fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu

Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu Hakkında

Ankara'da hizmete başlayan Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu bünyesine 2 ile 6 yaş arası öğrencileri kabul etmektedir. Geleceğimiz olan öğrencileri kişisel becerileri ve farklılıklarına göre yönlendirmeyi amaçlamakta, geleceklerinde pay sahibi olmayı hedeflemektedir. Okulda Montessori yaklaşımı ile eğitim verilmektedir. MEB'in müfredatına da dahil olan bu yaklaşım ilk olarak 6 Ocak 1907 yılında Maria Montessori (1870-1952) tarafından uygulanmaya başlanmıştır. Öğrenciler özgür seçimden, hatalarını kendilerinin denetiminden, hareket etmekten, sessizlikten, sosyal ilişkilerini kendileri tarafından kurulmasından, çevrenin düzenli ve temiz olmasından, özgür faaliyete dayalı bir disiplinden, kitapsız okuma ve yazmadan, alıştırmaların tekrarından hoşlanmaktadır. Montessori yaklaşımı öğrenci kişiliğinin oluşmasında ve ön plana çıkmasında rol oynamaktadır. Özel Başkent Zümra Anaokulu öğrenci merkezli eğitim hizmeti sunmakta ve hayata hazırlık konusunda öğrencileri yönlendirmektedir. Her öğrencinin yetenekleri farklı doğrultudadır, okul öğrenci yeteneklerini geliştirmek ve ön plana çıkarmak amacıyla onlara çeşitli aktiviteler ve dersler vermektedir. Okul İngilizce, matematik, ritm müzik, resim, sanat, drama gibi eğitici içeriklerle öğrencilerin düşünsel becerilerini geliştirmeyi ve beden eğitimi, jimnastik, at binme gibi çeşitli etkinliklerle fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmaktadır.

Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu Yorumları (12)

  • Sa

    Çok uzun uzun yazmaya gerek yok bence dönem sonu gösterilerine gittim bayıldım ortama çocuğumu tam zamanli gondermiyirum alışma sürecinde ama seneye adres değişmeyecek annalere ve babalara tavsiye ederim

  • NT

    Çocuğumu gönderirken hiç gözüm arkada kalmıyor. Çok temiz, eğitimi kaliteli, her yönden çok memnunum. Güvenle çocuklara eğitim verildiğinden emin olabilirsiniz. Çok teşekkürler :)

  • SA

    4 yaşındaki oğlumu gönderiyorum. Bu sene 2. Senemiz. Oğlum eve çok mutlu geliyor. Zümra Anaokulu'nun eğitimi gerçekten kaliteli. Bilinçli ailelere tavsiye ederim...

  • NG

    Çocukların kendini ve zihnini keşfedebilecekleri, kendilerini geliştirip aynı zamanda çocukluklarını dilediğince yaşayabilecekleri nezih bir ortama sahip. Aynı zamanda çocuklarınızı güvenle, gözünüz arkada kalmadan yollayacağınız bir eğitim yuvası..

  • EA

    Çocukların gitmek için can attığı, değerler eğitimine oldukça önem veren, çocuklarımızı gözümüz kapalı emanet edebildiğimiz temiz okul. Her şeyiyle şahane.

  • YK

    Küçük bir okul, içi oldukça düzenli. Yeni müdür, oldukça deneyimli ve eğitimli bir kadın. İlgisi gerçekten tatmin edici. Çocuğunuzu gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz. İnstagramda sayfaları da var, yapılan etkinlikleri paylaşımları vs oradan görebilirsiniz. Kurum için başarılarının devamını dilerim...

  • TK

    Okulun yeni müdürünü tanıyorum. Aynı zamanda aile danışmanı ve eğitimci olduğu için öğrenciler ve velilerle daha bilinçli ve verimli bir şekilde ilgileniyor. İlgisine burdan teşekkür etmek istiyorum. Okul çok temiz ve düzenli. Gördüğüm kadarıyla öğretmenler ve öğrenciler de kurum içinde çok mutlu.

  • Dk

    Filiz hanımı iyi tanırım Allah yolunu açık etsin çok donanımlı ve disiplinli bir kadın onun okulunu herkese.tavsiye ederim çocukların dönemini gösterisine katıldım maşallah çok beğendim çocuğumun yaşı bir kaç ay sonra 3 olacak göndereceğim adres kesinlikle filiz hanımın yanıdır..

  • Mk

    Butik bir okul çok kalabalık değil bu hoşuma gitti birebir ilgileniliyor okulun yeni müdürünü iyi tanırım çok donanımlı, eğitimli ve güvenilir bir kadın tavsiye ederim.

  • Sa

    Okul temiz disiplinli ve velilerler iletişimi çocuklara yeterliliyi bakimindan gercekten uzman bi kadroya sahip bi okul cocugunu yazdirmak isteyen veli arkadaslarim guvenle ve ici rahat bi sekilde yazdirabilir bence.

  • Fd

    Okul müdürü çok bilgili ve eğitimli bir kadın çocuklara bakış açısı ve ortamı duze ni güzel tavsiye ederim. Ben okul öncesi eğitim veren kurumlarda butik okullari daha seviyorum çocuklarla birebir ilgileniyor ...

  • My

    Tertemiz bir okul insana içine girince çocuğumu buraya güvenle bırakabilirim hissi veriyor

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başkent Zümra Akademi Anaokulu İletişim Bilgileri

Ayyıldız Mah. 1656. Cad. No:8/B Elvankent-Etimesgut/Ankara
0 312 963 1929
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum