fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu

Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16

Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu Hakkında

Ankara,Yenimahalle’de Batıkent Çakırlarda eğitim ve öğretim hizmeti veren Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu eğitime başlama saati 09:00 olup, eğitimin bitiş saati ise 16:00 dır.İsteğe bağlı olan haftaiçi akşam etütlerimizin saati 16.20-18.20'dir.Ayrıca yine isteğe bağlı olan haftasonu etütlerimizin ise başlangıç bitiş saatleri 09.00-13.20'dir.
Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu Eğitim Sistemi Olarak ''ULUSLARARASI BAKALORYA PROGRAMI (IB PYP)'' Uygulanmaktadır. Kariyer Koleji Haziran 2021 tarihi itibariyle Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı(IB PYP)’nın gerekliliklerini yerine getirerek yetkilendirilmiş bir IB Dünya Okulu’dur. Okulumuz MEB ulusal eğitim müfredatının tüm gerekliliklerini Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı’nın (IB PYP) 6 Disiplinler üstü teması ile entegre ederek 21.yy öğrenme öğretme yaklaşımlarını kapsayan bir eğitim modeli sunmaktadır. Okulumuzda Akıllı İçerikle İnteraktif Öğrenme Sistemi uygulanmaktadır.Bütün sınıflarda akıllı tahtalarla,dijital içerikli eğitim imkanı sağlanır.Dersler; öğrenci merkezli, yapılandırmacı yaklaşıma ve çoklu zeka yaklaşımına uygun yöntem ve tekniklerle işlenir.
Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu öğrencilerinin her konu bitiminde konu testleri ile öğrenme durumları kontrol edilmektedir. Sonuçlara göre gerekli takviyeler yapılır. Yazılılar ve deneme sonuçları da aynı duyarlılıkla takip edilir ve öğrenciye ihtiyaç duyduğu konularda telafi dersleri yapılır.Ayrıca,öğrencilerimizin öğrenme süreçlerini öğretmenler ve rehberlik servisi sürekli takip etmekte,gerek telefonla gerek K12.net programı üzerinden geri bildirimlerle,tam öğrenmeyi sağlayıp,velimizin de sürece dahil olmasına olanak sağlanmaktadır.
Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu’nun; markalaşan ciddiyet ve disiplin ilkeleri temel alınarak oluşturulan eğitim felsefesi yaşam boyu öğrenme çerçevesinde başarıya odaklıdır.Özel Kariyer Koleji’nde;çalışmaktan zevk alan, başarılarından sevinç duyan, öz sevgisi ve çevresine olan saygısı gelişmiş, artı değerler taşıyan, mutlu ve vizyon sahibi bireyler yetiştirilir.
• Öğrencilerimiz; kazandıkları bilgileri, becerileri ve özgüvenleriyle, sınav ve gelecek kaygısı yaşamayan bireyler olarak hayata atılırlar.
• Bilim öğretilir, “yapıcı disiplin”den taviz verilmez.
• Öğrencilerimizin çok yönlü olarak kendilerini geliştirmeleri sağlanır, kültür – sanat yoğunlukla yaşanır ve yaşatılır.
• Bilgiye nasıl ulaşacağını bilen, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirilir.
• Planlı etkinlikler çerçevesinde, öğrencilerin birlikte çalışma ve kendi kendilerini kontrol etme becerileri kazanmaları sağlanır.
• Ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla işbirliğine gidilerek ortak projeler yürütülür.
• Uzman ve topluma mâl olmuş kişilerden oluşan, bilim, sanat ve kültür kurullarıyla öğrencilerin birlikte çalışmaları sağlanır.
• Öğrencilerimiz, yabancı dilde, yazılı ve sözlü olarak kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecek durumda mezun olur.
• Öğrencilerimiz; bilim ve sanat etkinlikleri ile doğal ve sosyal etkinlikleri, yaşama dair mekânlarda “yaparak ve yaşayarak” gerçekleştirir.
• Ailelerimiz, eğitim – öğretimin bir parçasıdır ve yerleşkemiz, ailelerimizin de spor, bilim, kültür ve sanat etkinliklerine katılabilecekleri bir yaşam alanıdır.
Okulumuzda sosyal etkinlikler, araştırma ve bilimsel düşünme becerilerine sahip; fakat aynı zamanda sosyal ve duygusal zekası gelişmiş bireylerin yetiştirilmesi amacıyla ders programlarına ve sosyal etkinlikler yönetmeliğine uygun olarak aktiviteler yapılmaktadır. (Ana-Baba Okulu, Bahar Şenliği, Kariyer Ormanı, Çanakkale Programı, Edebiyat Kulübü Programı, Kutlu Doğum Programı, Üniversite Gezileri, Münazaralar, Kariyer Günleri, Seminer Konferanslar, Eğitim Kampları, Spor Etkinlikleri, Kulüp çalışmaları gibi )
Okulumuzda bir kapalı spor salonu,laboratuar,kütüphane, her sınıfta akıllı tahta ile eğitim hizmeti,yüzme havuzu,sanat atölyesi, müzik odası, okul bahçesi,bilgisayar laboratuarı, toplantı ve eğitimlerin organize edildiği konferans salonu,okul kantini,oyun alanı bulunmaktadır.Yemekler okulumuzun yemekhanesinde yenilmektedir.Okulumuzun güvenliği özel güvenlik görevlilerince sağlanmaktadır.Ulaşım için servis hizmeti mevcuttur.İsteğe bağlı olarak hafta sonu eğitimleri de verilmektedir.Yaz dönemlerinde okul yaz okulu olarak da hizmet vermekteyiz.
Çocuklarımızın doğru alan ve mesleklere yönlendirilmeleri için siz değerli velilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Batıkent Kariyer Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Turgut Özal Mahallesi̇ 1940. Cadde No:4 Çakirlar Çi̇ftli̇ği̇ Batikent-Yeni̇mahalle/Ankara
0 312 963 1326
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum