fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi

Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24

Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi, yüksek standartlardaki eğitim kalitesiyle öğrencilerine değer katmayı amaçlamaktadır. Kurum, 8.500 metrekare kapalı alana sahip, geniş yelpazede fiziksel imkanlara sahip kampüsünde eğitim vermektedir. Okulun müzik odası, ekoloji sınıfı, satranç odası ve drama sınıfları öğrencilerin sosyal aktivitelerine ev sahipliği etmektedir. Kurumda bulunan 3D odası, fen laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı ve sınıflarda bulunan akıllı tahtalar öğrencilerin derslere ilgisini artırmaktadır. Öğretmenler bu alanlar sayesinde derslerde işlenen konuları uygulamalı hale getirmekte ve öğrencilerin başarı katsayısını artırmaktadır. Kurumda bulunan kapalı spor salonu, futbol sahası, spor alanı ve havuz sayesinde öğrenciler sportif faaliyetlere katılım sağlamaktadır. Bu alanlarda futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi ve yüzme aktiviteleri düzenlenmektedir. Böylece öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde spordan uzak kalmaları önlenmekte ve fiziksel olarak aktif olmaları sağlanmaktadır. Bu aktivitelere katılım sağlayan öğrencilerin fiziksel gelişimlerinin en üst seviyeye çıkması sağlanmaktadır. Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi'nde bu aktivitelerin yanı sıra sanatsal aktiviteler de düzenlenmektedir. Drama, görsel sanatlar ve sinema gibi aktivitelerle öğrencilerin sanatsal yönleri ortaya çıkarılmaktadır. Böylece öğrencilerin ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetme ve bu alanlarda ilerleme fırsatı yakalaması sağlanmaktadır.
Okul, öğrencilerinin üniversiteye girişi sınavındaki başarılarını maksimuma çıkarmayı amaçlamaktadır. Kurumda bu amaç doğrultusunda eksiksiz ve kapsamlı bir eğitim programı uygulanmaktadır. Alanında uzman ve tecrübeli öğretmen kadrosu, öğrencilere sınava hazırlık sürecinde her anlamda destek vermektedir. Okulun rehberlik servisi de bu süreçte öğrencilere verilen desteği zenginleştirmektedir. Rehberlik servisi, sınav hazırlığında olan öğrencilere yönelik bilgilendirici ve motivasyon verici faaliyetler düzenlemektedir. Öğrenciler rehberlik servisine danışarak kendilerine hedef belirleme ve çalışma planı hazırlama konularında destek alma şansı bulmaktadır.

Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Torbalı Doğa Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Mustafa Kemal Atatürk, 4566/1. Sk. No:3, Torbalı/İzmir
0 232 335 1827
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum