fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:30
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce
Yatılı Durumu: Yatısız

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi Hakkında

İzmir, Buca, Yenigün Mahallesi'nde bulunan Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi öğrencilerin istek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir eğitim modeli uygulamaktadır.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi sunmuş olduğu kaliteli eğitimin yanı sıra okuldaki öğrenci başarı ortalamasını arttırmak amacıyla tüm öğrencilerin seçtiği sportif, sanatsal veya bilimsel alanda yetkin beceri geliştirmesini ve Öğrenci Bireysel Gelişim Programını tamamlamalarını sağlamak,, sportif, sanatsal ve bilimsel alanlardan, tüm öğrencilerin etkin ve dengeli bir şekilde yararlanmasını sağlamak, yurt içi ve yurt dışında ortak proje çalışmaları yürütülen eğitim kurumları ve kuruluşları araştırmak ve ortak çalışmaları planlamak, okulu tercih eden veli kitlesinin en az % 80’inin tercih etti veli profiline uygun olmasını sağlamak gibi hedeflerle öğrencileri sorgulayan, araştıran, üreten bireyler olarak üniversite başarılarını garanti altına almayı planlamaktadır.

Okul içerisinde bulunan rehberlik programı ile öğrencilerin gelişimleri düzenli olarak takip edilmekte, veli görüşmeleri yapılmakta ve başarılarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi laboratuvar uygulamaları öğrencilere teorik bilgiyi pratiğe dönüştürmek ve bilginin kalıcılığını sağlamaktadır.

Okul içerisinde bulunan laboratuvarlar eğitim teknolojilerindeki son gelişmelere uygun donanıma sahiptir. Laboratuvar çalışmaları “Laboratuvar Uygulama ve Kullanım Prosedürü’ ne uygun olarak yapılmaktadır.

Okulda öğrencilere İngilizce, Almanca ve İspanyolca yabancı dil eğitimi verilmektedir. Okulun kurulu bulunduğu geniş bahçede, hayvan barınakları, basketbol ve voleybol sahaları yer almaktadır.

Okul içerisinde ayrıca3D laboratuvarlar, görsel sanatlar, bilişim ve müzik atölyeleri, akustik cep sineması, fiziksel ve kültürel gelişime katkı sağlayan kapalı spor salonu gibi öğrencilerin dilediğince spor yapabileceği, sosyalleşmelerine, kişisel yönden gelişmelerine ve özgüvenlerini pekiştirmeye yardımcı olacak, etkinlik alanları yer bulunmaktadır. Okul içerisinde bulunan yemekhanede yemekler öğrencilerin dengeleri beslenmeleri ve günlük olarak tüketmeleri gerek besin değerlerine göre aşçılar tarafından büyük bir titizlikle hazırlanmaktadır.

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları olarak İnsanlık sanatı (art of humanity ) programı, evrensel değerlerle donatılmış, kendisinin ve çevresinin farkında olan bireyler yetiştirmeyi hedefler. Kendini bilen, bilginin gücünü kamu yararına ve tüm insanlık adına kullanabilen “İYİ İNSAN” yetiştirmektir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %1 %100
%1.01 - %1.5 %90
%1.51 - %2 %80
%2.01 - %3 %70
%3.01 - %4 %60
%4.01 - %5 %50

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi Yorumları (1)

  • Ss

    Sadece akademik değil insan odaklı eğitim sistemi ile çalışan, hem yönetim hem eğitim kadrosu yardımcı personeli ile başarıya giden yolda özverili bir şekilde çaba ve emek harcayan,eğitim yardımcı malzemeleri yönünden tamam, yabancı dilin öneminin farkinda olan teknolojiyi yakından takip eden,vizyon sahibi bir kurumdur.Çocuklarımızın sadece akademik olarak değil herbirinin sosyal yönünü geliştirecek bir spor branşı veya sanatsal bağlamda, müzik enstrümanı çalması gibi kişisel gelişimlerine daha fazla destek olunup ön plana çıkarılıp yönlendirilmesi

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Yenigün Mahallesi, 265/8 Sokak, No:2, (Buca Kaymakamlığı Arkası) Buca / İzmir
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum