğitime bakış açılarına ve hedeflerine dair fikir sahibi olabilirsiniz. Menemen'deki liselerin; fotoğraf galerine göz gezdirip genel görünümü hakkında bilgi sahibi olabilir, ortalama sınıf mevcudu, yabancı dil imkanları, giriş ve çıkış saatleri gibi detaylı birçok bilgiyi okul profillerinden görüntüleyebilirsiniz.


Menemen liseleri veliler tarafından çokça tercih edilmekte, adreslerine yakın olan okulları seçen aileler servis ücreti ödemeden çocuklarının eğitim almasını istemektedir. Sizler de harita üzerinden okullara göz atarak size en yakın olan Menemen liselerini bulabilirsiniz. Eğer size daha uzak kalan bir okulu beğendiyseniz, okulun profiline göz atarak sundukları servis hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Okulların profillerinde sadece servis hizmeti değil, aynı zamanda rehberlik, güvenlik, sağlık ve beslenme hizmetleri hakkında da bilgiler bulunmaktadır. Bir okulun sunduğu hizmetlere ve binasında bulundurduğu fiziksel olanaklara bakarak sizin için en doğru okulu bulabilirsiniz. Menemen liseleri fiziki imkanları içerisinde genelde kütüphane, kapalı spor salonu, fen ve bilgisayar laboratuvarları, akıllı tahtalar ve konferans salonları bulunmaktadır. Tüm bu olanaklara sahip olan okulları Menemen ilçesinde bulmak mümkündür.


Bölgedeki liseler alanında uzman öğretmen kadrolarıyla her açıdan donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bunun dışında kolej bünyesinde faaliyetini sürdüren anadolu ve fen liseleri akademik başarı yakalamak isteyen öğrenciler ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına sürekli olarak kendilerini geliştirmektedir. Bu liselere girmek isteyen ortaokul mezunları liseye geçiş sınavlarını bitirdikten sonra çevredeki okulların taban puanlarını ve yüzdelik dilimlerini araştırmaktadır. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktalardır. Menemen liseleri taban puanları her sene değişmektedir ve mezunlara ancak en güncel rakamlar lazımdır. Menemen liseleri güncel taban puanları hakkında bilgi sahibi olmak ve aldığınız puana yakın puanlarda öğrenci kabul eden kurumları keşfetmek için profil sayfalarına göz atabilirsiniz. Tercih listenizi oluşturmadan önce Menemen liseleri taban puanları ve yüzdelik dilimlerini bilmeniz işinizi çok daha kolaylaştıracaktır.


Lise eğitimi, öğrencilerin hayatlarını şekillendirecek üniversiteye geçiş sınavla hazırlığının başlangıcı olan dönemi kapsadığı için bir gencin eğitim serüveninde son derece önem taşımaktadır. Lise öğrencileri daha zorlayıcı ve branşlaşmış dersler ile karşılaşmakta, çeşitli ulusal ve uluslararası proje ve programlara katılım göstermekte ve kariyer planlaması yapmaya başlamaktadır. Lise eğitiminin en önemli unsuru ise elbette üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlıktır. Bir öğrencinin sınav başarısı hangi üniversitede okuyacağını, alacağı üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısıyla profesyonel hayatındaki başarısını etkilemektedir. Bundan dolayı veliler büyük sınav başarıları sağlayacak liseleri tercih etmektedir. Bir lisede okuyacak öğrencinin nasıl bir sınav başarısı elde edeceği hakkında bir fikir oluşturmak için o okulun taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sunduğu sınava hazırlık programına bakılmalıdır. Tüm bu bilgilere bu sayfalar üzerinden ulaşmak mümkündür. Böylece çocuğunuz için en doğru olan Menemen liselerini kolayca bulabilirsiniz.


Menemen liselerinin sağlayacağı sınav başarıları ve sundukları eğitim hizmetinin kalitesi hakkında daha iyi bir fikir oluşturmak için bu liselere çocuklarını göndermiş olan velilerin veya bu okulların mezunlarının tecrübelerinden yararlanmak lise tercih süreci için çok yararlıdır. Veli yorumları okul tercihinize yardımcı olacak ve çocuğunuz için en doğru liseyi bulmanızı kolaylaştıracaktır. Şeffaf yorumlar ışığında lise seçiminizi yapabilir, veli yorumlarını okul profillerinden okuyabilirsiniz. Listeleme sayfalarında sıralanan okulların profillerinde birçok Menemen liseleri yorumları bulunmaktadır. Liselerin eksi ve artı yönlerini görmenizi sağlayacak bu yorumları okul profillerinde görebilirsiniz. Kendinize rehber edinebileceğiniz yorumlar sayesinde incelediğiniz okulu daha doğru bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Sizler de bir liseye dair deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin lise tercih sürecini kolaylaştırabilirsiniz.


Türkiye’de farklı tür eğitim sağlayan çeşitli lise türleri bulunmaktadır. Menemen’deki liseler birçok farklı yapı, müfredat ve eğitim olanakları barındıran çeşitli türlerden oluşmaktadır. Her öğrencinin kendi hedefleri ve ilgileri doğrultusunda eğitim sağlayan bir lise türünü seçmesi çok önemlidir. Menemen’de bulunan liseler Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, Anadolu meslek liseleri, mesleki ve teknik anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır.


Menemen Anadolu Liseleri verdikleri nitelikli ve geniş kapsamlı akademik eğitim sayesinde sıklıkla aileler tarafından tercih edilen eğitim kurumlarıdır. Menemen Fen Liseleri ise akademik kariyer hedefiyle yola çıkmış öğrenciler için en uygun seçeneklerden biridir. Bu liseler öğrencilerin akademik gelişimlerini her açıdan destekleyerek geleceğe faydalı bireyler yetiştirmekle birlikte merkezi ve uluslararası sınavlarda başarıyı yakalayabilmeleri adına çeşitli çalışmalar düzenlemektedir. Menemen Sosyal Bilimler Liseleri ise sözel konulara odaklanmakta, geleceğin yazarlarını, filozoflarını, tarihçilerini ve düşünürlerini yetiştirmektedir.


Menemen Meslek Liseleri de üniversite okumadan meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerin tercih ettiği eğitim kurumlarıdır. Bu okullar 3. sınıftan itibaren öğrencilerine staj imkanı sağlamakta böylece öğrenciler okuldan mezun olmadan tecrübe edinmiş olabilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler için de Menemen Sağlık Meslek Liseleri değerli bir seçenek sunmaktadır.


Bazı lise türleri öğrencilerin sanatsal, sportif veya ruhsal gelişimini sağlamak için yapılandırılmıştır. Menemen Güzel Sanatlar Liseleri çeşitli görsel sanat dallarında eğitim vererek profesyonel sanatçılar eğitmektedir. Menemen Spor Liseleri sportif eğitim ve fiziksel gelişime odaklanarak ülkemizin milli sporcularını yetiştirmektedir. Hem akademik eğitim hem dini eğitim almaya önem veren öğrenciler için de Menemen Anadolu İmam Hatip Liseleri çok uygun bir seçenektir.


Gündüzleyin çalışan veya başka sebepten dolayı eğitimlerini geleneksel liselerde devam ettiremeyen öğrenciler için Menemen Akşam Liseleri çok değerli bir seçenektir. Birçok kişi gündüz saatlerinde çalıştığı için bu liseler akşam vaktinde esnek saatlerle ders vererek onlara hem çalışma hem okuma fırsatı sunmaktadır. Menemen Çok Programlı Liseler hem akademik hem mesleki eğitim veren, diğer tüm lise türlerinin kazanımlarını tek çatı altında birleştiren bir okul türüdür.


Çocuğunuzun geleceği adına lise eğitimini gelişimini her açıdan destekleyecek bir okulda alması son derece önemlidir. Bunun yanında okul ücretleri ailelerin okul tercihinde önemli bir kriter olmaktadır. Menemen lise fiyatları ise verilen eğitimin kalitesi ile doğru orantılı olarak artmaktadır. Ekonomik açıdan sizleri zorlamayacak liseleri bu site üzerinden kolayca keşfedebilir, randevu talep ederek kayıt için görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Menemen kolejleri bursluluk sınavları düzenlemekte, başarılı öğrencilere burs imkanı sağlamaktalardır. Bu sınavlara Okul.com.tr üzerinden başvurabilir, çeşitli fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.


Menemen liselerini detaylı bir şekilde incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Menemen Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Menemen Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 436.19 469.99 4.45 1.05
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum