fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu Hakkında

Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu; Yaşamkent semtinde villa tipi binası, geniş oyun alanı ve ekip-dikme alanı ile çocuk merkezli ve çocukların en yüksek yararına yönelik eğitim vermektedir. Okulun bulunduğu konum oldukça güvenli ve ulaşım açısından elverişlidir. Çocuk gelişimi uzmanı ve Aile Eğitimcisi olan kurucu müdürünün 30 yılı aşkın deneyimi ile, alanında uzman eğitimci ve idari kadrosu, tamamen çocukların gelişim özelliklerine uygun eğitim verilmektedir. Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulunun en temel vizyonu, çocuk haklarına uygun tüm eğitim metodlarını kullanmak ve yaygınlaştırmaktır. Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulunun farklarında biri de kurucu müdürünün ve ekibinin ulaşılabilir ve şeffaf olmasıdır. Amacı, doğayla uyumlu, aynı ekosistemde yaşadığımızın ve parçası olduğumuzun bilincinde olan, sanat bilgisine sahip, sorgulayan, öz değeri yüksek çocuklar yetiştirmektir. Okul öncesinde sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği gibi aktiviteler yaparak; yetişkin birey olduklarında, sürdürülebilirlik, eşitlik, kapsayıcılık gibi alanları içselleştirmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. MEB'in programı ile birlikte, Montessori, Waldorff, Reggio Emilia yöntemlerinden de faydalanılmaktadır. Yaparak-yaşayarak öğrenme temel alınmaktadır. Her gün mutlaka bahçe etkinliklerine, açık hava oyunlarına günlük plan içinde yer verilmektedir. Ayrıca, hem fiziksel hem de ruhsal gelişim açısından faydalı olacak geziler her ay planlanmaktadır. Bu geziler; müzelere (her geziden sonra müzelerde atölye çalışması da yapılmaktadır), açık havada doğa gezilerine, tarihi alanlara, tiyatro, sinema ve spor alanlarına yönelik gezilerdir. Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu alanında uzman müzik, heykel, resim, akıl oyunları, iklim değişikliği, sürdürülebilirlik, satranç ve İngilizce öğretmenleri ile branş derslerini programına almıştır. Çocukların gelişimsel özellikleri (sosyal, duygusal, bilişsel, dil, motor) ile ilgili her ay gözlem raporları velilerimiz ile paylaşılmaktadır. Bunun haricinde, birebir görüşmeler de planlanarak, çocukların gelişimleri en üst seviyelere taşınmaktadır. Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu; farkındalığı yüksek, öz güvenli, öz değer duygusunu kazanmış, sosyal becerileri yüksek, özgür düşünebilen ve düşündüklerini özgürce söyleyebilen, yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi seven, araştıran, okuyan ve bu alışkanlıklarını hayatı boyunca devam ettirebilecek, mutlu bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Yemekler okulda pişirilmekte, organik ürünler ve ev ortamında hazırlanan ürünler tercih edilmektedir. Ayrıca, hafta sonları ANNE-BABA eğitimleri de uzman kişiler tarafından ücretsiz bir şekilde verilmektedir.

Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Waldorf Pedagojisi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Lego ve Yapı Blokları

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu Yorumları (38)

  • DE

    6 sene önce döne döne kreş ararken burası da varmış bir görüşeyim deyip ..sımsıcak Emel hocamın (kurucu) beni karşılamasıyla tamamdır buraya vermeliyim dediğiö bir kreş oldu.Her günü ayrı etkinlikle geçiyor hiç gitmeyeceğim demiyordu oğlum..o günleri hatırlayınca her ikimizde mutlu oluyoruz oğlumla

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Atiye'nin en temel prensiplerinden biri de temel yaşam becerileri geliştirmek. Buna uyumlu olarak, farklı etkinlik ve uyarıcılarla sürekli olarak çalışıyoruz. Biz de sizinle karşılaştığımız ve tanıştığımız için çok mutlu ve şanslıyız. Çok teşekkür ederiz bu değerli yorumunuz için.

  • NK

    O kadar çok yeniyiz ki bu kadar kısa sürede hem kızımın hem ailemizin sevgisini kazanmayı başarabilen kurumu ne kadar anlatsam yetersiz kalacak. Talihsiz bir kreş deneyiminden sonra pedagog önerisiyle (emriyle de denilebilir) değiştirmemiz gerekti. İyi ki de öyle oldu 6 ay boyunca çocuğuma kulak veremediğimi, çocuğumun çok mutsuz olduğunu, korku duygusuyla yüzleştiğini ama benim göremediğimi bu kreşteki mutluluğu ve sakinliğiyle görmüş oldum. Kurucusu emel hocamdan öğretmenlerimiz yasemin ve ayşegül öğretmenimden, emeği geçen ve o çocuklara tek tek dokunarak mutlu olmalarını sağlayan diğer tüm öğretmenlerden, yemekleriyle ve hijyenleriyle ilgilenen tüm ablalardan kısaca anne sevgisi veren, aile güveni sağlayan tüm herkese çok teşekkür ederim. Evlat konusunda hassas olan tüm ailelerin bu siteye baktığını, buruk ve endişeli bir arayışta olduğunu biliyorum, sizlerden biriydim. Mutlaka uğramanızı, o yaklaşımları ve yıllardır tanışıyormuş hissini yaşamanızı çok isterim :) Keşke diyorum kendime, kızımı ilk kreşe verdiğimde mesafenin yakınlığı değilde çocuklara karşı yaklaşımı ön planda tutmuş olsaydım.

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu içten mesajınızı okurken inanın çok duygulandık. Yaptığımızın işin tam olarak karşılığı aslında bu geri bildirimler. Kurucu müdürümüz Emel hanım; "her çocuk özeldir, her çocuğun gelişimsel özellikleri farklıdır ve ona göre değerlendirmek gerekir" der. Biz çocuklara en temelde güven veren ve mutlu bir kurumuz, tüm gayretimiz bu yönde. Çok teşekkürler.

  • Hem cocugumuz hem bizim icin kurucusu sevgili emel hocamin ilgisi guler yuzu ve tamamen cocuk odakli olmasi,ayni sekilde yasemin ogretmenimizin ilgisi sevgisi anlayisi hersey icin cok tesekkur ederiz iyi ki varsiniz

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kurucu müdürümüz Emel hocamız ve ekibi, çocuk merkezli ve çocukların en yüksek yararını gözeten öğretmen ve idari kadrodan oluşmakta. Çocuklarımız bu sayede koşulsuz sevgiyi çok güzel hissediyor ve gelişiyorlar. Buna tanık olmak çok büyük bir ayrıcalık, asıl biz teşekkür ederiz.

  • SK

    Çocuğunuzu güven ile emanet edebileceğiniz, temeli sevgi üzerine kurulu harika okul. Aslında okul demek yetersiz kalır oğlumun ikinci evi... Sıcacık ortamı, en ufak fırsatta dahi çocuklarımızı temiz havada bahçede doğayla iç içe ortamda büyüten tatli yuvamız. Ne söylesem az kalacak sanırım. Kreş arayışı biraz meşakkatli ve zor bir süreç. Ancak Emel öğretmenim ve ekibinden diğer öğretmenlerimiz ile tanışınca Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. İyi ki ama iyi ki Atiye....

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyi ki siz! Emel hocamızın 30 yılı aşkın deneyimi ile kurduğu okulumuz iyi ki sizin gibi insanlara ulaştı. Biz anaokulunun öneminin çok farkındayız. Bu nedenle, özverimizi tamamen hisseden velilerle biz çok mutluyuz. Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için.

  • Her gün çocugumuzu birakirken şükürler olsun ki atiye var dedigimiz, her zaman içimizi rahat ettiren, cocugumuzu bizden cok düşünen, merhametli, vicdanli ayrica cok tecrubeli ögretmenlerimizle cocugumuzun buyumesinde ve gelisiminde cok katkilari olan ve bizim en güzel şansımız olan okulumuz.. surekli sosyal etkinlikler organize eden, gerek cocuklar icin gerekse aileleri de dahil ederek buyuk bir aile ortami yaratan Emel hocamiz her seyi ince ince dusunur, her ihtiyaci olana ulaşır, ulaştirir..söylenecek o kadar çok güzel şey var ki… iyi ki varsın Atiye.. iyi varsın Atiye ailesi..

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yaptıklarımızın ve çocukların üzerinde hassasiyetimizin farkında olan sizin gibi velilerimiz olduğu için çok şanslı hissediyoruz. Birlikte daha nicelerine..Çok sevgiler.

  • TK

    Bir kreşten beklentim nedir? Çocuğumun mutlu ve güvende olması! Peki Atiye Eğitim Kurumları nasıl bir yerdir? Çocuğumuzun mutlu ve güvende olduğu ve artı olarak çok daha fazla imkana kavuştuğu yerdir. Hayat deneyimi, doğal yaşam şartları-oyunları, en sevgi dolusundan eğitim ve ilgi, oyunlarla bezenmiş öğrenme ortamları, daha neler neler… Ben gerçekten Atiye Eğitim Kurumlarına gelene kadar böyle bir kreşin olabileceğini tahmin etmezdim. Eğer Atiye Eğitim Kurumlarının ilköğretim, ortaöğretim kısımları olsaydı sonuna dek ayrılmazdık okulumuzdan. Öğretmenlerimizi ve Emel Hocamı çok seviyoruz. İyi ki Atiye!Atiye Eğitim Kurumları sadece çocuklarımızı değil, bizi de geliştiren bir okul! Ben ancak teşekkür edebilirim!

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu güzel yorumunuz bizi inanılmaz motive etti. Çok onore ettiniz bizi. Çok teşekkürler. Sizin gibi insanlarla tanışmamızı sağladığı için, iyi ki okulumuzu kurmuşuz diyoruz. Çok ayrıcalıklı hissediyoruz. Ebeveyn eğitimlerimiz de düzenli aralıklarla devam ediyor. İlginiz için çok teşekkürler.

  • ND

    Atiye ailesinin bi parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz de sizin gibi değerli insanlarla tanıştığımız için çok mutluyuz. Çok teşekkürler.

  • Fk

    İyi günler Başta Emel seri hocamız ve tüm hocalarımız bizim için çok kıymetli ve özel.Çocuklarımızı emanet ettiğimiz kurumun hijyen ortamı çok temiz ve yemekleri genelde doğal ürünlerden yapılıyor bizim için önemli bir konu.hocalarımızın yaklaşımı ve çocuklarımızla kendi çocukları gibi ilgilenmeleri bizi çok mutlu ediyor . Atiye eğitim kurumunun üyesi olduğumuz için bunu çevremizdeki herkese övünerek ve gurur duyarak dile getiriyoruz SaygılarımlaOkul gayet iyi konforlu bir yapıya sahip .çocuklarımızın emniyeti ve sağlığı için her türlü önlem alınmış vaziyette

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuk güvenliği (child safeguarding) ve çocukla iletişim konularında hizmet içi eğitimlerimiz, çocukla temas eden yani sadece öğretmenlerimiz değil, tüm personellerimiz için düzenli olarak tekrarlıyoruz. Çocukların temas ettiği her bir yetişkinin bu özeni göstermesi bizim için çok önemli. Çok teşekkür ederiz değerli yorumunuz için.

  • Ec

    Bir eğitim kurumunu bu kadar laikiyle yapan nadir kurumlardan biri. Tereddüt etmeden çocuğumu emanet edebildiğim bir aile evi aslında. Evde kendi çocuğuma gösterdiğim tüm özeni başta emel hoca olmak üzere tüm öğretmenlerimiz gösteriyor. En önemlisi de sevgi ile büyüyor çocuklar.

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Atiye Eğitim Kurumlarına gelen her bir birey bunu hissettiğini söylüyor, ne kadar şanslıyız. Değerli yorumunuz içim çok teşekkürler.

  • Nk

    Biz Atiye ile tavsiye üstüne tanıştık ve 2 yıldır oradayız ve çoook memnunuz , Atiye yeniliklerin takipçisi ve çocuklar için olabilecek en iyiyi imkanlar doğrultusunda çoçukları na getiren bir kurum , biz onlardan çok memnunuzKurumsallaşmasın butik kalsın

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Butik bir anaokulu olmamızın en büyük artısı sanırım bu. Daha sıcak ve samimi ortam ile çocuk haklarının en temeli olan "oyun" a daha fazla yer açmamız. Çok teşekkür ederiz bu değerli yorumunuz için.

  • Ek

    Keşke daha erken tanışsaydım dediğim,bir anaokulundan çok daha fazlası. Öncelikle herşey net ve kararında, telefonla aradığımızda 7/24 size cevap veren kişi okulun müdüresi Emel Hanım. Hem okul yöneticisi hem de sürekli kendini geliştiren,çocuk gelişimi ve okul öncesi hakkında yurtdışında ve yurtiçinde değerli bilgilerle konferanslara davet edilen, bir o kadar tatlı ve içten,size her zaman aileden biri gibi yaklaşan harika bir insandır. İki çocuğumu da bu kurumda büyüttüm. İyi ki diyorum çünkü okul öncesinde öğrendikleri herşey onları çok güzel hayata hazırladı. Tüm öğretmenleri ve çalışanları da ayrıca çok değerliler. İyi ki varsınız.

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ulaşılabilir olmak ve şeffaflık özellikle okul öncesi dönem kurumları için çok önemlidir. Kurucu müdürümüz her ne kadar yurt içi ve yurt dışı konferanslara davet edildiğinden çok yoğun olsa da, önceliği olan çocuklar ve velilerimizin mutluluğunu hiç aksatmaz.

  • BE

    Okulumuzdan çok memnunuz. Küçük yaşlar ve büyük yaşlara olmak üzere 2 ayrı müstakil binaya sahip. Çocuklarımızın çıkıp oksijen alacağı çok geniş bir bahçesi var. Duvarlarına kadar emek emek boyayıp, çocuklarımızın ilgisini çekecek resimler yaptılar. Öğretmenlerimizin hepsi birbirinden değerli, eğitimleri, enerjileri, ilgileri alakaları takdire şayan. Montessori- waldorf ve doğa felsefesi karışık bir eğitim veriyorlar. Verdikleri eğitim sadece okulla da sınırlı kalmıyor. Çocuklarımızı geziye çıkarıp, en etkili öğrenme biçimi olan, yaparak yaşayarak öğrenme imkanı sunuyorlar.Hiç düşünmeden çocuğunuzu emin ellere bırakabilirsiniz. Atiyeli olmak kesinlikle bir ayrıcalık.Okul Müdürü Emel Hanım öğretmenlerimize sürekli hizmet içi eğitim imkanı sunmakta. Bize söyleyecek söz bırakmadan sürekli kendilerini geliştirmek için uğraş veren bir kurum.Okulda çocuklarımız için uğraş veren, emek veren herkese çok teşekkür ederim.

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Atiye'nin en önemli felsefesi olan yaparak-yaşayarak öğrenmeyi çok güzel özetlemişsiniz. Doğayla uyumlu, aynı ekosistemde yaşadığımızın ve parçası olduğumuzun bilincinde olan, sanat bilgisine sahip, sorgulayan, öz değeri yüksek çocuklar yetiştirmek bizim amacımız. Çok teşekkür ederiz.

  • Gy

    Sirf gorevlerini yerine getirmek icin degil gercekten sevgiyle cocuklara anneleri gibi davranan. Okul degil ev olan degerli okulumuz. Enerjilerine ilgilerine bayiliyoruzOkulun haftalik programlarinin belki elektronik ortamda olmasi guzel olabilirdi. Bir uygulama gibi velilerin kullanabilecegi. Bir de cocuklarin iyi kotu veya gelistirilmesi gereken yanlari konusmak icin daha sık görüşme yapışabilir

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler değerli yorum ve önerileriniz için. Elektronik ortamda haftalık program ve etkinliklerin yer aldığı uygulamalarla ilgili çalışmalar yapmaktayız. En kısa sürede duyuruyor olacağız. Çocuklarımızın tüm gelişimlerini (sosyal, duygusal, bilişsel, dil, motor) takip ederek, velilerimizle düzenli aralıklarda paylaşıyoruz. Ailelerle iş birliği, çocuklarımızın gelişimlerini en üst seviyeye taşımak açısından çok önemlidir. Bu nedenle, gerekli görülen özel durumlarda da daha sık görüşmeler planlıyoruz.

  • Ba

    Bu bölgede bulunabilecek en kıymetli kreş. Değerli Emel öğretmenim ve nezdinde tüm öğretmenlerimiz çok kiymetliler..

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz değerli yorumunuz için.

  • ZK

    İlk görüştüğümüz okul ve başka bir kuruma gitme ihtiyacı bile hissettirmeden kafamızdaki tüm soruları büyük bir özveri ile yanıtlayan canımıııız müdürümüz Emel Seri kendisine minnettarız.. Tek tek tüm sınıflarla ilgilenir mutfakta bile her şeyde eli vardır öyle odasına çekilip müdürlük yapmaz. Atiye bizim en büyük şansımız..Bu kadar mükemmel olmak zorunda mısınız? :)

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuk gelişimi uzmanı kurucu müdürümüz olması ve tüm kadronun alandan olmasının en büyük faydası; çocuk gelişimi ile ilgili tüm soruların istisnasız cevaplanması ve çözülmesi demek aslında. Kurucu müdürümüz Emel Seri, sadece alanında uzman bir eğitimci değil, aynı zamanda, diğer anaokullarına düzenli süpervizyon desteği, öğretmen eğitimi ve danışmanlık da vermekte.

  • ÇA

    Tüm kadrosuyla, özveriyle çalışanlarıyla tamamen aile ortamı gibi bir ortamda doğayla iç içe temiz ve bir o kadar da sağlıklı yiyecekleriyle Ankara’da eşi olmayan bir okuldur. Herkese şüphesiz tavsiye ediyorum.

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tüm öğünlerimiz okulumuzda pişiyor. Çevre köylerden gelen doğal süt ile ev yoğurdu yapıyoruz düzenli olarak. Tüm ürünlerimiz bu sayede doğal ve sağlıklı olmasıyla birlikte, çocuklar bahçede birlikte ektiğimiz ve sonra yetişen sebzeleri öğle yemeğinde tatma fırsatı bulunca, tarladan-sofraya stratejini gözlemlemiş oluyorlar.

  • ÖG

    Anaokulları çocukların sosyalleşmesinde ilk adımı oluşturuyor. Bu nedenle ilk adımın sevgi dolu ve güvenli okullarda başlaması çok önemli. Okulun fiziki ortamının yanında aradığınız sevgi dolu, samimi ve güleryüzlü eğitim ortamını Atiye Anaokulunda bulacagınizdan hiç şüpheniz olmasın. Anne sıcaklığından ayrılan bir çocuk için daha önemli ne olabilir ki!!! Emel hanım başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve çalışan personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sevgilerimizle..

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Anaokullarında çocukların öncelikle koşulsuz sevgiyi hissetmesi ve güven duyması çok önemlidir. En temel ihtiyaç çocuklar için özellikle güvendir. Çok teşekkürler değerli yorumunuz için.

  • GT

    Okul öncesinde sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği gibi aktiviteler yapan alanında öncü bir okul. İyi ki varsınız.

  • Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İklim krizi artık global bir kriz haline geldi ve bir an önce bu konuyla ilgili çalışmalar adil bir şekilde geçiş için planlanıyor. Okul öncesi dönemdeki çocukların; sürdürülebilirlik, eşitlik, kapsayıcılık gibi alanları içselleştirmelerini sağlarsak eğer, bu kazanım yetişkinlikte de devam edecektir. Çok teşekkürler değerli yorumunuz için.

  • ZG

    ilk oğlum için 3 yaşına gediğinde bi sürü maddelik bir check list yaparak gezmeye başlamıştım kreşleri.. emel öğretmenimin açtığı yeni okulunu ziyarete gidince check listin tamam olmasından öte sımsıcak bir kalbin beni kucakladığını hissettim... bu kreşin içindeki tüm kalplerin sımsıcak sevgiyle dolu olduğunu hepsiyle teker teker tanışınca anladım... duvarlardaki resimlere bakıp , sınıfta çalan şarkının ritmiyle okulu gezerken oğlumun çoktan bahçedeki oyunlara katıldığını görmek beni çok mutlu etti... şimdi ikinci yılımızdayız ve küçük oğlumunda ilk yılı kreşteki :) yaşamı yaşamayı öğrenen çocukların okulu diyebilirim, 2 çocuğumda okula başladıktan sonra kendilerini daha iyi tanıyor ve ifade edebiliyorlar, kendi seçimmlerini yapabiliyorlar .. kreşin her köşesindeki geçen zaman çocuklara yepyeni deneyimler sunması için planlanmış :) uyku odasının mutfağın tuveletlerin hem hijyen kurallarına hem de çocukların ergonomisine göre planlanması ayrıca içini rahatlatıyor.. ilkokula başlamadan önce çocukların alması düşünülen akademik bilgilerin hepsini çocukları zorlamadan oyunlar ve yaşamın içindeki deneyimlerle çok etkin bir şekilde atiye kreşlerinde öğrenen oğlum artık yeni birşeyle karşılaşınca nasıl öğrenceğini öğrendi oğlum bu en büyük kazanımımız... özetle tüm kapılarının açık içinin sevgi, güven,tecrübe ile dolu olan sadece çocukları değil ebeveynlerini de geliştiren yaşanılası bir okul... tüm okul çalışanlarına teşekkürler...

  • EK

    Merhaba, oğlum başka bir kreşe gidiyordu o kreş vakıf kreşiydi, sonra özelleşti öyle olunca bazı olumsuzluklar yaşadık ve oğlumuzu aldık. Eve yakın kreşleri araştırırken Atiye Eğitim Kurumlarını da araştırdık. Kafamızda hiç bir soru işareti kalmayan tek kreş olduğu için orayı tercih ettik. Kreş araştırırken mutlaka kendisi Emel hanımla ile görüşülmesi ve sonra diğer kreşlerle görüşülmesi. Emel hanımı çocuğunuzu o kreşe yazdırmasanız bile kendisini tanımanızı, önerilerini ve samimiyetini görmenizi tavsiye ediyorum. Biz ilk kreşi gezmeye gittiğimizde bizi karşıladığında sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibi candan ve samimi tavırları ile karşılaştık. Kreşin en çok beğendiğim bir kaç özelliğini sıralamak istiyorum; Yemeklerini yapan Saliha hanımı hem çocuklar çok seviyor, hem turşu, reçel, erişte, yoğurt gibi yiyecekleri organik olarak yapıyor olması Öğretmenleri hepsi birbirinden başarılı ve işini seven kişiler olması Yeniliklere çok açık olması Bahçesinde bir sürü sebze ve meyve yetişiyor olması Aile katılımı etkinlikleri ve haftasonu velilere özel eğitimler verilmesi Kreşte 2 tane kedinin olması kendi evimize alamadığımız kediyi oğlum orada severek hayvanlara olan sevgisini de gidermiş oluyor Bu karantina günlerde 23 Nisan da gidip çocuklarımız için küçük küçük hediyeler hazırlaması bizi ve çocuğumuzu çok mutlu etmesi Ve daha yazamadığım bir sürü şey var. En güzeli gidip kendiniz görün. Şimdi birde bebek Evi açtı 0-3 yaş aralığında yenidoğan bebeğimi de oraya vereceğim.Aşçı Saliha hanım çok güzel yemek yaptığı için çocuğum benim yaptığım yemeği beğenmiyor ve bende tarifi Saliha hanımdan aldım deyince yiyor. Çocukları annelerinin yemeklerinden soğutuyor. Başka da olumsuz bir şeyi yok.

  • Ma

    Oğlum okula alışır mı alışmaz mı derken Bir bakmışız okula gitmeye can atıyor, öğretmenlerini arkadaşlarını özlüyor, çok daha verimli ve eğlenceli zaman geçiriyor.. teşekkürler Emel hocam, Handan hocam, saniye hanım ve kurumun diğer özverili çalışanları. Sayenizde gözümüz hiç arkada kalmadı, ki pimpirikli bir anneyimdir. Sayenizde okul hayatına güzel bir Başlangıç yapmış olduk, teşekkürler

  • BD

    Yeni nesil ebeveyn iseniz ha bide ve ilk çcoğunuz ilk defa aile dışında birine veya birçok kişiden oluşan bir kurumsal kreşe emanet edeceğniz fikrine bile zor karar veriyosanız inanın hiç tereddüt etmeden gözünüz kapalı ,hatta iki gözünüz kapalı verebileceğiniz bir kurum. Neden mi anlatayım; Ben çok araştırmacı bol okuyan bol akademik bir anneyim , ara tara en iyi kreşler yok bahçeli mekanlar derken ben en son doğrusu olan mantığımca o zamanlar iş yerime en yakın kreşe vermeye karar verdim . Emel Öğretmenimizin eski kurumuydu orası, çok farklı bizden biri aslında, ama bu devirde zor bulunan bir model belirmişti. birden , tüm kreşe ruh kattı, öğretmenlere huzur geldi, derken ayrıldı. ben naptım gözüm kapalı nerdeyseniz ben ordayım diye peşine düştüm. Üzgünüm dedi kreşi daha açamadık prosodürler uzadı olsun dedim beklerim, bekledim derken YAşamkente kreş açıldı işyerimden uzak eve yakındı ama. Eşimle ilk kez aynı fikirdeydik:) Şüphesiz Atiye Eğitim Kurumları Şüphesiz Emel Öğretmen dedik inanın şüphesiz ha kendisine de pek böle taklada atmadım .. Çok disiplinliyimdir enerjimle onu bakışlarımla anlattım sanırım. Derken çünkü ben çok inek olduğum için hep sol beyin aktif bir çocuktm, Artık HArvardlar bile A+ öğrenci armazken sağ beyin,creative ,yaratıcı ,sanatsal öğrenci ararken , Okul ve Öğretmenler çocuğa sevgi ve sanatı aşılıyordu..Ben hiç konservatuarlı bir santçıdan orf dersi almadım ,ya da seramik ile elim toprağa deyip heykel yapmadım ha ODTÜDe okudum, notlar hep iyiydi kendimi ifade edebildim mi hayır ,PEki kızınıza Resimi sevdiren ressam bir Müdür yardımcısı oldu mu, Kızım her resmine ruh katarak resim yapıyor hala o okulunu ve arkadaşlarını özlüyor, hala Emel öğretmeni görünce eteklerine yapışıyor ben ise toplumda IQ ile anca yer edinerek düşük EQ ile hala insan ilişkilerinde zayıfım.Kızım bana akıl verip ,sakınleştiriyor..Gerçekten ana odağınız sevgi, erdem, sanat ,yetenek,hayal gücü el kadar çocuğun yapması gerekliliği kafasındaysanız ,vazgeçin size sunumulan pazarlama stratejisi dolu ruhsuz kreşleri.. Kreşin ruhu var ya onun adı da ATİYE.......

  • SA

    Bende bu harika kurum ile geçen yıl tanıştım ve bu yıl da haliyle çok memnun oldıgum okulumuza devam etmekteyiz. Kızım Atiye'ye başlamadan önce tuvalet alışkanlığını kazandığı halde büyük tuvaletinde sorun yasıyorduk. Korktuğu için yapmak istemiyordu. Ama okula başladığımız ilk günden beri hıc bu sorunu yasamamışız gibi her şey normaldi. Zaten kızım okula giderken çok memnun gittiği ve kısa surede alıstığı için benim de gözüm hiç arkada kalmadı. İlk okul deneyimi olan anneler ıçın bu çok onemlı bir ayrıntı. Kızımın ılerıkı yas ogrenım hayatında da okulu sevmesi ve basarili olması İcin ilk okul deneyimimizde böyle bir kurumla başlamak büyük bir şans oldu bizim için. Cocugunuzu gözünüz arkada kalmadan rahatlıkla güvenli ellere teslim edebilirsiniz. Bu konuda sizi, işini aşkla yapan, eğitim gönüllüsü Emel hanım karşılayacak

  • NS

    Atiye Egitim Kurumları benim için önemli bir yere sahip çünkü kızımın dil gelişiminde önemli bir role sahip.Atiyede 2.yilimiz .,Kızım 4 yaşında olmasına rağmen hala cümle kurup konuşamayan bir çocuktu atiye eğitimine başladıktan 2 ay sonra konuşmaya başladı ve bu durum beni aşırı mutlu etti.fAtiye eğitim Kurumları benim 2.evim gibi kızım sabahları çok mutlu bir şekilde gidiyor ve hafta sonları bile okula gitmek istiyor .Atiyenin kurucu Emel hocama ve orada çalışan değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum iyiki varsınız sizleri çok seviyoruz Yüzünüzden eksilmeyen güler yüzünüz hiç eksilmesin.

  • Atiye eğitim kurumlarında 2.yılımız. Her sabah geldiğimiz bu yuvamızda mutlu olarak ayrılıyoruz. Özverili çalışan kadrosuyla hergün çocuğumla birlikte bende yeni bilgiler öğreniyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.Atiye velisi olmaktan çok mutluyum

  • Mu

    Yeğenim 3 yasina geldiginde kardesimle birlikte tum aile iyi bir kreş arayişina girmistik.Bir turlu icimize sinmiyordu gezdigimiz kresler .Kardesime ovguyle bahsedilen Atiye Egitim Kurumlari ile gorusmeye gittik bizi kreş kurucu mudurumuz Emel hanim ve ogretmen ekibi karsiladi.Oyle profesyonel ve sevgi doluydular ki hemen kararimizi verdik. Yegenim hergun krese gitmek icin can atar oldu.ilk aylarda bile gelisimine inanamadik.Henuz tam konusamiyordu krese basladiktan kisa bir sure sonra akici bicimde konusmaya basladi.Egitim kalitesi ,tum ögretmen ekibin cocuklara katkisi , aktiviteler ,cocuk ve ailesiyle iletisim harika.aradan 2 yil gecti ve biz hala ne kadar dogru bir tescih yaptigimizi dusunuyor tum cevremizede israrla oneriyoruz. Yegenim yasitlarina gore oldukca sosyal ve bircok konuda ileride bunu en cok Emel ogretmenimiz ve kresimizin ogretmenlerine borcluyuz.

  • SE

    Kızım deniz atiye eğitim kurumlarıyla tanıştığımda 2 yaşındaydı. Kapısından girerken aldığı güven duygusuyla arkasını dönüp bize el sallayışı ve hoşçakalın diyişini hiç unutmuyorum.. O günden beri bir buçuk yıldır artarak devam eden güven, sevgi ile okuluna devam etmekte... Ve artık hedefleri var okulun en başarılı öğrencisi olacakmış ☺️ çok teşekkürümüz var Emel öğretmen ve kadrosuna 'vicdanlı, sevgili, özgüvenli, saygılı, çağdaş ve en önemlisi musmutlu çocuklar yetiştirdikleri için.. Ben onlara aştı bezli bir minnak teslim ettim... Onlar bana Okulunu arkadaşlarını çok seven, etrafına umut ve neşe saçan muhteşem bir çocuk armağan ettiler... Hedefleri olan bir çocuk armağan ettiler bana

  • AK

    Merhabalar, şu an 3 yaşını geçen ikiz oğullarım Atiye eğitim kurumlarına 27 aylıkken başladılar. Kreşe görüşme için gittiğimiz ilk an Emel hanımın içtenliği ve samimiyeti bizim içimizi çok rahatlatmıştı. Çocuklar kreşi ikinci evleri olarak hissediyorlar, çok severek gidiyorlar. Gelişime ve yeniliklere çok açık bir kadrosu var. Çocukların bireysel özelliklerine çok önem verildiğini düşünüyorum. Sadece çocuklar için aileler içinde herzaman gönülleri ve kapıları açık. Zorunlu nedenlerimiz olmadığı sürece Atiye yi bırakmayı hiç düşünmüyoruz. Çok seviyoruz :)

  • AC

    Merhabalar. Henuz 3yasını doldurmamış ozel egıtım gereksınımı olan bır kızım var. Egıtmenlerın yonlendırmesıyle uzun solıklu bı kreş arayışı içine girmiştikki tavsıye uzerıne atıye egıtım kurumlarını bulduk. 3ayrı ısımden (psıkolog tuna tulaş, hacettepe un. Egıtım bolumu baskanı prof. Doktor selda ozdemir, ozel egıtım ogretmenı arıf babacan) atıye egıtım kurumlarının adını alınca hemen başladık...ayrıca 5yasında bır de oglum var. Ikı cocugumu da kuruma gonderıyorum ve gelişimleri ınanılmaz.egıtım odaklı, kendilerini egıtıme adamış bır mudureden zıyade Cocuklara anne gıbı yaklaşan, yemeklerını yedıren hatta cocukların tuvalet temizliğinı dahi yapan EMel hanım :sonsuz teşekkürler...

  • MC

    Oğlumun ve kızımın ikinci evleri olan, sanatsal, kültürel, oyun bazlı etkinlikleri ile hem öğreten hem de eğlendiren, Ailelere yönelik seminerleri ile aileleri de yönlendiren, her konuda bizleri ve çocuklarımızı yönlendiren Atiye Eğitim Kurumu yöneticisi ve eğitim personeline çok teşekkürler.oğlum için geç buldum ama kızım 3 yıl daha emin ellerde. Mesleğinize ve çocuklarımıza duyduğunuz aşka teşekkür ederim Emel hocam ve öğretmenlerim

  • FE

    Gerek eğitim kadrosu, gerek fiziki şartları çok uygun olan bir eğitim kurumu. İşi bilen insanlar çalıştırıyorlar. Sadece çocuklar değil, aynı zamanda ailelerinde eğitim alabildiği bir kurum. Çocuklara dış ortamda oynama imkanı sunuluyor ve onların ilgisini çeken geziler yapılıyor. Çocuğumun ikinci evi gibi, çocuğuna kreş arayan tüm anne ve babalara tavsiyemdir.

  • DA

    Bir arkadaş tavsiyesi üzerine gittiğimiz okulumuzdan kurucusu Emel hanımın güler yüzü, samimiyeti, içtenliği, bilgisi ve tecrübesi ve en önemlisi de bize verdiği güven duygusu sayesinde hiç düşünmeden kayıt yaptırarak çıktık..Şimdilerde oğlumuzun mutlu bi sekilde gidip geldiği bi okuldan çok daha fazlası Özel Atiye Eğitim kurumları bizim için..İşini severek yapan uzman kadrosu ile güleryüzün,sevginin,ilginin ,şefkatin, çocukların her türlü gelişimiyle ilgili etkinliğin bolca sunulduğu bu sıcak yuva bizim çok kıymetlimiz..

  • BY

    Olumlu/olumsuz şeffaf bir şekilde iletişim kurabiliyorum. Çocuklarin aktif olarak sanatla, müzikle, doğayla vakit geçirmelerine olanak sağlaniyor. Öğretmenler ilgili, sefkatli ve güler yüzlü. Aile eğitimlerine de önem veriliyor. Güvenli ve samimi bir kreş bizim için.

  • S

    Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu; fiziksel koşulları ile ilk görüşte bizi çok etkiledi, doğal malzemelerden yapılmış bahçe oyuncakları, genişliği, çocukların serbestliginin yanında güvende olmaları hoşumuza gitti. Kurumun içine girdiğimizde aile ortamı gibi bir ortam bulduk , bu da bize güven verdi.

  • SK

    Çocuğunuzun mutlu, sevgi dolu bir ortamda, emin ellerde olduğunu düşünün. Hergün temiz havada arkadaşlarıyla oyun oynadığını, sanatla içiçe olduğunu, gezilere giderek yerinde öğrenim sağladığını, öğretmenlerin hazırladığı materyallerle montessori etkinliklerinde yer aldığını, mutfak atölyeleriyle aşçı, deneylerle bilim adamı olduğunu düşünün. Ahlaklı, saygılı, kendi haklarını bilen ve savunan bireyler yetiştiren sadece çocuğu değil aileleri de eğiten bu kurum, evimiz oldu :)

  • Y

    Müdiresi Emel hanım'ın egitimin içinde bir kişi olması okulun en büyük avantajı öğretmenlerin motivasyonu herşeyden önemli onun için. Sıcak, doğal çocukların yaşayarak hem öğrendiği hem eğlendiği bir ortam

  • St

    İşinin uzmani kisilerin sevgi dolu bir ortam sunmasi hiç bitmeyen çesitli etinlikler:) oğlumun koşa koşa okula gitmesi:)Ilkokulu yok emel hocama rica ediyoruz burdan sonra başka okul begenmeyecegiz:)

  • SA

    Çocukların yaparak yaşayarak öğrenmesine fırsat tanınan, bahçesinin büyük, materyallerinin çok olması, gezilerinin eğitimi destekleyici olması ve kurucusunun bu işin uzmanı olması, güven verici.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Atiye Eğitim Kurumları Anaokulu İletişim Bilgileri

Alacaatlı Mah. 3424.Sk. Nakkaş Villaları, No:1, Yaşamkent/Ankara
0 312 963 1327
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum