fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu

Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:45/16:15

Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu, öğrencilerinin yeteneklerini, bireysel farklılıklarını önemseyerek onların doğru eğitim ortamlarında kaliteli bir öğrenim görmesini desteklemektedir. Akademik alanda öğrenci yeteneklerine paralel olarak ilerletilen eğitim çalışmaları ve stratejilerle etkili bir öğretim süreci yaşatmaktadır. Öğrencilerin akademik seviyesini yakından takip ederek kalıcı bir eğitim hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Etkili eğitim ortamlarında edilgen bir öğrenme ortamı oluşturulmaktadır.
Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu'nda öğrencilerin dünya ile etkileşim içerisinde bulunabilmeleri adına yabancı dil eğitimi verilmektedir. SAC sistemi ile öğrencilere dil eğitimleri verilmektedir. Öğrencilerin gramer eğitimini ön plana koymadan becerilere odaklanan bir yaklaşımla gelişmelerini her noktadan desteklemektedir. Öğrencilere çağın gerekliliklerinden birisi niteliğinde olan dil bilgisel alanda kapsamlı çalışmalar yürütülerek ayrıcalıklı bir öğrenim ortamı hazırlanmaktadır. Gelişimi yalnızca tek doğrultuda değil birçok alanda destekleyerek kapsamlı bir eğitim sunmaktadır.
Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu'nda öğrencilerin hedefler belirlemelerinde yardımcı çalışmalar yürütülmektedir. Okulun rehberlik birimi tarafından öğrencilerin meslekler alanlarında bilgilendirilmeleri sağlanmaktadır. Başarılı bireyleri hayata hazırlama konusunda oluşturulan eğitim çalışmalarıyla birlikte çok yönlü bir hizmet sunulmaktadır. Öğrencilerin ilgili, yetenekli ve başarılı olduğu branşları ön plana çıkarmak adına çok yönlü faaliyetler sürdürülmektedir. Öğrencilerin sınav başarılarını artırmak adına çok yönlü faaliyetler de sunulmaktadır. Yoğunlaşan eğitim çalışmalarından öğrencilerin etkilenmemesi adına okulun rehberlik birimi tarafından çeşitli etkinlik ve aktivite programları düzenlenmektedir. Öğrencilerin ihtiyaçları kapsamında seminerler ve görüşmeler yapılarak onların daha etkili bir süreç yaşamasını desteklemektedir. Çeşitli deneme sınavları ve testlerle birlikte öğrencilerin akademik yetkinlikleri tespit edilerek öne çıkan eksikliklerin giderilmesi adına kurslar düzenlenmektedir. Başarılı bir eğitim süreci oluşturmak adına alanlarında uzman öğretmenler eşliğinde aktif öğrenme uygulamaları düzenlenmektedir. Etkili eğitim faaliyetleri doğrultusunda öğrencilerin bir sonraki eğitim seviyesine hazır bireyler olmalarını sağlamaktadır.

Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:45 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Buca Çağdaş Eğitim Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Zafer Mah. Atatürk Cad. No:186C Buca / İzmir
0 232 335 1759
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum