fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:30
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi Hakkında

İzmir, Buca, Yenigün Mahallesi'nde bulunan Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi öğrencilerini istekleri, yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hedefledikleri seviyelere ulaşmalarını amaçlamaktadır.

Bu amaç doğrultusunda okul içerisinde sunmuş olduğu kaliteli eğitimi ve birçok donanımla Türkiye genelinde öğrencilerini tüm aşamalarda istenilen hedeflere ulaştırmak için takip etmekte ve yönlendirmektedir.

Okulda aktif öğrenme yöntemleri kullanarak öğrenci merkezli çalışmalar yürütmektedir. Bu çalışmalarda öğrencilerin bireysel farklılıkları göz önüne alınarak demokratik bir öğrenme ortamı oluşturulmaktadır.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi sunmuş olduğu kaliteli eğitimin yanı sıra okuldaki öğrenci başarı ortalamasını arttırmak amacıyla tüm öğrencilerin seçtiği sportif, sanatsal veya bilimsel alanda yetkin beceri geliştirmesini ve Öğrenci Bireysel Gelişim Programını tamamlamalarını sağlamak, sportif, sanatsal ve bilimsel alanlardan, tüm öğrencilerin etkin ve dengeli bir şekilde yararlanmasını sağlamak, yurt içi ve yurt dışında ortak proje çalışmaları yürütülen eğitim kurumları ve kuruluşları araştırmak ve ortak çalışmaları planlamak, okulu tercih eden veli kitlesinin en az % 80’inin tercih etti veli profiline uygun olmasını sağlamak gibi hedeflerle öğrencileri sorgulayan, araştıran, üreten bireyler olarak üniversite başarılarını garanti altına almayı planlamaktadır.

Okul içerisinde bulunan rehberlik programı ile öğrencilerin gelişimleri düzenli olarak takip edilmekte, veli görüşmeleri yapılmakta ve başarılarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

İzmir, Buca, Yenigün Mahallesi'nde bulunan Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi'nde rehber koçları ve eğitmenlerle birlikte kariyer projeleri yürütülmektedir. Bu projede 9 ve 10 sınıf öğrenciler ileride seçmeyi düşündükleri meslekleri ve bu meslekleri çalışma ortamlarını tanımak amacı ile yaz döneminde 15 günlük gözlem yapılmaktadır.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi içerisinde ayrıca kulüp çalışmaları yapılmaktadır. (Resim, Müzik, Seramik, Rölyef, Baskı, Vitray, Tiyatro, Fotoğrafçılık, Spor kulüpleri)

Okul içerisinde bulunan yemekhanede yemekler öğrencilerin dengeleri beslenmeleri ve günlük olarak tüketmeleri gerek besin değerlerine göre aşçılar tarafından büyük bir titizlikle hazırlanmaktadır.

Ayrıca Okulda yabancı dil eğitiminde İngilizce dil eğitiminin yanında Dünya 'da yaygın bir dil olan Almanca ve İspanyolca dil eğitimi de verilmektedir. İlkokuldan başlayarak 3 yabancı dil eğitimi verilmektedir.

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları olarak İnsanlık sanatı (art of humanity ) programı, evrensel değerlerle donatılmış, kendisinin ve çevresinin farkında olan bireyler yetiştirmeyi hedefler. Kendini bilen, bilginin gücünü kamu yararına ve tüm insanlık adına kullanabilen “İYİ İNSAN” yetiştirmektir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %2 %100
%2.01 - %4 %90
%4.01 - %7 %80
%7.01 - %10 %70
%10.01 - %15 %60
%15.01 - %20 %50
%20.01 - %30 %40
%30.01 - %40 %30

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi Yorumları (4)

  • ÖK

    Okul müdüründen başlayarak, öğretmenler dahil tüm görevli eğitmenler çocuklarımızla cok ilgililer. Hangi konu olursa olsun gorusmek için zaman ayırıyorlar. Çocuklarımızın başarılı birey olmalarında katkilari çoktur. Okulumuzdan memnunuz.

  • ÜT

    Okul öğrenci ilişkisi ve hedef odaklı çalışma yapılmaktadır.öğrenci öğrenim bilgisi ve kabiliyeteni geliştirmesi bakımından planlama ve kontrol oldukça iyiSosyal aktivitelerde daha çok olabilir

  • YE

    Ek Akademik çalışmaların tek güne değil uygun saatlerde hafta içine tek ders bazında yayılması konusunda planlama yapılabilir.Spor, müzik konusunda daha aktif olunabilir.

  • İA

    Bu okulda son senemiz tüm öğretmenler çok ilgili her daim ulaşabilceğimiz eğitimi çok iyi güvenli bir okul nesrin hanım tarık hocamız cihat hocamız ve adını saymadığım tüm öğretmenlerimize okul müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınızHer yıl yeni birşeyler ekleniyor biraz yemekhanede ki yemekler değişebilir

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Yenigün Mahallesi, 265/8 Sokak, No:2, (Buca Kaymakamlığı Arkası) Buca / İzmir
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum